PHONE ZONE<>
032010<><>

Makeout Mania

Ne viđa se često neobični koncept kakav je Makeout Mania. Iako biste to možda u prvi mah pomislili, u pitanju nije aplikacija koja će vam pomoći u muvanju i razgovoru sa devojkama, već zanimljiva arkadna video igra u kojoj je cilj Amorovom strelom pogoditi što više učenika, profesora i pomoćnika u jednoj srednjoj školi. Kada pogodite nekoga, „ustreljeni” ulazi u posebno stanje kada želi da poljubi bilo koga na koga naiđe – bio to profesor, učenik, roker, sportista, čistačica...

Čitava igra izgleda kao desnoskrolujuća platforma, ali na više nivoa, pri čemu se u svakom trenutku na nekom od njih nalazi određen broj ljudi. Kako strela nemate u neograničenom broju, morate se potruditi da pogodite najbolje mete, koje će zatim poljubiti što više njima bliskih osoba, a vi tako osvojiti što više poena. Alternativno tome, možete se oprobati u Manija modu igre, u kome imate neograničen broj strela, ali se borite s vremenom, pa u određenom vremenskom roku morate sakupiti dovoljan broj poena kako biste dobili dodatno bonus vreme.

Najkompleksniji je svakako Puzzle mod, u kojem je Amor još restriktivniji a zadaci još teži, pa bez zaista dobro osmišljenog plana nećete uspeti da napredujete jer će mnoga vrata i delovi nivoa za vas ostati zatvoreni. U ovom modu pojavljuju se i oni koji su imuni na ljubav, a to su direktor škole i njegovi zamenici, kao i „emo” učenici, ali i za sve njih postoji lek. Naravno, to ćete već morati sami da otkrijete.

Makeout Mania je veoma interesantna i zarazna igra, gde se 24 nivoa prolaze jako brzo. Simpatična je, neobavezujuća i čini da se zaista relaksirate u trenucima odmora.

Milan ĐUKIĆ

 
Makeout Mania
Šta mislite o ovom tekstu?
BrackingHead 2.0.5b
Plants vs Zombies
Secret of the Lost Pyramid

Platforma:
iPhone
Veličina:
1,3 MB
Cena:
9 evra
Adresa:
www .puppetgear .com
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera