PHONE ZONE<>
062013<><>

myShiftWork

Ponekad rad po smenama može da predstavlja veoma naporan izazov, a posebno za one koji ih često menjaju, pa ne mogu da pohvataju kad je radni dan, a kad neradan. Aplikacija myShiftWork može da im pomogne da uz pomoć smartfona u potpunosti organizuju raspored rada u smenama.

Nakon startovanja aplikacije, prikazaće vam se kalendar. Selektovanjem određenog datuma, dobijate mogućnost da kreirate tip smene, kojih može biti nekoliko, kao na primer: radni dan, neradni dan, odmor. Za svaki možete da podesite naziv, skraćenicu, ikonicu, kategoriju (standardni, prekovremeni, zamena, bolovanje, poslovni put...), vreme početka i kraja smene, kao i alarm. Kada budete kreirali potrebne tipove smena, one će vam predstavljati standardni izbor svaki put kada kliknete na prazan datum, a ako je potrebno da nešto promenite (kao npr. radno vreme), to možete da učinite klikom na opciju edit event. Ukoliko imate više planiranih obaveza istog dana, ni to neće biti problem, s obzirom na to da postoji opcija add an event pomoću koje dodajete nova dešavanja za taj dan, što će biti prikazano pored datuma na početnom ekranu. Takođe, u podsetnik možete da dodate i opciju payday, koja vam olakšava praćenje dana za isplatu zarade.

Aplikacija je krajnje jednostavna za korišćenje i kada jednom postavite planirane smene i događaje na duži vremenski period, nemate o čemu da brinete. Smatramo da vredi izdvojiti nekoliko dolara za ovu aplikaciju, jer zaista može da vam pomogne da na pravi način organizujete svoje vreme.

Miloš RAKOČEVIĆ

 
LG Optimus L7 II P710
Prestigio PAP4323
Asus Fonepad
Sony Xperia SP
Nokia Lumia 620
Archos 97 Titanium HD
SFR STARXTREM (ZTE Grand Memo SFR)
Blueberry NetCat M-08-A
Dodaci za tablete
Autodesk SketchBook Ink
Medscape
Statistic Calculator
Photoshop Touch for phone
System Monitor
Beat
Assistant
myShiftWork
Šta mislite o ovom tekstu?
TouchRetouch
Split Camera for Instagram
Springpad
WiFi Mouse Pro
Start Menu for Android

Platforma:
Android, BlackBerry
Veličina:
1,1 MB
Cena:
2,79 USD
Adresa:
www .myshiftworkapp .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera