TEST PLAY<>
122007<><>

Enemy Engaged 2

U prošlom broju imali ste priliku da saznate nekoliko osnovnih stvari o domaćem rimejku EE: Commanche VS Hokum, gde smo lokalni tim GameYus pohvalili na hrabrosti da prihvati posao i odradi naslov veoma rizičnog žanra. Zašto kažemo da je igra rimejk? Enemy Engaged 2 jednostavno ne poseduje dovoljno elemenata da bi se nazvao „pravom” dvojkom. U pitanju je minimalno prošireni EE, kojem je pored novog 3D enginea dodata i jedna nova dinamička kampanja. Bonus od nove kozmetike koji bi svako razuman očekivao nekako ostaje u senci gomile bagova koji čine njegovu protivtežu, kao i od ukusa u ustima koji ostaje posle ponovnog prežvakavanja parčeta pice koji ste posle sedam godina našli ispod kauča. Da se Bivis i Bathed kojim slučajem bave igračkim novinarstvom, ne verujem da bi EE2 dobio nešto osim „this sucks, dude”. No, pošto mi imamo aspiraciju da budemo superobjektivni, finalni utisak podelićemo u dve precizno odvojene celine – a) i b).

a) Nikada niste igrali Enemy Engaged: Comanche VS Hokum; nemate velikog iskustva sa helikopterskim simulacijama; navikli ste da u sličnim igrama imate linearni niz predefinisanih misija; dinamičko bojište i tri atraktivna kampanjska teatra (Liban, Tajvan i Koreja) koje EE nudi opravdano vam se čine sjajnim; pozdravljate činjenicu da je igra lokalizovana za srpski jezik, bez obzira na povremene poruke tipa „Rattlesnake 287: Fighter squadron napali jurišni brodovi”... Ukoliko na ova pitanja odgovorite potvrdno, nabavite igru i uživajte: bolji i kompletniji helikopterski simulator trenutno ne postoji.

b) Izlizali ste stolicu i oglodali džojstik igrajući Enemy Engaged: Commanche VS Hokum; znate šta tražite od simulacije letenja, pogotovo helikopterske; imate iskustva sa dinamičkim kampanjama jer ste igrali Falcon 4.0, tako da vam ova iz EE2 izgleda dobro, ali ne imba; znate za besplatne modove za EE koji gotovo da su potpuniji i bolji od Enemy Engageda 2. Ne pristajete na nerealnu hardversku zahtevnost nečega što objektivno izgleda ružno i zastarelo; smeta vam što igra uporno odbija da registruje pokrete po određenim osama vašeg džojstika, za koji ste sigurni da radi kao sat... Ukoliko se prepoznajete u jednom ili više navedenih faktora, predlažemo da zaboravite na EE2.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Crysis
Hellgate: London
Call of Duty 4: Modern Warfare
Empire Earth III
TimeShift
Battlestar Galactica
Enemy Engaged 2
Šta mislite o ovom tekstu?
Need for Speed: ProStreet
Beowulf
The Witcher
Painkiller: Overdose
Clive Barker’s: Jericho
Football Manager 2008
Pro Evolution Soccer 2008
NBA Live 08
Heavenly Sword
Mass Effect
Richard Gariott’s: Tabula Rasa

Platforma:
PC
Potrebno:
Pentium 4 / 2 GHz ili ekvivalent, 512 MB RAM, GeForce5200 ili ATI Radeon 9550
Poželjno:
Pentium 4 / 3 GHz ili ekvivalent, 1 GB RAM, GeForce 6800 ili ATI Radeon X800
Veličina:
1 CD
Cena:
1499 dinara
Adresa:
www .eech2 .com
Kontakt:
Extreme CC

63
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera