TEST RUN<>
022018<><>

SyMenu 6.02

Portabilni Start meni

Ovaj moćan launcher programa daleko prevazilazi okvire rubrike „Test Fun”. Jeste mali, jeste besplatan i jeste portabilan, ali je zato nabijen funkcijama kao bodi-bilder mišićima. Njegovi autori tvrde da se radi o svojevrsnoj zameni za Start meni, ali je to tek vrh ledenog brega. Osim što može da koegzistira sa sistemskim Start menijem, SyMenu nudi svoje viđenje stvari.

Pre svega, program će na desktop izbaciti poluprovidnu „plutajuću” ikonicu, koju možete da postavite bilo gde i preko koje pristupate instaliranim programima i podešavanjima. Možete da vidite koje to programe otvarate često, šta ste nedavno pokretali, a tu je i ugrađeni browser detektovanih drajvova, odnosno Search rutina. Brzo stižete i do Control Panela, a ono što nedostaje jeste Power meni, preko kojeg biste bez otvaranja sistemskog Start menija obavili resetovanje/isključivanje računara.

Iznenađenje stiže u obliku mogućnosti preuzimanja i „puštanja” u rad portabilnih aplikacija. Do njih je moguće doći iz samog programa odabirom opcije Get new apps. Na raspolaganju su tri „izvora” – SyMenu Suite, NirSoft Suite i Sysinterlnals Suite. Za svaki program možete da vidite ko je proizvođač, koja je poslednja verzija, koliko zauzima prostora na hard-disku nakon „instalacije”, a tu je i kratak opis. Na raspolaganju je i Search funkcija, mogućnost sortiranja programa po nazivu, kategoriji i izdavaču. Takođe, moguće je odrediti interval nakon kojeg će program da vrši automatsko osvežavanje dostupnih „definicija” programa.

Vladimir PISODOROV

 
ACDSee Photo Studio Ultimate 2018, Capture One Pro 11, ON1 Photo RAW 2018, Luminar 2018, RawTherapee 5.3, DxO PhotoLab Essential 1.1, Corel AfterShot Pro 3
SimpleMining OS i ethOS
WinZip System Utilities Suite 3.2
dBpoweramp Music Converter 16.4
iClone 7
Ashampoo Burning Studio 19
GraphicsGale 2.07
Aiseesoft Burnova 1.3.8
LiveUSB Install 2.5
PassMark Performance Test 9.0
FireShot 0.98
PointerFocus 2.4
Sharp World Clock 8.3.1
Tab Snooze 0.8.5
Todoist 8.7
Spencer 1.13
SyMenu 6.02
Šta mislite o ovom tekstu?
Tomato Clock 4.2.4

Potrebno:
Windows
Veličina:
6,49 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .ugmfree .it
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera