PHONE ZONE<>
032018<><>

SD Card Test

Bilo bi super kada bi brzine ispisane na ambalaži memorijskih kartica zaista mogle da se dostignu u praksi. Ako ste se pitali kako možete da ih proverite, dokumentujete i podelite sa zainteresovanima, nudimo vam odgovor. SD Card Test je aplikacija koja se jednostavno koristi i prezentuje podatke koji se još lakše razumeju.

Važno je napomenuti da je test moguće sprovesti sa internom ili eksternom memorijom, ali i da se pored brzine čitanja može izmeriti i brzina upisivanja podataka. Za početnike će mnogo važnije biti to što se sve koristi u as is formatu – dovoljno je da odaberete vrstu testa (Read/Write) i tapnete prstom na dugme Start. Brzina obavljanja zadatka prati se preko krupnog cajgera, a na raspolaganju je i vremenski dijagram, koji se nalazi u sekciji Visualization. Program pamti sve pokrenute testove i postignute rezultate snima u sekciji Results.

Osim što može da testira brzinu memorijske lokacije, SD Card Test obavlja i detekciju „lažnih” memorijskih kartica kod kojih je veličina navedenog skladišnog prostora znatno manja od onog stvarnog. Ukoliko odlučite da kupite komercijalnu verziju programa, dobićete mogućnost da definišete veličinu test datoteke (ali i njihov broj), te da birate vremenski period „iscrtavanja” podataka u dijagramu. Na kraju, SD Card Test ne uništava podatke i da prilikom testiranja barata isključivo slobodnim prostorom.

Vladimir PISODOROV

 
Motorola Moto X4
Moto Gamepad i Ipega PG-9023 Telescopic Controller
The Official BBC Earth Quiz
Fake Text Message
Registar Lekova
Pošta Srbije
Photos Companion
PK Fitness
Mining Observer
Breakup Help
Easy Parental Control
ProtonVPN
Who’s On My Wifi
Your Calendar Widget
DirectChat
Dub Music Player
SD Card Test
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
8,01 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera