TEST RUN<>
112017<><>

Lacey 2.06

Downloadovao sam internet

Evo programa koji je vrlo jednostavan, a opet veoma efikasan. Lacey je mali, lagan program koji čak i ne zahteva instalaciju, već pokretanjem EXE fajla pokrećete aplikaciju, više nego raspoloženu da pokaže šta sve zna.

Interfejs je krajnje jednostavan – s leve strane prozora je meni sa četiri tastera: Search, Download, Accounts i Options. Kao što kaže njegov naziv, Search otvara prozor koji služi za pretraživanje. U polju za ključne reči treba samo da ukucate naslov pesme, ime benda ili pevača, ali i filma ili serije koja vas zanima. Istina je da je ponekad teško pronaći baš ono što ste zamislili, jer ne postoje nikakvi filteri, sem onih koji se odnose na izvor fajlova za skidanje. Ne možete birati unapred da li želite samo MP3 fajlove ili samo video-fajlove, ali zato možete da izaberete sajtove koje želite da Lacey pretraži i da vam pokazuje rezultate koje je pronašao samo na tim mestima. Izbor je prilično velik: od Vimeoa i YouTubea za video-fajlove, preko MyFreeMp3-ja za muziku, pa do nekih sa kojima se nismo do sada sretali. Svi oni su izvori sa kojih može da se preuzme zanimljiv sadržaj, bez posećivanja tog sajta i pritom, potpuno besplatno. Pre pretrage možete izabrati samo jedan izvor ili sve njih, a postoji i opcija da odaberete samo najpoznatije ili najrelevantnije po ukusu kreatora programa.

Kada odaberete izvor i ključne reči, i potraga počne, izlistaće se verovatno mnogo fajlova sa oznakama sajtova na kojima su pronađeni, a vaše je samo da odaberete i pređete na sledeći prozor klikom na Downloads gde ćete videti šta se skida. Čak i pre nego što je download završen, možete poslušati pesmu, ukoliko se radi o audio-fajlu. Kada su u pitanju video-fajlovi stvari stoje malo drugačije, jer Lacey nema svoj video-plejer, već morate sačekati da se fajl skine do kraja, a onda ga pogledati.

Svi fajlovi se po defaultu skidaju u folder u kome se nalazi i EXE fajl, ali to se može lako promeniti ako želite. To nas dovodi do prozora Options koji se otvara klikom na istoimeni tastere, gde možete promeniti download folder, ali i podesiti još nekoliko detalja. Na primer, da li želite da sve audio-fajlove automatski konvertujete u MP3, da li želite i odgovarajuće slike (cover art) koje bi išle uz dotične fajlove. Možete birati da li želite da ograničite koliko se stvari može skidati u isto vreme, kao i kvalitet video-fajlova.

Accounts smo ostavili namerno za kraj. Ovaj prozor nudi log in na vKontakte i Mail.ru portale. Kako mi nemamo nalog na ovim portalima, a nismo ni bili zainteresovani da ih otvaramo, ova funkcija koju Lacey nudi bila nam je potpuno beskorisna. Logovanje na bilo koji od ovih portala nije preduslov za skidanje sadržaja, pa smo to ostavili za korisnike koji možda već imaju nalog. Nije predviđeno ni dodavanje nekih drugih naloga po želji i volji korisnika, tako da smo elegantno prešli na preslušavanje i pregledanje downloadovanog materijala.

Preuzimanje i pronalaženje teče toliko lako i brzo da se pojedinačne pesme skinu pre nego što uspete da odete na Downloads. Preuzimanje ne zavisi od Peerova, pa brzina zavisi samo od jačine internet veze. Sve ide lako i brzo, a program je brz i stabilan bez ikakvih problema ili zastajkivanja u radu. Jedina zamerka je ta što je sve očigledno naklonjeno ruskim korisnicima i pretraživanju po ruskim sajtovima. Ali opet, sigurni smo da ćete se snaći i zatrpati svoj hard-disk, jer je lako zaneti se kad download ide ovako dobro.

Gordana RADOVIĆ

 
Corel PaintShop Pro 2018
Immersive Explorer 1.5.0
Marvelous Designer 7
FireAlpaca 1.8.7
Natron 2.3.2
Windows Repair Toolbox 2.0
Master PDF Editor 4.3
Acronis Revive 2017
Syncios Manager 6.2.3
SoftColor PhotoEQ 10.4
ThunderSoft Video Editor 7.4.0
UltraCompare 17.0
Reve Antivirus 1.2
Lacey 2.06
Šta mislite o ovom tekstu?
Emoji Cheatsheet 2.0.1
Clover 3.4.0
CopyQ 3.1.1
Fashion Actions
Skin 2.0
EarthTime 5.7.6
MassTube 12.9.7
Unshorten.link 2.6

Tip:
download menadžer
Potrebno:
Windows
Veličina:
32,5 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .the -sz .com /products /lacey
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera