PHONE ZONE<>
022010<><>

Crazy Penguin Catapult 2

Sigurno se svi sećaju Yeti Sportsa i lansiranja pingvina udalj, što je na Internetu pre nekoliko godina bila jedna od najpopularnijih flash igara, a kasnije i na mobilnim telefonima. Pojavljivale su se raznorazne nadogradnje, nove verzije, drugi pogledi na istu stvar i sve ono što bi trebalo da donese još novca, poseta, veću popularnost ili nešto četvrto tvorcima ovog zabavnog softvera. Nažalost, mnoga od tih rešenja nisu bila posebno kvalitetna, pa je i to dovelo do „odliva” igrača. Prošlo je dovoljno vremena, te je In-House odlučio da ponovo oživi ideju letećih pingvina.

Nastavak uspešnog Crazy Penguin Catapult 2 sličan je prvencu i funkcioniše po poznatom principu – prvi deo igre bazira se na lansiranju pingvina. Potrebno je odrediti jačinu i pravac, i uz malo sreće polarna ptica se neće „zakucati” u zid već će proći kroz za to predviđeni tunel. Zatim, sledi drugi deo igre – pingvini u slobodnom padu idu pravo na polarne medvede, koje je potrebno da pogodite, čime ih izbacujete sa nivoa. Svaki pingvin prilikom udarca u medveda ili u okruženje odskače i pada dalje, svakim narednim skokom gubeći po malo snage, a cilj je, pretpostavljate, da jednim pingvinom neutrališete što više belih medvedića.

Pingvini odskaču nepredvidivo, nekada u vašu korist, a nekada protiv vas, pa je imperativ da ih vremenom unapređujete novim mogućnostima – više snage, viši skok, mogućnost dodatne kontrole dok su u vazduhu i tako dalje. Sve ovo će vam pomoći da, uz malo vežbe, jednim pingvinom „počistite” i pet do šest polarnih medveda, što će ujedno biti i dovoljno da pređete na sledeći nivo.

Sve u svemu, Crazy Penguin Catapult 2 je izuetno zabavna igra prijatne grafike, koja je odličan način da „izgubite” vreme i zabavite se, pa u tom smislu od nas dobija preporuku. Ukoliko očekujete nešto više od pukog lansiranja pingvina i jakog faktora sreće koji određuje da li ćete biti uspešni ili ne, možda je bolje da ovu igru preskočite.

Milan ĐUKIĆ

 
Bananas! 1.10
Pocket Uno 1.63
Avatar
Homerun Battle 3D
Crazy Penguin Catapult 2
Šta mislite o ovom tekstu?
Sherlock Holmes: Official Movie Game

Platforma:
Java
Veličina:
210 KB
Cena:
4 evra
Adresa:
www .digitalchocolate .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera