KOMPJUTERI I FILM<>
062019<><>

Filmovi, ukratko

Men in Black: International

Na bioskopskom repertoaru će se sredinom juna naći novi film u serijalu akcionih naučnofantastičnih komedija „Men in Black”. „Men in Black: International” prati avanture novog, britanskog odeljenja tajanstvene organizacije čija dužnost je da štite čovečanstvo od vanzemaljskih pretnji i spoznaje da vanzemaljci zaista postoje. Novi glavni likovi su Agent M, mladi regrut u redovima MiB i Agent H, najbolji terenski operativac britanskog odeljenja. Nakon što se otkrije da se iza serije misterioznih napada krije vanzemaljac, naši agenti kreću u lov na krivca koji će ih prošetati po celoj planeti.Glavne uloge tumače Kris Hemsvort, Tesa Tompson, Liam Nison, Rebeka Ferguson, Ema Topson i Kumejl Nanđiani.

Tajni agent Mjau

 
Letnji animirani program u bioskopima otvara film „Tajni agent Mjau” za čiji scenario i režiju su odgovorni Oskarovci Kristof i Wolfgang Lauenštajn, dok je animacija obavljena saradnjom nemačkog studija Scopas Medien i belgijskog Grid Animation. Priča ovog filma je varijacija na temu bajke braće Grim „Bremenski muzikanti”. Marni je debeljuškasta kućna mačka koja veruje da je ljudsko dete pretvoreno čarolijom u mačji oblik, a o svetu izvan kuće svoje vlasnice zna samo ono što gleda na TV-u. Kada se nesrećnim spletom okolnosti zadesi daleko od kuće, Marni upada u čudnu družinu koju čine uplašeni pas, neurotični petao i magarac koji glumi da je zebra.

Annabelle Comes Home

Ljubitelje horora početkom leta u bioskopima očekuje treći deo serijala „Annabelle”, to jest sedmi film u franšizi „The Conjuring”. Nakon što su uspeli da preuzmu kontrolu nad demonskom lutkom Anabel, demonolozi Ed i Lorejn Voren smatraju da je jedini način da spreče širenje njenog zla da je sakriju iza svetog stakla zaštićenog blagoslovima sveštenog lica. Greška je bila u tome što je lutka smeštena u sobu gde se nalaze brojni drugi ukleti predmeti. Jedne noći kada Lorejn i Ed nisu kod kuće, nego samo njihova desetogodišnja ćerka i njene bebisiterke, Anabel pokreće svoj pakleni plan. Glavne uloge tumače Vera Farmiga, Patrik vilson, Mekena Grejs i Medison Ajzman.

Dragan KOSOVAC

 
 TRŽIŠTE
Huawei na crnoj listi
Intel i AMD

 PRIMENA
Sve što treba da znate o 5G

 NA LICU MESTA
IAB Serbia Digital Day
Radionica u Startit Centru Inđija

 KOMPJUTERI I FILM
X-Men: Dark Phoenix
The Secret Life of Pets 2
Filmovi, ukratko
Šta mislite o ovom tekstu?

 VREMENSKA MAŠINA
Head First i Aum Šinrikjo

 PRST NA ČELO
Sukob sila u kojem svi gube
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera