PHONE ZONE<>
022010<><>

Homerun Battle 3D

Scena Android video igara nije posebno aktivna u odnosu na iPhone i Symbian aplikacije, a posebno u odnosu na Java svet. Međutim, mali broj igara koje se pojave zaista zaslužuju pažnju, pa je tako jedno od prvih izdanja u 2010. godini sjajni Homerun Battle 3D.

U njemu se nalazite u ulozi bejzbol igrača koji je na poziciji udarača i koji mora da se izbori sa velikim brojem sporih, brzih, felš i sličnih lopti koje dobija od bacača. Udarac kontrolišete pomeranjem odnosno naginjanjem vašeg Android telefona. Kao što možete da pretpostavite, glavni problem u čitavoj priči jeste određivanje pravog trenutka kada je potrebno da zadate udarac. U slučaju da tajming bude idealan, kao i deo palice kojom udarate loptu, neće biti nikakvih problema da poen završite „homerunom”. Mehanika je samim tim veoma fluidna i jednostavna, te onima koji se dobro uvežbaju omogućava da zadaju udarce baš onakve kakve sami žele.

Kako vam ne bi bilo dosadno, programeri iz Com2uS su u igru ubacili veliki broj modova. Tu je arkadni mod gde imate limit od 10 faulova, tačnije promašaja i gde je potrebno da udarite što više lopti, te da ih odbacite što dalje, jer se i njihove razdaljine sabiraju prilikom obračuna najvišeg skora. Nešto izazovniji je Classic mod koji od igrača zahteva da udarac bude „homerun” (tj. da lopta bude izbačena van terena), jer je sve osim toga – promašaj. Ukoliko shvatite da niste toliko dobri, uvek možete uključiti trening mod i „mlatarati” palicom do mile volje bez ikakvih penala, a kada shvatite da ste isuviše dobri, možete oprobati online opciju koja funkcioniše i putem 3G i putem WiFi konekcije. Kako je cela igra organizovana oko igrača koji udara loptu tako je i u multiplayeru – ne postoji protivnik koji je bacač, već obojica pokušavaju da dostignu najviši skor tako što će što bolje, odnosno kvalitetnije udariti loptu. Pobednik dobija određeni broj poena i napreduje na globalnoj lestvici najboljih bejzbol igrača. Važno je pomenuti to da Homerun Battle 3D postoji i u verziji za iPhone i iPod Touch, kao i to da je moguće održavati međuplatformske mečeve, što znatno širi broj potencijalnih protivnika.

Grafika je prijatna i poseduje zanimljive animacije, a ono što se ne sreće često u video igrama ovog tipa jeste mogućnost da svog udarača obučete baš onako kako vi to želite – odeća, obuća, kape, naočare, pa i sama palica, a sve se to može promeniti i prilagoditi vašim zahtevima. Naravno, sve predmete kupujete za virtuelni novac koji dobijate ukoliko imate visok skor, što je već dobro poznata mehanika nagrađivanja igrača.

Čak i ukoliko niste ljubitelj bejzbola, predlažemo vam da isprobate Homerun Battle 3D jer je zabava, posebno onda kada se „ušemite”, zagarantovana.

Milan ĐUKIĆ

 
Bananas! 1.10
Pocket Uno 1.63
Avatar
Homerun Battle 3D
Šta mislite o ovom tekstu?
Crazy Penguin Catapult 2
Sherlock Holmes: Official Movie Game

Platforma:
Android
Veličina:
1,2 MB
Cena:
7 evra
Adresa:
global .com2us .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera