TEST RUN<>
022018<><>

Spencer 1.13

Zovite ga Start

Uz pomoć Spencera na jednostavan način možete da dođete do klasičnog Start menija, onog koji je krasio neprežaljeni Windows XP. Međutim, mogućnosti programa su veoma ograničene. Kopiranje izgleda i funkcionalnosti nije na to do listi autora, pa tako program ima vertikalni meni sa instaliranim programima i (osnovnim) sistemskim funkcijama. Po njemu se krećete isključivo preko ekranskih strelica, što može da bude izuzetno trapavo i nezgodno.

Sledeća stvar koja nam se nije svidela jeste to što ne postoji način da vizuelni identitet programa prilagodite sopstvenim potrebama. Nema tema, nema biranja oblika radne forme, samo plain postavka. Iteme na listi ne možete ni da sortirate ni da filtrirate, a program jednako tretira i fajlove i foldere. Drag&Drop ne funkcioniše, nema ništa ni od pozivanja kontekstualnog menija, što znači da ste osuđeni na korišćenje u as is formatu.

Ipak, jedna stvar preporučuje Spencer korisnicima. Ovaj program može da radi uporedo sa podrazumevanim menijem, i to po principu „malo ja malo ti”. Oba su aktivna u isto vreme i koriste se kao odvojeni načini za pristup instaliranim goodiesima. Može da bude zgodno. Autori preporučuju da obavite pinovanje aplikacije na taskbar, ali ona može da stoji i bilo gde na desktopu i tako meni učini još dostupnijim. Priznajemo, nije ono što smo očekivali, ali je portabilno, besplatno i krajnje neuobičajeno.

Vladimir PISODOROV

 
ACDSee Photo Studio Ultimate 2018, Capture One Pro 11, ON1 Photo RAW 2018, Luminar 2018, RawTherapee 5.3, DxO PhotoLab Essential 1.1, Corel AfterShot Pro 3
SimpleMining OS i ethOS
WinZip System Utilities Suite 3.2
dBpoweramp Music Converter 16.4
iClone 7
Ashampoo Burning Studio 19
GraphicsGale 2.07
Aiseesoft Burnova 1.3.8
LiveUSB Install 2.5
PassMark Performance Test 9.0
FireShot 0.98
PointerFocus 2.4
Sharp World Clock 8.3.1
Tab Snooze 0.8.5
Todoist 8.7
Spencer 1.13
Šta mislite o ovom tekstu?
SyMenu 6.02
Tomato Clock 4.2.4

Potrebno:
Windows 8/8.1/10
Veličina:
984 KB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .the -sz .com /products /spencer
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera