PDA

Prikaži potpunu verziju : TV serije

Strane : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Highlander
12.8.2015, 0:53
Kakva promocija za 4. sezonu Arrow-a! :)
https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xtp1/v/t42.1790-2/11843675_10153177985956443_335004879_n.mp4?efg=eyJ ybHIiOjg1NSwicmxhIjo1MTJ9&rl=855&vabr=475&oh=a7eb10b33cb9284290e8d824d3c1a115&oe=55CA9AB8 (facebook video)

Već neko vreme se ovaj Stardust i Amell prepucavaju, sad se i pobiše (kao). Očekujem da se Amell sledeći put pojavi u Green Arrow kostimu.

Kidja
12.8.2015, 16:04
Obrian je taj video Highlander evo ovde ako nekog zanima. Mali je off doduse ali zanimljiva situacija :)

AQZ4mUVUSfk

Gavra_RE
14.8.2015, 15:18
Svima koje interesuje kako iz prve ruke izgleda američka administracija preporučujum The West Wing (http://www.imdb.com/title/tt0200276/) sa sjajnim Martinom Šinom u naslovnoj ulozi :) Malo teže za praćenje u početku, ali kad ukapirate kako funkcioniše sistem, postane zanimljivo.

uros@3D
14.8.2015, 22:00
Zavrsih True Detective 2, po meni solidno finale, eksplozivnije od prve, ali mislim da je dosta sporo isao build up u odnosu na prvu. Takodje, previse likova, jednostavno previse. Evo do kraja sezone i dalje nisam pohvatao ko je ko pogotovo sve one biznismene, politicare i korumpirane pandure. Sa samom glumackom postavom nisam imao problem, vidim da se po Internetima siri ta neka paljba po Vince Vaughn-u ali mi je njegov lik bio jedan od zanimljivihih.

Mr Robot 8. epizoda - Svi smo uskocili u "Fight Club" bandwagon prerano ;) Dokaz samo da serija ima odlicne pisce i ako nastave ovim tempom ceka nas jos jedan biser definitivno.

Shonkas
15.8.2015, 3:21
http://www.dodaj.rs/f/A/Jn/1pbzSC20/717c7a8461f92a6cdbeac1e6.jpg

Lucifer.S01E00.Pilot...

Preporuka....

Kidja
15.8.2015, 20:46
Upropastise ovaj True Detective...dobro, mislim da smo vecina ocekivali to da se desi.
Wayward Pines isto odgledao i nadam se da nece biti druge sezone.
Odgledao Vikings i nema sta da se kaze sem da je serija perfektna u svakom smislu.

jonathan
16.8.2015, 3:33
Detektivi su bili ogromno razocarenje. U cijeloj sezoni nije nista valjalo. Ni gluma ni plot pa ni sami izbor glumaca. Svi u seriiji pricaju kao betmen da izgledaju zayebano.. kao da su svjesti da su lame. Najveci problem imam sto je cijela radnja bila dosta plitka. Dijalozi jako siromasni kao place holder.

Finale je bilo pointless. Jednostavno, promasaj u odnosu na prvu sezonu. Prva sezona je brigirala osimk sto mi se mozda zavrsnica nije najvise svidjela ali sam svejedno nestrpljivo cekao S02. I nakon godinu+ dana, serviraše ćorak.

ZoNi
17.8.2015, 8:10
Wayward Pines isto odgledao i nadam se da nece biti druge sezone.
A i ako bude druge sezone (ja bih voleo da je bude), nećeš morati da je gledaš ;)

Leonida
17.8.2015, 22:44
Odustao posle druge epizode (S02) True Detective. Bukvalno samo sto nisam zaspao u sred E02. Citam da je posle pete epizode bolja ''situacija'', ali nema sanse da izdrzim jos tri sata ove agonije. Steta, prva sezona mi je bila pravo remek delo (odgledao sam je dva puta od pocetka do kraja, toliko mi se svidela).

Jel gledao neko Ray Donovan? Vredi skidati? Od kraja Breaking Bad i TD (S01) ne mogu naci seriju koja mi drzi paznju duze od par epizoda.

ColdBoot
17.8.2015, 22:54
A i ako bude druge sezone (ja bih voleo da je bude),

Nije ostalo lufta na kraju u priči sa smešnom premisom zbog čega nije za preporuku. A i pretvorilo bi se u varijantu Walking Dead. Kome treba još jedan Walking Dead pored "živog" Walking Deade?:confused:

Jel gledao neko Ray Donovan? Vredi skidati? Od kraja Breaking Bad i TD (S01) ne mogu naci seriju koja mi drzi paznju duze od par epizoda.

Ako nisi gledao, Better Call Saul (http://www.imdb.com/title/tt3032476/) je odličan spinoff.

Kidja
17.8.2015, 23:29
A i ako bude druge sezone (ja bih voleo da je bude), nećeš morati da je gledaš ;)

Od tebe nisam ocekivao drugaciji odgovor :)

nexexcalibur
18.8.2015, 0:40
Odustao posle druge epizode (S02) True Detective. Bukvalno samo sto nisam zaspao u sred E02. Citam da je posle pete epizode bolja ''situacija'', ali nema sanse da izdrzim jos tri sata ove agonije. Steta, prva sezona mi je bila pravo remek delo (odgledao sam je dva puta od pocetka do kraja, toliko mi se svidela).

Ista prica, na drugoj stao. Ali najjaci su mu oni hbo dronovi sto sve njihovo hvale, iako se iz aviona videlo da ce flopnuti ova sezona. Jednostavno antologije ne uspevaju da opravdaju kvalitet (vidi AHS), TD je trebao da ostane kao mini serija i daleko bi veci ugled uzivala, ovako gorak ukus....

Ray Donovan sam poceo od pilota da pratim, meni je bilo mega dosadno i batalio nakon nekoliko epizoda, ali tako mi se i Justified cinio pa se odjednom poboljsala, pronasla svoj pravac, mislim da se to desilo i sa Donovanom sudeci po komentarima...Svakako ti pre njega preporucujem Justified. Neverovatno solidna serija, osim tih prvih 3-4 epizoda dok nisu pronasli svoj fazon...

JAZO
18.8.2015, 0:51
I meni je isti slucaj i za donovan i za justified

Endless
18.8.2015, 1:03
True detective s2...mlako i dosadno. :confused: :icon_scra :paranoia:
Trenutno gledam Hanibala a u septembru počinje The bridge (broen). Nadam se da neće razočarati treća sezona jer su prve dve bile epic.

Srdjan Novitovic
18.8.2015, 10:08
Kakve suvserija Banshee i Dark Matter,ako neko gleda?

perablenta
18.8.2015, 17:34
Ja pratim Dark Matter. Definitivno nije vrhunska ali je prilično dobro odrađena što se tiče glume, likova, zapleta i samog izgleda serije.

Recimo između Falling Skies i Defiance.

evanghelion
18.8.2015, 18:19
Kakve suvserija Banshee i Dark Matter,ako neko gleda?

Banshee je over the top akcija, serija nema neku dubinu niti se trudi da je ima, samo čista zabava! Ne dopada se baš svakome zbog ovoga, ali ako tražiš nešto za odmaranje mozga onda preporuka.

player1
18.8.2015, 20:00
Ja pratim Dark Matter. Definitivno nije vrhunska ali je prilično dobro odrađena što se tiče glume, likova, zapleta i samog izgleda serije.

Recimo između Falling Skies i Defiance.
Licno bas gotivim Dark Matter.
Inace ne znam sta bi SciFi kanalu da upakije 3 SF serije koje me zanimaju u istom danu bez razmaka (Killjoye gledam samo zato sto je "Nick Sloter" kao negativac).

aammeerr
21.8.2015, 5:31
Mozete li preporuciti neku komediju ? Nesto tipa friends,how I met your mother ,malcolm in the middle? (samo nemojte preporuciti tbbt ili two and a half men haha)

Teva
21.8.2015, 9:27
Modern family

dsl94
21.8.2015, 10:25
Jos jedna preporuka za modern family

aammeerr
21.8.2015, 18:19
Vidicu,hvala puno :D

perablenta
23.8.2015, 20:01
Kako vam se čini pilot Minority Report?

Pinstripe
23.8.2015, 20:06
Bas me zanima kako ce se pokazati Fear of walking dead.

nexexcalibur
25.8.2015, 13:06
Bas me zanima kako ce se pokazati Fear of walking dead.

Oborio rekord, najgledanija premijera na kablovskoj televiziji u istoriji, oko 10 miliona. Kazu spora epizoda, uvode likove polako. Vec obnovljena za punu drugu sezonu, prva ce imati 6 epizoda...

Pinstripe
25.8.2015, 13:56
Video sam da ima da se skine al, do kraja nedelje necu imati vremena ni da je skinem a kamoli odgledam ali jedva cekam! :D

Sad ce od septembra- oktobra i S06 The walking dead, nadam se da ce biti dobra posto peta sezona nije bila losa.

JAZO
25.8.2015, 23:10
Sta cekate na jesen da je novo?Sta ce da bude dobro

nexexcalibur
25.8.2015, 23:13
Video sam da ima da se skine al, do kraja nedelje necu imati vremena ni da je skinem a kamoli odgledam ali jedva cekam! :D

Sad ce od septembra- oktobra i S06 The walking dead, nadam se da ce biti dobra posto peta sezona nije bila losa.

Nadam se da ce je konacno zavrsiti, gledanje je postalo agonija, a previse sam investirao da odustanem.

Neverovatno da nema serije kvaliteta Breaking Bad-a koju onako jedva docekam nedeljno. GoT je nekako na silaznoj putanju (dzabe jedna dve dobre scene u celoj sezoni), Saul je smor realno, Detektivi kiksnuli, od starih ne znam ni sta se daje vise, uglavnom srednjeg kvaliteta, fali ta jedna bombasticno dobra serija kalibra brba, sopranos ili losta...Ili jednostavno nemam vremena za gledanje pa ne gledam svakav shit...

malo blesav
25.8.2015, 23:25
Ja se navukao na boardwalk empire. Nakon što sam odgledao soprana po petnaesti put, preporučiše mi ovo... Baš mi se sviđa, prve dve sezone nisam trepnuo, fantastične su. Treća je malo lošija možda, mada su poslednje 2-3 epizode oduvale. Kanim se da udarim na četvrtu sezonu, mada ovih dana kuburim sa vremenom.

ZoNi
26.8.2015, 0:16
Neverovatno da nema serije kvaliteta Breaking Bad-a koju onako jedva docekam nedeljno.
Imho, Walking Dead je X puta bolja od Breaking Bad (za X teži beskonačno ;) )

nexexcalibur
26.8.2015, 0:21
Imho, Walking Dead je X puta bolja od Breaking Bad (za X teži beskonačno ;) )

Pa dobro, svako ima pravo na svoje misljenje i ukus, ti definitivno imas cudnjikav ukus jer u ovom primeru BrBa ima i bolju pricu, i glumu, i nacin snimanja pa i atmosferu koja je jedina dobra stvar u Twd. Ovo nije moje misljenje, vec objektivno...

Pinstripe
26.8.2015, 0:23
Nadam se da ce je konacno zavrsiti, gledanje je postalo agonija, a previse sam investirao da odustanem.

A jes vala, mada i peta sezona nije losa u odnosu na cetvrtu, trecu i drugu a prva mi je najbolja.

Za GoT ne znam sta da kazem osim da je prenaduvana isto kao i knjiga, cista komercijala jer iz mode nikada ne izlazi nasilje, tabu seks, previse speltkarenja, kurvarluk a eto lepo je upakovano i kao nesto malo drugacije od slicnih serija jer se radi o epskoj fantastici.

Dreamfall
26.8.2015, 8:04
Neverovatno da nema serije kvaliteta Breaking Bad-a koju onako jedva docekam nedeljno. GoT je nekako na silaznoj putanju (dzabe jedna dve dobre scene u celoj sezoni), Saul je smor realno, Detektivi kiksnuli, od starih ne znam ni sta se daje vise, uglavnom srednjeg kvaliteta, fali ta jedna bombasticno dobra serija kalibra brba, sopranos ili losta...Ili jednostavno nemam vremena za gledanje pa ne gledam svakav shit...

Probaj Mr.Robot (http://www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=nv_sr_1), odlicna serija. Sem par epizoda koje su malo bzv. sve ostalo je odlicno uradjeno. Nije kvalitetna kao prve 3 sezone Breaking Bad-a, ali kada covek razmisli, malo koja serija jeste :kreza: Najveci problem u Mr.Robotu je malo losija gluma nekih likova, glavni likovi su prilicno dobri ;)

BTW odgledao sam Continuum prvu epizodu 4. sezone i smorio sam se. Nije to to, sada nekako idu na ler, isto stvar kao i sa Fringe (http://www.imdb.com/title/tt1119644/?ref_=nv_sr_1), steta :paranoia:

player1
26.8.2015, 9:44
BTW odgledao sam Continuum prvu epizodu 4. sezone i smorio sam se. Nije to to, sada nekako idu na ler...

Kad vec izasla?!? :eek:
Inace, u pitanju je i finalna sezona sa 6 epizoda.

Dreamfall
26.8.2015, 9:50
Kad vec izasla?!? :eek:
Inace, u pitanju je i finalna sezona sa 6 epizoda.

Pustili jednu epizodu ranije, ista stvar kao i sa Mr. Robotom sto je bila. Mislim da serija startuje 4. septembra ili tako nesto ;)

ZoNi
26.8.2015, 13:00
u ovom primeru BrBa ima i bolju pricu, i glumu, i nacin snimanja pa i atmosferu koja je jedina dobra stvar u Twd
Šta da kažem - znam samo da sam se prilično smorio uz prvu sezonu BBa. Jedva smo je Gospodža i ja odgledali, ali smo rešili da odgledamo celu sezonu. I nije nam se uopšte svidelo...

S druge strane, TWD je meni baš dobra serija (naravno, ima tu nekog razvlačenja i gluposti, ali to mora tako kad je serija dugačka - čak ni "Dinastija" nije bila baš savršena serija :D ), ali se zato Njojzi uopšte ne sviđa :)

Vulee
26.8.2015, 19:54
Slažem se sa tvojom gospodžom što se tiče BB-a i TWD.

BB sam čak odgledao do samog kraja jer sam želeo da vidim gde je taj kvalitet o kome svi konstantno pene na usta, i mogu reći da sam se smorio k'o panj. Jednostavno ne shvatam loženje, serija je težak prosek, a nakon treće sezone jednostavno postaje loša.

Što se TWD tiče, bejah odgledao prvu sezonu i izgledalo mi je relativno ok. Onda sam pročitao strip. Gledanje druge sezone nakon toga je bilo mučno iskustvo. Serija je neopevano đubre u odnosu na strip koji je fenomenalan.

Ovih dana gledam Halt and Catch Fire. (http://www.imdb.com/title/tt2543312/) Fenomenalna serija, jedna od najboljih koje sam gledao u poslednjih par godina. Iako BB verovatno ima nešto bolju režiju, scenaristi ove serije mogu da nalupaju šamare onima koji su pisali gorepomenuta dva mediokriteta (naročito TWD).

Shlaymara
26.8.2015, 22:30
Mali off.
Pratim gomilu serija i vec mi polako predstavlja problem da povatam sta kad izlazi, kad pocinje, kad su pauze...
Da li ima neki sajt/programce, da se napravi nalog, poubacuju serije koje pratim pa da me sve lepo, pregledno i redovno informise kad sta izlazi?

player1
26.8.2015, 22:54
Ja koristim ovo:
http://www.pogdesign.co.uk/cat/

nexexcalibur
26.8.2015, 23:22
Nekoliko nas sa foruma je na http://www.followmy.tv , najbolji interfejs imo, iako fale neke stvari, tipa android aplikacija i mozda za filmove bazu da ubace...

Shlaymara
27.8.2015, 0:05
Hvala, ovaj folowmy.tv izgleda da je bas ono sta mi treba :)

toxic
27.8.2015, 0:47
Ja koristim New Releases listu sa www.addic7ed.com (http://www.sk.rs/forum/www.addic7ed.com). Sa njega skidam titlove, cim se pojavi novi titl znaci da je izasla i nova epizoda. ( :

ZoNi
27.8.2015, 9:20
Da li ima neki sajt/programce, da se napravi nalog, poubacuju serije koje pratim pa da me sve lepo, pregledno i redovno informise kad sta izlazi?
Ja koristim http://followshows.com/ - ubacim RSS u Feedly i uvek vidim šta je aktuelno od serija koje me interesuju.

Btw, odgledao prvu epizodu serije "Minority Report". Prvi utisak: vrlo dobro! Spec.efekti odlični, skoro na nivou ozbiljnog (u smislu budžeta) filma. Ako ovako nastave, biće to odlična serija.

hate
27.8.2015, 10:19
Zanimljivo je to da ljudi ocenjuje delo (seriju, film, video igru), samo na osnovu scenarija, a pritom ignorišu režiju, glumu, produkciju...
Tj. ako im se ne dopada priča, serija se smeće.
Breaking Bad je genijalana serija, ko drugačije kaže kleveće i laže.

WsqdmqRgrIc
WzhW20hLp6M

ZoNi
27.8.2015, 10:43
@ hate: iako je serija relativno smor, ovi remixi su extra! :alealeee::alealeee:

Uzgred... glavni glumac (ne znam kako se zove) meni je izvanredan, još od vremena serije Malkolm in the Middle :)

Režiju ne znam da ocenjujem (ne znam šta se u tom slučaju ocenjuje). Produkcija je... hm, ono koliko je para skrckano u film/seriju? Ili?

toxic
27.8.2015, 10:55
BB je dobra serija, meni je bila malo preduga. Nisam ljubitelj takvih serija (zanra), vise volim sf/fantasy, ali je opet u svakom pogledu bolja od TWD. TWD je imao odlicnu prvu sezonu, ovo sve na dalje je (IMHO) smece.

jonathan
27.8.2015, 21:43
ZoNi Znaj da imas jako cudan ukus koji nimalo ne naginje realizmu i drami i nije ni cudo sto ti ne valja TBB. Ja da gledam romanticne komedije onog ranga koje ti vrtis, "sebih bih zivot oduzeo od torture". TBB je objektivno kvalitetna serija sa kvalitetnom postavom, glumom i scenarijem a drama koja se nekome ne svidja ili žanr kome nije po volji je subjektivna stvar. Škripe neke druge stvari ali to nije bitno. TWD je nesto sasvim deseto, sapunica za široke narodne mase, neuporediva serija koja je meni licno maloumna.. http://i.imgur.com/QZBlUjK.gifv

Kako kolega kaze, nastavak serije je smeće.

malo blesav
27.8.2015, 22:07
šta ti je TBB?

Pinstripe
27.8.2015, 22:25
Valljda The Breaking Bad

Game fever
28.8.2015, 2:01
BB sam čak odgledao do samog kraja jer sam želeo da vidim gde je taj kvalitet o kome svi konstantno pene na usta, i mogu reći da sam se smorio k'o panj. Jednostavno ne shvatam loženje, serija je težak prosek, a nakon treće sezone jednostavno postaje loša.

Znam da svako ima svoje misljenje ali jednostavno ne mogu, moram da odgovorim i da jednostavno kazem da nisi upravu. Zasto je serija kvalitetna:

1. Imala je sve. Svako je mogao ne malo da uziva bez obzira ne zanr koji voli (osim SF :))

2. Originalna prica

3. Odlican izbor glumaca koji zaista dobro glume (Brian Cranston 4 Emmy Awards, Aaron Paul 3, Anna Gun 2)

4. Postajala je bolje sa svakom sezonom, danas retko koja serija ume tako nesto

5. Odlicno je snimana, slika (http://www.buzzfeed.com/andyneuenschwander/29-of-the-most-beautifully-creative-shots-from-breaking-bad#.chqrO9YDe) govori 1000 reci

6. Neverovatna kolicina detalja (http://www.dorkly.com/post/71070/breaking-bad-easter-eggs-that-you-missed-the-first-time/page:3)

7. Odlican izbor muzike

8. Odlicni dijalozi

9. Odlicni pisci (kreatori serije)

Napisati da je serija losa i da je prosek je prilicno bezveze reci, cak i ako je to tvoje licno misljenje. Ok je napisati meni se ne svidja serija iz xy razloga, ali napisati da je serija losa je kao reci da se sunce okrece oko zemlje i reci to intonacijom cinjenice.

malo blesav
28.8.2015, 7:16
Valljda The Breaking Bad

The valjda.

ZoNi
28.8.2015, 8:43
Ja da gledam romanticne komedije onog ranga koje ti vrtis
Hehe, to neki "Iris-sindrom"? :D Ja nisam ljubitelj romantičnih komedija (uostalom, zovem ih "ljige"), ali Ona voli da ih gleda, a ja volim da joj pravim društvo i kad gleda svoje rom-kom filmove, i kad gleda "So you think you can dance" i kad se pentramo po raznim šumama ;) Da je Ona želela da nastavimo TBB, verovatno bih joj i u tom slučaju pravio društvo :)

Volim ja dobre komedije, ali mnogo više volim one "muške" komedije (nekulturne, grube, sa puno golotinje ;) ), još više volim parodije, a najviše SF. Volim i dobre (s moje tačke gledišta) drame - čak mi je i apsolutno omiljeni film drama (Secrets & Lies).

jonathan
28.8.2015, 10:04
Pogledao sam na tvoju preporuku jedan-dva filma i bili su sve samo ne ono sto si ti rekao (dobra gluma, prica, itd) ali nevermind. Samo kazem, budi vise objektivan a manje subjektivan.

P.S. Vezano za TBB.. do mene je. Jer sve hocu da napise TBBT (http://www.imdb.com/title/tt0898266/).

Vulee
28.8.2015, 22:04
Znam da svako ima svoje misljenje ali jednostavno ne mogu, moram da odgovorim i da jednostavno kazem da nisi upravu. Zasto je serija kvalitetna:

Kad si me već povukao za jezik, idemo polako i objektivno.

1. Imala je sve. Svako je mogao ne malo da uziva bez obzira ne zanr koji voli (osim SF :))
Čak i pored toga što u sledećoj rečenici pokazuješ kako je početni iskaz netačan, ja ne vidim kako se ovo može računati kao pozitivna stvar.

Prvo kao prvo, Breaking Bad je proizvod napravljen sa ciljem da izađe na tržište gde će njegova sudbina zavisiti od broja ljudi koji ga prihvate kao nešto vredno gledanja. S tim u vidu, dolazimo do zaključka da apsolutno svaka serija mora da ganja taj mass appeal kako bi uopšte opstala, jer puko dodvoravanje jednoj niši obično nije dovoljno (videti mučno bitisanje serije Hannibal).

Da ne govorim kako su te tri reči toliko opšte i bez značenja da bih mogao da ih prikačim na bilo šta. (Otpisani su imali sve.)

2. Originalna prica

Suzdržaću se od linkovanja tvtropes stranice jer bi to bilo previše lako i pomalo bezobrazno, ali činjenica je da priča nije originalna jer su maltene sve priče već ispričane. Sad možemo da se zadovoljimo sa veštim korišćenjem postojećih klišea i izlizanih kalupa.

Međutim, čak i pored svega toga, priča o časnom čoveku koji iz časnih pobuda klizi u dekadenciju je mnogo puta korišćena na mnogo bolje načine (Macbeth anyone?).

3. Odlican izbor glumaca koji zaista dobro glume (Brian Cranston 4 Emmy Awards, Aaron Paul 3, Anna Gun 2)

Da je casting dobar, dobar je. Samo nemoj da koristiš Emije kao merila kvaliteta, ako je Ray Romano mogao da dobije jedan za Everybody Loves Raymond, to im automatski daje istu merodavnost koju ima Nobel za mir.

Lično nisam bio oduševljen glumom nekih sporednih likova (Walter Jr., I'm looking at you), ali glavna postava jeste bila dobra, nema šta.

4. Postajala je bolje sa svakom sezonom, danas retko koja serija ume tako nesto

Ako se negde ne slažem onda je to ovde. Quite the opposite, postajala je sve pretencioznija i sve sporija, sa sve besmislenijom pričom od kraja treće sezone pa nadalje. Finale je tek bilo kršina koju ni odlična muzička podloga nije mogla da spasi.

5. Odlicno je snimana, slika (http://www.buzzfeed.com/andyneuenschwander/29-of-the-most-beautifully-creative-shots-from-breaking-bad#.chqrO9YDe) govori 1000 reci
Jeste, iako su kasnije utripovali da su Kjubrik pa nas čašćavali lepim ali praznim rezovima bez kojih bi epizode trajale po 20-ak minuta. Ali ipak se slažem, jako kvalitetno odrađeno.

6. Neverovatna kolicina detalja (http://www.dorkly.com/post/71070/breaking-bad-easter-eggs-that-you-missed-the-first-time/page:3)
Nisam nešto oduševljen. Sve je to lepo, ali ne utiče na sam kvalitet serije dok je gledaš (skidam kapu u slučaju da si sam pohvatao sve te detalje dok si gledao).

7. Odlican izbor muzike

Slažem se.

8. Odlicni dijalozi

Da li ima odličnih dijaloga? Ima.
Da li ima manje dobrih dijaloga koji umeju da postanu dosadni. Ima.
Da li ima cringeworthy dijaloga? Nađe se poneki.

Podrobniji odgovor na ovo pitanje bi zahtevao da se podsećam serije koju sam gledao pre godinu i kusur, i dijaloga iz iste, što mi zaista ne pada na pamet.

9. Odlicni pisci (kreatori serije)

Nipošto. Priča od treće sezone ide niz liticu da bi propala kroz crnu rupu u poslednjoj epizodi. Sporedni likovi poput Gus-a i Saul-a postaju bolji od glavne priče i Walterove neubedljive metamorfoze u totalnog psihopatu u poslednjoj sezoni.

Kao i za prošlu tačku, podrobna analiza scenarija bi zahtevala da se podsetim šta sam sve i zašto mrzeo u priči, za šta stvarno nemam ni vremena ni želje.

Napisati da je serija losa i da je prosek je prilicno bezveze reci, cak i ako je to tvoje licno misljenje. Ok je napisati meni se ne svidja serija iz xy razloga, ali napisati da je serija losa je kao reci da se sunce okrece oko zemlje i reci to intonacijom cinjenice.
Serija je sve u svemu prosečna jer je imala dobar početak a katastrofalan kraj.

Stvarno ne vidim zašto bih morao da upozoravam ljude da samo iznosim svoje mišljenje i uopšte zašto se mišljenje da je BB dobra/odlična serija mora smatrati za objektivnu istinu dok se ne dokaže suprotno. Ti si u svojih devet tačaka izneo tačno nula argumenata i tako mi nisi ni dao priliku da osporim bilo šta na sofisticiranijem nivou od "Jeste." "E pa nije.". Bojim se da iz toga ne izrasta produktivna diskusija.

jonathan
29.8.2015, 19:46
Na kraju ispade prosjecna serija. Evo ono licno sto meni nije sjedalo jeste nebuloza sa kartelom, Gus terminator i suvišna zadnja sezona koja je ispala ipak dobra. Spora ali ok.

Te stvari koje sam spomenuo cini 90% današnjih serija u svakoj j.. epizodi. dodatno osrednja gluma, izlizan petetican plot i glavni likovi koji su supermeni ala u šerloku ili hanibalu ili mentalistu.. i ako su serije sve samo ne o super herojima. Sve ono sto BB nije.

Mozda BB nije vrhunska, meni nije najbolja ali je dalek od generickih osrednjih serija.

Osrednje su: Agents of S.H.I.E.L.D., Community, Helix, Bosch, Hack, Luther, Gothem, the strain, CSI, mentalist.. taj prepoznatljivi kalup sa sve slicnim glumcima da bude gledljiv gdje se cenuriše rijec fuck da djeca ne bi bila uvrjedjena gdje je bitniji izgled od glume, sunset beach šmek jeftinoce za gledanje tokom večere za cijelu porodicu itd itd.. a BB je remek djelo naspram tih serija.

BB mozda nije sopranos ali malo objektivnosti vam ne bi skodilo.

JAZO
29.8.2015, 22:14
Proba li ko narcos?

Packy
30.8.2015, 8:55
Luther je klasa u odnosu na sve ove nabrojane serije, nije pravljen za decu.

Meni bilo mrsko da trazim sajtova za izlazak serija, pa sam na watchlisti dodao samo aktuelne koje pratim i kako vidim datum na fb tako ga ubelezim.:D

Ova godina jeste malo slabija po pitanju serija, samo par su bile bolje od proslih(Hannibal, Justified, It's Always Sunny, Mad Men), i Mr. Robot(pa i Daredevil i Better Call Saul ako cemo da gledamo odvojeno od BB) je jedna od retkih svetlih tacaka u ovoj sezoni, mada to tek treba da pogledam ali ne sumnjam u ono sto mi je rekao drugar i forumasi sa drugog foruma.Najbolje iz prosle godine su u ovoj podbacile.Cekam Bron, South Park, The Knick i Fargo pa da donesem konacan zakljucak.Radujem se novom Skorsezeovom projektu Vinyl, a bice i nova vestern serija(Westworld) koju ce da rezira Nolanov buraz.

@Vulee

Samo cu da dodam, a to je da mesas zanrove za Emi posto veoma retko grese kada ga dodeljuju za drame.Ja cu se udarati glavom u zid ako je Modern Family 5 puta zasluzio da osvoji Emi.:DA i ne mozes tako da posmatras da ga je Ray Romano osvojio, mogao bi za pocetak da vidis ko mu je te godine bila konkurencija posto neke godine zna da bude bas slaba.Emi za razliku od Golden Globe nije charity organisation koji uglavnom daje nagrade serijama koje ga te godine poduvaju.Homeland dobio GG pre BB, ove godine The Affair ispred House of Cards i GoT.:facepalmOni nisu relevantni, dodeljivanje Emija jeste kada su drame u pitanju.Od svih kvalitetnih dramskih serija u poslednjih par godina koje su bile nominovane, samo nisam odgledao poslednje 3 sezone Dextera, ali uskoro cu mada mislim da nisu bili nominovani.

Sve nagrade su manje/vise zasluzene.Jedino me ne interesuju zenske serije tipa Good Wife i slicne, pa ne znam koliko one zapravo zasluzuju.Jedino sto mi je krivo sto Jon Ham nije jos dobio Emija, ali bi trebalo ove godine da se i to desi.

Shonkas
3.9.2015, 3:22
Odlican kraj serijala The.Whispers! Pretvorio se u punokrvni SF :)

Sta se desava sa Lucifer-om?

JAZO
3.9.2015, 20:51
Narcos vec najavljena druga sezona.
Serija je odlicna,nije kao Wire dobra.Malo narator smara.I mogli su vise malo Escobara da pokazu,previse je cutljiv

Kidja
4.9.2015, 22:45
Narcos

http://www.imdb.com/title/tt2707408/?ref_=nv_sr_1

Netflix-ova serija, dakle izasla je cela sezona.

Serija ubija , ovo je must watch.

ZoNi
6.9.2015, 0:02
Deluje kao kvalitetna serija, ali ja jednostavno ne mogu da gledam filmove/serije u kojima su negativci glavni likovi (npr. Sopranos).

Packy
6.9.2015, 7:22
Pa ti puno propustas ako tako gledas na stvari. :D

Uvek je dobro videti stvari iz druge perspektive, nemoj gledati to crno na belo.

JAZO
6.9.2015, 12:30
Deluje kao kvalitetna serija, ali ja jednostavno ne mogu da gledam filmove/serije u kojima su negativci glavni likovi (npr. Sopranos).

Ako misli na pabla,nije glavni lik,serija se prica iz dva-tri ugla.Dosta je slicna wire ali ne i bolja

nexexcalibur
6.9.2015, 14:51
Potvrdjen prequel Sons of Anarchy :alealeee: Jaxovog caleta glumi Brad Pitt and how cool is that :D Inace se izmesta radnja iz SoCal-a i fokusiraju se na Majance. Ziveo Kurt! :aplauz:

Nisam odgledao seriju evo cini mi se kao celu vecnost, toliko backloga imam, a malo vremena. Na ove nove serije (Narcos, Ballers, Brink...) ni ne pomisljam. Evo liste serija sa harda, pa preporucite najbolju sezonu za pocetak:

-Arrested Development sezona 4
-American Dad sezona 11
-Bloodline prva sezona
-Castle sezona 6
-Community sezona 6
-Daredevil prva sezona
-Downton Abbey sezona 5
-Futurama sezona 4
-Hannibal sezona 3
-House of Cards sezona 3
-Marco Polo prva sezona
-Agent Carter prva sezona
-Orange is the new black sezona 3
-Person of interest sezona 4
-Sense8 prva sezona
-The Returned US prva sezona

Rick & Morty, True Detective i Mr. Robot cu svakako dovrsiti kad tad...

Packy
6.9.2015, 18:07
Od ovih koje sam ja gledao ovim redosledom po sezonama koje si ti naveo: Daredevil, Hannibal, House od Cards i Arrested Development.

Nameravam da pogledam Person of Interest za par meseci.Za Bloodline i Community cekam da vidim kako ce da se razviju.Nemaju one sta da traze na trenutnoj watchlisti.Sutra krecem sa Mr. Robotom, a odmah posle toga krecem sa Narcosom, Dexterom(jos 3 sezone) i Shamelessom(isto 3 sezone).Posle su u planu vec spomenuti PoI i danski The Killing.Da nije ispitni rok vec bih pogledao Narcosa.Bas se pitam da li ce jos neki zanimljiv i novi projekat Netflixa da iskoci do kraja godine.

ZoNi
6.9.2015, 20:01
Hehe, Packy, pa ti baš ozbiljno planiraš gledanje serija :)

JAZO
6.9.2015, 20:05
Nex je li ozbiljno za soa,kakva vijest.Nedostaje mi ta serija

nexexcalibur
6.9.2015, 20:28
Nex je li ozbiljno za soa,kakva vijest.Nedostaje mi ta serija

Ozbiljan, vidis zaboravio sam link da ostavim
http://www.crossmap.com/news/sons-of-anarchy-prequel-spinoff-release-date-news-and-spoilers-next-soa-wont-be-about-the-fir-20797

Inace odgledah danas obe epke Fear of the Walking Dead i nista specijalno, s obzirom da ce 6 ep biti ukupno, ne ocekujem nista...

@Zoni, eto na primer ti odgledas 2010: The Year We Make Contact, a mi za to vreme odgledamo 6 epizoda krace ili 3 epizode duze serije...

Endless
6.9.2015, 22:16
Jel moguće da niko ne gleda Mr. Robot ?
Završio sam prvu sezonu i serija je totalna ludnica. :D
Ja sad nisam siguran šta je u seriji real a šta ne.
Fear of walking dead opet ništa nije otkrio kako je sve to počelo i zbog čega.
Ako do kraja sezone ne bude neki info o tome serija je totalno pointless.

Wolverine
6.9.2015, 22:25
Sta se desava sa Lucifer-om?

Odgledah pilot koji je izašao:

Vidi se da je baziran na Luciferu iz Sendmena po svemu osim po izlgedu. Tu je šarm, tu je bar koji se zove Lux, tu je klavir, tu je Mazikeen (samo je za razliku od stripa lepa). Čak je tu i "Fame" Dejvida Bouvija kao omaž činjenici da je izgled Lucifera u stripu baziran na Bouviju.

E sad, serija kao serija može da deluje malo zabrinjavajuće jer po ovome što vidim, biće kao "Castle" samo što je umesto pisca u pitanju najpoznatiji pali anđeo. Ovo ne mora nužno loše, a možda uopšte i ne bude slučaj. Sve u svemu, šarmantna serija nas čeka, sa dobrom muzikom, solidnom glumom i gomilom referenci na reference na Đavola u pop kulturi. :dzavo:

ColdBoot
6.9.2015, 23:40
---
E sad, serija kao serija može da deluje malo zabrinjavajuće jer po ovome što vidim, biće kao "Castle" samo što je umesto pisca u pitanju najpoznatiji pali anđeo. Ovo ne mora nužno loše, a možda uopšte i ne bude slučaj. Sve u svemu, šarmantna serija nas čeka, sa dobrom muzikom, solidnom glumom i gomilom referenci na reference na Đavola u pop kulturi. :dzavo:

Izgleda da neće ovde biti baš ništa od šarma Sandmana (https://en.wikipedia.org/wiki/Lucifer_(TV_series)). Zev...http://elouai.com/images/icq/yawning.gif

ZoNi
7.9.2015, 0:34
Inace odgledah danas obe epke Fear of the Walking Dead i nista specijalno, s obzirom da ce 6 ep biti ukupno, ne ocekujem nista...
"AMC approved the series pilot on March 9, 2015, with a two-season commitment: the first season comprises six episodes, while the second season will consist of 15 episodes to air in 2016."

Meni je Fear the Walking Dead sasvim OK serija, potpuno u duhu "originala".

Packy
7.9.2015, 6:46
Hehe, Packy, pa ti baš ozbiljno planiraš gledanje serija :)

2-3 epizode dnevno, lepo rasporedjene do kraja godine.:D Sve sto sastavljam, radim okvirno nikada detaljno i precizno kog dana.

Blizi se ispitni rok kraju, trebalo bih do poslednjeg ispita da imam mesta za jednu epizodu dnevno.Previse sam bio napet u poslednje 2-3 nedelje i nisam imao vremena ni za sta.

nexexcalibur
10.9.2015, 19:57
Heads up, obratite paznju na ovu seriju, pocinje 15og ;)

http://www.imdb.com/title/tt4218618/

nexexcalibur
12.9.2015, 20:03
Vezano za ostale letnje serije, True Detective najvece razocarenje, stao sam na drugoj epizodi. Jos kad vidim da neko hvali onog morona Vince Vona, lik ne zna da glumi. Zaigrao se malo onaj kreator. Mr Robot mi je od pocetka bio 2edgy4me, odgledao sam 4 epizode, ali vec pocela da me nervira. Nastavicu da gledam, jer imam teoriju da su MrRobot i glavni glumac ista osoba (a la Fight Club)...

Odgledah sad devetu epizodu,
sta reci, tacno sam znao da ce tako biti, predvidivo do bola. Komplet serija mi se uopste ne svidja, ne moze ni mega dobro finale da je izvuce, od mene jedna sezona dosta...

uros@3D
13.9.2015, 10:29
sta reci, tacno sam znao da ce tako biti, predvidivo do bola. Komplet serija mi se uopste ne svidja, ne moze ni mega dobro finale da je izvuce, od mene jedna sezona dosta...

Mislim da su pisci racunali na to, cak i Eliot sam to kaze, nesto u fazonu "You knew all along", bas zato postoji mnogo bitniji plot twist (da mu je on cale), po meni to je glavni turning point ove sezone.

Packy
13.9.2015, 10:43
Heads up, obratite paznju na ovu seriju, pocinje 15og ;)

http://www.imdb.com/title/tt4218618/

Posto dolazi sa FX-a, mozda i bude nesto od nje.

Sacekacu kraj prve sezone pre nego sto se odlucim da li cu poceti da je gledam ili cu da pratim njen razvoj dok ne odlucim konacno da li je vredna gledanja ili ne.

nexexcalibur
13.9.2015, 11:27
Posto dolazi sa FX-a, mozda i bude nesto od nje.

Sacekacu kraj prve sezone pre nego sto se odlucim da li cu poceti da je gledam ili cu da pratim njen razvoj dok ne odlucim konacno da li je vredna gledanja ili ne.

U losu se stvar uzdas, jbs FX, Kurt Sutter je ovde u pitanju. Lik jednostavno ne gresi (The Shield pa SoA)...

Aibo
13.9.2015, 13:08
Odlgeldao poslednju epizodu Wayward Pines, ono, kraj je jeftin bullshit.

Navukla me devojka na Sleepy Hollow i evo me pri kraju druge sezone. Serija ko serija tipičan fantasy TV šljam ali je rado gledam zbog glavnog lika Ikaboda Krejna, provale su mu za medalju, a i prija mi da slušam malo pismenog izražavanja za promenu. :)

ColdBoot
14.9.2015, 16:35
Gleda li neko From Dusk Till Down (http://www.imdb.com/title/tt3337194/)? Film je bio solidan, ne znam koliko su u seriji odstupili...

Packy
15.9.2015, 9:22
U losu se stvar uzdas, jbs FX, Kurt Sutter je ovde u pitanju. Lik jednostavno ne gresi (The Shield pa SoA)...

Obicno ne gledam takve stvari, bitniji mi je pre svega plot i zanr.SoA nije moj tip serije koji bih gledao, ali The Shield sam pogledao par sezona i ostalo mi je jos malo da ga dovrsim.Pogledace se serija kada budem imao vremena zbog Kurta.Par puta mi se desava da kada nesto zapocnem, drugu stvar hocu da pogledam.:DProgram FX-a mi je posle HBO-a najdrazi, najvise sam serija(3) gledao sa tog kanala dok se nije zavrsio Justified.Mada ugrozice ih uskoro Netflix.

Pinstripe
15.9.2015, 10:07
Jel je gledao sinoc neko premijeru The last man on Earth? Interesuju me vasi utisci.

ZoNi
15.9.2015, 11:37
Jel je gledao sinoc neko premijeru The last man on Earth?
Ja sam odgledao celu seriju. Utisak: nije baš extra, ali je sasvim OK.

Moj predlog je da pogledaš par epizoda, pa da sam proceniš da li ti se nešto tako sviđa ;)

ZoNi
15.9.2015, 13:03
Odgledao poslednju epizodu Under The Dome.

Evo i utiska:
- prve dve sezone - OK, svidelo mi se.
- treća sezona - ne baš sjajno
- poslednja epizoda - bljak!

pedjosav
15.9.2015, 13:23
Jel je gledao sinoc neko premijeru The last man on Earth? Interesuju me vasi utisci.

meni je vrlo dobra serija.

nexexcalibur
15.9.2015, 15:22
Obicno ne gledam takve stvari, bitniji mi je pre svega plot i zanr.SoA nije moj tip serije koji bih gledao, ali The Shield sam pogledao par sezona i ostalo mi je jos malo da ga dovrsim.Pogledace se serija kada budem imao vremena zbog Kurta.Par puta mi se desava da kada nesto zapocnem, drugu stvar hocu da pogledam.:DProgram FX-a mi je posle HBO-a najdrazi, najvise sam serija(3) gledao sa tog kanala dok se nije zavrsio Justified.Mada ugrozice ih uskoro Netflix.

Netflix radi punom parom, najjace je sto izbacuju kompletne sezone skoro neprimetno. Poceo sam pre neki dan Daredevila i sa prve 3 epizode sam odusevljen, sve je tu!

Pinstripe
15.9.2015, 17:47
Ja sam odgledao celu seriju. Utisak: nije baš extra, ali je sasvim OK.

Moj predlog je da pogledaš par epizoda, pa da sam proceniš da li ti se nešto tako sviđa ;)
Loše sam se informisao na internetu, nisam imao pojma da je ovo na TV Fox druga sezona :eek:

meni je vrlo dobra serija.
N.....o je sad pored žene :D Dobra tematika i solidan humor.

BiTrAtE
15.9.2015, 18:03
Odgledao poslednju epizodu Under The Dome.

Evo i utiska:
- prve dve sezone - OK, svidelo mi se.
- treća sezona - ne baš sjajno
- poslednja epizoda - bljak!
Slican utisak i ja imam...Mada meni je i treca sezona skroz ok do poslednje epizode koja je bzv... Inace je valjda cetvrta sezona otkazana tako da bi to bilo to...

player1
15.9.2015, 18:42
Meni je treca sezona totalni raspad.

Od necega ato se bavilo misterijom i medjuljudskim odnosima je postalo bad SF klise.

Jer primetio neko da od trece sezone ni ne postoji ni jedan interesantan sporedni lik? Celu pricu vode "omiljeni" protagonisti/antagonisti.

Realno mi je u drago da nema 4. sezone, jer kako su je zavrsili ona bi bila jos gora. Ovako bar ima neki closure, bar sto se tice osnovnog zapleta iako je smandrljan u 3. sezoni.

Kidja
18.9.2015, 2:48
Izasla malo pre vremena Gotham prva epizoda druge sezone.

Partybreaker
18.9.2015, 2:54
Izasla malo pre vremena Gotham prva epizoda druge sezone.

(Y)

Taman sam razmišljao šta da pogledam pred spavanje. :)

Kidja
18.9.2015, 16:15
Odlicna prva epizoda Gothama :tapsh:

Pogledao sam i The Bastard Executioner i sta ja znam moracu jos neke epizode da odgledam, nisam nesto preterano odusevljen.
Scene obiluju krvlju,golotinjima i seksu kao npr u GoT samo mnogo vise brutalnije.

Psycho13
19.9.2015, 9:05
Nisu lose ove prve tri epizode Fear The Walking Dead. Ima serija potencijal, samo da se ne pretvori u kopiju originalne serije.

Kidja
21.9.2015, 16:59
Izasla pilot epizoda Limitless i mogu samo da kazem da serija ima veliki potencijal.

Pinstripe
21.9.2015, 19:06
To na foru filma od pre par godina?

Kidja
21.9.2015, 19:55
Jeste na foru je istoimenog filma.

Packy
21.9.2015, 20:03
Koliko sam shvatio nastavlja se nakon filma, Bredli Kuper ce da bude u prvih par epizoda.Film mi se nije na kraju svideo, lose su ga zatvorili i bas su zbrzali kraj.

Ovogodisnja dodela Emija(barem za drame) je bila humanitarne prirode, GoT ni kriv ni duzan uzme 4 Emija.Jonathan Banks ostao uskracen za jedan Emi, a MM za dva(najbolji scenario i dramska serija).

ZoNi
21.9.2015, 23:16
Fear The Walking Dead ide prilično dobro za sada :)

Pinstripe
21.9.2015, 23:45
Jeste na foru je istoimenog filma.

Fala.

ZoNi
22.9.2015, 10:09
The Big Bang Theory s09e01 :)

Kidja
23.9.2015, 3:54
Vise nego solidna prva epizoda "Blindspot".

https://www.youtube.com/watch?v=biSRZM1NLDs ( trailer)

Kidja
28.9.2015, 12:43
Pocela je druga sezona serije "The Last Man On Earth" ja nisam ni prvu gledao ali znam da dosta vas prate.

Endless
29.9.2015, 0:21
Fear The Walking Dead ide prilično dobro za sada :)

Po meni je propast serija.
Umesto da su napravili zanimljivu priču koja je dovela do apokalipse i da nas uvede u ceo walking dead svet (šta se desilo sa svetom ?) oni pričaju priču iz nekog drugog ugla koji se desio malo pre twd.
I opet ništa objašnjeno, rečeno...
Mogu napraviti onda još 5 serija na istu foru, jedna da ima radnju u BG, druga u Londonu, Parizu i tako u nedogled.

ZoNi
29.9.2015, 8:51
Počeo da gledam The Neighbors, http://www.imdb.com/title/tt2182229/

Prilično dobar SF sitkom :D

http://i.imgur.com/hWQRCTkl.jpg (http://i.imgur.com/hWQRCTk.jpg)

naJwOHR_XQs

Rockstar
29.9.2015, 23:13
Ја гледам Scream Queens (http://www.imdb.com/title/tt4145384/).

http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/280/files/2015/09/scream_queens_cast_0_1442410072.jpg

Име серије није оригинално, већ је био неки МТВ шоу, ријалити итд. Серије нема ништа са тиме - у питању је колекција "best of" тинејџ-колеџ-`90-е, са серијским убицом, журкама, љубавним интригама, а поједине улоге су стварно супер испале - Џејми Ли Кертис поготово. Главна звезда је, наравно, Ема Робертс, једна јако, јако незгодна личност у приватном животу, којој оваква "bitchy" улога природно стоји :) Ове две епизоде су биле супер, чекам данас трећу. Колико дуго се прича о овоме, ја мислио готова серија, кад оно, то тек почело.

maxiMD
29.9.2015, 23:47
Počeo Castle, 9. sezona. Prve dve epizode zanimljive. Uspeli su da mi zadrže pažnju i interesovanje i posle 8 sezona.
Počeo i Doctor Who, isto 9. sezona (kao iskreni sci-fi fan, to ne propuštam).
To je sve od novih što trenutno pratim.
E, da, gledam i Hawaii 5-0 na TV-u, ali AXN baš kasni, puštaju tek treću sezonu, a već je šesta "on air". Ide na Universal-u valjda peta sezona, ali ja tek gledam drugu, tako da mi ne vredi. Interesantna priča, dinamična, nije naivna (bar ne preterano i očigledno), plus lepe slike Havaja sve vreme. :D Ima crossover-a sa NCIS L.A.

perablenta
30.9.2015, 0:46
Upravo odgledah 5tu sezonu Falling Skies. Ovo kao da je pisao klinac iz osnovne skole... nogama... dok mu je pao secer... jer je bio izvrnut naglavacke.

Katastrofa je preblaga rec. Nije ni cudo sto toliko retko ima SF serija. Pocnu dobro, nekad i super, i onda ih upropaste nacisto a zavrse katastrofalno.

I ove nove nisu nista bolje. Izgleda da cu gledati StarGate, StarTrek i BattleStar Galacticu i sledecu deceniju nanovo. A sto je najgore i tamo poslednjih par sezona bude losije...

Joj kad ce vise Star Wars i Halo igrane serije da se preporodi ovaj zanr.

maxiMD
1.10.2015, 15:47
Počela i 3. sezona Agents of S.H.I.E.L.D., zadovoljan sam prvom epizodom. Trenutno jedine nove sci-fi serije koje su po mom ukusu su Marvelove (Agents of S.H.I.E.L.D. i Agent Carter).

uros@3D
1.10.2015, 20:32
Главна звезда је, наравно, Ема Робертс, једна јако, јако незгодна личност у приватном животу, којој оваква "bitchy" улога природно стоји :)

Nije da ignorisem ostatak tvog posta, procitao sam sve nego mi ovo zapade u oko.

How so, nisam upucen? :D

Rockstar
2.10.2015, 6:47
Nije da ignorisem ostatak tvog posta, procitao sam sve nego mi ovo zapade u oko.

How so, nisam upucen? :D

Батице, пребила је свог дечка/вереника (http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2366343/Emma-Roberts-arrested-domestic-violence-boyfriend-Evan-Peters-leaving-actor-bloody-nose-bite-mark.html), морала је полиција да долази, силни проблеми на снимањима, нема шта, права је наследница свог оца, иста нарав :) Између осталог, зато стагнација у каријери, а Џенифер Лоренс снима блокбастере.

ZoNi
2.10.2015, 11:10
The Blacklist s03e01 :)

Leonida
2.10.2015, 17:39
Upravo sam odgledao S05 Suits-a. Finale sezone je nesto najbolje sto sam gledao u poslednjih par godina... i kakav kraj! Treba izdrzati do sledeceg leta i s06, za koju pretpostavljam da ce biti i poslednja.

Edit: Tek sam sad procitao da je S05E10 zapravo mid-season finale, i da nove epizode izlaze u januaru.

Packy
3.10.2015, 15:19
Батице, пребила је свог дечка/вереника (http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2366343/Emma-Roberts-arrested-domestic-violence-boyfriend-Evan-Peters-leaving-actor-bloody-nose-bite-mark.html), морала је полиција да долази, силни проблеми на снимањима, нема шта, права је наследница свог оца, иста нарав :) Између осталог, зато стагнација у каријери, а Џенифер Лоренс снима блокбастере.

Malo je neukusno porediti te dve glumice posto nikad nisu spadale u istu klasu.Ovoj ponasanje jeste problematicno, ali ne bi imala ni priblizno dobru karijeru kao sto Lorensova ima.Nasao bi se neko ko bi zeleo da je istrpi da je vredna toga.Lorensova je potpisala te ugovore mnogo pre nego sto je dobila prvog Oskara, a i sada gleda da kada ih odradi da ne produzuje.Prerasla je ona takve filmove.

ZoNi
4.10.2015, 0:38
Završio gledanje serije Falling Skies.

5. sezona OK, poslednja epizoda sa malo više ljigavštine, ali sveukupno - dobra serija i solidan završetak.

NjegovaWisost
4.10.2015, 1:18
http://www.imdb.com/title/tt0247091/

Generalno, jako mi je draga serija... Problem je što ne postoji dobar snimak :( Ni da se skine, ni da se gleda. Ono na you tube je blagi užas.

Preporuka svakako. Ako neko nađe pristojan link, neka pošalje na pm :D Ali zaista mislim da ne postoji ništa bolje od ovog što je na you tube (tamo je kako rekoh okačena čitava....)

perablenta
4.10.2015, 9:46
Jao poznato mi je jako. Jel glavni lik nosi stalno neke sarene kosulje?

evanghelion
4.10.2015, 19:59
Tom Cavanagh je odlican glumac, barem kao negativac, bas je pokidao u flashu. Odgledah prve 3 epke novih heroja, nesto mi nije leglo. Sacekacu da izadje svih 13 pa onda da bindzujem, mozda ce tako da bude bolja :D.

ZoNi
7.10.2015, 21:26
Nova serija na TV Prvoj: Andrija i Anđelka! EXTRA! :)

http://www.prva.rs/web-tv/serija/andrija-andjelka.html

Kidja
8.10.2015, 15:34
Verovatno znate vec ali ajde da kazem. Pocele su nove epizode Flash,Arrow i Supernatural.

uros@3D
12.10.2015, 22:11
The Walking Dead S06E01

Dobar start, pravo u akciju sa flashback-ovima na mali vremenski interval koji je preskocen od finala pete sezone.

Pinstripe
13.10.2015, 0:27
Nije losa prva epizoda, nadam se da ce ostati koliki-toliki kvalitet od s05

Kidja
14.10.2015, 13:07
Walking Dead standardno dobar u poslednje vreme.
Nego mene odusevljava Gotham , kvalitet serije od kad je pocela samo ide na gore :tapsh:

ZoNi
14.10.2015, 13:12
samo ide na gore :tapsh:
Zar nije bolje kad ide na bolje? :cool:

Pinstripe
14.10.2015, 13:13
Nadam se da ce TWD da zadrzi kvalitet pete sezone posto je cetvrta, treca i druga bila uzas. Odgledao sam i celu prvu sezonu Mr. Robot i odusevljen sam, zaplet, pa rasplet, pa opet zaplet, prica, ideja, gluma i napokon tematika u kojoj nema 3d crva ili trojanca koji jos i prica. Jedva cekam nastavak.

Kidja
14.10.2015, 13:13
Zar nije bolje kad ide na bolje? :cool:

:rofl: lapsus ali razumeli smo se

svarogog
16.10.2015, 10:58
TWD hajde da oslobodimo 5000 zombija mesto da iz gadjamo sa molotovljevim koktelim:facepalm:facepalm.

Pinstripe
16.10.2015, 19:30
Ili da se popnu na one kamione i sa krova kamiona ih samo cepaš puškama, sekirama, macolama u glavu :kreza:
Ali Molotovljev koktel je stvarno najbezbolnija varijanta :D

ZoNi
16.10.2015, 21:53
Da li ih m-koktel ubija? Bilo je puno zombija u TWD koji izgledaju prilično zagorelo ;)

Pinstripe
16.10.2015, 22:03
Pa trebalo bi probijanje glave i spaljivanje da ih ubije, e sad, to se od filma do filma, od serije do serije menja :)

svarogog
17.10.2015, 10:19
Pa pucanje u njih meni nije dobra alternativa jer glavni razlog za njihovo uklanjanje je bila buka koju stvaraju a tolika pucnjava bi stvorila mnogo vecu buku. Vatra koja bi nastala paljenjem bi bila ogrmna i da je prezive poprilicno bi izgoreli i bili dosta sporiji ako ne i nepokretni.

Leonida
26.10.2015, 14:43
The Walking Dead S06 apsolutno dominira za sada. :)

Game fever
26.10.2015, 19:32
The leftovers je poceo sa drugim serijalom. Po meni underrated serija.

Picard
27.10.2015, 18:26
Gotham je sa svakom novom epizodom sve bolji.:)

Remedy
28.10.2015, 2:26
Fargo i The Knick su poceli drugu sezonu. Fargo naravno ima novu pricu, nije tu Billy Bob Thornton ali je interesantna ekipa.

Posto i ja bunarim po ovoj temi kad ne znam sta da gledam, evo nesto sto sam gledao letos a mislim da nije pominjano.

Lilyhammer (http://www.imdb.com/title/tt1958961/)
Glavnu ulogu igra Steven Van Zandt (Silvio iz The Sopranos). Mafijas ulazi u program zastite svedoka i odlazi u Norvesku - Lillehammer. Ovo je pre svega komedija (nema veze sa The Sopranos) i nije ispala lose (bolje od onoga sto sam ocekivao). Najvise je norveskih glumaca (ovo je krenula da radi njihova televizija pa se Netflix prikljucio od 2. ili 3. sezone), ali ima i engleskih, ekipa koju znamo iz Dvocevki i Snatch-a.

Dag (http://www.imdb.com/title/tt1711386/)
I ovo je norveska serija, isto komedija, ali drugacijeg tipa. Dag je bracni savetnik, zivi samacki zivot i glavni savet koji daje parovima u problemu je da se razvedu. U seriji ima sprdnje na racun svega i svacega. Epizode su po 25-30 min ali nije sitkom.

Obe serije drze nivo tokom sezona, kome se ne dopadnu prve 2-3 epizode nema potrebe da gleda dalje (i obrnuto). Ne bi da ih ocenjujem (to uvek bude subjektivno), ali posto nisam postovao u ovoj temi pa nemate pojma kakve serije volim (a ove su norveske :D), recimo da mi je Shameless bas ok, dok sam It's Always Sunny in Philadelphia batalio posle 5-6 epizoda (ne kazem da je losa serija, samo nije za mene, ne volim sitkome).

ZoNi
28.10.2015, 11:37
Hvala, Remedy! Obe norveške serije deluju baš dobro :)

Packy
28.10.2015, 17:08
Meni se kod druge sezone Farga svidja sto nemas glavnih likova i sto je prica podjednako fokusirana na vise likova, jer je i njima bilo jasno da ako se to desi da ce krenuti odmah poredjenje sa ovom dvojicom.Ne verujem da ce druga sezona da nadmasi prvu, ali sam zadovoljan sa onim sto sam video do sada i pored toga sto mi je malo predvidljivo.

ColdBoot
29.10.2015, 14:38
Dag (http://www.imdb.com/title/tt1711386/)

Eh, šta kaže, "Srpska mesarska porodica"... :facepalm

Remedy
29.10.2015, 17:54
^
Poporavlja nam se ugled u svetu, ranije je bilo samo teroristi i dileri :D

ColdBoot
29.10.2015, 18:39
^ "butcher" znači i koljač... Pa onda "palimo ti stvari", "tašta je nezgodna i za Srpkinju"... baš nam odskočio rating.:facepalm Bratska Norveška heh,... quislinger.

Remedy
29.10.2015, 21:38
Zamisli da si katolik, a u seriji se pojavljuje sm kaludjerica. Kao sto sam napisao, ima sprdnje na racun svege i svacega, ovo nije serija za one koje pogadjaju takve stvari (ja sam tako pre godinu ipo pobrisao sve domace kanale na tv-u, da se ne smaram da ih preskacem).
Inace, u seriji je to porodica srpskih mesara, i to se provlaci kao sporedna prica kroz par epizoda. Ako postoji bolji prevod za "mesar" od "butcher", onda prevod sa norveskog nije adekvatan (cini mi se da je serija komplet na norveskom). Kao ilustracija, ako zadjes po centralnoj i juznoj Srbiji, cuces da stariji ljudi i dalje idu u kasapnicu (a ne u mesaru), a mesara zovu kasapin.

nexexcalibur
29.10.2015, 22:23
Konacno uhvatio vremena da odgledam nesto. Homeland fanstastican do sada, u svom zanru top serija. Odgledao sam i pilot Blindspot, odlicna misterija, neka mesavina Castle-a i Prison Breaka :p Videcemo kako ce se dalje odvijati, nekako mi prebrz pacing za sezonu od 20+ epizoda, nadam se da ce biti pametni i stati na 13 epki...

ColdBoot
29.10.2015, 22:57
Zamisli da si katolik, a u seriji se pojavljuje sm kaludjerica. Kao sto sam napisao, ima sprdnje na racun svege i svacega, ovo nije serija za one koje pogadjaju takve stvari (ja sam tako pre godinu ipo pobrisao sve domace kanale na tv-u, da se ne smaram da ih preskacem).
Inace, u seriji je to porodica srpskih mesara, i to se provlaci kao sporedna prica kroz par epizoda. Ako postoji bolji prevod za "mesar" od "butcher", onda prevod sa norveskog nije adekvatan (cini mi se da je serija komplet na norveskom). Kao ilustracija, ako zadjes po centralnoj i juznoj Srbiji, cuces da stariji ljudi i dalje idu u kasapnicu (a ne u mesaru), a mesara zovu kasapin.

Ne pogađa me nego me zateklo odmah u startu ono "mlada je iz duge loze Srpskih koljača":eek:. Tako je prevedeno a englezi ne prave razliku između kasapina, mesara, koljača - sve im radi butcher i retko cutthroat. A sad nešto kontam, serija iz 2010 i ko zna kad je pisana.

Packy
30.10.2015, 10:05
Mene uopste ne tangira sto nas tako predstavljaju, takvi likovi i jesu zanimljivi publici i imaju dosta dobar potencijal za razvoj.Ovi ostali sa kojima se susrecu su dosadni, a ti necim hoces da privuces publiku.

To sto su takvi pojedinci, ne znaci da je takav ceo narod.

ColdBoot
30.10.2015, 12:34
^ Pa nisam baš siguran da nam i ovako ne lepe gadnu etiketu koje se posle teško otresti kao od lošeg nadimka. To posle ima svoje reperkusije i u ozbiljnijim situacijama. A ajd da smo bar nekad imali nešto sa njima... ovako dosadilo mi da malo,malo gledam nekog Slavka Labovića i njegove Srbende koliko god bili harizmatični(Vuk posebno:D).

http://s16.postimg.org/ptl0tq339/Screenshot_2015_10_30_11_30_36.pnghttp://postimg.org/image/59g6v8nc1/

pedjosav
30.10.2015, 14:52
Nije Vuk nego Puk.

Pinstripe
30.10.2015, 14:59
Ja nikako ne mogu da nađem prevode za Dag, samo eng subtitle.
Ali vidi se da je otkačena serija, već u s01e01 kad ona žena hoće da prosvira glavu a ova dvojica znaju da je drama queen :to_care:

ColdBoot
30.10.2015, 21:22
Ko što i rekoh ipak su u pitanju koljači... S01E04:

http://s27.postimg.org/80r8kok4f/Screenshot_2015_10_30_20_15_10.jpg (http://postimg.org/image/80r8kok4f/)

Anyways, slučajno, pominjući Slavka, shvatim da uopšte nisam gledao "U Kini jedu pse 2". :facepalm tnx for heads up.

Goldfinger
1.11.2015, 17:59
Bruce Campbell is back!!

Ash Vs Evil Dead (http://www.imdb.com/title/tt4189022/)

http://www.gentlegeek.net/wp-content/uploads/2015/08/ashvsevildeadposterbanner.png

Pinstripe
1.11.2015, 18:17
Ko što i rekoh ipak su u pitanju koljači... S01E04:

http://s27.postimg.org/80r8kok4f/Screenshot_2015_10_30_20_15_10.jpg (http://postimg.org/image/80r8kok4f/)

Anyways, slučajno, pominjući Slavka, shvatim da uopšte nisam gledao "U Kini jedu pse 2". :facepalm tnx for heads up.
Jel samo engleski prevod postoji za Dag? Ja srpski nikako da nađem pa čak ni bosanski i hrvatski.

perablenta
2.11.2015, 22:00
2016. donosi 50tu godišnjicu Star Treka i 2017. godina novu seriju!

http://www.startrek.com/article/new-star-trek-series-premieres-january-2017

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-34704082

Remedy
3.11.2015, 1:23
Jel samo engleski prevod postoji za Dag? Ja srpski nikako da nađem pa čak ni bosanski i hrvatski.

Ja sam gledao sa engleskim titlom, mislim da nema srb/hr/bih.

Pinstripe
4.11.2015, 15:49
Hvala Remedy, ja tražio i tražio i ništa a engleski ne znam odlično ali bih sigurno 70-80% prevoda razumeo.

ZoNi
6.11.2015, 13:27
Elementary S04E01 :busted:

http://i.imgur.com/f5fXG1B.jpg

nameless1
10.11.2015, 0:43
The Walking Dead S06 apsolutno dominira za sada. :)

Prve tri epizode su bile iznenadjujuce dobre, ali sa poslednje dve su se ponovo srozali. Ovi koji se bave zombi tematikom nikako da ukapiraju da su patetisanje i tupavi paljevinski monolozi nesto najgore u ovom zanru.

nexexcalibur
10.11.2015, 1:01
Prve tri epizode su bile iznenadjujuce dobre, ali sa poslednje dve su se ponovo srozali. Ovi koji se bave zombi tematikom nikako da ukapiraju da su patetisanje i tupavi paljevinski monolozi nesto najgore u ovom zanru.

Prosla epizoda sa Eastmanom i Morganom mi je jedna od najboljih u celom serijalu, drzala me prikovanim za ekran sve vreme, tako da ne mogu da se slozim za to, a zadnju evo sad pocinjem da gledam.

Pinstripe
10.11.2015, 1:07
Poslednja epizoda je meni ocaj, svaki lik u seriji ima potrebu da mudruje i patetise.

nameless1
10.11.2015, 2:57
Prosla epizoda sa Eastmanom i Morganom mi je jedna od najboljih u celom serijalu, drzala me prikovanim za ekran sve vreme, tako da ne mogu da se slozim za to, a zadnju evo sad pocinjem da gledam.

Meni je ta epizoda izuzetno dosadna, neuverljiva, nepotrebno duga i gotovo tragikomicna. Ali, dobro..

Kidja
10.11.2015, 9:41
Pogledao prve dve epizode Ash vs Evil dead i za sada mi se svidja.
Kao sto se ocekivalo ima tu horor elemenata,komedije a i sama serija je dinamicna makar u ove prve dve epizode.

Shonkas
10.11.2015, 14:54
I konacno, nastavljena je Supergirl!

Assassinator
15.11.2015, 18:06
Black Mirror (http://www.imdb.com/title/tt2085059/)

http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTk5NTk1Mzg3Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwNDAyNzY3OA@@._ V1._CR25,3,1010,1343_SY317_CR12,0,214,317_AL_.jpg

U moru serija koje sam odgledao (ili gledam), čudim se da mi je promakao ovakav biser do sad. Trenutno je stigla do treće sezone, mada svaka sezona ima samo po tri epizode (poput Sherlocka). Svaka epizoda je priča za sebe, što znači da je u svakoj epizodi potpuno nova postava glumaca, događaja, zapleta itd. Ipak, sve epizode imaju nešto što ih povezuje - tehnologiju. Serija je kritika savremenog društva, moderni Orvel, onoga u šta se pretvaramo - ili smo se već pretvorili, zahvaljujući napretku IT-a. Odmah da napomenem da je prilično brutalna, bavi se tabu temama, granicama ljudskog uma, šta je danas moralno, a šta ne. Da ne dužim dalje, najtoplija preporuka ljubiteljima kvalitetne moderne drame sa jakim emotivnim nabojom, mindfu*k pričama i stvarnom porukom gledaocu.

ZoNi
16.11.2015, 11:30
Black Mirror (http://www.imdb.com/title/tt2085059/)
Pogledaj onda i moj spojler od pre godinu i po ;)

http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1880725&postcount=1964

Leonida
19.11.2015, 17:40
Taman sam pohvalio The Walking Dead posle tri uvodne, fantasticne epizode i onda krece apsolutni raspad sistema. Kakve filler epizode... 3x45 min gde se APSOLUTNO NISTA ne desava! Uz poslednju epizodu samo sto nisam zaspao. Jedino mi se donekle svidela epizoda sa Morganom, ove poslednje dve bolje da ne komentarisem...

Pinstripe
19.11.2015, 17:47
Ajd i ova poslednja 6 epizoda nekako, a prethodna sačuvaj me Bože.
Da sa Morganom je i dobra i poučna kako čovek pukne pa sam sebe natera da se vrati na fabrička podešavanja.
Mene i dalje fascinira da sam odgledao sve do sada a i dalje nema priče kako su svi postali zaraženi i kako je došlo do apokalipse.

nexexcalibur
19.11.2015, 18:58
Homeland i dalje nesto najbolje u ovoj sezoni. Od novih Quantico mi nakon dve epizode deluje interesantno, toliko tvistova po epizodi jos nisam video, samo cekam da vidim dokle ce tako ici :D Walking dead raspad cim nema Rika, ali zato su Arrow i Flash prilicno jake (za stripovske serije)...

Kidja
19.11.2015, 19:32
Walkind Dead raspad? Are you serious? Svaka, ali svaka epizoda je dobra u ovoj sezoni pa cak i ona sa Morganom.

bachi
19.11.2015, 20:16
Stvar ukusa, ali mene je smorila još od one farme sa onim matorim sa dve ćere. Prošlu sezonu sam gledao do pola i batalio, ovu nisam ni gledao, niti ću.

nexexcalibur
19.11.2015, 20:34
Walkind Dead raspad? Are you serious? Svaka, ali svaka epizoda je dobra u ovoj sezoni pa cak i ona sa Morganom.

Vec sam rekao da mi je sa Morganom bila odlicna, pa mozda i prve 2?! Ali kad razmislim malo, dosta je vise jbenog upoznavanja istih likova petu sezonu zaredom. Od pocetka sezone do evo sedme epizode nisu vise od jednog dana vremenski napredovali, sto je blagi uzas. Pripremali su vukove cele sezone, jako bedno izveli to u ovoj sezoni, sad vec pripremaju sledeceg genericnog Guvernera i tako u krug...Bilo bi fino da pocnu da nagovestavaju kraj serije, jer je ovo cisto odugovlacenje, kao da ne znaju sta ce, pa prave ove filler epizode. Jedina serija koju cekam svake nedelje i svaki put (uglavnom) me razocara.

Imaju najvecu gledanost na kablu i to diktira uslove, sramota, ali je tako...

water wizard
19.11.2015, 20:56
Doctor Who (http://www.imdb.com/title/tt0436992/)
Odgledao sam par sezona koje sam propustio od tad ostale serije kao ajd da odgledam

Pinstripe
19.11.2015, 21:33
Stvar ukusa, ali mene je smorila još od one farme sa onim matorim sa dve ćere. Prošlu sezonu sam gledao do pola i batalio, ovu nisam ni gledao, niti ću.
Upravo, prva sezona vrlo dobra (da ne kažem odlična), peta je bila dobra i početak šeste okej.
Druga, treća i četvrta sezona žali bože na šta sam izgubio vreme.

Jedina serija koju cekam svake nedelje i svaki put (uglavnom) me razocara. Sve isto...

dacajak
19.11.2015, 21:45
Ne znam dal je dozvoljen anime ovde da se postavlja, ali vec 7 nedelja se emituje One-Punch Man, odlican je i urnebesan. Odlicno su ga preneli sa Mange na video, studio Madhouse.
Preporuka.

http://www.imdb.com/title/tt4508902/

http://www.dodaj.rs/t/6/m5/34RAZhzz/maxresdefault.jpg (http://www.dodaj.rs/?6/m5/34RAZhzz/maxresdefault.jpg)

evanghelion
19.11.2015, 22:55
Postoji tema za anime, ali meni ne smeta da bude i ovde, ovu temu gledam najcesce a tamo retko zalazim, hvala za preporuku!

pedjosav
19.11.2015, 23:18
I ja sam batalio walking dead. mnogo mi je bolja z nation i u njoj omiljeni lik- Doc.

dacajak
20.11.2015, 0:14
Postoji tema za anime, ali meni ne smeta da bude i ovde, ovu temu gledam najcesce a tamo retko zalazim, hvala za preporuku!

Nasao sam temu, sad cu tamo kopirati text.

Kidja
20.11.2015, 13:49
Vec sam rekao da mi je sa Morganom bila odlicna, pa mozda i prve 2?! Ali kad razmislim malo, dosta je vise jbenog upoznavanja istih likova petu sezonu zaredom. Od pocetka sezone do evo sedme epizode nisu vise od jednog dana vremenski napredovali, sto je blagi uzas. Pripremali su vukove cele sezone, jako bedno izveli to u ovoj sezoni, sad vec pripremaju sledeceg genericnog Guvernera i tako u krug...Bilo bi fino da pocnu da nagovestavaju kraj serije, jer je ovo cisto odugovlacenje, kao da ne znaju sta ce, pa prave ove filler epizode. Jedina serija koju cekam svake nedelje i svaki put (uglavnom) me razocara.

Imaju najvecu gledanost na kablu i to diktira uslove, sramota, ali je tako...

Onda ti preporucujem da ne gledas vise s obzirom da kraj nece biti skorije ( sem naravno ako nekim cudom padne gledanost). Ako se ne varam strip jos izlazi ili su daleko od toga dokle je strip stigao , uglavnom nece skorije da se zavrsi.

Picard
24.11.2015, 19:08
Krenula je nova SF serija The Expanse:

http://www.imdb.com/title/tt3230854/?ref_=ttmd_md_nm

player1
24.11.2015, 20:44
Kako krenula?
Zar nije trebala tek sredinom decembra?

Picard
24.11.2015, 21:32
Pojavio se pilot.

Goldfinger
24.11.2015, 23:37
Krenula je nova SF serija The Expanse:

http://www.imdb.com/title/tt3230854/?ref_=ttmd_md_nm

Dobar pilot po vidjenome ako se nastavi mozda prvi pogodak serija Syfy posle Battlestar Galactice.Inace serija je pravljena po serijalu knjiga Dzejmsa S.A. Korija- Budjenje Nemani

evanghelion
25.11.2015, 0:23
Odgledao 4 epke Džesike, za sada odlično! Nisam bio najsrećniji kad su kastovali Riterovu umesto Dadario ali sad vidim da je pun pogodak, stvarno je odlična za ovu ulogu.

Packy
29.11.2015, 13:22
Narkomanka bi trebala uvek da dobije prednost za bilo koju ulogu u odnosu na porno zvezdu.:D

Suad Novic
12.12.2015, 14:35
Ubit Stalina (2013)
http://www.imdb.com/title/tt3558218/

http://i.imgur.com/hwTsjGh.jpg

Odlična ruska serija, napeta igra nerava kontraobaveštajnih službi. Ne znam koliko je sve verodostojno, ali vredi pogledati.
Imate naše titlove za prvih 7 epizoda ovde ("http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=Ubit%20Stalina&jezik=)

i bugarske za svih 8 epizoda ovde ("http://www.opensubtitles.org/en/search2/sublanguageid-bul/moviename-ubit+stalina)

Nađite WEB-DLRip da se ne bi zezali oko titlova, ja sam skinuo nešto drugo, gde je prva epizoda skraćena.

Suad Novic
13.12.2015, 20:09
Znam da možda nije najkorektnija soba gde bih pitao, no možda neko prati seriju pa mi najbolje može odgovoriti o čemu se radi oko ove epizode serije Pretty Little Liars (2010– ). Naime u
http://titlovi.com/titlovi/pretty-little-liars-221219/
uploader kaže da je u pitanju S06E99, što je nemoguće
http://www.imdb.com/title/tt1578873/episodes?season=6&ref_=tt_eps_sn_6
O čemu se ovde radi?

evanghelion
13.12.2015, 20:32
Bude ponekad neki tv specijal pre sezone ili tako nesto, onda ga nazovu e99 ili e00. Nije prava epizoda verovatno.

Leonida
14.12.2015, 1:05
Person of Interest, kakva serija! Upravo zavrsio sa trecom sezonom i odusevljen sam. Sigurno jedna od najboljih serija (uz Sherlock, Sopranos, Suits, House i Breaking Bad) koje sam ikad gledao...

Ko god voli akcije/trilere - ogromna preporuka da pogledate POI!

jonathan
14.12.2015, 8:24
Malo pretjerujes. POI se ne moze staviti u istu grupu sa Sopranos ili BB serijama a kamo li da se poredi. Prestao sam gledati nakon druge ili trece sezone jer je postala preglupa i plitka u rangu španskih serija samo sa dodatnim super herojima u obliku one dvije ženske. U pocetku je bila interesantna radi zanimljivog konceprta i odlicnog glavnog glumca. Bio sam oduševljen. Mislim da je watch dogs dobrim dijelom inspirisan sa POI. Poslije su je razvodenili kao Sunset Beach. Možda nisi dosao do tih epizoda ali kvalitet serije opada kako odmice u nove sezone.

Vracao sam se i pokusavao gledati nove epizode jer mi je bas falila ta serija u repartuaru.. ali sam uvidio da je sve gore i gore. Uporedo sam je gledao tada sa White Collar koja je bila onako, simpaticna. Takodejr, i kod nje je poceo opadati kvalitet da sam je prestao gledati dok evo vidim, ni ne snima se više.

Srozali su je nesto kao The Big Bang Theory. Prve 3-4 sezone su odlicne dok su ove zadnje 0/10 i gledam ne bi li se sta promjenilo i vratila ona stara slava. No, danas je TBBT tipicni sitkom sa bracnim vodama i trač partijama parova sa 0 sadrzaja.

Sa druge strane, Fargo opravdao. Nije failao kao True Detective. South park prestaje biti zabavan. Političke su teme spot-on ali nema više one zabave kao prije. Dosta je flat.

Pinstripe
14.12.2015, 8:56
^Crab people, crab people... :D

uros@3D
14.12.2015, 10:05
South park prestaje biti zabavan. Političke su teme spot-on ali nema više one zabave kao prije. Dosta je flat.

Meni je ova sezona SP-a jedna od boljih. Krivio sam se svaku epizodu :D Bas kao sto rece, politicke zaj*bancije su im spot on, a i ova cela prica i plot twist-ovi na kraju, genijalno...

jonathan
14.12.2015, 10:08
Ja pratim politiku pa i američku i od svega toga mi je muka. Meni nije bilo zabavno. Kritika je na mjestu ali je sama politička scena u americi komedija za sebe tako da mi je malo svega toga preko glave. Prosla sezona je bila u slicnom stilu ali je bilo vise humora.

Mozda fali i ovih budalastina koje Pinstripe spominje. Budalastine koje su cinile south park u prvim sezonama. Obrade tema današnjih epizoda su odlicne ali mi izgleda kao da su cenzurisane. Da igraju na sigurno pa nisu ni vulgarni, kontraverzni niti humoristični kao prije. Kao da se ustrucavaju.

nexexcalibur
14.12.2015, 10:31
Ash vs Evil Dead odlicna serijs, onako pitka, traje 30 min a zapitam se uvek kad pre, jednostavno nije dosadna, preporucujem! Inace ne secam se da sam gledao filmove, ali nije ni potrebno, objasnjeno je sve u seriji..

toxic
28.12.2015, 13:28
Odgledao The Bastard Executioner (http://www.imdb.com/title/tt4218618/), fina serija, zaslužuje bolju ocenu na IMDB. Zanimljiva priča, dobro odrađen prikaz (mračnog) srednjovekovnog života. Scene borbe i krvi su porilično dobro odrađene. Ima fantasy elemente, ali nije baš za svrstavanje u sf. Otkazana, imala je elemente za nastavljanje, ali može da se odgleda. 8/10

Počeo sam da pratim i Into The Badlands (http://www.imdb.com/title/tt3865236/), odgledao prvu sezonu. Nije loša serija za gubljenje vremena, pratim redovno i mnogo gore. U pitanju je, manje ozbiljna, sf avantura. Dobre scene borbe, nema veze sa realnošću, ali zanimljivo. ( : Od mene, 6,5/10.

ZoNi
29.12.2015, 17:30
Pojavio se The X-Files S10E00 :)

player1
29.12.2015, 21:18
E00? :kreza:

ZoNi
29.12.2015, 21:34
Da, sa E00 se često obeležavaju razne "uvodne" epizode nove sezone neke serije. Obično to nije prava epizoda, već je često razgovor sa glumcima i ostatkom ekipe, čisto da zagolicaju maštu gledalaca :)

Season 10, Episode 00 – “The X Files Re-Opened”

The truth is out there… and we’ve got the inside story on the thrilling return of The X-Files. Go behind the scenes with Chris Carter, David Duchovny, Gillian Anderson and all the key players as they reveal secrets from the set and take you on the epic journey of bringing this classic series back to Fox.

player1
29.12.2015, 21:39
Sve u svemu "reklamni dokumentarac". :D

nexexcalibur
30.12.2015, 1:57
Odgledao The Bastard Executioner (http://www.imdb.com/title/tt4218618/), fina serija, zaslužuje bolju ocenu na IMDB. Zanimljiva priča, dobro odrađen prikaz (mračnog) srednjovekovnog života. Scene borbe i krvi su porilično dobro odrađene. Ima fantasy elemente, ali nije baš za svrstavanje u sf. Otkazana, imala je elemente za nastavljanje, ali može da se odgleda. 8/10

Počeo sam da pratim i Into The Badlands (http://www.imdb.com/title/tt3865236/), odgledao prvu sezonu. Nije loša serija za gubljenje vremena, pratim redovno i mnogo gore. U pitanju je, manje ozbiljna, sf avantura. Dobre scene borbe, nema veze sa realnošću, ali zanimljivo. ( : Od mene, 6,5/10.

Znaci ipak otkazan Bastard, znaci nema potrebe da je zapocinjem... Into the badlands sam odgledao pilot, nesto mi nit smrdi nit mirise.

Homeland se zavrsii lose, tj kraj je bio bezveze u odnosu na skoro perfektnu sezonu. Ash vs Evil Dead sam izbindzovao i svidja mi se jako, kao i druga sezona The Leftoversa, ima tu neku misteriju, neku dubinu, supstancu, radi je Lindelof pa nije ni cudo sto me podseca na Lost, na pola sam sezone, kazu da je drugi deo jos bolji, jedva cekam :boxing:

toxic
30.12.2015, 2:59
Znaci ipak otkazan Bastard, znaci nema potrebe da je zapocinjem...

Možeš da odgledaš, ostavljeno je mesta za nastavak, ali je priča delom zaokružena.

Highlander
30.12.2015, 11:45
Into the Badlands ima najbolje scene borbi od svih serija koje sam do sada gledao. Fantastične koreografije, šteta što nema 20 epizoda :)

A Leftovers... jel vredi da počinjem to? Nisam neki fan Lindelofa, štaviše ništa mi se njegovo nije svidelo do sada...

Mac4LiF
30.12.2015, 13:09
Ash vs Evil Dead odlicna serijs, onako pitka, traje 30 min a zapitam se uvek kad pre, jednostavno nije dosadna, preporucujem! Inace ne secam se da sam gledao filmove, ali nije ni potrebno, objasnjeno je sve u seriji..

Slazem se!

Dosta se aludira na humor, jeze ima manje ili nikako sto i nije neko cudo.
Posto je serija a i zvucna pozadina je skoro pa nikakva.
Doduse i to je razumljivo, posto se gleda da ima sto vise pracenosti odnosno gledalastva.

Definitivno ce biti zanimljivo ljubiteljima 1og i 2og dijela(filma).
No tu se vec moze vidjeti "vec vidjeno", ali opet na jedan sladunjav nacin.
Producenti/reziseri definitivno idu na sprdnju i to je u ovom slucaju veliki plus.Kad vec nisu u planu da prave klasicni "serija a la horror".

toxic
30.12.2015, 13:57
A Leftovers... jel vredi da počinjem to? Nisam neki fan Lindelofa, štaviše ništa mi se njegovo nije svidelo do sada...
Druga sezona mi je bila zanimljiva, ali sam prvu gledao samo kada mi je bilo baš, baš dosadno. Probaj.

Game fever
31.12.2015, 0:53

Zavisi da li si into that, heavy charter development, puno drame, malo desavanja, mnogo filizofije i mnogo razmisljanja kada se zavrsi svaka epizoda.

Meni je bilo odlicno.

Goldfinger
31.12.2015, 10:54
Četvrta epizoda The Expanse razbila , mislim čitava serija do sad je odlična ali ova epizoda ponajbolja vjerovatno najbolje nešto što je SyFy izbačio još od BSG

perablenta
1.1.2016, 13:28
Četvrta epizoda The Expanse razbila , mislim čitava serija do sad je odlična ali ova epizoda ponajbolja vjerovatno najbolje nešto što je SyFy izbačio još od BSG

Agreed!

player1
1.1.2016, 13:51
Agreed!

+1
(eh da ima zahvalnica)

ColdBoot
1.1.2016, 17:09
Takođe, +1 za The Expanse.

nexexcalibur
2.1.2016, 3:02
Odgledao sam Into the badlands, tacno sam ocekivao

kamehame talas od onih monaha, jos posle vidim da je serija inspirisana knjigom kojom je i zmajeva kugla inspirasana, journey to the west. Sunny, Sun Wukong, M.K, monkey king, au samo da najave drugu sezonu...

Mozda i sezona sa najvise cliffhangera u istoriji serija :D ali to daje neku draz, mogucnosti su beskrajne i diskusija i predvidjanje samih fanova je ono sto cini ovu seriju odlicnom, i akcione scene, definitivno i akcione scene na "Raid" nivou :n_klanja:

ZoNi
2.1.2016, 17:45
http://i.imgur.com/ijOBrLt.jpg

ColdBoot
2.1.2016, 18:25
+1 za headsup Zoni.:D

Nego, sledeću epku Sherlock-a možemo očekivati tek 2017... do tad, ko živ, ko mrtav, a ja imam pitanje:

Postoji li sajt na kojem je moguće definisati koje serije želim da pratim pa da onda budem upozoren na neki nači(mejl, kad se ulogujem, rss, ma bilo kako...) na nastavak sezone kad tome dođe vreme?

Sry for off i veliko hvala unapred svima koji znaju za takav servis(po mogućnosti, da je free:D).

ZoNi
2.1.2016, 18:35
Ja koristim RSS sa http://followshows.com/

ColdBoot
2.1.2016, 18:40
E tooo:alealeee:... konačno, da se ne mučim više ko seljak.:facepalm

Hvala puno majstore! :n_klanja: Sve najbolje u 2016!:)

JAZO
2.1.2016, 22:26
Imas aplikacija za telefone odlicnih
Billions mi se zasad svidja

blast beat
2.1.2016, 22:36
Ima ii followmy.tv koji meni više odgovara, iako ume nekada da bude problema sa sajtom.

ColdBoot
3.1.2016, 1:24
Ima ii followmy.tv koji meni više odgovara, iako ume nekada da bude problema sa sajtom.

Hvala, probaću i njih. :)

Imas aplikacija za telefone odlicnih
Billions mi se zasad svidja

Pa i nije ti nešto vickast taj predlog, na drugu loptu.:boodala:

JAZO
3.1.2016, 15:01
Pa i nije trebao da bude vickast druze.
Ja koristim na telefonu jer aplikacija,em pregledna,lijepa ima sve na jednom mjestu.Integrisano sa kalendarom i dobijas obavjestenja o epizodi,notifikacije...

ColdBoot
3.1.2016, 16:36
Pa i nije trebao da bude vickast druze.

Jok i nije...

Anyways, Blast, Zonijev sajt je bolji jer followmy.tv recimo uopšte ne vidi da je sledeća epizoda za The Expanse, prekosutra.

player1
3.1.2016, 20:14
Ja koristim:

ColdBoot
3.1.2016, 23:17
Ja koristim:

Hvala, probao sam upravo i njih, a kod njih se u kalendaru, recimo, ne pojavljuje Vikings 18. 2.

Sad kad ne kuburim sa formulacijom pretrage, našao sam dosta sličnih sajtova, pa ako još nekog zanima...

http://alternativeto.net/software/followshows/

... i izvinjavam se za OT.

player1
4.1.2016, 1:00
Hvala, probao sam upravo i njih, a kod njih se u kalendaru, recimo, ne pojavljuje Vikings 18. 2.

Zavisi od izvora koji koriste za informacije. Sto bude blize pocektu emitovanja, to ce informacije biti tacnije.

Packy
4.1.2016, 10:46
Meni cim iskoci tako nesto iskoci na fb, taj datum obelezim u watchlisti(koristim notepad) posto tamo imam posebnu sekciju za aktuelne serije.:D

pedjosav
4.1.2016, 11:50
Ja pratim kalendar serija na sajtu prijevodi-online a i sajt ****** ažurno izbacuje serije, filmove, app, igre...kao i opis radnje

ColdBoot
5.1.2016, 18:10
Zavisi od izvora koji koriste za informacije. Sto bude blize pocektu emitovanja, to ce informacije biti tacnije.

Jeste, evo sad videh da je i kod njih ušla u listing. Znači da su samo malo sporiji.

^Hvala ljudi.:) Pratim samo 10 serija kako izlaze, pa zbog dužih vremenskih intervala uvek nešto promakne. Zonijev predlog mi najviše odgovara, jer evo, dođem kući, upalim komp, i bez da sam išta radio iskoči šta je danas izašlo.:tapsh:

http://s2.postimg.org/hgpi53fit/danas.jpg (http://postimg.org/image/hgpi53fit/)

To je to...:)

Da i pomenem The Man in the High Castle (http://www.imdb.com/title/tt1740299/) - odličnu SF seriju koja me, zbog teme očito, u velikoj meri asocirala na Wolfenstein: The New Order. Da je u nekoj sceni odnekud iskočio kamfhund, ne bi me to zateklo...:D

DeCoy
6.1.2016, 21:50
Dobili smo Netflix (http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2016&mm=01&nav_id=1082583) u Srbiji, prvi mesec je free ;)

nexexcalibur
6.1.2016, 22:47
Dobili smo Netflix (http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2016&mm=01&nav_id=1082583) u Srbiji, prvi mesec je free ;)

Ludilo, samo da vidim kakav ce sadrzaj biti, posto nijedan lokalni netflix do sad nije mogao da se poredi sa americkim, plus ovo sa 3 cene mi bezveze...Velika vest, legalizivani popcorn za male pare, ali vreme ce pokazati.

ZoNi
7.1.2016, 13:57
Stiže nastavak :D

http://i.imgur.com/9sZYOxT.jpg

Shonkas
8.1.2016, 0:32
Jel neko pomenuo The Shannara Chronicles (Adventure, Fantasy, Sci-Fi) ?

Leonida
8.1.2016, 2:21
Zavrsio sa cetvrtom sezonom Person Of Interest. Kakva serija! Uz Sherlocka nesto najbolje sto sam gledao u poslednjih par godina. Scena sa Pink Flojdovom pesmom u poslednjoj epizodi - remek delo.

filpan
8.1.2016, 11:49
Slažem se. Neverovatna serija! A ta scena, pfff, unbelievable

evanghelion
8.1.2016, 13:49
Izgleda da ce peta, skracena sezona biti poslednja :(

Leonida
8.1.2016, 14:57
Izgleda da ce peta, skracena sezona biti poslednja :(

Postoji sansa da ce preci na Netflix.

JAZO
8.1.2016, 19:15
Je li ko gledao seriju Gomorra?

nexexcalibur
8.1.2016, 20:35
Jedna dobra vest, radi se na Deadwood filmu (http://www.ew.com/article/2016/01/07/hbo-deadwood-movie-happening). Licno ne volim da gledam ukinute serije, nezavisno da li ima cliffhangera ili ne, eto razloga da se pogleda i ova serija ;)

nighthawk
9.1.2016, 0:04
Počela je poslednja sezona Mytbusters-a.

Obećavaju da će po mnogo čemu ovo biti najbolja sezona ikada, a u jednoj epizodi koriste Yugo (i malo eksploziva). Biće jako zabavno.

JAZO
9.1.2016, 2:52
Jedna dobra vest, radi se na Deadwood filmu (http://www.ew.com/article/2016/01/07/hbo-deadwood-movie-happening). Licno ne volim da gledam ukinute serije, nezavisno da li ima cliffhangera ili ne, eto razloga da se pogleda i ova serija ;)
A deadwood si trebao gledati u svakom slucaju

Auror
9.1.2016, 21:22
Odgledah kompletnu sezonu The man in the high castle. Vrlo fina serija. Preporucujem.

Mac4LiF
10.1.2016, 1:11
Jel neko pomenuo The Shannara Chronicles (Adventure, Fantasy, Sci-Fi) ?

Upravo pogledah prve tri epizode i moram priznati da sam jako zadovoljan.
Po kvalitetu je rame uz rame sa GoT kad se radi o spec. efektima.
Sto se price tice ni tu nezaostaje. Jeste malo uvrnuto...ali sto da ne?!
Obrnuta evolucija covjeka ali ne u majmuna,bar ne jos?! :-)))))
Malo jeftinija verzija LotR-a kad se radi o scenariju.

Sto se ostalog tice sam razvoj dogadjaja je jako fluidan, da nekazem brz.
Sto i nije neka zamjerka.Ako potraje sezonu dvije tim bolje.Ali ako pocnu da je muzu...

U svakom slucaju za preporuciti !!!!

Shonkas
10.1.2016, 1:42
Upravo pogledah prve tri epizode i moram priznati da sam jako zadovoljan.
Po kvalitetu je rame uz rame sa GoT kad se radi o spec. efektima.
Sto se price tice ni tu nezaostaje. Jeste malo uvrnuto...ali sto da ne?!
Obrnuta evolucija covjeka ali ne u majmuna,bar ne jos?! :-)))))
Malo jeftinija verzija LotR-a kad se radi o scenariju.

Sto se ostalog tice sam razvoj dogadjaja je jako fluidan, da nekazem brz.
Sto i nije neka zamjerka.Ako potraje sezonu dvije tim bolje.Ali ako pocnu da je muzu...

U svakom slucaju za preporuciti !!!!

Da, da...meni je bas legla...

nexexcalibur
10.1.2016, 12:36
Gde mogu da nadjem sabtitl za expanse e05? halp

Vlada11
10.1.2016, 13:57
http://rs.titlovi.com/prevodi/the-expanse-222443/

doduse engleski

nexexcalibur
10.1.2016, 16:28
http://rs.titlovi.com/prevodi/the-expanse-222443/

doduse engleski

Treba mi srpski, ćale gleda, slabo ja SF :p

ZoNi
12.1.2016, 0:00
Childhood's End (2015), http://www.imdb.com/title/tt4146128/

http://i.imgur.com/iXsMpyx.jpg

After peaceful aliens invade earth, humanity finds itself living in a utopia under the indirect rule of the aliens, but does this utopia come at a price?

Ne baš savršena, ali prilično solidna SF mini-serija :)

Mac4LiF
12.1.2016, 0:16
Childhood's End (2015)
http://www.imdb.com/title/tt4146128/?ref_=nv_sr_1

WoW Fenomenalna mini serija(3 epizode po satak ipo -/+ ),
koja je radjena po knjizi Artura Klarka.
Efekti prva liga, a prica....to je vec malo ozbiljnija tema.Nebih da ulazim previse u nju jer je na prvu loptu debelo filozofski zakomplikovana.
Jos pride kad na kraju prve epizode ugledate ko je "gospodin Gicko"...
...ja sam prsnuo u smijeh. Cak pocinjem da sumnjam da se na neki nacin Artur debelo isprdao na neki nacin sa religijom i tehnologijom ukoliko je ovo verodostojno preneseno iz knjige.

U svakom slucaju, ocekujte ludu voznju kao u luna parku.
Pa cak i kao ateista sa malo povrsnog znanja o svetim stvarima bit ce interesantno.

Na kraju bez bojazni poslije gledanja mozete zakljuciti da ste ovo vec vidjeli:
zapravo je mjesavina "The Stand"(Stiven King) i "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005)"-zasnovano na subjektivi !!! :kreza:
Poslije ovoga ravnodusnost nepostoji.

Jos jednom, obavezno pogledajte!
Preporuka!!!

I bre Zoni, pretece me....

Kako ne bas savrsena??? Mislim da je bas bas savrsena!

ZoNi
15.1.2016, 0:35
http://i.imgur.com/nY6GpVR.jpg

Aaaaaah, koja smorost, dosada, bezvezotina... Ideja sasvim OK, ali je realizacija preduga & nikakva.

goranmax
15.1.2016, 5:47
...
Mislim da je bas bas savrsena!

Nisam ni znao da je ovo snimljeno dok nisam procitao postove.

Pravi opis, "bas, bas savrsena!!!".

svarogog
15.1.2016, 9:55
Preporucujem odlicna glumacka ekipaAnd Then There Were None (http://www.imdb.com/title/tt3581932/?ref_=tt_rec_tt)
A krenula je i nova sezona Endeavour (http://www.imdb.com/title/tt2701582/?ref_=nv_sr_1)

Picard
15.1.2016, 16:44
I od mene preporuka za And Then There Were None.

uros@3D
15.1.2016, 21:03
Izgleda da i Prison Break dobija X-Files tretman:

http://tvline.com/2016/01/15/prison-break-revival-fox-michael-lincoln-sara-t-bag/

Leonida
18.1.2016, 1:08
Upravo zavrsio sa Jesica Jones. Nije (po meni) na nivou Daredevila, ali je za klasu bolja od Arrow-a i Flash. Samo nemojte da ocekujete konstantu akciju i makljazu kao u pomenutim serijama...

Inace, lik koji glumi Killgrejva zasluzuje da dobije Emi. :)

player1
18.1.2016, 1:37

To definitivno. Jeza te prozima kako je dobro odglumljen.

toxic
18.1.2016, 12:35
Pogotovo kad se ima na umu da je pre toga igrao dobroćudnog DoctorWho-a.

JoXa
18.1.2016, 15:32
Upravo zavrsio sa Jesica Jones. Nije (po meni) na nivou Daredevila, ali je za klasu bolja od Arrow-a i Flash. Samo nemojte da ocekujete konstantu akciju i makljazu kao u pomenutim serijama...

Meni je Jessica Jones bolja serija. Ali svakako su obe serije fantastične (Marvel je očistio patos sa DC serijama, apparently).

Tennant je odličan u ovoj seriji, nema šta.

Picard
21.1.2016, 16:19
Childhood's End (2015) - dobra, još kada se uzme u obzir da je SyFy, odlična. :) Slistio sam sve tri epizode iz cuga. Pročitaću knjigu prvom prilikom.