PHONE ZONE<>
032010<><>

Easy Today Launcher 1.1.0.2

Prvo se hvale time da telefon ima ugrađen tamo neki Mobilni Vindouz, a kada ga stavite na dlan, ni i od ikonica na desktopu nema. Da li ste razmišljali možda o tome? Šalu na stranu, ali autori operativnog sistema Windows Mobile zaista su mogli da uključe bar nekakvu mogućnost rada putem prečica direktno sa osnovnog ekrana. Pošto to već nije tako, za pomoć moramo da se okrenemo alternativnim rešenjima.

Easy Today Launcher je plug-in za Today ekran. Preporučuje se njegova instalacija direktno u ugrađenu memoriju (ne na memorijsku karticu), a startuje se tako što čekirate korespodentan unos iz sekcije Settings-Today-Items. A šta se to dobija osim saznanja da ste ostali kraći za 100 KB memorije? Prvo i osnovno, mogućnost da instaliranim programima pristupate direktno sa desktopa putem odgovarajućih prečica – baš kao na „velikom” Windowsu.

Program će iskenirati dostupan sadržaj, te u uredno sortiranoj listi ponuditi sve ono što možete „izvući” na desktop. Na vama je da odlučite koliko će se ikonica smeštati u jednom redu, da li želite uvećan ili umanjen prikaz, a tu je i mogućnost reimenovanja samih naziva. Redosled „iscrtavanja” ikonica na ekranu određuje se soritiranjem naziva odabranih programa direktno na listi, pošto Today ekran ne poznaje definiciju njihovog „prevlačenja”. U principu, to bi vam bilo to!

Vladimir PISODOROV

 
Jabra, Manhattan, Plantronics, i.Tech i Xwave bluetooth slušalice
Easy Today Launcher 1.1.0.2
Šta mislite o ovom tekstu?
Metrix 2.2
WordPress Android
ABBYY FotoTranslate
RAMBlow
OIShopping list

Platforma:
Windows Mobile 5/6/6.1
Veličina:
31 KB
Cena:
program je besplatan
Adresa:
loffactory .webs .com /easytodaylauncher .htm
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera