PHONE ZONE<>
032010<><>

Metrix 2.2

Today ekran PPC uređaja stecište je kojekakvih drangulija i džidžabidža. Korisnici tu znaju da drže gomilu nepotrebnih i krajnje nekorisnih stvari. Kada je već tako, prostor može da se nađe i za Metrixplug-in koji je zaslužan za prikupljanje i ispisivanje važnih sistemskih informacija.

Pre svega, na polaznom ekranu mogu se dobiti informacije o stanju baterije, popunjenosti memorijske kartice, raspoloživom RAM-u, pa čak i postaviti slajder putem kog se na jednostavan način može menjati intezitet osvetljenosti ekrana. Sve informacije predstavljene su krupnim ikonicama, brojčanim vrednostima, ali i trobojnom skalom (crvena, žuta i zelena boja). Na taj način veoma lako se može videti, na primer, kada se memorijska kartica približava kritičnoj popunjenosti ili baterija postaje opasno prazna. Da stvar bude još bolja, sami možete definisati zone i tako serviranje informacija prilagoditi sopstvenim potrebama. Kako program podržava rad sa skinovima tako se izgled može podešavati do najsitnijih detalja – skale se mogu ukloniti sa ekrana, ikonice smanjiti, aktivirati tekstualni prikaz...

Metrix može da se koristi i kao svojevrsni quick launch, bar pošto je iz programa dozvoljeno definisati prečice i postavljati ih na ekran. Dalje, menijima i podešavanjima pristupa se direktno sa Today ekrana, čime su izbegnuti mukotrpna šetnja do sistemske sekcije Settings i gubljenje vremena.

Vladimir PISODOROV

 
Jabra, Manhattan, Plantronics, i.Tech i Xwave bluetooth slušalice
Easy Today Launcher 1.1.0.2
Metrix 2.2
Šta mislite o ovom tekstu?
WordPress Android
ABBYY FotoTranslate
RAMBlow
OIShopping list

Platforma:
Windows Mobile 5/6/6.1
Veličina:
285 KB
Cena:
program je besplatan
Adresa:
www .apoxsoft .com /products /metrix
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera