PHONE ZONE<>
022017<><>

Tennis Fitness

Steći kondiciju za igranje tenisa i, što je možda još važnije, naučiti da se pravilno krećete na terenu, stvar je koja početnicima teško pada. Baš zbog toga, odlučili smo da vam predstavimo aplikaciju Tennis Fitness koja sadrži mnoštvo korisnih informacija o tome kako popraviti ova dva aspekta igre.

Odmah da kažemo da nisu u pitanju nikakvi svemirski režimi treninga i vežbe koje se rade određenim redosledom, već zbir video-snimaka visokog kvaliteta (ima ih preko 70), iz koji se jasno vidi šta je potrebno da se radi i na koji način. Materijal je podeljen na sedam oblasti i obuhvata zagrevanje/istezanje, rad na snazi, brzini, pa čak i na balansu koji je veoma bitan svakom ozbiljnom igraču. Za svaku vežbu dobija se kraći tekstualni opis, baš kao i spisak povezanih video-klipova koji su u vezi, ili nadograđuju izvođenje naročite vežbe. Po instaliranju aplikcije, materijal se ne prebacuje na memorijsku lokaciju i potrebno ga je downloadovati pojedinačno, što može da bude prilično mučno ukoliko ne koristite Wi-Fi konekciju.

Autori su predvideli kreiranje liste omiljenih vežbi, ali i izradu plej-lista koje mogu da posluže kao svojevrsni režimi vežbanja. Na primer, možete da definišete dva različita seta zagrevanja: kao pripremu za odigravanje meča ili običan trening i tako dalje. Iako su video-snimci izuzetnog kvaliteta, nedostaju šabloni za vežbanje koji bi vas vodili kroz postupak i usput motivisali.

Vladimir PISODOROV

 
Lenovo Yoga Book (Android + Windows)
Wonlex GPS kids watch Q50
Alcatel Pixi 4 (7)
AZ Ebook Reader
NOISE
Coloring Book for Me
Tennis Fitness
Šta mislite o ovom tekstu?
MoodCast diary
Picky
Trusted Contacts
Gboard – the Google Keyboard
Quartz
Learn Robotics Engineering
DRIVETRIBE
Coddy: World on Algorithm

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
62,5 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .intosport .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera