PHONE ZONE<>
032018<><>

Pošta Srbije

Pošta Srbije je veoma funkcionalna aplikacija ovog javnog preduzeća koja vam omogućava nekoliko (na momente) prilično korisnih funkcija. Komercijalno najbitnija i možda najzanimljivija funkcija jeste mogućnost naručivanja preuzimanja pošiljke koju šaljete Post Expressom. Možete podesiti sve parametre – težinu, lokaciju, destinaciju i tako dalje i samo sačekati da iz Post Expressa dođu i pokupe pošiljku i prime naknadu koju vam je aplikacija već prezentovala.

Tu je i zaseban kalkulator cena za pošiljke, ali i za pisma, telegrame i slično, gde opet, nakon unosa raznih parametara koji čine cenu, dobijate egzaktan iznos koji će vam biti potreban da bi Pošta vašu pošiljku dostavila. U aplikaciji postoji i mapa sa lokacijama svih poštanskih objekata, pošti, šaltera pošti u drugim ustanovama i ekspozitura banke Poštanska štedionica, kao i sve informacije o izabranom objektu, radno vreme i slično. Putem aplikacije moguće je ukucati bar-kod pošiljke i pratiti pošiljku. Iz aplikacije je moguće i kontaktirati kontakt-centar Pošte Srbije i ostaviti sugestije i primedbe. Aplikacija je dostupna na srpskom i engleskom jeziku.

Sve u svemu, uspeh! Aplikacija je prilično funkcionalno i pregledno dizajnirana sa simpatičnim vizuelnim stilom, što svakako nije primarna karakteristika, ali ne škodi ugođaju tokom korišćenja.

Srđan BRDAR

 
Motorola Moto X4
Moto Gamepad i Ipega PG-9023 Telescopic Controller
The Official BBC Earth Quiz
Fake Text Message
Registar Lekova
Pošta Srbije
Šta mislite o ovom tekstu?
Photos Companion
PK Fitness
Mining Observer
Breakup Help
Easy Parental Control
ProtonVPN
Who’s On My Wifi
Your Calendar Widget
DirectChat
Dub Music Player
SD Card Test

Platforma:
Android
Veličina:
23 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera