PHONE ZONE<>
022010<><>

Sherlock Holmes: Official Movie Game

Najnovije filmsko ostvarenje Gaja Ričija uzima za inspiraciju najpoznatijeg detektiva na svetu. Ipak, u dobro poznatom maniru ovog režisera, novi „Šerlok” nije film koji se bazira na rešavanju misterija, sporom razvoju priče i naprednim dijalozima. Robert Dauni Mlađi u ulozi poznatog detektiva više vremena provodi u borbama, skakanju sa visine i izbegavanju smrtonosnih situacija nego junaci prethodnih „Šerlok Holms” filmova zajedno.

Potpuno je identična situacija i kada govorimo o video igri. Gameloft je za sve fanove izdao jednu prilično solidnu akcionu igru u kojoj igrač preuzima ulogu kako Holmsa tako i njegovog vernog saputnika doktora Votsona. Holms se s jedne strane bije golim rukama, baš kao u filmu, dok Votson mahom koristi pištolj. Ono što zaista osvežava jeste to što se ne baziraju svi nivoi na istoj premisi – u nekima ćete rešavati jednostavnije logičke zagonetke, u drugima pak juriti u kočijama, u trećim učestvovati u bokserskom meču, zatim se šunjati, pa čak i testirati svoje reflekse ponavljajući kombinacije tastera koje se prikazuju na ekranu.

Od Gamelofta uvek očekujemo najbolju grafiku i zvuk, što je i ovoga puta slučaj, pa će vas specijalni efekti i animacije zaista iznenaditi, jer se po kvalitetu lako mogu porediti sa grafikom na ozbiljnijim sistemima za igranje „u pokretu”. Jedini problem sa novim Šerlokom na mobilnim telefonima jeste to što je igra isuviše kratka – neće biti potrebno više od sat vremena da je završite. A potom, nema posebne potrebe da je ponovo igrate jer se skorovi ne beleže, a ne postoje ni zaključani predmeti, opcije ili nivoi koje biste na taj način učinili dostupnim.

Milan ĐUKIĆ

 
Bananas! 1.10
Pocket Uno 1.63
Avatar
Homerun Battle 3D
Crazy Penguin Catapult 2
Sherlock Holmes: Official Movie Game
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Java
Veličina:
1,4 MB
Cena:
14 evra
Adresa:
www .gameloft .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera