PHONE ZONE<>
032018<><>

The Official BBC Earth Quiz

Koliko znate o našoj planeti i fauni koja je nastanjuje? Ako smatrate da ste toliko dobro potkovani da biste mogli da se okušate u kvizu znanja protiv prijatelja ili online oponenata, preporučujemo vam da downloadujete oficijelni BBC-jev Earth Quiz.

Nalazite se u ulozi fotografa koji zajedno sa ostalim „takmičarima” kreće u avanturu sa brodića usred okeana. Prvo odgovarate na pitanja o „Plavoj planeti” i svakom pobedom sve ste bliže i bliže kopnu. Tamo vas očekuje džungla sa novim izazovima, da biste na kraju izašli na travom pokriveni proplanak i konačno završili putovanje. Autori kažu da se u aplikaciji trenutno nalazi preko 1000 različitih pitanja.

Svaka runda podrazumeva novog protivnika (to može da bude i AI rutina), a na raspolaganju se nalazi šest pitanja i četiri ponuđena odgovora za svako od njih. Jedan morate da odaberete u roku od 15 sekundi, a na raspolaganju imate i dve vrste pomoći. Prva će odstraniti dva netačna odgovora, dok će druga produžiti vreme za davanje odgovora za pet sekundi. Cilj je imati jedan tačan odgovor više od protivnika, što će vam doneti energiju (potrebna je za učestvovanje u rundama), dopune za pomenute pomoći, ali i fotografije koje smeštate u album. Nakon davanja netačnog odgovora, na ekranu će biti označen tačan odgovor, tako da iz trial & error pokušaja zapravo učite o stvarima koje niste znali. Earth Quiz zahteva aktivnu internet konekciju kako bi povlačio potreban sadržaj sa online servera.

Vladimir PISODOROV

 
Motorola Moto X4
Moto Gamepad i Ipega PG-9023 Telescopic Controller
The Official BBC Earth Quiz
Šta mislite o ovom tekstu?
Fake Text Message
Registar Lekova
Pošta Srbije
Photos Companion
PK Fitness
Mining Observer
Breakup Help
Easy Parental Control
ProtonVPN
Who’s On My Wifi
Your Calendar Widget
DirectChat
Dub Music Player
SD Card Test

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
125 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera