PHONE ZONE<>
032018<><>

Mining Observer

Program se koristi za „nadgledanje” rada mining rigova i dobijanje podataka o brzinama kopanja. Podržan je praktično neograničen broj mašina, o kojima se najvažniji podaci smeštaju na glavni ekran. Tu možete da vidite naziv kriptovalute koja se kopa, trenutnu brzinu (hashrate), odnosno unpaid balans (čitaj: neisplaćenu količinu novčića).

Tapom prsta na bilo koju izlistanu vrednost na ekranu se pojavljuju opširni podaci za dotičan rig. Tu je trenutni i prosečni hashrate, unpaid balans, predikcija dnevne zarade, broj angažovanih „radnika” na zadatku i tome slično. Prati se i promena brzine kopanja, i to se posebno označava zelenim i crvenim strelicama, tako da jednim pogledom stičete uvid u svaku promenu. Osvežavanje podataka može da se obavlja automatski ili po komandi, a na raspolaganju je i sistem notifikacija koji se oglašava ukoliko brzina kopanja padne za određen broj procenata.

Mining Observer podržava većinu popularnih poolova i kriptovaluta i baš to je ono što ga izdvaja. Jednostavan je za korišćenje i ima pouzdan sistem za obaveštavanje korisnika u slučaju problema. Ono što nam se nije svidelo jeste praćenje „isplata”, koje je u najmanju ruku površno i nepouzdano. Naime, u većini slučajeva dobijate samo podatke o poslednjoj uplati, dok od podataka o istoriji prenošenja novčića u wallet nema ni traga ni glasa. Za neke kriptovalute ni ovo ne funkcioniše, pa je jedina stavka na koju možete da se oslonite već pominjani unpaid balance.

Vladimir PISODOROV

 
Motorola Moto X4
Moto Gamepad i Ipega PG-9023 Telescopic Controller
The Official BBC Earth Quiz
Fake Text Message
Registar Lekova
Pošta Srbije
Photos Companion
PK Fitness
Mining Observer
Šta mislite o ovom tekstu?
Breakup Help
Easy Parental Control
ProtonVPN
Who’s On My Wifi
Your Calendar Widget
DirectChat
Dub Music Player
SD Card Test

Platforma:
Android
Veličina:
11,53 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera