PHONE ZONE<>
032010<><>

OIShopping list

OI Shopping List je jedna od najkompletnijih aplikcija tog tipa na operativnom sistemu Android. Ne samo da se može koristiti za kupovinu, već je pogodna i za jednostavnije ToDo liste, liste zvanica za razna okupljanja i tome slično.

Za početak je potrebno da odaberete ime liste koju pravite, jer ih u svakom trenutku možete imati više – lista za kupovinu, lista za žurku, lista za posao itd. Svaka lista može i vizuelno da izgleda drugačije da biste ih lako razlikovali: za žurku može biti „na papiru”, poslovna na minimalističkoj crnoj površini, za prodavnicu sa motivima voća i povrća i tako dalje. Moguće je menjati i veličinu fonta, njegovu boju i još mnogo toga. Naravno, kao i kod svake liste ovog tipa, pored svake od stavki postoji mogućnost „štikliranja” kada određeni artikal ubacite u korpu ili kada gost stigne na vašu proslavu.

Uz osnovni paket programa moguće je dodati i brojne ekstenzije. Tu je mogućnost snimanja glasa uz svaku stavku na listi, zatim mogućnost konvertovanja i eksportovanja liste na SD karticu i slično. Omogućena je čak i kompatibilnost sa Bites softverom kako biste stavke iz recepta lako i automatski prebacili u listu za kupovinu.

Milan ĐUKIĆ

 
Jabra, Manhattan, Plantronics, i.Tech i Xwave bluetooth slušalice
Easy Today Launcher 1.1.0.2
Metrix 2.2
WordPress Android
ABBYY FotoTranslate
RAMBlow
OIShopping list
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
450 KB
Cena:
besplatno
Adresa:
www .openintents .org /en /shoppinglist
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera