PDA

Prikaži potpunu verziju : TV serije

Strane : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

nexexcalibur
5.6.2013, 16:37
Uhvatio sam danas Community na pink 2, a Breaking Bad se vec neko vreme daje na pink family.
Koliko je klasicna televizija prevazidjena, netflix i domaci netflix (zaliv, eztv) su sadasnjost i buducnost. Donekle i razumem microsoftov fokus na tv, ipak zivimo u zlatnom dobu televizije, desavaju se promene i bice sve bolje (osim ako ne ukinu domaci nflix). Ko jos zeli da ceka svakog dana u tacno vreme da bi ogledao 40 min serije i uz to 20 min reklama...

Leonida
5.6.2013, 22:16
Zavrsio sam i sa drugom sezonom serije SUITS. Druga sezona mi je DALEKO bolje legla nego prva.

Serija dobija tople preporuke od mene. Sigurno mi spada u top 3 serije koje sam odgledao u poslednjih par godina ( posle Breaking Bad-a i BBC-ovog Sherlocka ).

http://www.youtube.com/watch?v=85z53bAebsI

zvjer
5.6.2013, 22:20
Klasicna televizija nije skroz prevazidjena. Prevazidjena je u slucaju BB-a i Srbije jer ovde imamo priliku da prevedenu epizodu gledamo dan nakon premijere, ali da sam u USA sigurno bih je gledao na TVu u terminu kada je premijera.

Na TV-u ima i serija ciji prevod ne moze da se nadje na netu ili je taj prevod bolji kao u slucaju Simpsonovih.

A tu su i domace serije koje tesko da bi postojale da je televizija proslost jer ih one finansiraju.

I pored toga seriju na TVu nisam pratio desetak godina, niti cu vise ikada pratiti. :opanachke

vlad
5.6.2013, 23:31
Mad Dogs (http://www.imdb.com/title/tt2793250/) - Sezona III
Pocelo :)

JAZO
5.6.2013, 23:39
Zavrsio sam i sa drugom sezonom serije SUITS. Druga sezona mi je DALEKO bolje legla nego prva.

Serija dobija tople preporuke od mene. Sigurno mi spada u top 3 serije koje sam odgledao u poslednjih par godina ( posle Breaking Bad-a i BBC-ovog Sherlocka ).

http://www.youtube.com/watch?v=85z53bAebsI

A nikako da docekam 3 sezonu

malo blesav
6.6.2013, 0:43
Počeo i ja Breaking Bad pre nekoliko dana...i već stigao do sredine 4. sezone :D
Opasno dobra serija. Prva sezona mi se nije toliko svidela, pa čak ni druga..al sve kako više odmiče postaje zanimljivije.
Serija mi je generalno super, neću još da ocenjujem dok celu ne pogledam...mada ipak broj 1 mi je The Sopranos, bez konkurencije. Teško da će ova da prestigne :D

btw, interesuje me jedna stvarčica...pitanje za one koji su gledali:

ona dva ćelava brata, meksikanci, što su pokušali ubiti Henka...jel ono neka religija, ili šta li je već, što puze u onom selu, pa onda ona kao pomalo jeziva statua što joj se klanjaju i što ostavljaju slike pored nje?

Arcibalde
6.6.2013, 12:56
ona dva ćelava brata, meksikanci, što su pokušali ubiti Henka...jel ono neka religija, ili šta li je već, što puze u onom selu, pa onda ona kao pomalo jeziva statua što joj se klanjaju i što ostavljaju slike pored nje?

Uh kolko se ja secam oni se mole kao nekom bozanstvu smrti tako nesto da im pomogne da ubiju onoga koga hoce da smaknu. Tako da nije, tehnicki, religija vec nekakav obred, ono kao sektaski obred

vlad
8.6.2013, 22:34
Prvi od preostalih 5 filmova (epizoda sezone 13)

Agatha Christie's Poirot (1989-2014) (http://www.imdb.com/title/tt0094525/?ref_=sr_1)
S13, Ep1 Elephants Can Remember

ColdBoot
8.6.2013, 23:05
^ +1 Hvala što me podseti da se Poirot nastavlja.:to_care::aplauz:

Kidja
9.6.2013, 23:20
Vredi li pogledati Hannibal?Brat je bas ishvalio seriju , pa da cujem jos neko misljenje.

via Tapatalk 2

mp3lopov
10.6.2013, 0:04
^ Ja dosadniji pilot nisam gledao. Valjda ce postati bolje. :/

njupadzija
10.6.2013, 8:57
Гледа ли неко Arrow, како вам се чини? Скинух прву сезону, али никако да се наканим да је одгледам.

player1
10.6.2013, 9:23
Meni je sasvim ok.

toxic
10.6.2013, 12:31
Fina serija, vredi odgledati.

BTW, pocela nova sezona Falling Skies. :)

ZoNi
12.6.2013, 10:58
Odgledao obe sezone serije Touch (http://www.imdb.com/title/tt1821681/).

Utisak? Onako, nije loša, ali definitivno to nije to :) Kifer malo smara sa onim prigušenim glasom, a smara malo i to što nije baš jasno o čemu se radi u seriji :D

Ali, ipak, preporučio bih svima da odgledaju bar par epizoda, pa da sami procene da li vredi gledati dalje.

nexexcalibur
12.6.2013, 15:57
Odgledao obe sezone serije Touch (http://www.imdb.com/title/tt1821681/).

Utisak? Onako, nije loša, ali definitivno to nije to :) Kifer malo smara sa onim prigušenim glasom, a smara malo i to što nije baš jasno o čemu se radi u seriji :D

Ali, ipak, preporučio bih svima da odgledaju bar par epizoda, pa da sami procene da li vredi gledati dalje.

Pa ukinuta je valjda...nema potrebe da se gleda. Kifer je dobio vec novi/stari gig...nova sezona 24

Crni021
12.6.2013, 16:42
Гледа ли неко Arrow, како вам се чини? Скинух прву сезону, али никако да се наканим да је одгледам.
Zavisi kakve serije volis..meni licno je plitka i naivna..recimo je da je person of interest slicna ali ozbiljnija serija od arrow..

Kidja
12.6.2013, 17:30
BTW, pocela nova sezona Falling Skies. :)

Bio sam srecan sto pocinje ali kad sam odgledao prvu i drugu epizodu racocarao sam se.

ZoNi
12.6.2013, 18:46
Pa ukinuta je valjda...nema potrebe da se gleda.
Ne razumem - kako nema potrebe? Misliš da je loša, pa zato? Ili?

nexexcalibur
12.6.2013, 19:11
Ne razumem - kako nema potrebe? Misliš da je loša, pa zato? Ili?

Pa cim je ukinuta znaci da nesto nije bilo u redu. Ako imas vremena da investiras u propale serije ti kidaj...i ja sam to svojevremeno gledao zakinute (flash forward, last resort), ali shvatio sam da su gubljenje vremena...

ZoNi
12.6.2013, 19:47
A, to. Pa, ja se ne slažem ;) To što je ukinuta serija, ne znači da je loša - eto, Flash Forward je bio odlična serija.

njupadzija
12.6.2013, 20:13
Zavisi kakve serije volis..meni licno je plitka i naivna..recimo je da je person of interest slicna ali ozbiljnija serija od arrow..

Одгледах пар епизода, није ме нешто одушевила серија. Баш као што си рекао, плитко и помало наивно.

Harper's Island (http://www.imdb.com/title/tt1232320/) ми је онако солидна серија, мени је држала пажњу од почетка до краја. Препорука...

Kidja
12.6.2013, 20:32
A, to. Pa, ja se ne slažem ;) To što je ukinuta serija, ne znači da je loša - eto, Flash Forward je bio odlična serija.

Jericho recimo isto.

Nego imam pitanja neka za ove sto gledaju "Falling skies"

Kad su izabrali profesora za predsednika?
Kad su napravili alijansu sa ovim novim vanzemaljcima?odakle sad onaj jedan sa njima?
Kad je Hal izgubio osecaj u nogama?

Tacno znam kako se zavrsila zadnja epizoda u prosloj sezoni pa mi nije jasno a nisam preskocio nijednu u novoj sezoni.

I najveca glupost

Kada odu kod
Robert Sean Leonard ( valjda je on) da im kaze nacin kako da uniste onu elektranu i sad pitaj profesor kako da postave bombe on kaze da mora da vidi blue prints ali posto nemaju mora da krene sa njima. I sad kad su dosli tamo on samo onako bezveze pokaze na 3 mesta prstom gde da postave...

player1
12.6.2013, 20:55
Kad su napravili alijansu sa ovim novim vanzemaljcima?odakle sad onaj jedan sa njima?

Negde u periodu od 7 meseci izmedju poslednje epizode prosle sezone i pocetka ove.

Highlander
12.6.2013, 22:39
Zar nije Hal pao odnekud u poslednjoj epizode prošle sezone, pa je zato u kolicima? Ne sećam se najbolje te epizode...
I mene je malo razočarao početak, sat i po ništa zanimljivo se nije desilo, sve kliše do klišea. A svetleća kičma na Karen, mali Battlestar Galactica rip-off?

Kidja
15.6.2013, 1:14
Jel bilo govora o ovoj seriji Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. :icon_scra

Jos nije pocela ali mi deluje da ce da bude ok.

T3T-evQZiQo

vlad
19.6.2013, 16:38
The Fall (2013) BBC (Sezona I - 5 epizoda)
Gillian Anderson, Jamie Dornan

"A psychological thriller that examines the lives of two hunters. One is a serial killer who stalks his victims in and around Belfast and the other is a talented female Detective..." IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2294189/?ref_=sr_1)
http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2013/5/8/1368018384526/Jamie-Dornan-and-Gillian--008.jpg

Vrlo dobro. Bice i druge sezone.

Highlander
19.6.2013, 22:07
Showtime postavio premijeru nove serije Ray Donovan na YouTube. Naravno, ne može se gledati iz našeg špajza, ali ako nađete neki dobar proksi, moguće je ;)
http://www.youtube.com/watch?&v=UCjXhhJ7avk

Partybreaker
24.6.2013, 2:11
Počela treća sezona Wilfreda, izbacivaće po 2 epizode svake nedelje, preporuka svima. :)

GoT se izvukao pred sam kraj druge sezone, sad krećem treću pa ću videti šta me čeka. :)

Aelos03
24.6.2013, 3:11
Pa cim je ukinuta znaci da nesto nije bilo u redu. Ako imas vremena da investiras u propale serije ti kidaj...i ja sam to svojevremeno gledao zakinute (flash forward, last resort), ali shvatio sam da su gubljenje vremena...

Pa ako je serija ukinuta ne mora da znaci da je losa ili propala uzmi za primer firefly.

JAZO
25.6.2013, 1:48
Sad je pilot Under the Dome poceo,oce li ko gledati sjutra?

Kidja
25.6.2013, 1:56
Nego sta, dobro si me podsetio zaboravio sam da je danas premijera.

Skenderevo
25.6.2013, 2:12
Javite utiske, ako je od Kinga nemoz' biti lose :)

Kidja
25.6.2013, 14:54
Odgledao sam "Under the Dome"

Nisam citao knjigu pa ne znam u kom ce pravcu ici prica ali me serija makar ovaj pocetak dosta podseca na Jericho.
Rano je dati neki sud ali je dobar pocetak :aplauz:

Highlander
25.6.2013, 15:31
Odgledao Under the Dome malopre, nije loše. Ima malo krvi, delova tela, barem nije PG-13. Radnja se u prvoj epizodi ne odvija brzo, nema puno akcije, ali je zanimljiva. Zato što se nisu ispucali u pilotu, pretpostavljam da će cela serija biti ujednačena što se tiče kvaliteta epizoda.

Kidja
25.6.2013, 16:08
Mene zanima samo da mi kaze neko ko je procitao knjigu.
Da li ce prica ici u smeru razrasnjavanja misterije ili je akcenat ipak stavljen na medjuljudski odnose.

Npr kao sto je TWD gde je slicno uradjeno.

perablenta
25.6.2013, 19:57
Vrlo dobro odradjena serija. Glumci su mix dobrih i poznatih sa "nekim levim".

Zakuvali su ga toliko u prvoj epizodi, moja baba da rasplice sledecih godinu dana ne bi ovo rasplela.

Rekao bih odnos SF prema ljudske veze i odnosi 1:5.

I samo jos nesto,
nisam neki hejter, ali zasto ALI zasto moraju da trpaju gej brak u SF seriju. Znaci povraca mi se.

Highlander
25.6.2013, 22:00
Pink stars are falling in lines
Moram priznati da sam u iskušenju da otrčim u biblioteku i uzmem knjigu :D

@parablenta:
Ma da, strašne, odvratne lezbejke. :facepalm Ovo je isto kao da se buniš što ima crnaca u nekom filmu...

vlad
26.6.2013, 17:22
Siberia (2013)

http://img521.imageshack.us/img521/485/dmxn.jpg
Premijera je zakazana za 01.07.2013 ali pilot se moze vec sada pogledati :)

Siberia takes place more than 100 years after a meteor hits the remote Siberian territory of Tunguska in 1908. While "Siberia" looks pretty much exactly like an extreme reality show, it is actually a scripted and beautifully made horror series. The show begins with 16 strangers, left in the Siberian wilderness with only the clothes on their backs and an abandoned fur-trappers camp. Those contestants who make it through the Arctic winter will share in $500,000.

Medju njima je i Miljan (Crnogorac ;))

Kidja
28.6.2013, 0:59
Odustajem od "Falling Skies" totalno idu u drugom smeru. Nekako mi serija sad i previse deluje amaterski bojim se da nece jos dugo da se snima.

evanghelion
29.6.2013, 2:15
Krenuh da gledam being human us, za sada mi je ok serija za pred spavanje, zanima me da li je neko gledao britansku verziju i da li vredi gledati.

nexexcalibur
29.6.2013, 2:31
Krenuh da gledam being human us, za sada mi je ok serija za pred spavanje, zanima me da li je neko gledao britansku verziju i da li vredi gledati.

Generalno pravilo je UK > US...Uglavnom i ameri kopiraju britance...

Skenderevo
29.6.2013, 2:35
Generalno pravilo je UK > US

Jel to vazi i za The Office? Gledam americku verziju trenutno i sjajno je, britansku nisam gledao.

btw. krenuo sam u komplet-odgledavanje celog X-Filesa, takodje - sjajno :)
Vredi gledati i samo zbog neverovatnog vajba devedesetih, a kamoli ostalo...

Highlander
29.6.2013, 16:30
Počeo sam da gledam Defiance i uopšte nije loše. Nekonvencionalni sci-fi i izgleda da su se baš potrudili, oko priče, mitologije, likova. Jes' da su vanzemaljci samo malo našminkani ljudi, ali bar ne govore engleski (stalno). Stigao sam do 7. epizode i za sada ide dobro. Videćemo za dalje.

Auror
29.6.2013, 19:26
Defiance je dobar, ali mi smeta sto ima vrlo malo CGI. Sa obzirom da seriju radi isti covjek kao i Farscape ocekivao sam vise.

Highlander
29.6.2013, 22:07
Verovatno im je ograničen budžet. Zato bolje da nema mnogo CG scena, nego da budu niskog kvaliteta i zbrzane. Mada u svakoj epizodi ima bar po malo kompjuterski generisanih scena, npr. Luk (Arch), dizalice i mašine za kopanje, oni kastitski noževi itd. Nije mnogo, ali bar izgleda ok.

noisy
30.6.2013, 0:02
Ne gledam mnogo serija ali imam preporuku za dvije.
Community (http://www.imdb.com/title/tt1439629/?ref_=sr_1)
Gomila ljudi u godinama koji završavaju fakulet. Community college, to mu dođe nešto kao večernja škola, valjda.
Komedija, bez smijeha u pozadini, uvrnuti likovi.

Shameless (http://www.imdb.com/title/tt1586680/?ref_=sr_1) US verzija
Meet the fabulously dysfunctional Gallagher family. Dad's a drunk, Mom split long ago, eldest daughter Fiona tries to hold the family together. Eldest son Philip (Lip) trades his physics tutoring skills for sexual favors from neighborhood girls. Middle son Ian is gay. Youngest daughter Debbie is stealing money from her UNICEF collection. Ten-year-old Carl is a budding sociopath and an arsonist, and toddler Liam is - well, he might actually be black, but nobody has a clue how.

nexexcalibur
30.6.2013, 11:02
Jel to vazi i za The Office? Gledam americku verziju trenutno i sjajno je, britansku nisam gledao.

Nisam gledao uk verziju pa ne mogu da kazem, ali po komentarima i ocenama, rekao bih da je Us verzija bolja...

Inace uopste ne gledam britance, na pamet mi pada fantasticni Sherlock i Luther...Misfits je bila odlicna serija u prve dve sezone, It crowd je ok-ish serija i to je to...Naravno, tu su one old school britanske serije, ali generalno ne volim ih kao narod, tako da izbegavam njihove originalne verzije.

dario_cile
30.6.2013, 20:04
Ne znam sad tacno da li sam ovde vidio preporuku ili na nekom drugom forumu,pa sam se bacio na seriju Suits (http://www.imdb.com/title/tt1632701/?ref_=sr_1) i predobra je. Pilot me zarazio,ali nakon toga nije bilo stajanja,zao mi sto sam dosao skoro do kraja druge sezone i moram cekati 16.7 sa pocetkom trece. Povukli su malo na Boston legal,ali su ovu uradili sa dosta smeka,svaka epizoda je uzbudljiva nije se dosada nijednom pojavio onaj momenat :facepalm vec samo :eek: (naravno u pozitivnom mislim)

Leonida
1.7.2013, 22:48
Odlican pocetak ( makar meni ) osme i poslednje sezone Dextera.

JAZO
1.7.2013, 23:23
Ne znam sad tacno da li sam ovde vidio preporuku ili na nekom drugom forumu,pa sam se bacio na seriju Suits (http://www.imdb.com/title/tt1632701/?ref_=sr_1) i predobra je. Pilot me zarazio,ali nakon toga nije bilo stajanja,zao mi sto sam dosao skoro do kraja druge sezone i moram cekati 16.7 sa pocetkom trece. Povukli su malo na Boston legal,ali su ovu uradili sa dosta smeka,svaka epizoda je uzbudljiva nije se dosada nijednom pojavio onaj momenat :facepalm vec samo :eek: (naravno u pozitivnom mislim)

Uh kako je nama sto cekamo ovoliko

Marti Misterija
2.7.2013, 2:31
Defiance je sve bolji i bolji kako serija odmice.

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2

Picard
2.7.2013, 23:05
Krenula je nova sezona Luthera.

Marti Misterija
6.7.2013, 3:17

Nakon ovog posta sam tek poceo da gledam ovu seriju i moram reci da je serija fe-no-me-nal-na!
Svaka preporuka za seriju a dario_ciletu veliko hvala za preporuku.

Kidja
8.7.2013, 3:18
Ne znam koliko ce epizoda ( sezona) imati Under The Dome ali bas presporo ide radnja.Jedva sam odgledao ovu drugu epizodu...sporo mnogo.

WhenDarknessFalls
8.7.2013, 6:55
Odgledao obe sezone Suits za 3 dana, na preporuku par vas sa ove teme.
Fenomenalno.

Highlander
8.7.2013, 9:35
Ne znam koliko ce epizoda ( sezona) imati Under The Dome ali bas presporo ide radnja.Jedva sam odgledao ovu drugu epizodu...sporo mnogo.
Meni je tempo ok, pošto ima dosta likova koje treba razraditi. Imaće 13 epizoda, a negde sam pročitao da ako bude dobra gledanost imaće i drugu sezonu.

Inače, dvoumio sam se da li da pročitam knjigu, ali sad kad sam video da su izmenili dosta stvari, kao i poreklo kupole, uzeću definitivno. ;)

nexexcalibur
8.7.2013, 11:32
Bice otkazan Under the dome, iz prostog razloga sto takve serije ne uspevaju, rekao bih vise, cini mi se zbog neverotnog kvaliteta koji je Lost ima...Flash Forward, Lost, Alcatraz, Under the dome, Revolution, Terra Nova su sve serije na istu foru, neka science fiction misterija na pocetku serije i onda brdo filera i odlaganja, da bi im trebalo nekoliko sezona da se to razresi (u slucaju lost), a ostali ne dozive ni drugu sezonu, u skorije vreme ni celu sezonu...

Glavni razlog je dakle razvodnjavanje sadrzaja, ali fin. kriza takodje igra ulogu, za ovakve serije je potrebno dosta sredstava, a losa gledanost cesto ne opravdava dalje emitovanje...

Marti Misterija
8.7.2013, 13:24
Za sada je planirano da Under the Dome ima samo 13 epizoda i da traje samo jednu sezonu. Ko zna - mozda se predomisle ali po meni to vestacko prosirivanje radnje neke serije koja se zasniva na nekoj knjizi nikad nije donelo nista posebno tako da ni ovde ne treba siriti pricu...

Kidja
8.7.2013, 15:36
Tek mi sad nije nista jasno pa ako ima jedna sezona sto razvlace? Bolje da su film napravili...

Marti Misterija
8.7.2013, 16:59
Pa treba da uklope sve to u ranije predvidjenih 13 epizoda...

perablenta
9.7.2013, 1:22
Bice otkazan Under the dome, iz prostog razloga sto takve serije ne uspevaju, rekao bih vise, cini mi se zbog neverotnog kvaliteta koji je Lost ima...Flash Forward, Lost, Alcatraz, Under the dome, Revolution, Terra Nova su sve serije na istu foru, neka science fiction misterija na pocetku serije i onda brdo filera i odlaganja, da bi im trebalo nekoliko sezona da se to razresi (u slucaju lost), a ostali ne dozive ni drugu sezonu, u skorije vreme ni celu sezonu...

Glavni razlog je dakle razvodnjavanje sadrzaja, ali fin. kriza takodje igra ulogu, za ovakve serije je potrebno dosta sredstava, a losa gledanost cesto ne opravdava dalje emitovanje...

Da skorz si upravu.
Ja bih samo dodao da je po meni glavni problem tu jer skoro svaka* serija ima sablon koji mora da prati da bi mogla da bude serija od 20+ epizoda po sezoni po godini.
Osnovna prica, osnovni likovi, pocetana postavka i glavna misterija. Onda na tu osnovu dolazi "nedeljni" sadrzaj, bad guy of the week, dogadjaj, uvodjenje novog lika, gubljenje starog itd. i gde minut, dva napreduje glavna prica sa par recenica ili jednom scenom.(tipa Star Trek, Star Gate, CSI, NCIS ect.)
Problem je sto nisu sve "price" pogodne za takvu prezentaciju. Niti su dovoljno staticne niti dovoljno duboke. Ali, onda ih stize bas taj problem sto nisu staticne i moraju da se zavrse za par sezona.

* Serije koje sam ja gledao, kojima nikako ne prija taj sablom o kome pricam, ili koje su pokusale da ga nekako razbiju:
Heroes(moja omiljena), Battlestar Galactica, Fringe, Eureka(delimicno), Spartacus, Walking Dead. Game of Thrones jeste dobar kandidat za ovu listu ali je ipak dosta drugaciji sadrzaj koji pokriva.

JzmA
9.7.2013, 2:35

UK verzija je bolja ako više voliš malo namrgođeniji humor. Ne znam kako tačno da ti drugom riječju kažem, nije crni umor u pitanju, samo onako ''dark humor'', klasičan britanski. US verzija je meni draža, i jedna od najboljih serija ikad snimljenih, iz mog gledišta.

Kidja
9.7.2013, 2:55
Pa treba da uklope sve to u ranije predvidjenih 13 epizoda...

Kapiram ja tebe ali npr ove dve epizode su mogle da se spakuju u jednu.
Tako da umesto 13 imamo recimo 6 kvalitetnih epizoda...

Mac4LiF
9.7.2013, 12:15
Dokle su stigli sa Walking Dead?
I hoce li biti novog sadrzaja u skorije vrijeme?

Kidja
9.7.2013, 12:38
U oktobru krece cetvrta sezona.

Sun Tzu
9.7.2013, 16:23
Venture bros > sve ostalo.

nexexcalibur
9.7.2013, 21:13
Venture bros > sve ostalo.

Poceo sam od skoro da gledam, za nista posebno, ali vidim potencijal...

Marti Misterija
9.7.2013, 21:46
Kapiram ja tebe ali npr ove dve epizode su mogle da se spakuju u jednu.
Tako da umesto 13 imamo recimo 6 kvalitetnih epizoda...

Obzirom u kolikoj meri su izmenili sama desavanja u knjizi, i po meni su sve mogli da spakuju u jedno cirka sat ipo do dva sata...

Leonida
11.7.2013, 22:57
Za nedelju dana pocinje treca sezona moje omiljene ( ok, druge omiljene... posle Sherlocka BBC :D ) nove serije - SUITS.

http://www.youtube.com/watch?v=B_Z8fUlFIyY

Jedva cekam, vidim da ce biti ''klanja'' :).

nexexcalibur
11.7.2013, 23:22
Za nedelju dana pocinje treca sezona moje omiljene ( ok, druge omiljene... posle Sherlocka BBC :D ) nove serije - SUITS.

http://www.youtube.com/watch?v=B_Z8fUlFIyY

Jedva cekam, vidim da ce biti ''klanja'' :).
At first i was like
:D but then i was like :rolleyes:

(mislio sam da pocinje Sherlock, mada ni Suits nije za bacanje)

JzmA
12.7.2013, 0:26
Treća sezona Luthera nimalo ne razočarava.

Auror
12.7.2013, 14:05
Defiance, prva sezona se zavrsila velikim cliffhangerom. Druga sezona ne znam kad pocinje, ali me interesuje sta ce biti dalje. Nije losa serija ali moraju da pojacaju dozivljaj malo.

bela lampa
12.7.2013, 14:10
Treća sezona Luthera nimalo ne razočarava.

Gde si nasao prevod, ja ne mogu da ga njadjem?

nexexcalibur
12.7.2013, 18:40
Gde si nasao prevod, ja ne mogu da ga njadjem?
http://www.addic7ed.com/show/875

Hotel California a ne znas engleski, cccc :D

nikola25
13.7.2013, 0:30
Graceland nije loša serija za sada ima 5 epizoda pa ako neko hoće da pogleda eto predloga.

nexexcalibur
13.7.2013, 11:26
Pre neki dan pocela je nova serija na FX kanalu (SoA, Justified, Archer, Shield, Americans itd) pod nazivom The Bridge (remake danske serije).
Odgledao sam pilot i moram reci da mi se svidelo, zanimljiv plot, odlicni glumci (prelepa glavna glumica :*)

Inace u ponedeljak krece druga sezona The Newsroom-a.

zvjer
14.7.2013, 20:17
Je l jos neko misli da postoji taktika producenata Dextera da se serija namerno zavrsi pre Breaking Bada? Pa ako krajevi budu slicni (sto ne bi bilo preveliko iznenadjenje) da ovi drugi budu ti koji su napljuvani zbog vec vidjenog.

Cak bih voleo da bude tako, uz uslov da Volter i Dexter prezive; iebalo ih deljenje sezone..

nexexcalibur
15.7.2013, 0:03
Je l jos neko misli da postoji taktika producenata Dextera da se serija namerno zavrsi pre Breaking Bada? Pa ako krajevi budu slicni (sto ne bi bilo preveliko iznenadjenje) da ovi drugi budu ti koji su napljuvani zbog vec vidjenog.

Cak bih voleo da bude tako, uz uslov da Volter i Dexter prezive; iebalo ih deljenje sezone..

Ne verujem...Ja imam neki predosecaj za krajeve, stavicu u spojler, znaci moja pretpostavka

Walter ce 100% zavrsiti mrtav, dok ce Dexter zavrsiti u zatvoru...

Mogli bi neki kladionicu da otvorimo :D Ali stvarno, smoricu se kad se zavrsi BrBa, za ostale me briga...

Crytek
16.7.2013, 18:35
Jericho recimo isto.

Nego imam pitanja neka za ove sto gledaju "Falling skies"

Tacno znam kako se zavrsila zadnja epizoda u prosloj sezoni pa mi nije jasno a nisam preskocio nijednu u novoj sezoni.

I najveca glupost

Kada odu kod
Robert Sean Leonard ( valjda je on) da im kaze nacin kako da uniste onu elektranu i sad pitaj profesor kako da postave bombe on kaze da mora da vidi blue prints ali posto nemaju mora da krene sa njima. I sad kad su dosli tamo on samo onako bezveze pokaze na 3 mesta prstom gde da postave...

Veruj mi da sam se ulogovao na forum samo da postavim upozorenje za sve SF fanove da nikako ne gledaju Falling Skies ali sam bio dobar djak i pretrazio forume.

Ipak i dalje smatram da ova serija zasluzuje spostvenu temu sa VELIKIM upozorenjem u naslovu NE GLEDAJ!! :eek:

Elem, pre neki dan procitam u novinama da je odobreno snimanje cetvrte sezone Falling Skies. Iako je naziv serije bio dovoljan da se odusevim, kratak opis me je jos vise odusevio. S obzirom da ovih dana zbog prehlade imam visak slobodnog vremena sa odusevljenjem sam pohitao u nabavku serijala pomislivsi da sam pronasao zamenu za svoje veliko razocaranje zvano "Defiance". Takodje, u tim kratkim trenucima srece sam razmisljao o tome koliko sam uzivao kada sam u biblioteci potpuno neupucen i slucajno otkrio opus Dena Simonsa, o svom prvom susretu sa BattleStar Galactica serijalom tokom zimskih dana pa cak i o Babylon 5 serijalu koji je pun gluposti ali ipak zadovoljavajuce dobra serija za jednog SF fana.

Nazalost, gladan SF materijala mazohisticki istrajavam u seriji (trenutno S02e08). Cak sam i tvoje spoilere ravnodusno procitao. Toliko o tome. :facepalm

Kidja
16.7.2013, 18:43
To sto sam napisao u spojlerima se desava sad u ovoj sezoni non stop.
Svaki put kad krenem da gledam novu epizodu razmisljam da li sam propustio neku epizodu.

Vidim da hvale Defiance, mislim da cu joj dati sansu samo da zavrsim Firefly prvo.

player1
16.7.2013, 19:15
Nije sve za svakoga.

Meni su sasvim lepo legli i Defiance i Falling Skies. Mada FS mozda ima previse cheesy elementa.

Highlander
16.7.2013, 19:55
Keep calm and watch Continuum ;)

Ozbiljno, ovo postaje sve zanimljivije. Kao da su se opustili i razmahali, ali na dobar način. Priča je sve složenija sa pojavom Frilensera i naravno, još uvek traje ono što mi se oduvek sviđalo kod ove serije - nemamo pojma ko su zapravo negativci.

Dreamfall
16.7.2013, 20:28
Dobar je Defiance, nije ono sto sam ocekivao, ali je dobar.Najveca zamerka mi je sto su kasno glavnu pricu uveli u fokus i na kraju sve izgleda malo zbrzano. Iskreno ja sam ocekivao Farscape na Zemlji kada sam video veliki broj vanzemaljskih vrsta,ali kada su sve likove vezali za jedan grad skontao sam u kom ce pravcu da ide radnja, i na kraju nije lose ispalo ;) Falling skies je imao dobru Half Life 2 atmosferu, a onda se izgubio u sopstvenoj fabuli,ali tesko da je toliko los da mora da se zaobilazi :dedica: Continuum je imao jako los pocetak druge sezone, a onda se naglo poboljsao, zao mi je sto se autori plase da malo uvedu u pricu sam problem putovanja kroz vreme( tehnologija, princip, paradoksi...) to sam i ocekivao od serije koja se zove Kontinuitet, a i skoro sam odgledao sjajni japanski Steins;Gate koji je tematiku putovanja kroz vreme obradio za cistu 10, pa sam navalio da gledam sve sto se bavi putovanjem kroz vreme. :a_whistli

player1
16.7.2013, 21:41
Ma sve tri gledam i ne pustam.
Svaka ima neke mane, al sta ces. :D

Kidja
16.7.2013, 21:44
Dobro je sto u zadnje vreme imamo i sta da gledamo ( mislim na SCI FI) tako da necu da se zalim.

Skenderevo
16.7.2013, 22:08
samo da zavrsim Firefly prvo.

Posle Firefly-ja nista vise nije isto :)

Crytek
16.7.2013, 23:58
Firefly stavljen na listu cekanja... :)

...a u Falling Skies se upravo pojavi Terry O'Quinn sto me je prilicno obradovalo i podsetilo jedne veoma dobre serije koju sam gledao na TV-u kao klinac pa sam tada promasio mnoge epizode.

http://www.examiner.com/images/blog/EXID11363/images/Lost_Locke.jpg

Za mladje sa foruma kojima je serija promakla toplo preporucujem Millennium!

http://www.imdb.com/title/tt0115270/

Picard
17.7.2013, 10:12
Krenula 3. sezona Suits.

dex3108
17.7.2013, 10:14
Dobro je pocela nova sezona Suits-a :D

JAZO
20.7.2013, 13:26
NE GLEDATI TRAILER ZA VIKINGS season 2
Je li moguce da su stavili ogroman spojler,i pored toga jos manjih

nexexcalibur
21.7.2013, 16:01
HIMYM s09 Comic Con teaser (http://www.cbs.com/shows/how_i_met_your_mother/video/3061A7E6-E7A7-5861-665E-F93CBD0DFEB2/how-i-met-your-mother-ted-s-kids-like-you-ve-never-seen-them/).

Donald Glover (Troy) napusta Community (http://tvline.com/2013/07/20/community-season-5-spoilers-video-dan-harmon/), tj pojavljivace se samo u prvih 5 epizoda.

zvjer
22.7.2013, 22:53
http://i.imgur.com/48dsQ.png

:D

perablenta
23.7.2013, 21:35
Konacno izasla nova epizoda novih kornjaca. Ko gleda da zna.

JzmA
24.7.2013, 0:18
Ja počeo stare opet da gledam :D.

Crytek
24.7.2013, 18:01
Uporno sam izbegavao The Walking Dead jer kada sam gledao reklame delovala mi je kao spanska serija sa malo boljom produkcijom.

Odgledah sada prve dve sezone i serije je zaista odlicna! Za svaku preporuku!

vlad
24.7.2013, 18:37
Vrteci TV kanale danas popodne naletim na reprizu emisije Nivo 23. Gost kod Velje Pavlovica bio je Zikica Simic. Pricaju oni o muzici i u jednom momentu Simic pomenu da mu je jedna od najomiljenijih knjiga roman Berlin Aleksanderplac, Alfreda Deblina. Odmah se setih Fasbinderove istoimene serije koja sam gledao na TV-u pocetkom osamdesetih. Cini mi se da je bila prikazana i u okviru FEST-a u bioskopu Balkan. Bacio sam se u potragu na netu kako bih je uvrstio u kolekciju i odlicno je sto se serija i prevod mogu lako pronaci.
VELIKA preporika, jedna od najboljih serija svih vremena. 9.5/10

Berlin Aleksanderplac (1980)
(http://www.imdb.com/title/tt0080196/)
http://img194.imageshack.us/img194/9385/uzof.jpg

Puritania
24.7.2013, 19:57
Upravo zavrsih sa gledanjem Fringe. Retko koja serija moz da me drzi 100 epizoda da gledam, mada su mi prve dve tri sezone za nijansu bolje od zadnje i predzadnje. Moje preporuke, ko nije gledao. :)
Razmisljam sad dal da gledam Dextera, ili da trazim nesto drugo. Videh ovde dosta preoporuka za gledanje , muka je sto ne znam sta cu pre :D

nexexcalibur
25.7.2013, 0:45
Upravo zavrsih sa gledanjem Fringe. Retko koja serija moz da me drzi 100 epizoda da gledam, mada su mi prve dve tri sezone za nijansu bolje od zadnje i predzadnje. Moje preporuke, ko nije gledao. :)
Razmisljam sad dal da gledam Dextera, ili da trazim nesto drugo. Videh ovde dosta preoporuka za gledanje , muka je sto ne znam sta cu pre :D

Breaking Bad, nema greske

malo blesav
25.7.2013, 1:17
I od mene preporuka za Breaking Bad. S tim sto znam dosta ljudi koje nije odusevila prva sezona, pa su prestali da gledaju nakon nekoliko epizoda. Nije se ni meni bas mnogo svidela, samo sto nisam odustao, i nisam se pokajao :D

JzmA
25.7.2013, 3:15
Možda počnem i ja da gledam taj nahvaljeni Breaking Bad.
Upravo pregledah zadnju epizodu Luthera :(.

Kidja
27.7.2013, 8:10

Nisam gledao Breaking Bad ali s obzirom koliko je hvaljen ovde ocigledno je da vredi.

Dexter je isto fantasticna serija.

Lepi1
27.7.2013, 11:42
Men Behaving Badly:D - стара али јако добра
Bravo! Evo mojih favorita: The Office, Extras, Derek ( znaci bilo sta od Gervais-a), The Black Books, The Peep Show, Coupling, Breaking Bad (obavezno!!!), Prison Break, Black Adder, Homicide Life on the Sreet, Saber Rider...

nexexcalibur
27.7.2013, 20:27
Bravo! Evo mojih favorita: The Office, Extras, Derek ( znaci bilo sta od Gervais-a), The Black Books, The Peep Show, Coupling, Breaking Bad (obavezno!!!), Prison Break, Black Adder, Homicide Life on the Sreet, Saber Rider...

Ako ti se svideo Homicide, obavezno overi The Wire, od istog autora su, moze se reci da je Homicide pretaca Wire-a...

Lepi1
27.7.2013, 23:34
Ako ti se svideo Homicide, obavezno overi The Wire, od istog autora su, moze se reci da je Homicide pretaca Wire-a...

Da da znam gledao sam i wire kul je

Kidja
28.7.2013, 23:13
Da li je neko citao knjigu "Under the Dome" ?
Bas sad pricam sa sestrom koja je krenula da cita knjigu i neverovatno koliko je izmenjeno.Pogledao sam spisak likova i skroz je razlicito.
Da ne pricam koliko su likova izbacili i to bitnih.
Neko je rekao da ce serija imati 13 epizoda samo.
Pa kako planiraju knjigu od 780 strana da "pretoce" u 13 epizoda?

Sent from my OT-995 using Tapatalk 2

pentraksil
29.7.2013, 0:59
Bas sad pricam sa sestrom koja je krenula da cita knjigu i neverovatno koliko je izmenjeno.Pogledao sam spisak likova i skroz je razlicito.
Da ne pricam koliko su likova izbacili i to bitnih.
Neko je rekao da ce serija imati 13 epizoda samo.
Pa kako planiraju knjigu od 780 strana da "pretoce" u 13 epizoda?

Najverovatnije je izmenjeno dosta. Stiven King ima poseban pristup scenarijima koji se pisu po njegovim delima. Dozvoljava ogromnu slobodu, cak je i podstice jer smatra da film/serija nikada nece verno preneti knjigu. Samim tim zeli da iznenadi gledaoca koji je citao knjigu (ukoliko moze) a sa druge strane zeli da podstakne gledaoca koji nije citao delo da to i ucini. Jednom recju ne stresira se previse oko toga :D

Acanen
29.7.2013, 2:20

Postavio sam slicno pitanje u temi opsta kultura/knjige i receno mi je da se knjiga i serija dosta razlikuju. Pogledaj tu temu.

Kidja
29.7.2013, 9:56
E hvala.Upravo to sto je Marti rekao je i meni receno.

dex3108
30.7.2013, 8:39
Under the Dome dobija drugu sezonu, a prvu epizodu ce pisati King licno

http://www.ign.com/articles/2013/07/29/under-the-dome-renewed-for-season-2?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook

Highlander
30.7.2013, 9:40
Za one koji prate Mentalistu, u šestoj sezoni će se konačno saznati ko je Red John. Da li će to odneti deo misterije? :/
http://www.cbs.com/shows/the_mentalist/news/1001022/

dex3108
30.7.2013, 10:14
Realno serija je smorila do bola proslu sezonu. Bolje da zavrse sa ovom sezonom.

Budimir_Trajkovic
4.8.2013, 16:49
llGXWICGsD4
:alealeee:

Kidja
4.8.2013, 21:39
Cudno da niko nije spomenuo da pustaju "The Killing " ali originalnu dansku seriju na RTS1 veceras u 23h.Sad ne znam kad su krenuli da pustaju,mozda je prva epizoda danas.

nexexcalibur
5.8.2013, 0:05
Cudno da niko nije spomenuo da pustaju "The Killing " ali originalnu dansku seriju na RTS1 veceras u 23h.Sad ne znam kad su krenuli da pustaju,mozda je prva epizoda danas.

Ep 16 od 30...

Devet1
5.8.2013, 1:19
Twin Peaks ....over and out :D

Sent from my Nook Tablet CM10 via Tapatalk

Leonida
5.8.2013, 16:17
Krenuo sam da gledam seriju House of Cards ( US ). Prvih par epizoda su bile odlicne! A sta drugo i ocekivati od serije u kojoj je glavni glumac Kevin Spacey.

http://www.imdb.com/title/tt1856010/

nexexcalibur
10.8.2013, 10:41
Sutra pocinje Breaking Bad, ne mogu da verujem da smo konacno docekali \o/

uros@3D
10.8.2013, 11:32
Yes yes :D

http://24.media.tumblr.com/713cc311a3bf07b3ec4720124955ccb1/tumblr_mhankllCEo1rmequvo1_500.jpg

Skenderevo
10.8.2013, 23:19
Sutra pocinje Breaking Bad, ne mogu da verujem da smo konacno docekali \o/

Huh, neznam da li da sacekam da se zavrsi sezona pa da pogledam sve odjednom, jednostavno nemogu da cekam po nedelju dana :D

Marti Misterija
10.8.2013, 23:51
Sve sto vise gledam Under the Dome serija mi se sve manje dopada. Ovo gotovo da uopste nema veze sa Kingovim Under the Dome vec je skoro dijametralno suprotno gde je sve izmenjeno i zbutano...
Da se razumemo, to sto je radnja toliko promenjena mi jos i najmanje smeta (a smeta mi) ali dok su kod Kinga, u knjizi, likovi takvi da jedne od starta iskonski zamrzis zbog njihove podlosti, beskrupuloznosti, ludila, dok su vam drugi takvi da su vam jednostavno prirasli srcu, dok vas treci nerviraju zbog svoje nesposobnosti, gluposti, poltronstva (da ne kazem d***uvlakastva), dok vas neke situacije nateraju da vam nesto proradi u stomaku to je u seriji sve nekako sivo... Likovi su mi nekako jednodimenzionalni - oni koji spadaju u prvu kategoriju i koji su pokvareni i beskrupulozni do srzi i koji nisu pokazali ni delic neke pozitivne osobine vam u seriji zbog necega mogu biti cak i relativno simpaticni i slicno... Sa druge strane lik koji vam je zbog dogadjaja koji prethode pocetku svega od samog starta gotivan a naklonost se sa svakom stranom samo povecava u seriji je poprilicno sterilan - da ne pominjem to sto je vec u prvoj sceni njegov lik prikazan tako da se prema njemu stekne velika doza rezerve...
Mislim da je serija mogla bolje da profilise likove - mozda ne cak ni na onaj nacin kako je to uradio King ali svakako na nacin da oni izazovu dublje emocije kod gledaoca na nacin na koji to cine likovi Tiriona ili Dzofrija, Arje ili Sanse i slicno u Igri Prestola gde su vam ti likovi maksimalno gotivni/odbojni, nerviraju vas ili odusevljavaju...

zvjer
11.8.2013, 0:03
Ovo je izazov za one hrabre koji se ne plase velikih nagrada, odgledajte 1000 puta remix i kao nagrada ceka vas nova epizoda Breaking Bada

WsqdmqRgrIc

Rainman
11.8.2013, 22:27
Zavrsih osmu sezonu Supernaturala malo pre.

Krenuo sam da je gledam krajem marta, i evo nekih 4 i po meseca kasnije odgledah svih 172 epizoda.

Inace, od prve do pete sezone - bio sam odusveljen serijom. U rangu sa najboljim serijama koje sam gledao, volim taj "x-files" prizvuk samo sto ovde umesto vanzemaljaca glavnu rec vode andjeli i demoni.
Nakon vestackog produzivanja serije, ovo od 6 do 8 - nije vise to to. Malo su izvukli sa poslednjom sezonom stvar doduse, nije bilo toliko losa kao 6 i pogotovo 7.

Deveta sezona pocinje 08.10.. Razmisljam da napisem da jedva cekam, ali u sustini malo su smorili i voleo bih da zavrse seriju sa sledecom sezonom.

Braca burazeri su kul, ali mislim da je red da odu na zasluzeni odmor, po mogucstvu with a big bang.

Kidja
11.8.2013, 22:51
zar nisu najavili i 10-tu sezonu?

Leonida
11.8.2013, 23:10
Pre par minuta sam zavrsio sa gledanjem trece sezone Luthera ( http://www.imdb.com/title/tt1474684/ ) ( trejljer - http://www.youtube.com/watch?v=_5yY7MOUKIs ). Odlicna sezona, doduse po meni nije bila na nivou fantasticne druge sezone. Nadam se da u planovima imaju i cetvrtu sezonu...

Uz Suits i Sherlock [BBC], Luther je serija koja mi se najvise svidela u poslednjih par godina.

Rainman
11.8.2013, 23:24
zar nisu najavili i 10-tu sezonu?To sam i ja cuo, ali nista zvanicno nije potvrdjeno. "People always talk about Season 10 being the final one, and Singer said, "We'll shoot for ten and see what happens." The magic number for him 200 episodes. "

edit: Mislim da u ovom slucaju "shoot" - znaci pucaju na 10, a ne da snimaju 10. Opet ono sto procitah malo pre, producenti su u fazonu, moze i 11,12, sve dok neko gleda ili dok se ova dvojca ne smore O_o

Kidja
12.8.2013, 10:45
Stigoh i do osme sezone Dextera.Svakako jedna od boljih serija.Prva sezona je bila bas predvidljiva dok ostale nisu ali ova osma nekako jeste (pogledao dve episode) i vec imam ideju kako ce se zavrsiti serija ali ne onako kako je neko rekao pre par stranica.

Rade
14.8.2013, 0:07
Ljudi treba mi pomoć, jel zna neko možda koja je trenutno sezona Krimilanih umova na Fox Crime?
Pitala me sestra da joj nađem, ništa mi ne pada na pamet, kaže radnja neka da više prete ovim dekektivima, da fali neka sa crnom kosom... Ajd ako neko zna neka pomogne molim vas :D

Kidja
14.8.2013, 0:37
Odgledao sam sve do sad tako da ne gledam na Fox Crime ali Emily Prentiss nema u osmoj sezoni.
Tako da je to sezona koju trazis.

Puritania
14.8.2013, 1:29
Odgledao prvu sezonu Deadwood-a nije losa serija :)

bela lampa
14.8.2013, 2:05
Pre par minuta sam zavrsio sa gledanjem trece sezone Luthera ( http://www.imdb.com/title/tt1474684/ ) ( trejljer - http://www.youtube.com/watch?v=_5yY7MOUKIs ). Odlicna sezona, doduse po meni nije bila na nivou fantasticne druge sezone. Nadam se da u planovima imaju i cetvrtu sezonu...

Uz Suits i Sherlock [BBC], Luther je serija koja mi se najvise svidela u poslednjih par godina.

Meni je druga sezona dosta slabija, nedefinisana, nema jasnu radnju. Dok mi se treca bas dopala, svidelo mi se sto su odmah na pocetku odredili u kom ce se smeru odvijati sezona. Ako bude cetvrta sezona voleo bi da Alice Morgan bude vise zastupljena jer mi je njen lik jedan od bojih.

nexexcalibur
14.8.2013, 2:16
Odgledao prvu sezonu Deadwood-a nije losa serija :)Javi jel vredi odgledati, posto znam da je otkazana i prica nije zaokruzena.

Trenutno gledam:
Killing - 3. Sezona mi nije nesto, na pola sam i ne mogu da se nateram da zavrsim sezonu
Dexter - mnogo losa sezona, do 4. Je bila vrhunska serija (doakes ftw), posle toga je sve nepotrebno, jedva cekam da je zavrse
Orange is the new black - netflix produkcija, zenski zatvor, odlicno pocela, sad sam na polovini, malo smara, al zavrsicu
Boondocks - starija animirana serija prepuna crnackih stereotipa i humora, odlican comedy relief
Suits - ovu seriju pratim od pilota, osecam se ko hipster, cim je postala mainstream, vise mi se ne svidja (def nije do mene, vec je sve ustajala, treba im zesca promena)
Bridge - pocela da smara vec u 4. Epki, sto nije dobar znak
Newsroom - osim megi koja mi ide na *, najbolja serija koju trenutno pratim. Druga sezona, prozivaju tea party, insajd prica o sopi, ows i ostalim velikim medijskim dogadjajima u prosloj godini...Dzef Danijels genijala

Bonus: odgledao sam sve epizode Venture Bros, ide direktno u moj top10, nebruseni dijamant

zvjer
14.8.2013, 17:23
http://i.imgur.com/HGFbCNM.jpg

nexexcalibur
18.8.2013, 15:24
buVWdktiO2A

Deluje zanimljivo, mada bi plot vise odgovarao filmu...kao serija ce tesko preziveti...

Marti Misterija
20.8.2013, 0:20
Jako zanimljiv zavrsetak druge sezone Continuum-a i jako mi se dopalo to sto izgleda da mnogo toga nije onako kako se cinilo na prvi pogled!

Dobro je i to sto je Showcase zvanicno potvrdio da ce biti i trece sezone, posto tek treba da raspletu pricu do kraja.

dario_cile
20.8.2013, 12:18
Odgledah sad Arrow,nista posebno cijela serija se nekako seprurila,bila je dobro za gubljenje vremena jer sam cekao suits,ali onda pred kraj mozda od 20-te epizode,totalna ludnica,ali kraj definitivno EPIC :D

vlad
21.8.2013, 23:59
Sve preporuke za Black Mirror (http://www.imdb.com/title/tt2085059/). Pogledao sam samo prvu epizodu, ali kažu da su i ostale takođe dobre. Politika, društvene mreže, uznemirujuća i napeta serija koja pokazuje koliko je društvo s***ano. Britanci FTW!

Sad tek dodje na red za gledanje. Vecina prica je zanimljiva i drugacija od serija sto se svakodnevno vrte. Vredi pogledati. Bice izgleda i trece sezone.

JAZO
26.8.2013, 2:16
Suits polako dostize vrhunac ove sezone.:tapsh:
Ubrzo cu da startam Breaking Bad sezonu 4,koju sam na preskoke gledao.A onda taman 5 kad se zavrsi da pocnem

Rainman
26.8.2013, 8:11
Zavrsio prvu sezonu Sherlocka. Prva epizoda ubedljivo najbolja, a najveci promasaj je kasting koji je uradjen za Morijartija. Ne znam na sta su pucali, ali ono je bilo smesno, tj. on je smesan (but not in a good way).

dario_cile
26.8.2013, 11:08
Zavrsio prvu sezonu Sherlocka. Prva epizoda ubedljivo najbolja, a najveci promasaj je kasting koji je uradjen za Morijartija. Ne znam na sta su pucali, ali ono je bilo smesno, tj. on je smesan (but not in a good way).

ja mislim da je bas dobro legao jer kad ga vidis rekao bih da je neki joke,ali vecina ga podcjeni kao sto je sherlock uradio :dzavo:

Crni021
26.8.2013, 18:49
Odgledah Fringe
Prve 3 sezone vrhunske,cetvrta prosek,peta veoma losa iako je najkraca jedva sam je odgledao bas na silu..

JAZO
30.8.2013, 3:38
Sto mislite da li ce biti vise sezona Suits-a?Kako stoje ?

dacajak
31.8.2013, 19:04
Valja li ova Touch serija ista, sa Kuferom u glavnoj ulozi?
http://www.imdb.com/title/tt1821681/

mp3lopov
31.8.2013, 19:06
Ne valja, mislim da je i otkazana. Izdrzao sam 3 epizode.

Picard
31.8.2013, 19:15
Ništa posebno, stalno čekaš da se pojavi neka veća priča koja stoji iza toga, ali se to ne dešava.

JzmA
31.8.2013, 20:16
Nešto mi ne leži Breaking Bad, pa sam skinuo Breakout Kings da gledam :D.
Nemaju serije veze jedna s drugom, a budući da je Breakout Kings od kreatora Prison Breaka, BK mi je bolja serija. Radnja je po epizodama, nije razvučena kao sapunica, a to je za mene br. 1 stvar koju gledam.

Skenderevo
31.8.2013, 20:49
Nešto mi ne leži Breaking Bad

http://4.bp.blogspot.com/-oNokyRhGs-A/Tv4GR7DmWCI/AAAAAAAAA6Q/9Pf_g45E2tM/s1600/is_such_a_thing_even_possible.jpg

JzmA
31.8.2013, 20:51
Pa, ima dosta porodične drame, a to ne podnosim jer imam to uživo.

Marti Misterija
31.8.2013, 21:35
Nešto mi ne leži Breaking Bad...

Uf, dobro je, nisam jedini...

zvjer
31.8.2013, 21:49
Radnja je po epizodama, nije razvučena kao sapunica, a to je za mene br. 1 stvar koju gledam.

E cvrc Milojka, za mene su serije gde je jedna epizoda - jedna zaokruzena prica primer telenovele na americki nacin.

BrBa je svakom sezonom bolja. To ti kazem cisto ako si u dilemi da li ti je zakljucak ishitren. No ukoliko ti se gleda nesto vise opustajuce, onda si u pravu - BrBa nije najsrecniji izbor.

JzmA
31.8.2013, 21:55
Pa vidi nisam ja samo za opuštajuće serije, Luther mi je jedna od najdražih serija ikada, a nije baš opuštajuća (slabo šta BBC-jevo jeste), ali jednostavno mi je Breaking Bad nekako pffft, ne toliko sama od sebe, nego imam daleko bolje serije da odgledam. Mislim na Breakout Kings (nemoj da se ko ljuti :D) i na Sopranose, koje ću da gledam poslije BK-a.

mp3lopov
31.8.2013, 22:26
Ja sam mislio da ne postoje ljudi kojima se ne svidjaju BB i Mucke.

toxic
31.8.2013, 22:30
BB je dobra serija, ali mi se Mucke, npr., ne svidjaju. (:

Rainman
31.8.2013, 22:37
Ja sam krenuo da gledam BrBa, ali sam zaspao na polovini druge epizode...... Mada mi svi okolo kazu da istrpim prvu sezonu.

zvjer
31.8.2013, 22:40
Ma super je i prva sezona!

JzmA
31.8.2013, 22:52
Ja sam mislio da ne postoje ljudi kojima se ne svidjaju BB i Mucke.

Mućke su zakon.

Skenderevo
31.8.2013, 23:09
Imam druga sto mrzi (da, mrzi) Mucke, ali ovo je prvi put da vidim da se nekom ne svidja BrB :eek:

But then again, masa se pali na anime a ja ih ne podnosim, tako da je na neki nacin i razumljivo.

Marti Misterija
31.8.2013, 23:44
Imam druga sto mrzi (da, mrzi) Mucke, ali ovo je prvi put da vidim da se nekom ne svidja BrB :eek:

But then again, masa se pali na anime a ja ih ne podnosim, tako da je na neki nacin i razumljivo.

Breaking Bad, Dexter, Sopranos... Ne znam zasto ali imam strasan animozitet prema serijama u kojima je glavni lik na neki svoj nacin negativac, pa iz makar to bilo i iz nekih plemenitih pobuda... Probao da gledam ali to nije to i vrlo brzo odustao.

Naravno, da se neko pogresno ne nadje uvredjenim, niposto nisam rekao da su to lose serije vec samo meni nikako ne leze.

I da - ne volim nikako ni anime...

JzmA
1.9.2013, 0:06
Anime? O ukusima se ne raspravlja, ali ljude koji vole anime, ja ... ne shvatam.

nexexcalibur
1.9.2013, 0:27
Breaking Bad, Dexter, Sopranos... Ne znam zasto ali imam strasan animozitet prema serijama u kojima je glavni lik na neki svoj nacin negativac, pa iz makar to bilo i iz nekih plemenitih pobuda... Probao da gledam ali to nije to i vrlo brzo odustao.

Naravno, da se neko pogresno ne nadje uvredjenim, niposto nisam rekao da su to lose serije vec samo meni nikako ne leze.

How oddly specific...bas me zanima odakle potice taj animozitet prema antagonistima (cisto sa naucne strane me zanima jer jos nisam cuo da zbog toga ljudi ne gledaju nesto)

BrBa s05 99/100 na metacriticu, 'nuff said

Zavrsio sam danas 4. sezonu Castle-a...konacno (i odgledah i ono drugo)...al jes ocajna serija, osim Filliona kao glumca i lika kojeg glumi, sve ostalo mi se gadi, ali mi je serija guilty pleasure sto bi rekli ameri, a nzm dal postoji fraza na nasem...

Marti Misterija
1.9.2013, 0:42
Eto sad jesi cuo, kao i to da neke stvari nekom jednostavno ne leze... Ne volem i sta cu - simply as that...

Sorry, ali moraces za naucnu tezu da odaberes nesto drugo.

Rainman
1.9.2013, 0:45
BrBa s05 99/100 na metacriticu, 'nuff saidDobro, al serije generalno imaju visoke ocene - jer kome se ne dopada, nece ni da gleda, pa nece ni ocenjivati. A ko voli da ih gleda - logicno je da ce dati takve ocene (tipa od 8 do 10).

A anime, ja sam bio ubedjen da to niko ne gleda. A onda ispade kako se milioni ljudi bas primaju na to. (onda sam pomislio da nesto propustam, pa odgledao par epizoda - meni je ono..... da ne lajem.... :))

Marti Misterija
1.9.2013, 0:50
Kao sto rekoh, ne sumnjam da su dobre ali eto... A svakako jeste najveca glupost da neko daje bilo kakvu ocenu za nesto sto zna da mu ne odgovara te stoga nije ni gledao.

nexexcalibur
1.9.2013, 2:08
Dobro, al serije generalno imaju visoke ocene - jer kome se ne dopada, nece ni da gleda, pa nece ni ocenjivati. A ko voli da ih gleda - logicno je da ce dati takve ocene (tipa od 8 do 10).

A anime, ja sam bio ubedjen da to niko ne gleda. A onda ispade kako se milioni ljudi bas primaju na to. (onda sam pomislio da nesto propustam, pa odgledao par epizoda - meni je ono..... da ne lajem.... :))

Razumljivo, ali ti pricas za user score, koji je 9,6 ako ne gresim...99/10 je srednja ocena novinara, isto ko sto se ocenjuju igre...najveca ocena ikad na mc...

zvjer
1.9.2013, 2:17
Aman, ne postoji vic koji je svima smesan, niti ce ikada postojati serija koja se svima dopada. Po meni svako ko je odustao od BrBa ili ko misli da ta serija nije najbolja serija svih vremena gresi toliko da mi dodje da im opaucim par sljagi otreznjenja, ali valjda oni bolje znaju od mene i slicnih sta im se svidja.

Kidja
1.9.2013, 11:39
Ja sam poceo drugu sezonu Breaking Bad i za sada mi je OK ali nije da sam bas mnogo nesto odusevljen.Imam neki osecaj da ce biti sve bolje i bolje zato i nastavljam da je gledam.

nexexcalibur
1.9.2013, 12:10
Aman, ne postoji vic koji je svima smesan, niti ce ikada postojati serija koja se svima dopada. Po meni svako ko je odustao od BrBa ili ko misli da ta serija nije najbolja serija svih vremena gresi toliko da mi dodje da im opaucim par sljagi otreznjenja, ali valjda oni bolje znaju od mene i slicnih sta im se svidja.

Moguce je i da je ljudi bas previse hajpuju, i onda novi gledaoci imaju prevelika ocekivanja...ali jednostavno ima onih kojima ne odgovara tematika ili je tempo prespor...
Svakako je bolje sam nabasati na seriju, ciste glave...tako sam ja poceo i naravno, oduvala me pre svega neverovatnim zapletom a onda i ostalim tehnikalijama koje su top notch...

toxic
1.9.2013, 12:20
Meni je BB dobra serija, ali daleko od najbolje svih vremena... nije cak ni SF (bar ne u pravom smislu). (:

Partybreaker
1.9.2013, 14:17
Ne leže ljudima iste stvari jednostavno. Ja npr. ne mogu da uživam u Game of Thrones koliko god se trudio, a trudio sam se pune 2 sezone. :) BB ima mnogo drame, pa ko ne voli, vrlo je očekivano da će odustati posle nekog vremena. Ono što će propustiti je
...neverovatnim zapletom...
i takvo povezivanje događaja da je to neverovatno kako ljudski um (Gilligan :D) može da smisli. Meni je na primer treća sezona bila najveći wow od svih iako MC kaže drugačije, tako da mislim da ne treba ocene navoditi kao glavni argument u korist serije. :)

Skenderevo
1.9.2013, 21:01

Anime? O ukusima se ne raspravlja, ali ljude koji vole anime, ja ... ne shvatam.

Omg tri saistomisljenika. I feel...satisfied :opanachke

A za Breaking Bad, moram samo da kazem da mi je zao sto je propustate, vi kojima se ne svidja. Serija je naprosto neverovatna, poslednja epizoda (s05e11) mi je mozda i najbolja do sad.

Rainman
1.9.2013, 21:37
Ja inace nisam rekao da mi se ne svidja, nemam nikakva prava da kazem tako nesto posle 2 epizode :) samo sam rekao da sam zaspao :D

ali hocu da izguram bar prvu sezonu (iskreno gledam jer me je drugar uporedio sa onim - ne znam kako se zove "diler droge" - kaze "isto tako dobar i glup ko ti" :))

nexexcalibur
1.9.2013, 22:32
Ja inace nisam rekao da mi se ne svidja, nemam nikakva prava da kazem tako nesto posle 2 epizode :) samo sam rekao da sam zaspao :D

ali hocu da izguram bar prvu sezonu (iskreno gledam jer me je drugar uporedio sa onim - ne znam kako se zove "diler droge" - kaze "isto tako dobar i glup ko ti" :))

Cap'n'Cook

Picard
1.9.2013, 22:33
Izgleda da je procurela nova epizoda Homelanda. O.o

JzmA
1.9.2013, 23:58
Što se tiče razgovora o animeu, naletih na ovo danas :rofl:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1238219_381622751966499_859618466_n.jpg

makiem
2.9.2013, 4:11
Ljudi, moze neka preporuka za seriju/e tipa ,,X-Files''? Koliko sam skontao Fringe bi trebalo da je tog tipa. Ima li jos sta a da vredi odgledati?

vozar.b
2.9.2013, 9:18
Ljudi, moze neka preporuka za seriju/e tipa ,,X-Files'' ?

PSI Factor: Chronicles of the Paranormal (http://www.imdb.com/title/tt0115326/?ref_=sr_1)

5JnjR9psOoA

Dreamfall
2.9.2013, 20:55

Interesuje me sta... ne shvatas? Ne znam koji si anime gledao, ali kao i kod americkih serija i tamo postoje zanrovi i obradjuje se razlicita tematika, isto tako postoji i razlicit kvalitet serija/filmova i razliciti stil crtanja i animacije,i sve zbog necega sto se zove ciljna grupa. Maloj deci sigurno nece da serviraju mracne i likove zastrasujuceg izgleda, i fabulu gde svi ginu na sve strane, vec buljave likove koji izgledaju smesno,sa pricom u stilu Duska Dugouska, dok ce drugoj ciljnoj grupi da serviraju nesto drugo. Isto imas i u americkim serijama, sitcom tipa The Big Bang theory ili blood and gore epska fantastika u vidu GoT ili Spartacus...po mom misljenju su odlicni 'oba tri' ali sigurno postoji neko ko jednostavno ne shvata ljude koji gledaju seriju u kojoj se u skoro svakoj epizodi (Spartakusa) neko je *censored* ;) Ako ih ima takvih, dajte argumente :dzavo:

malo vise on-topic... krenuo sam da gledam Under the dome (http://www.imdb.com/title/tt1553656/?ref_=sr_1) i zasada deluje fino, vidim ljudi koji su citali knjigu cvile na sve strane kako je mnogo toga promenjeno, ali meni deluje OK, gluma nije nesto, ali su bar specijalni efekti jako fino odradjeni :D

JzmA
3.9.2013, 16:42
Znam ja dobro šta znači ciljna grupa. Međutim, ne shvatam djetinjasti anime pristup bilo kojoj tematici koja je namijenjena odraslima.
Nemoj pogrešno da me shvatiš, to je samo moje mišljenje, ne kažem da to ti ili neko drugi ne treba da gledate, nego jednostavno ne shvatam i odvratno mi je. Meni.

dacajak
3.9.2013, 17:26
Japanski anime je zakon, mislim da od svih serija koje sam gledao, pogledao su ukupno preko 2000-3000 epizoda. I ja licno ne shvatam ljude koji to ne vole, i zao mi ih sta su propustili, al opet o ukusima se ne vredi raspravljati.

icemama
3.9.2013, 17:49
Ispade da niko nije gledao zmajevu kuglu pre skole na pinku. :kreza:

JzmA
3.9.2013, 18:24
Ispade da niko nije gledao zmajevu kuglu pre skole na pinku. :kreza:

Ne ispade, znaš kako sam mrzio to njesra :D.

Dreamfall
3.9.2013, 18:58
Ne ispade, znaš kako sam mrzio to njesra :D.

Eto nasli smo koren tvoje averzije prema anime serijama,gledao si jednu od losijih anime serija, i to dub verziju na srpski jezik koja je mnogo losija od originala, i sad mislis da su sve takve, a nije tako :D Pogledaj ovo (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=14950) cisto da vidis o cemu ti pricamo :rolleyes:

Rainman
3.9.2013, 19:19
hahah, Draganova Jaja - ja nisam video nista gluplje od te serije :D

RexGrammer
3.9.2013, 19:23
Znas kako kazu: Ko Draganova jaja dotak'o nije, njega tezak maler bije...

It's over 9000!!!

JzmA
3.9.2013, 19:50
Dreamfall, ne generalizujem ja na osnovu jednog primjera, ne boj se. Nema teorije sebe da natjeram to da gledam :).

dacajak
3.9.2013, 20:04
Dobro sad, zmajeva jaja je bila kultna serija, pustala se jos 90ih kad su mnogi od nas bili klinci, i uopste taj japanski anime nije bio tako masovno rasprostranjen kao danas. Tako da u to vreme dbz je bila najbolja crtana serija na CN, pored maske, scooby doo, courage the cowardly dog itd. I sama ta zamisao gledati super jakog klinca kako se razvija svih tih godina koliko se emitovala serija, mnogi klinci su se poistovetili sa njim, jednostavno tada je bilo to nesto novo i badass, naspram tadasnjih diznijevih ljubavnih dugometraznih crtaca od kojih ti se pocinje povracati kad pocnu da pevaju.

icemama
3.9.2013, 20:07
Dobro sad, zmajeva jaja je bila kultna serija, pustala se jos 90ih kad su mnogi od nas bili klinci, i uopste taj japanski anime nije bio tako masovno rasprostranjen kao danas. Tako da u to vreme dbz je bila najbolja crtana serija na CN, pored maske, scooby doo, courage the cowardly dog itd. I sama ta zamisao gledati super jakog klinca kako se razvija svih tih godina koliko se emitovala serija, mnogi klinci su se poistovetili sa njim, jednostavno tada je bilo to nesto novo i badass, naspram tadasnjih diznijevih ljubavnih dugometraznih crtaca od kojih ti se pocinje povracati kad pocnu da pevaju.
Svidja mi se kako si to srocio (dao bih ti zahvalnicu da mogu), mozda DB (i dbz) nije najbolja anima, ali je meni prirasla srcu, jer sam upravo odrastao uz to.

Kidja
3.9.2013, 20:17
Ne znam ko je kad rođen od vas ali se ne slažem da nije bilo rasprostranjeno kod nas.Pa ja sam odrastao na anime...

JzmA
3.9.2013, 20:18
Uzgred, DBZ mi je isto bio odvratan :D, volio sam Pokemone, ali k'o što Kuzma kaže za Prijatelje, sada kada ih vidim, dobijam poriv da ih mučim kliještima.

Dreamfall
3.9.2013, 20:20
Dreamfall, ne generalizujem ja na osnovu jednog primjera, ne boj se. Nema teorije sebe da natjeram to da gledam :).

Naravno da nije moj cilj da te nateram da gledas nesto sto neces, ali si rekao da anime 'problemima za odrasle' pristupa 'detinjasto' sto nije tacno, anime na linku koji sam postavio u prosloj poruci je nesto sto te demantuje svakom svojom epizodom...kazem da ti je logika falicna, ne da moras nesto da gledas jer ce meni i tebi da bude lose ;)

JzmA
3.9.2013, 20:23
Nema teorije da sebe natjeram to da gledam, nisam rekao da me ti tjeraš i na šta, o'ladi.

vozar.b
3.9.2013, 20:24
nepratim anime ali dragonball sam odgledao i mogu reci da je DBZ odlican...
DB je za decu, DBZ je vec malo ozbiljnije (odlicna prica, pogotovo od kad se radnja serije pocne odvijati na planeti namek), i DBGT je onako meh (vec vidjeno)!
inace na pinku nikad nisu dosli do najboljih epizoda (frizer, tranks, androidi,..), taman zavrsili tu negde kad su krenuli ili stigli na namek (nesecam se tacno)!

dacajak
3.9.2013, 20:25
Ne znam ko je kad rođen od vas ali se ne slažem da nije bilo rasprostranjeno kod nas.Pa ja sam odrastao na anime...

Rane devedesete, pocela je da se emituje u Japanu jos '86, na CN '89. U Japanu su manga tv serije postale mainsteram jos pocetkom 80ih, u Americi, odnosno Evropi krajem 80ih, pocetkom 90ih, tako da ih u to vreme nije bilo mnogo, a DBZ je bila najpopularnija. Toliko je popurna da posle 6-7 godina prave anime dugometrazni film, kada se Goku pretvara u God sajonca, da bi se borio sa nekim egipatskim bogom. Ima na YT najava, ne mogu da se setim kojeg datuma izlazi, al uskoro.

Kidja
3.9.2013, 20:28
Dobro ti pričaš konkretno o DB ja sam to dosta kasnije gledao na Pinku. Nego ja pričam o anime serijama što su bile prikazivane na 3k

Dreamfall
3.9.2013, 20:30
Dobro ti pričaš konkretno o DB ja sam to dosta kasnije gledao na Pinku. Nego ja pričam o anime serijama što su bile prikazivane na 3k

Kad se setim kako je moj burazer gutao Digimone, mislim da je islo na RTSu, meni je jedino ova pesma (http://www.youtube.com/watch?v=lCMgx7T-QcI) ostala u secanju :D

ralf55
4.9.2013, 8:45
ja kad pocnem sa serijama ne umem da stanem. sad bas imam heroes skinut. ma uzas.

vozar.b
4.9.2013, 15:07
heroes (http://www.imdb.com/title/tt0813715/) je odlicna serija (pogotovo prve dve sezone), steta sto su stali posle cetiri sezone i nisu nastavili dalje iako je bilo u planu!

JzmA
4.9.2013, 17:13
Ja ne mogu da vjerujem s kakvim su ''cliffhangerom'' prestali da snimaju Breakout Kings :mad:.

nexexcalibur
4.9.2013, 18:59
Ja ne mogu da vjerujem s kakvim su ''cliffhangerom'' prestali da snimaju Breakout Kings :mad:.

Zato se prvo informises o serijama, sucka'

JzmA
4.9.2013, 19:01
^Nema to veze, i dalje je odlična serija, znao sam to kad sam gledao na Crimeu. Nego me tuga uhvatila sad kad sam pregledao kompletnu seriju :( .
Sopranosi, eto me.

svarogog
6.9.2013, 18:46
Par serija koje niko nije spominjao jos
Blakes 7 (http://www.imdb.com/title/tt0076987/?ref_=sr_2)
Odlican sf efekti su losi ali je sve ostalo ok.

Broadchurch (http://www.imdb.com/title/tt2249364/?ref_=sr_3)
Dogledo dve ep jako je zanimljiva.

The Returned (http://www.imdb.com/title/tt2521668/?ref_=sr_1)

Francuska serija trebalabi da bude nesto poput 4400 nisam jos poceo da gledam samo sam cuo da je dobra.

ColdBoot
6.9.2013, 19:51
Legenda SF-a UFO (http://www.imdb.com/title/tt0063962/?ref_=fn_al_tt_1)

Treba pogledati jer:

- sve muške role nose zulufe do vilica - čak i alieni,
- žene na moonbasu nose vrlo zanimljive srebrne trikoe i perike isključivo živih boja,
- ni u jednoj drugoj sf seriji nećete videti kako se puše tompusi u erc-u,
- neobično ružni glumci koji bi u današnje vreme mogli glumiti sam "karakterne" uloge,
- gluma mi po nekad deluje baš kao gluma - neubedljivo, traljavo, početnički,
- efekti ne postojeći,

ali ipak serija sa neopisivim šarmom, valjda zbog svega pomenutog i ne pomenutog.:n_klanja::D

dario_cile
8.9.2013, 19:48
Ljudi sta se desava sa sutis tacnije sa prevodom,vidim jedan dan su izbacili prevod za 7 ep kad boom,drugi dan izbrisan,cekam prevod za 8 ep skoro citavu sedmicu ali nigdje da se nadje
btw poceo sam da gledam black mirror,doba je za gubljenje vremena,dobru pouku ima,ali mislim da vecina nece vidjeti poruke serije... :D

JohnnyNT
8.9.2013, 20:17
Stargate SG-1 (http://www.imdb.com/title/tt0118480/)
Moglo bi mnogo toga da se zameri ovoj seriji, ali ako vam se dopadne na prvi pogled, mane ćete uspešno ignorisati tokom cele serije :D Ko odluči da gleda, ima dosta materijala. Poslednje dve sezone su manje-više bez veze jer se menja glumačka postava (samo delimično), ali vredi pogledati zbog zaokruživanja priče i pojedinih glumaca (npr. Rebecca Black je imala interesantnu ulogu, a pojavljuje se i lovely Morena Baccarin :love:).

Šteta što je RDA napustio seriju, možda bi poživela još koju sezonu, nije ni da su naslednici loši, ali ipak je RDA harizmatičan baja :D A televizijskim kućama je (normalno) bitan jedino novac, i eto.

Stargate Atlantis (http://www.imdb.com/title/tt0374455/)
Nastavak prethodne serije, događa se u drugoj galaksiji. Po mom mišljenju najveća mana je slaba glumačka postava, par glumaca je loše odradilo posao, tačnije likovi koje igraju su bez veze, ne mogu da se mere sa ekipom iz SG-1, ali ipak je gledljivo, a povremeno se pojavljuje Amanda Tapping a na kašičicu i ostali. Poslednja sezina je bila prilično loša, jer Amandu dolazi da zameni onaj iritantni ćelavac koji je uvek bio samo "levo smetalo", ne znam kome pade na pamet da mu da tako visoku funkciju (verovatno je i to uticalo na pad gledanosti i prestanak snimanja SGA) :D

Video sam i Stargate filmove, utisak je - meh... Samo još da vidim i SG Universe, mada imam loš predosećaj u vezi toga :D

Firefly (http://www.imdb.com/title/tt0303461/)
Odlučio sam da gledam zbog nekih glumaca - već pomenute Morene Baccarin (:D), Jewel Statie (solidna u SGA), i Nathana Filliona. Računam, ne može biti loše sa ovom postavom. Nisam pogrešio. Šta reći, interesantna je ta kombinacija westerna i svemira :D Povremeno su preterivali sa nekim wild west fazonima, gurali i kad nije trebalo, ali nije smetalo da uživam u seriji.

Game fever
8.9.2013, 20:49
...
Samo još da vidim i SG Universe, mada imam loš predosećaj u vezi toga :D

...

Ne znam zasto ali imam drugacije misljenje od skoro svakog ko je gledao prethodne delove SG. Meni je SGU izuzetno dobar, mozda i najbolji deo. Ali eto prekinuli su seriju zbog male gledanosti.

toxic
8.9.2013, 21:05
SG-1 i Atlantis su mi odlicne serije, uz Star Trek omiljene. SGU vec... ima finu centralnu pricu, dobra zamisao, ali su utupili sa Veliki brat sindromom. SF serija (pogotovo SG) i drama nije dobra ideja, pogotovo kad u potpunosti zanemaris centralnu pricu.

JohnnyNT
8.9.2013, 21:28
Ne znam zasto ali imam drugacije misljenje od skoro svakog ko je gledao prethodne delove SG. Meni je SGU izuzetno dobar, mozda i najbolji deo. Ali eto prekinuli su seriju zbog male gledanosti.

Po ovome što sam pročitao na internetu, ovo ima vrlo malo veze sa prethodnim SG serijama, i priča vuče na Battlestar Galactica fazon (i ovu seriju sam takođe voleo, ali SG je SG :D). Ali neću ništa da nagađam dok ne pogledam, ko zna...

Tužno je to franšiza potpuno mrtva (ako ne računamo glupe igre za mobline uređaje ili audio knjige), ni jedan jedini film da snime nakon SGU. Kriza, šta li je...

Dreamfall
8.9.2013, 21:56
Po ovome što sam pročitao na internetu, ovo ima vrlo malo veze sa prethodnim SG serijama, i priča vuče na Battlestar Galactica fazon (i ovu seriju sam takođe voleo, ali SG je SG :D). Ali neću ništa da nagađam dok ne pogledam, ko zna...

Tužno je to franšiza potpuno mrtva (ako ne računamo glupe igre za mobline uređaje ili audio knjige), ni jedan jedini film da snime nakon SGU. Kriza, šta li je...

U planu su jos neki filmovi koji bi zaokruzili SG1 univerzum, a sa njim i SG:A imajuci u vidu gde je Atlantida zavrsila na kraju serije, ali je cela fransiza ostavljena na led jedno pet godina minimalno, kada se fransiza oladi, a fanovi se uzele 'kapije', odradice filmove, e sad zavisno od uspeha filmova mozda odrade jos jednu sezonu SG:U ;) Inace mene SG:U vise podseca na fantasticni Farscape, koji se neslavno zavrsio, ali sta cemo sad :kreza: Moram da priznam da vise gotivim BG od SG najvise zbog sjajne atmosfere i nenadje6ive glume, koga zanima, Battlestar Galactica: Blood and Chrome film je dostupan za gledanje i pored malo cudne price je sasvim pristojno odradjen, slicna stvar kao i sa Halo 4 Forward unto dawn filmom :rolleyes:

nexexcalibur
8.9.2013, 22:20
Roland Emmerich plans to reboot 'Stargate' as a film trilogy (http://www.theverge.com/2013/9/6/4701416/roland-emmerich-stargate-reboot-trilogy) :)

JohnnyNT
8.9.2013, 23:05
^ Ovu vest sam video pre neki dan, totalni reset, dakle reset biosa i reinstalacija sistema, ne bi bilo ni Rasela koji je glumio u prvom filmu (mator čo'ek valjda), a takođe ne bi bilo ni apsolutno nikakve veze sa serijom (bilo kojom od one tri) :D Ali u verziji vesti koju sam ja pročitao, sve je još u ranooj alfa fazi, a prvi film bi izašao oko 2016 (ili čak 18, ne sećam se) :kreza:

U planu su jos neki filmovi koji bi zaokruzili SG1 univerzum, a sa njim i SG:A imajuci u vidu gde je Atlantida zavrsila na kraju serije, ali je cela fransiza ostavljena na led jedno pet godina minimalno, kada se fransiza oladi, a fanovi se uzele 'kapije', odradice filmove, e sad zavisno od uspeha filmova mozda odrade jos jednu sezonu SG:U ;) Inace mene SG:U vise podseca na fantasticni Farscape, koji se neslavno zavrsio, ali sta cemo sad :kreza: Moram da priznam da vise gotivim BG od SG najvise zbog sjajne atmosfere i nenadje6ive glume, koga zanima, Battlestar Galactica: Blood and Chrome film je dostupan za gledanje i pored malo cudne price je sasvim pristojno odradjen, slicna stvar kao i sa Halo 4 Forward unto dawn filmom :rolleyes:

BG je odlična serija, treću i četvrtu sezonu nikad nisam komplet odgledao, i to dolazi na red, možda ove zime već :D Nekako ne mogu da je poredim sa SG, jer gotivim obe podjednako. A što se tiče SG filmova, planirali su jedan SGA film, ali se odustalo (link (http://www.gateworld.net/news/2010/12/atlantis-movie-shelved-indefinitely/), MGM bankrot), a Mallozzi otkriva da je napisan i scenario, a evo i šta bi se dešavalo u filmu - link (http://josephmallozzi.wordpress.com/2013/03/31/march-31-2013-days-of-stargate-atlantis-past-concludes-stargate-extinction-and-beyond/).

Sun Tzu
8.9.2013, 23:53
Povremeno su preterivali sa nekim wild west fazonima, gurali i kad nije trebaloBlasfemija. Ban odma!

Futurama se završi po ko zna koji put. Fin kraj, da ne pokušavaju da je opet ožive i ja srećan.

water wizard
9.9.2013, 0:21
Meni je bolji SG Atlantis, bolji su efekti a i bolji humor, SG1 se nekako više nadovezuje na film, mada ne kažem da je SG1 loš i treba odgledati sve i filmove i SG1 i Atlantis i Universe, mada sam Universe gledao kako je izlazla serija pa nisam mogao mnogo da se udubim, nije loša ima i dobru priču ali sam nekako pogubio detalje jer sam pravio pauze dok izađe sledeća epizoda..

Marti Misterija
9.9.2013, 0:31
Meni je bolji SG Atlantis...

+1 5char

JohnnyNT
9.9.2013, 1:53
Blasfemija. Ban odma!

Jeste serija zamišljena kao mešavina westerna i svemira (jedinstvena), ali opet moram da kukam malo... Jednom su svemirskim brodom transportovali krave, koje su sve poke*ale. Previše divljeg zapada :D Ili sam to samo ja navikao na sterilna okruženja svemirskih brodova i ostalih hitech sra*a :kreza: Naravno, ovo ne umanjuje desetku koju dodeljujem :D

Btw, da su iz SGA odstranili Tejlu, Ronona i Elizabet, možda bi kod mene ostavili bolji utisak (da, zaboravih i onog ćelavka, Vulsi, Vulfi, bem li ga) :D Bilo je olakšanje kad su se replikatori pobrinuli za Tori Higinson :kreza:

Red Dragon
9.9.2013, 8:45
Stargate SG-1 (http://www.imdb.com/title/tt0118480/)
Povremeno su preterivali sa nekim wild west fazonima, gurali i kad nije trebalo, ali nije smetalo da uživam u seriji.

Jeste serija zamišljena kao mešavina westerna i svemira (jedinstvena), ali opet moram da kukam malo... Jednom su svemirskim brodom transportovali krave, koje su sve poke*ale. Previše divljeg zapada :D Ili sam to samo ja navikao na sterilna okruženja svemirskih brodova i ostalih hitech sra*a :kreza: Naravno, ovo ne umanjuje desetku koju dodeljujem :D

Blasfemija. Ban odma!

Kakav, bre, ban, na lomacu sa nevernikom!:D:D

Inace, pocecu da gledam mini-seriju Drive (http://www.imdb.com/title/tt0770521/?ref_=fn_al_tt_2), bas me zanima da li je i ova serija dozivela sudbinu Fireflya, znanu kao ifoxcelled...

Acanen
9.9.2013, 12:06
Pocela cetvrta sezona Boardwalk Empire (http://www.imdb.com/title/tt0979432/).

Highlander
9.9.2013, 12:07
Kakav, bre, ban, na lomacu sa nevernikom!:D:D

Samo ga gledam šta radi! :D
Ja sam imao predrasude kada sam počinjao da gledam Firefly, mislio sam da je nemoguće spojiti western i sci-fi, ali onda me serija potpuno oduševila. Iskreno, još nisam upoznao nekog kome se ne sviđa, imaju ljudi zamerke, ali generalno je povoljan utisak.

Nego, neko polazi u školu u septembru, neko sprema ispite, a meni počinju omiljene serije :kreza:

17.09 - Sleepy Hollow S01
24.09 - Castle S06
25.09 - Marvel's Agents of SHIELD S01
25.09 - Person of Interest S03
26.09 - Revolution S02 (nije mi baš nešto draga, ali ispratiću)
27.09 - Elementary S02
30.09 - The Mentalist S06

nexexcalibur
9.9.2013, 12:42
^ Odlicna lista, revolution sam batalio, a elementary odustao posle pilota...Da dodam dve drame ;)

11.09 - Sons of Anarchy S06
30.09 - Homeland S02

Picard
9.9.2013, 12:44
Firefly je stvarno jedna od najboljih serija, prava je šteta što se nije nastavila. Ostalo mi je da odgledam film Serenity koji zaokružuje priču.

bela lampa
9.9.2013, 13:29
Ovo deluje obecavajuce.

i8i5CR4kDjM

zvjer
9.9.2013, 20:36
Gledao neko poslednju epizodu BrBa? Utisci?

player1
9.9.2013, 20:44
^jedva cekam sledecu!

zvjer
9.9.2013, 21:55
HEHE!

nexexcalibur
9.9.2013, 22:07
http://www.reddit.com/r/breakingbad/comments/1m05wj/breaking_bad_episode_discussion_s05e13_tohajiilee/cc4hm2p

aa12 je stvarno bolesna naprava :D

Razvalila epizoda, Aaron je jos kad je dobio skript najavio na tviteru da je s05e13 bolesno dobra. Bukvalno sam posle odgledane epizode izgubio volju bilo sta drugo da gledam, toliko je serija iznad svega sto se trenutno daje.

malo blesav
9.9.2013, 23:31
Slažem se da je BB neverovatno dobra serija. Otkad sam odgledao The Sopranos, nijedna serija ne može da me mnogo zainteresuje, jer sam izgleda počeo previše da očekujem :D Al ova stvarno ubija.

Uzgred, jel može neko da mi nadje na IMDB onu seriju "Nimfe", što je počela na RTSu da se emituje. Izgleda da sam mutav, nikako ne uspevam da je pronadjem :(

vozar.b
9.9.2013, 23:42
Uzgred, jel može neko da mi nadje na IMDB onu seriju "Nimfe", što je počela na RTSu da se emituje. Izgleda da sam mutav, nikako ne uspevam da je pronadjem :(

jel ovo (http://www.imdb.com/title/tt2449262/?ref_=fn_al_tt_1) ??? ;)

malo blesav
10.9.2013, 0:06
:tapsh: e svaka ti dala :D

Skenderevo
10.9.2013, 2:16
toliko je serija iznad svega sto se trenutno daje.

Slazem se , ono All Hail The King iz promotivnih postera (http://errornotfound.files.wordpress.com/2012/07/season_5_banner.jpg) treba shvatiti ozbiljno.

Srky93
10.9.2013, 4:41
Ne razumem kako mozete mrzeti Breaking Bad? Mozda ste stereotip svakog drustva, samo romanticne komedije i cliche horori. Serija mi je zgadila sve ostale serije, bas unakrsno se prikazuje Dexter poslednja sezona koja je uzgred i najgora Dexterova, uopste ne deluje kao poslednja, ni do kolena BB. Mnogi porede The Wire i Breaking Bad. Meni je realno BB bolja zbog kvalitetnijih likova u seriji, dok u The Wire nema nekih koji se mogu pamtiti ali je odlicno i realno prikazana situacija u drustvu sto se tice droge i kriminala...Vredna pomena je i The Walking Dead, makar zbog Daryla.

WhenDarknessFalls
10.9.2013, 5:09
The Wire ima mnogo bolje likove, samo moras da razumes taj njihov sleng, 80% serije se gubi na prevodu samo. Vise volim Breaking Bad doduse.

Srky93
10.9.2013, 6:02
The Wire ima mnogo bolje likove, samo moras da razumes taj njihov sleng, 80% serije se gubi na prevodu samo. Vise volim Breaking Bad doduse.

Znam njihov sleng, gledam bez prevoda od 15-e godine. Mozda se ukusi razlikuju, mada kao sto rekoh to je realno prikazivanje drustva, nece sad staviti Hollywood cliche nekog bad ass pajkana koji je superheroj. Sve u svemu odlicne serije, na IMDB-u velika vecina ima realne ocene tako da skoro sve preko 8 vredi pogledati. Gledaj Supernatural, nije remek delo ali je zabavno, pogotovo ako si fan klasicnog roka :)

Skenderevo
10.9.2013, 12:43
I meni je BB bolji od The Wire. A Walking Dead ne treba nikako trpati u istu recenicu s ove dve serije :D

Btw. kada krece cetvrta sezona TWD? I pored toga sto je treca sezona preglupa, i dalje je interesantno za pogledati.

nexexcalibur
10.9.2013, 14:01
I meni je BB bolji od The Wire. A Walking Dead ne treba nikako trpati u istu recenicu s ove dve serije :D

Btw. kada krece cetvrta sezona TWD? I pored toga sto je treca sezona preglupa, i dalje je interesantno za pogledati.

14. oktobar, 16 epizoda ce imati cetvrta sezona

Game fever
11.9.2013, 16:45
Pocela nova sezona SOA. Dobra prva epizoda.

nexexcalibur
11.9.2013, 18:09
The Killing Cancelled Again by AMC (http://www.ign.com/articles/2013/09/11/the-killing-cancelled-again-by-amc)

blah

Kidja
11.9.2013, 19:33
Šteeeeeta serija je fantastična,posebno glumci.Ali scenaristi su zatajili posle prve sezone...

mp3lopov
11.9.2013, 20:19
Realno i bolje sto su otkazali The Killing, jer je sezona bila katastrofa. Dexter je unisten ovom zadnjom sezonom. 0/10

nexexcalibur
11.9.2013, 21:15
Losa je bila treca sezona, ali zadnja epizoda je iskupila celu sezonu #dattwist

zvjer
11.9.2013, 22:22
TO MI RECI BRE! (http://www.imdb.com/news/ni56167671)

Skenderevo
11.9.2013, 22:30
TO MI RECI BRE! (http://www.imdb.com/news/ni56167671)

Brutalno!
Dobro znam da mi nece biti dosta BB-a kad se jednom zavrsi, tako da ce ovo super da legne :)

mp3lopov
12.9.2013, 0:43
ali zadnja epizoda je iskupila celu sezonu #dattwist

Pa to je i bilo najgore. :/ Nidje veze.

zvjer
12.9.2013, 0:52
Verovatno ste videli godinu i po dana star twit Aarona Paula koji je kruzio netom kao najava pred poslednju emitovanu epizodu

Just read Episode 513 while laying in bed and now I'm scared to walk around my house. (https://twitter.com/aaronpaul_8/status/295219732464934912)

Pazite sad ovu blowmind reklamu u vidu kratke informacije za narednu epizodu...

Vince Gilligan je rekao da mu je ona najbolja epizoda u celoj seriji!

nexexcalibur
12.9.2013, 1:03
^ Zadnjim atomima snage pokusavam da ne kliknem :mad:

malo blesav
12.9.2013, 1:09
hahaha i ja isto :D

zvjer
12.9.2013, 1:21
Nego drugari provalite twit sa sve slikom poslednjeg dana za Din Norisa.

https://twitter.com/deanjnorris/status/316598560089075712/photo/1

Obratite paznju na Henkovo odelo, Volterov (koji je daleko od zapustenog) izgled pa i vedro nebo. Da nije Din malo vise spojlovao nego sto je hteo?

Sad sam 99,99% siguran da Henk nece da pretera prvih pet minuta u sledecoj epizodi

AngeR
14.9.2013, 23:37
Upravo zavrsih sa Sherlockom, serija je fantasticna. Ali ima malo epizoda i sad nmgu da docekam 3 sezonu :( .
Ko god nije odgledao seriju a voli zanr obavezno da je pogleda !

JzmA
15.9.2013, 1:36
Ne samo ko voli žanr. Ja ne volim taj žanr generalno, ali ta serija mi se jako dopada. Zato što su serije koje ja volim (a i većina filmova) one u kojima ti glavni likovi postanu dragi. Sherlock to postiže sa jednom epizodom.
Zato, Sherlock preporuka svima.

JAZO
16.9.2013, 22:06
Kakva je Boardwalk posle odlaska Micheal Pitt,tj posle 2 sezone,moze i poredjenje u odnosu na prosle?

nexexcalibur
16.9.2013, 23:14
IxoEZBjRacU

Posle Breaking Bad spin-offa, AMC najavio i spin-off za The Walking Dead

The Walking Dead: AMC Announces New Companion / Spinoff Series (http://www.ign.com/articles/2013/09/16/the-walking-dead-amc-announces-new-companion-spinoff-series?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook)

Kidja
17.9.2013, 10:34
Izasla je prva epizoda Sleepy Hollow :alealeee: