![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#2441 |
Veteran
Član od: 7.7.2011.
Zahvalnice: 264
Zahvaljeno 130 puta na 101 poruka
|
![]()
Penny Dreadful (2014– )
http://www.imdb.com/title/tt2628232/?ref_=nv_sr_1 Mnogo simaticna serija sa bestijama tame i mraka. Takodje dobro uradjena i sa dobrim glumcima,T.Dalton me je iznenadio svojom ulogom u odnosu na dosadasnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2442 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.793 puta na 1.852 poruka
|
![]()
Is David Lynch Planning a 'Twin Peaks' Reboot?
Mogao bih konacno da odgledam Twin Peaks. Previse sam odlagao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 4.355 puta na 3.596 poruka
|
![]()
Nedavno je izašla blu-ray verzija.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Reboot jedino ako ce trajati kolko je planirano,a ne dve sezone pa zbrzan kraj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne secam se da sam u zivotu ispratio goru sezone neke serije. Izvinjavam se za nekoliko posta u kojim sam hajpovao The Strain.
Do neke polovine sezone sam jedva cekao ponedeljak da izadje nova epizoda, verovatno jer se tek zakuvavalo, dosta misterije. Ali druga polovina je ispoljila sve mane ove serije, ocajni glumci i njihovi karakteri, ocajan dijalog i prica. Ahhh, pokusavam da zaboravim seriju... Twin Peaks sa druge strane odlican, sabio sam 5 epizoda sinoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.662 puta na 4.095 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Deo inventara foruma
|
![]()
^Mislio sam da je Netflixovo maslo, ali Showtime je jos bolji sa ovakvim serijama
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Koji kralj treba da budeš da završiš seriju sa "I will see you again in 25 years" i onda da zapravo za 25 godina izbaciš novu sezonu? ![]() Eh, vreme je da se ponovo gleda polako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.3.2011.
Zahvalnice: 760
Zahvaljeno 658 puta na 461 poruka
|
![]()
Veceras krece nova sezona Supernaturala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Starosedelac
Član od: 25.4.2011.
Zahvalnice: 196
Zahvaljeno 430 puta na 407 poruka
|
![]()
^
![]() ![]() samo se nadam da ce vec konacno biti malo kvalitetnija sezona! prvih pet sezona mi je bila extra verovatno i najbolja serija sta sam do tada gledao, posle toga veliki pad kvaliteta cak sam i razmisljao da prestanem sa gledanjem, ali sam nastavio samo zbog sema i dina jer su likovi i moram da ih pohvalim za glumu (pogotovo dina)! lepo se zavrsila prosla sezona pa ocekujem da cemo konacno i mi fanovi supernaturala ponovo uzivati u ovoj seriji... inace odgledao sam i the strain, neznam sta reci cas mi je zanimljiva cas dosadna, uglavnom dobra prica ali sam nekako vise ocekivao od serije, ali svakako bi preporucio odgledati onima koji vole takav zanr. videcemo sta ce biti dalje... imao sam malo vise slobodnog vremena preko vikenda pa sam odgledao i the 100. spremao sam odavno da je odgledam ali nikako, lepo mi legla i neznam stvarno sto nisam ranije gledao... meni se svidela i cekam nastavak koji bi trebalo da bude za dve nedelje. jel neko odgledao extant ? kakva je ? vidim uglavnom pozitivne kritike za ovu seriju. takodje sam slucajno naleteo i na seriju Cult ima bas mnogo poznatih glumaca. posto vidim da ima samo jedna sezona (neznam dali je zavrseno ili prekinuto) dali vredi gledati? Poslednja ispravka: vozar.b (7.10.2014 u 21:05) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Gotham je za sada gubljenje vremena, ocekivao sam mracniju atmosferu.Mislim da cu imati strpljenja do Arkhama cisto da vidim na sta ce to da lici, posle toga cu verovatno da batali.Bolje to vreme da iskoristim na Hanibala.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je Gotham bas super za sad, tek tri epizode izasle pa cemo da vidimo.
The Strain je dobar, moglo je to bolje ja mislim, valjda ce druga sezona biti bolja. Extant dosta sporo se odvija radnja, gledam je ali ne bas sa nekim odusevljenjem, mada vecina ljudi koje poznajem a gledaju Extant kazu da je vrhunska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Napokon sam odgledao poslednju sezonu Breaking Bad i mogu da kazem da je ok, moglo je to mnogo bolje ali su oigrali na sigurno i sto se mene tice moglo je i bez pete sezone.
Napokon odgledah i Dextera poslednju sezonu koja je "all over the place" kao da ni samo nisu znali sta i kako da urade, gomila likova i njihove price koje nigde ne vode i onda uzasan kraj I know I know mensa member Wannabe ubedjivace me kako je to savrsen kraj kako je sve onako kako treba i da bude ali krivo mi je sto sam odgledao poslednju sezonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odgledao danas prve epizode novih DC based serija.
Gotham - kao ogroman ljubitelj sismisa, ovo sam iscekivao vise nego ista. Jako mlako i njanjavo. Jim Gordon je OK, svidja mi se taj detektivski duo, medjutim svi ostali "likovi" su jako traljavo nabacani cisto da se vidi da su tu. Brus Vejn mi je smejurija, klinac od 8-10 godina kome ubijaju roditelje (ovo su mogli komotno ostaviti za neki glavni plot point a ne da ih smaknu u prva 2 minuta serije) a on se nesto pravi odmah heroj i pokusava da "savlada strah", kao da je ispao iz Batman Begins. Iskreno da ovo nije serija vezana za Batman univerzum tesko da bih joj posvetio dalje paznje. The Flash E ovo je vec prijatno iznenadjenje. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
|
![]()
al ga razvukli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Meni je Flash ista serija kao Arrow , sto i nije tako losa stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Veceras sam odgledao 3 super hero serije, Flash, Agenti SHIELDA i Gotham, a sutra Arrow. Sta je ovo ljudi moji
![]() ![]() Great times ahead boys ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.402
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
Ja gledao Agents of SHIELD i smorio se na pola sezone - nekako mi neubedljivo, detinjasto, potpuno neuverljivo. Arrow odgledao 2 epizode - totalni smor. Gotham me ne zanima, jer ne volim Betmena
![]() ![]() Nije neophodno "predznanje" Arrow-a da bi se normalno pratio Flash? A, da... Od sinoć sam zvanično prestao da gledam i Sleepy Hollow - s02e01 me totalno uspavala i smorila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 |
information junkie
|
![]()
Zoni, nije trebalo da odustaješ, zanimljiva stvar u vezi Agents of SHIELD je da serija postaje mnogo bolja u drugoj polovini sezone, posle epizode povezane sa Captain America 2, pošto su morali da se uzdržavaju dotle i bilo je mnogo filler epizoda.
Poslednja epizoda Gothama i nije bila nešto interesantna. Počeo sam da pratim Forever. Serija je pomalo naivna i tupava, ali je iz nekog razloga gledljiva i zabavna. Dobra hemija među glavnim likovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Serije grafičkih kartica | Ilke | Grafika | 19 | 14.7.2009 12:40 |
Španske serije | miša topola | Cvet kompjutera | 20 | 17.4.2009 18:05 |
Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x | laikexpert | Slobodni softver | 2 | 14.4.2009 16:25 |
Nova kamera starije serije | westorbit | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 18.4.2007 16:13 |