PHONE ZONE<>
022017<><>

Picky

Koristeći pseudo inteligenciju, Picky prebira po fotkama u galeriji i automatski označava one koje se kvalitetom izdvajaju od ostalih iz grupe. Korisnik može da stekne uvid u najbolji rezultat, ili da prikaz prilagodi tako da na ekranu bude „izlistano” više dobrih verzija snimka. Kolaž ne mora nužno da se sastoji iz sličnih fotografija i, kada to nije slučaj, aplikacija će vas obavestiti koja od slika ima duplikate i koliko ih je na memorijskoj kartici.

U bilo kom momentu, glavne slike mogu da se zamene, a rezultate je dozvoljeno snimiti u podrazumevanom obliku (pojedinačno), odnosno kao svojevrsni kolaž. Picky može da automatski obavi retuširanje fotografija i to tako što će se poigrati sa osvetljenjem, „omekšati” kožu, ali i retuširati lica na fotografiji. Pored toga, na raspolaganju je mnoštvo grafičkih filtera koji se jednim tapom prsta apliciraju na sve fotografije koje ste izabrali.

Nakon snimanja materijala, aplikacija automatski može da obriše originalne fotografije, a ako se odlučite na kupovinu full verzije, dobićete i dodatne filtere. Algoritam za prepoznavanje sadržaja povremeno omane i kao slične označava slike koje to nisu. Pored toga, najbolju fotku nećete dobiti izdvojenu, kao što to autori reklamiraju (uz fanfare i vatromet), pa moženo reći da je aplikacija namenjena grupnom apliciranju filtera i izradi manjih kolaža koji će se automatski izdvojiti iz gabaritnih kolekcija.

Vladimir PISODOROV

 
Lenovo Yoga Book (Android + Windows)
Wonlex GPS kids watch Q50
Alcatel Pixi 4 (7)
AZ Ebook Reader
NOISE
Coloring Book for Me
Tennis Fitness
MoodCast diary
Picky
Šta mislite o ovom tekstu?
Trusted Contacts
Gboard – the Google Keyboard
Quartz
Learn Robotics Engineering
DRIVETRIBE
Coddy: World on Algorithm

Platforma:
iOS, Android
Veličina:
71,9 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .polarr .co
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera