TEST RUN<>
022018<><>

Todoist 8.7

Više od očekivanog

Jednostavna to-do alatka – Todoist dolazi u obliku ekstenzije za Googleov internet pregledač Chrome. Taskove na listu dodajete preko ikonice koja se po defaultu smešta odmah iza adresne linije. Bez kliktanja mišem na adresnu liniju možete da vidite koliko vas nerealizovanih poslova očekuje, ali samo ako imate oko sokolovo – brojčana oznaka je izuzetno sitna.

Poslovi mogu da se grupišu po kategorijama koje definišete ukucavanjem hashtaga i upisivanjem njihovog naziva. Takođe, sve na sličan način može da se podeli po prioritetu, gde su na raspolaganju zastavice označene različitim bojama (ima ih četiri). Zadatke možete slobodno da pomerate po radnoj listi, da određujete vreme do kojeg moraju da budu realizovani, pa čak i da odložite njihovo kompletiranje na određeno, predefinisano vreme (do sutra, do sledeće nedelje, do datuma koji izaberete u kalendaru...). Naravno, sve može i brzo da se sortira po datumu, prioritetu ili nazivu, a dostupno je i u offline režimu. Editovanje se podrazumeva, baš kao i Undo opcija, ukoliko neki zadatak slučajno označite kao završen.

Sve do sada pomenuto dostupno je u besplatnoj verziji Todoista, koja je tek prva linija odbrane na bojnom polju dobre lične organizacije. Ukoliko se odlučite da uplatite godišnju članarinu od 32 evra, dobićete mogućnost korišćenja na praktično bilo kom mobilnom uređaju i više od deset softverskih platformi, uz obaveznu sinhronizaciju podataka i sistem obaveštavanja korisnika porukama o predstojećim zadacima (na desktopu i mobilnom uređaju).

Vladimir PISODOROV

 
ACDSee Photo Studio Ultimate 2018, Capture One Pro 11, ON1 Photo RAW 2018, Luminar 2018, RawTherapee 5.3, DxO PhotoLab Essential 1.1, Corel AfterShot Pro 3
SimpleMining OS i ethOS
WinZip System Utilities Suite 3.2
dBpoweramp Music Converter 16.4
iClone 7
Ashampoo Burning Studio 19
GraphicsGale 2.07
Aiseesoft Burnova 1.3.8
LiveUSB Install 2.5
PassMark Performance Test 9.0
FireShot 0.98
PointerFocus 2.4
Sharp World Clock 8.3.1
Tab Snooze 0.8.5
Todoist 8.7
Šta mislite o ovom tekstu?
Spencer 1.13
SyMenu 6.02
Tomato Clock 4.2.4

Potrebno:
Windows, Google Chrome
Veličina:
50,23 KB
Cena:
besplatno
Adresa:
goo .gl /WF7eYA
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera