PHONE ZONE<>
022017<><>

Learn Robotics Engineering

Na svom putu usavršavanja i unapređivanja, koji se i odvija na putovanju, recimo gradskim prevozom, odlučili ste da se pozabavite izučavanjem robotike na vašem mobilnom uređaju, srećom there is an app for that.

Friški proizvod je iz indijske kuhinje hiperprodukovanja aplikacija, za koji smo morali da zagazimo u haotičnu močvaru Google Playa, gde se ne zna ko pije ko plaća. Kakav nam je komad softvera zapao, mogao je komotno u močvari i da ostane. Većina indijskih aplikacija koje preplavljuju tržište, nisu groundbreaking, ali su često adekvatne, ovo nije jedna od njih, ovo je vrhunac bezobrazluka. Od 20 lekcija, samo pet početnih je dostupno, i one se bave osnovnim pojmovima na površan i zastareo način, a da biste videli ostale, morate da platite gotovinom, jer svaki sekund u ovoj aplikaciji plaćate. Skidali smo svašta sa Guglove trgovine, ali ovoliku količinu reklama ne pamtimo; uvek su prisutne i svako malo iskaču. Uz to, engleski je poprilično loš, iako to uglavnom nije slučaj u indijskim aplikacijama.

Preskočite, malo ćete ovde naučiti, ako nećete da platite, što vam ne bismo preporučili, dok ćete se reklama nagledati za sve pare i nauživati rogobatnih rečeničnih konstrukcija, koje nisu toliko loše da bi bile smešne. Blatantni cash grab koji oličava lošu stranu otvorenog tržišta aplikacijama.

Srđan BRDAR

 
Lenovo Yoga Book (Android + Windows)
Wonlex GPS kids watch Q50
Alcatel Pixi 4 (7)
AZ Ebook Reader
NOISE
Coloring Book for Me
Tennis Fitness
MoodCast diary
Picky
Trusted Contacts
Gboard – the Google Keyboard
Quartz
Learn Robotics Engineering
Šta mislite o ovom tekstu?
DRIVETRIBE
Coddy: World on Algorithm

Platforma:
Android
Veličina:
13 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera