PHONE ZONE<>
042011<><>

Mp3 Taggy

Editovanje ID3 tagova je mogućnost koju donosi svaki ozbiljan muzički plejer. Izmena naziva numere, imena izvođača, godine izdavanja, žanrovske pripadnosti i slične informacije mogu se menjati praktično jednim klikom miša. Potpuno je drugačija situacija na mobilnim platformama, gde ova opcija nije baš u vrhu liste prioriteta programera.

Ako vaš omiljeni džepni plejer ne podržava manipulaciju tagovima, vreme je da instalirate program Mp3 Taggy. Ovaj mališan prvo će preskenirati sadržaj memorije (interne i eksterne) i potom ponuditi na uvid spisak pronađenih MP3 numera. Tapom na dugme Show pristupa se sekciji za editovanje, koja hostuje uobičajen skup opcija. Program je sposoban da čita i piše ID3 tagove verzije 1 i 2, a omogućeno je i kopiranje već unešenog sadržaja između ove dve varijante zaglavlja. Ukoliko numera sadrži pridružene slike (omot albuma, na primer), i njima možete manipulisati tako što ćete dodavati ili uklanjati slike, odnosno setovati kategoriju kojoj pripadaju. Zanimljivo je to što Mp3 Taggy donosi i mogućnost reprodukcije, tako da se svaka numera sa liste (pritiskom na „lebdeći” taster Play) može preslušati na licu mesta.

Za kraj da napomenemo i to da se Mp3 Taggy može preuzeti i u mršavijoj, Lite verziji. Ona sadrži praktično sve što i puna verzija programa, jedino se umesto takozvane kinetik liste numere smeštaju u običnu listu, kojom se manipuliše putem klasičnog klizača sa pripadajućim dugmićima.

Vladimir PISODOROV

 
Nokia C6-01, C7 i N8
Prestigio MultiPad PMP3084B, PMP5070C, PMP7070C i PMP7100C
AndroZip File Manager
PicoMail
RockPlayer
Mp3 Taggy
Šta mislite o ovom tekstu?
SPB Time

Platforma:
Windows Mobile
Veličina:
2 MB
Cena:
program je besplatan
Adresa:
www .mobetalk .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera