Prikaži potpunu verziju : TV serije
TWD je treća najbolja serija u poslednjih 5 godina? Prva sezona je dobra, ostalo užas. Fale neke manje poznate, a vrlo kvalitetne serije. Lik je nabrojao sve poznate serije i kao da je napisao ne znam šta.:rolleyes:
@toxic: pa dobro, poslužiće za ubijanje vremena, ionako nema nekog SF-a vrednog pažnje.
Jel to neki relevantan sajt? Cak i da jeste to je subjetivno misljenje autora.
Iako gledam vecinu od tih koje je naveo ne bi ih uvrstio u 20 najboljih.
Cak i vi koje ste spomenuli neke, nisu dostojne da se nadju na tom spisku.
Izgubio je kod mene bilo kakav kredibilitet cim je stavio Flash i Arrow.Justified bi trebalo da bude blizu top10, blam me je kada vidim da su te dve serije nekom ispred Luthera.Suits isto dobra serija, trebalo je naci mesta i za nju.
51916
The Transformers (1984-1987) (http://www.imdb.com/title/tt0086817/?ref_=nv_sr_2)
Odgledao Transformerse generaciju 1 sve epizode ukupno 98 po prvi put, kao mnogi od vas odrastao sam uz RTB sinhronizaciju koja nije nikada kompletirana do kraja(stali su kod druge sezone), sama serija a i Transformersi kao ideja roboti koji se transformišu u vozila mi je bila strava kao klincu a i danas kao odrasloj osobi takodje.
Pored kul transformersa koji se pojavljuju u seriji do nekoliko odličnih epizoda opet serija ima mane ima i loših epizoda autori su od druge sezone malo pustili maštu na volju takodje u seriji ima i par WTF momenata koji se dogode neočekivano, moja omiljena epizoda u seriji je koja je podeljena iz tri dela More Than Meets the Eye od koje je sve počelo a što se tiče najgore epizode Carnage in C-minor kakav užas od epizode:eek2:.
E sad u ovoj priči teško je a da se ne pomene film iz 86 (http://www.imdb.com/title/tt0092106/?ref_=nv_sr_1) koji dolazi nakon druge sezone i koji je povezan sa serijom, za razliku od serije film prati pojedine kontroveze dosta je mračan i drži se svog slogana sa postera, film je podpuno promenio seriju trebalo je imati petlje da se uradi tako nešto i mislim da su malo preterali, samo su kod dece navukli traumu koja su videla tada film u bioskopu mada i pored toga film je ima svoje momente i muzika je dobra generalno nije loš barem je sto puta bolji od Majk Bejovih Transformersa:n-cc2:, 3 sezona se nastavlja nakon filma i ima par dobrih epizoda poslednju epizodu bi izdvojio kao vrhunac sezone, 4 sezona ima samo 3 epizode ujedno epizoda se sastoji iz tri dela i sama epizoda kao i samo finale serije me je nažalost veoma razočaralo reakcija je bila na kraju to je to:( to je kraj Transformersa generacije 1 moglo je to biti mnogo bolje.
U nedostatku dobrih serija vredi pogledati Transformerse, nakon ove serije pojavilo se brdo drugih verzija serije ali ni jedna po meni nije uspela da nadmaši originalnu seriju ili da mi zadrži pažnju, voleo bi da čujem vaše mišlenje o ovome.
Nex ove sto si pobrojao moras ali bas moras odgledati sto prije,ne znam sta cekas
nexexcalibur
10.3.2015, 0:54
Nex ove sto si pobrojao moras ali bas moras odgledati sto prije,ne znam sta cekas
Koje tacno? Vikings cu sigurno odgledati kad tad, nek se krcka sto bi rekli. Mozda i Marca Pola...
Pre svega Peaky Blinders, brza je i dinamicnija od Boardwalk Empire.Trebao bi obe da pogledas(uz Vikinge i The Knick), ali pretpostavljam da si stao kod BE zato sto ti je bila spora.
Mada secam se da si za Knick pricao zasto si stao, nema zurbe za tim.
Ja cu na Marka i Boscha malo da pricekam, imam ja sta da gledam u narednom periodu.Nisam ni 100% siguran da cu da pogledam obe serije.Od tih koje su izasle u poslednjih pet godina, jedino imam nameru da pogledam Shameless u skorije vreme.Samo nikako da dodje na red.
Moracu cesce da posecujem ovu temu, verovatno je neko vec spomenuo, al ja sam tek sad video preko 9gag-a, seriju Forever. Tamo kazu u komentarima da je odlicna, sad je skidam, pa cu uvece da je pocnem gledati.
Volim ovakve misteriozne serije.
evanghelion
11.3.2015, 2:29
Forever je jedan od bolji procedurala u poslednjih par godina.
The 100, uhh...
Za seriju za koju sam u poceku mislio da ce da bude teenage fantasy drama, kao u vecina programa CW mreze (prvih par epizoda sam jedva izdrzao da gledam), zestoko su je smraciili. In a good way.
.
.
.
Mislim... kad glavni protagonista vrsi genocid da bi spasio svoj narod...
Nezavisno od okolnosti u seriji, kao nekome iz ovih Balkanskih prostora, meni stvarno nije bilo dobro posle ove epizode.
Ovaj the 100 je poceo kao obican mediokritet ako i toliko. Stigao sam do 8 epizode i prepoznajem one klasicne glupe fazone.
Ne znam koliko je dana vec proslo, oni apsolutno nista nisu jeli. Sve bi to bilo ok da se bar neko pozalio na glad, ili nesto slicno, svi izgledaju savrseno. Nije im ni hladno, mokri bleje satima.. Piju vodu koja nije sterilisana, sa izvora iz koga rastu svetlece pecukre :kreza:
- Onda one moralne dileme od kojih dobijem potrebu za defekacijom, tipa lik razbije radio od koga je umrlo 320 ljudi i potencijalno ugrozi sve njihove zivote, oni mu kazu kao jbg nisi trebao i niko se ne ljuti..
A onda kad su zarobili onog zemljanina i bio im je neophodan protivotrov, Klark jedva pristaje na mucenje iako im prijatelj tamo umire, i posle svega ona riba je maksimalno isproziva kako je ona los covek posto je mucila njihov trenutno najveci problem..
Zatim Klark oprasta onoj devojcici ubistvo njenog najboljeg druga, i pomaze joj oko bekstva, nikakvu emociju nije pokazala povodom njegove smrti (a trebala bi da oseca neku grizu savesti zato sto ga osudila za nesto sto nije uradio..). Mislim ovakve serije bi trebale da budu simulator moralnosti i spremnosti coveka na adaptiranje na nove uslove, a ovde mi to tako deluje vestacki. Da se ne lazemo, ovo mi je zanimljivo i ako nista drugo moze biti trodnevna zabava, ali ocekujem vise kako vreme prolazi. :)
Eee... jos si u prvoj sezoni... :D
Kad se samo setim kako su likovi bili bajni i sjajni u prvoj sezoni...
nexexcalibur
13.3.2015, 0:44
Preskocio sam prosle nedelje i sad odgledah finale The 100 kako bog zapoveda.
Lexa je cold ass bitch, Clark je cold ass killa. Posebno mi se svidja sto suzu nije pustila na kraju, bas se vidi da je postala hladnokrvna. Ako/kad Belami nastrada u sledecoj sezoni, prestacu da gledam keve mi, najjaci muski glumac u postavi. Kad smo kod sledece sezone, nisam ocekivao bas nuklearku na kraju i to mi se nije svidelo, ocekivao sam nesto drugo, mada AI je vrh dodatak ;) Definitivno su me upecali i za sledecu sezonu. Inace neverovatno da mi jedino Maye bilo zao od svih ljudi sa Mt. Weathera...
Interjvu sa Rotenbergom, sta ocekivati u sezoni 3 (http://www.ign.com/articles/2015/03/12/the-100-creator-on-what-clarke-did-in-the-finale-and-what-to-expect-in-season-3)
perablenta
13.3.2015, 13:15
Odličan kraj sezone za The 100. Malu su nas naveli na jedno na početku serije sad se okrivaju neki drugi uzroci prošlosti.
Jako mi se sviđa ovo menjanje neprijatelja i mesta radnje iz sezone u sezonu. Serija baš teče i razvija se, ne samo preko likova već i okruženja.
Definitivno ću se radovati Sezoni 3.
Gleda li ko Vikings? Imam pitanje.
Je li onaj Harbard, Odin ili Loki? Citam po internetu razne interpretacije i nigdje ne mogu ljudi da se odluce, jer obojca odgovaraju liku.
Evo upravo sam i ja dovrsio 2 sezonu the 100, moram priznati da je otisla dosta dublje. Imam osecaj da ce 3 biti jos gora, nadam se da nece potpuno urnisati likove, vec onako umereno :)
Kampen om tungtvannet (http://www.imdb.com/title/tt3280150/?ref_=fn_al_tt_1)
(The Heavy Water War: Stopping Hitler's Atomic Bomb)
Naslov sve govori.
Norveska serija od 6 epizoda (ima prevoda) - 4 dobro provedena sata. Preporuka.
-------------------------------------
Edit: Kad sam kod Skandinavaca evo jos jedne serije koju trenutno gledam:
Jordskott (http://www.imdb.com/title/tt2309405/?ref_=fn_al_tt_1) (2015) - 10 epizoda
"Detektivka Eva Thörnbladh se vraća u svoj rodni grad nakon sedam godina od nestanka ćerke, pokušavajući da nađe vezu nestanka sa slučajevima na kojima trenutno radi. "
Kraj prve epizode ce mnoge iznenaditi i verovatno jos vise zainteresovati, ali meni nije "legao", jer serija krece u pravcu koji nisam zeleo. Ipak nastavljam sa gledanjem, a dokle...
Pocela je sredinom februara i ima prevoda za do sada emitovane epizode.
Highlander
19.3.2015, 2:59
Mislio sam da će iZombie biti krš od serije, ali je zapravo odlična. Sama premisa mi se i ne sviđa preterano, ali način na koji je serija napisana, dinamika, likovi, dijalozi, sve je totalno simpatično i gledljivo.
Gleda li ko Vikings? Imam pitanje.
Je li onaj Harbard, Odin ili Loki? Citam po internetu razne interpretacije i nigdje ne mogu ljudi da se odluce, jer obojca odgovaraju liku.
U odgovoru, imaš li utisak da je 3.-ća sezona malo popustila? Čini mi se da tog lika ubacuju da bi, meni nevoljenim suspensom, održali pažnju. Valjda će drugo poluvreme biti bolje.:)
iZombie odličan početak! Mislio sam da će prva epizoda biti spora, kao uvod, ali uopšte nije...
Sviđa mi se :)
iZombie zanimljiva prva epizoda. Odgledao 7 epizodu Fortituda :eek: ovako nesto nisam ocekivao a i sama radnja serije pocinje da postaje sve zanimljivija.
Nije losa ni prva epizoda Powers (http://www.imdb.com/title/tt1851040/?ref_=fn_al_tt_1) puno kvalitetnih glumaca. Da li neko gleda gallipoli kakva je serija.
accipiter
24.3.2015, 22:02
Sinoc sam poceo gledati novu seriju - The Last Man on Earth (http://www.imdb.com/title/tt3230454/?ref_=tt_rec_tt). Naslov govori sve :)
Dobra komedija, barem ako je suditi po prvih 5 epizoda koliko am odgledao u jednom cugu.
nexexcalibur
25.3.2015, 3:12
Sinoc sam poceo gledati novu seriju - The Last Man on Earth (http://www.imdb.com/title/tt3230454/?ref_=tt_rec_tt). Naslov govori sve :)
Dobra komedija, barem ako je suditi po prvih 5 epizoda koliko am odgledao u jednom cugu.
Plakao sam od smeha u nekim scenama. Iskreno, prve 3 epizode mi nisu bile nesto zabavne, ali zbog ovih zadnjih sam odlucio da nastavim da pratim :D
:busted::busted::busted: "Dosije X" ponovo na malim ekranima :busted::busted::busted:
Agenti Foks Molder i Dejna Skali vraćaju se na male ekrane, saopštila je danas kompanija Foks, najavivši šest novih epizoda.
Početak snimanja mini-nastavka popularnog serijala, u kom će Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson reprizirati svoje uloge agenata FBI, zakazano je za ovo leto.
http://rs.n1info.com/a45769/Showbiz/Showbiz/Dosije-X-ponovo-na-malim-ekranima.html
Oh well, zavrsio se Californication, mora covek nekako da zaradi za 'leba :D
Elem, upravo odgledah finale 5. sezone Walking Dead, generalno odlicna sezona (posle onog smora od 4-te) i sasvim pristojna zavrsnica. Blagi cliffhanger na kraju, nista preveliko ali dovoljno da zaintrigira, definitivno naostren za 6-tu sezonu :)
nexexcalibur
31.3.2015, 0:37
^ Kroz celu epizoda neku tenziju prave, smire pred kraj i onda BAM :to_care: tesko mi je pao cliffhanger :( Prednost ovog formata, deljenja sezone na pola je to sto ne moramo da cekamo godinu dana do sledece sezone, vec 6-7 meseci...
Jos bolje je sto cemo imati zanimaciju preko leta, mini serija Fear the Walking Dead (http://www.imdb.com/title/tt3743822/) od 6 epizoda. Obradjuje vreme oko nastanka virusa, zataskavanje CDC-a itd...Bice interesantno svakako :)
cZWCU516fZU
Ja to i dalje gledam samo iz navike, inače su me smorili za medalju.
The Last Man on Earth, opet su pustili dve epizode ali zato sledece nedelje nema, pa onda opet dve. Prva bez veze, druga mi je bila interesantna.
Oh well, zavrsio se Californication, mora covek nekako da zaradi za 'leba :D
Elem, upravo odgledah finale 5. sezone Walking Dead, generalno odlicna sezona (posle onog smora od 4-te) i sasvim pristojna zavrsnica. Blagi cliffhanger na kraju, nista preveliko ali dovoljno da zaintrigira, definitivno naostren za 6-tu sezonu :)
Cek kakav cliffhanger? sta sam ja to propustio?
@ Kidja: http://en.wikipedia.org/wiki/Conquer_%28The_Walking_Dead%29
Iskreno, bio sam nešto umoran, pa ovu epizodu nisam odgledao skoncentrisano, tako da nisam siguran ni šta je sve bilo :) Ali, tu je Wikipedia, sa detaljnim opisom radnje ;)
pentraksil
31.3.2015, 14:46
Ne znam da li sam ranije preporucio ovaj biser ovde...u svakom slucaju zasluzuje da se pomene ponovo .
The Americans (http://www.imdb.com/title/tt2149175/?ref_=nv_sr_1)
http://cdn.hitfix.com/photos/5930442/theamericans_s3_gallery_RussellRhys_1200_article_s tory_main.jpg
Po meni fenomenalna serija, interesantna ideja i odlicna gluma. Gledam jos od prve sezone, svaka epizoda interesantna. Jos malo pa se zavrsava druga. Moja velika preporuka serija je :tapsh:. Hvaljena svuda ali koliko vidim jako malo ljudi zna za nju uopste. Od WD i jos nekih limunadica ovakvi biseri nikako da izadju na videlo :D
Takodje bih preporucio i Black Sails (http://www.imdb.com/title/tt2375692/?ref_=nv_sr_1) posto je ozbiljna susa kada su pirati i moreplovci u pitanju. Meni dovoljno interesantna, drzi paznju. Isto mi se cini da je ispod radara, mozda i gresim.
Dobri su Ameri, odlična serija :)
Nego... Postoji li neka nova serija (stara do 10 god), čija se radnja dešava u svemiru, na nekom vasionskom brodu? Znači, istraživanje svemira i slično, poput Zvezdanih staza, npr.
Star Gate Atlantis solidna je (nije klasičan svemirski brod već grad-brod) ali je slično.
Ako nisi gledao Star Gate, to gledaj prvo. U startu nema puno svemirskih brodova, zvezdana kapija je, ali ih kasnije ima dosta. Po prici su dosta ispred Star Trek-a u istrazivanju svemira. Ali kreni od starta SG-1, pa Atlantis, kasnije se preplicu malo. Mozes i Universe da odgledas, malo su ga utupili dramom (aka Veliki brat), ali opet nije los, on je vec skroz sa svemirskim brodovima.
http://stephenking.com/promo/wd/index.html
Hvala na predlozima...
SG sam malo gledao, par puta na TVu. Ne znam tačno zašto, nije me to privuklo, nekako mi deluje "jeftino".
A Farscape sam odgledao par epizoda, pa je usledio Delete ostatka serije. Uopšte mi se ne sviđa.
Ništa, moraću Star Trek ponovo :D
Srdjan Novitovic
1.4.2015, 15:38
Imas Battlestar Galactica i Firefly, poglej ;-)
Galaktiku sam gledao.
Sad vidim da sam gore napisao da mi se Farscape ne sviđa - to nije tačno, pobrkao sam sa sada pomenutim Firefly-om :kreza:
Dakle, Farscape sam gledao, super je, a Firefly mi se uopšte ne sviđa.
mesomebody
1.4.2015, 17:50
^ Eto šta ti je ukus. Nikad do sad nisam čula da neko ne voli Firefly a mnogi odustanu od serije Farscape jer im bude naporan početak.
Imaš seriju Vavilon 5, mislim da bi to moglo da ti se svidi. I pošto si odgledao Galaktiku imaš i uvod u tu seriju, zove se Kaprika i ima jednu sezonu. Nije na svemirskom brodu ali je meni bila odlična. Možda će ti se dopasti.
ni meni se ne dopada firefly-a dao sam joj šansu.
farscape sam rado gledao.
Hvala na predlozima...
SG sam malo gledao, par puta na TVu. Ne znam tačno zašto, nije me to privuklo, nekako mi deluje "jeftino".
A Farscape sam odgledao par epizoda, pa je usledio Delete ostatka serije. Uopšte mi se ne sviđa.
Ništa, moraću Star Trek ponovo :D
Daj stargejtu šansu, u početku deluje jeftino, posle malo bolje izgleda, a stvarno je odlična serija :)
Probaj Blakes 7 malo izgleda tresh ali su likovi zanimljivi.
Galaktiku cu sigurno najkasnije poceti krajem godine da gledam.I to cu vala sve da pogledam sto je izaslo vezan za taj serijal sto se moze naci na netu.Obelezovao sam kada odredjene stvari da pogledam.
Battlestar Galactica(1978)
Galactica 1980
Battlestar Galactica(2003 Mini Series)
Battlestar Galactica(2004 TV Series)
The Resistance S02E21, The Face of the Enemy S04E10.5, The Last Freaking Special S04E19.5
Battlestar Galactica(2007 Razor/81 minutes-101 minutes/S04E00)
Battlestar Galactica(2009 The Plan/112 min)
Battlestar Galactica: Blood & Chrome
Caprica
Btw, odusevljne sam Sajnfeldom.Kako sezone odmicu sve su bolji i bolji, Kramer je svoja klasa.Sto je najgore poneki put vidim da sam slican njemu po nekim stvarima.:DNisam ocekivao da ce Dzordz da mi bude tako smesan.Njega kao lika su dobro razvili.Uvek se obradujem kada vidim jednog lika koji se tek kasnije u drugoj seriji proslavio a ovde je bio epizodista.
Gledao sam i Blakes 7 (čini mi se 2 epizode). Onako je...
Vavilon 5 je dobar predlog, sad sam se setio da ga imam u kompletu na externom HDDu :D
SG... Možda probam ponovo :)
EDIT: evo još nekih SF predloga -
http://www.ign.com/articles/2011/02/21/top-50-sci-fi-tv-shows
http://io9.com/5622910/the-top-20-essential-science-fiction-tv-shows
mesomebody
2.4.2015, 15:26
Galaktiku cu sigurno najkasnije poceti krajem godine da gledam.I to cu vala sve da pogledam sto je izaslo vezan za taj serijal sto se moze naci na netu.Obelezovao sam kada odredjene stvari da pogledam.
Battlestar Galactica(1978)
Galactica 1980
Battlestar Galactica(2003 Mini Series)
Battlestar Galactica(2004 TV Series)
The Resistance S02E21, The Face of the Enemy S04E10.5, The Last Freaking Special S04E19.5
Battlestar Galactica(2007 Razor/81 minutes-101 minutes/S04E00)
Battlestar Galactica(2009 The Plan/112 min)
Battlestar Galactica: Blood & Chrome
Caprica
Ta stara serija nije povezana sa novom praktično uopšte ima samo malo sličnosti. Osim toga, po mom mišljenju, nema ni dobru priču ni dobre efekte.
Galaktika koju svi hvale počinje mini serijom koja je bukvalno prvih par epizoda, to obavezno pogledaj.
Filmovi Razor i Plan nisu loši (pogotovo Razor), ali nisu obavezna lektira, a veb epizode nisu ništa specijalno.
Taj specijal je zapravo neki intervju sa glumcima koliko se sećam tako da ne spada u seriju.
Blood & Chrome nisam gledala a Kapriku obavezno pogledaj posle Galaktike. Po meni je to sasvim dobra serija ali je prepuna spojlera za Galaktiku.
P.S. Obe serije (Galaktika i Kaprika) počinju sporo ali su odlične. Nemoj da te početak odbije.
Imam nameru da pogledam ceo serijal.Isto tako cu da uradim kada dodje vreme na Star Trek i Stargate.Necu sada da gledam serijal za serijalom, verovatnocu cak da pravim velike pauze izmedju dve serije kako ne bi doslo do zasicenja, ali bice to kada pocnem da gledam zabava za dva meseca pa pravim pauzu od nekoliko meseci.Uglavnom imam nameru kada zavrsim sa tekucom listom da povremeno pogledam najbolje sto pruza Sci-Fi, a pocecu sa Battlestar Galactica.U planu mi je i Babylon 5.
EDIT: evo još nekih SF predloga -
http://www.ign.com/articles/2011/02/21/top-50-sci-fi-tv-shows
http://io9.com/5622910/the-top-20-essential-science-fiction-tv-shows
Sa ovih spiskova:
- Life on Mars - *****e u kojem je jedini SF momenat to što se glavni lik vraća u '70 pošto ga udari auto. Par epizoda, i više nisam mogao da slušam histerisanje i badass coppers na engleski način.:facepalm A baš preterano pričaju(as usual).
- Space:Above and Beyond - nije mi čučnulo.
Nije sa ovog spiska i nije SF - Fortitude, odličan do sad. The Americans, takođe.
SG... Možda probam ponovo :)
Samo preživi prvu epizodu :D
Ne znam kako je u drugim serijama ovog tipa, ali ovde mi se jako sviđa postavka gde je ljudski rod tek otkrio istraživanje svemira i put na druge planete, te istražuju sa ograničenom tehnologijom i štap-kanap rešenjima.
Ima nečega uzbudljivog tu. Podseća me na Kapiju od Frederika Pola :) (slično ime i postavka, al nije putovanje zvezdanim kapijama u pitanju :) )
Meni je StarGate najbolji SF do sada, a retko naidjem na nesto sto nisam gledao ili barem pokusao da gledam. Postavka glumaca je dobra, a prica fenomenalna. Privih par epizoda nisu bas najsjajnije, ali se brzo sve ispravi.
perablenta
3.4.2015, 21:09
Generalno serija je fantasticna(StarGate SG1) do sezone u kojoj Anderson prestaje da bude zainteresovan da glumi. Trebalo je lepo da zavrse seriju u trenutku kada su porazili glavne negativce i kada je Zemlja vec dosta uznapredovala po pitanju ovladavanja tehnologije.
Da ni ne pominjem menjanje gotovo svih glavnih glumaca poslednjih par sezona.
Ako neka serija ima momenat kad svako ko je gledao oseti : " E nije to vise to", onda je to ova.
Meni nije takav utisak ostavila, jeste malo nezgodno naviknuti se na promenu glumaca, ali mi je prica i dalje ostala dobra.
Da..SG1, takodje Battlestar Galactica je ostavila poseban utisak...pocinje sa uvodnom INTRO muzikom...da se najezis...
Da, ni meni nije smetao prelaz na nove glumce, pogotovo kad su Krajton i Aeryn u pitanju x)
Nisu bili losi likovi.
Uostalom, oni su dosli na kraju prve price, tj u poslednje dve sezone, pa te dve sezone mogu da se gledaju kao bonus prica :)
nexexcalibur
6.4.2015, 13:47
Creator David Lynch has left the 'Twin Peaks' revival, Showtime is now trying to resolve (http://www.businessinsider.com/report-twin-peaks-revival-canceled-by-showtime-2015-4)
Tona problema za ovaj revival. Ja sam i tako na drugoj sezoni odustao, nisam ni saznao ko je ubica, jednostavno mi glupa serija bila tako da mi ne treba treca sezona, pogotovo sto postoje mnogo bolje serije sa slicnom tematikom...
Ako sam uzivao u Farscape, SG1(i ostalim derivatima izuzev sg-u) i tako tim SF... dal je onda ok i Buck Rogers in the 25th Century? Nikako da pocnem da je gledam.
Amerikanci su mene brzo smorili,ne znam zasto
nexexcalibur
7.4.2015, 17:50
Amerikanci su mene brzo smorili,ne znam zasto
Amin, na s02e02 sam batalio, jednostavno je dosadno, pogotovo kad su se fokusirali na klince njihove (fucking homeland sezona 2-3), da ne pricam fbi agent koji ih lovi zivi preko puta njih :kreza: Koliko god pricali da je dobra i da je jos bolja u trecoj sezoni ne planiram ni minut vise da gledam...
Pih, ja sam sad za vikend odgledao dve sezone u cugu. Mada, ja se ložim na te hladnoratovske fore tako da nisam skroz objektivan, ali zaista dugo nisam gledao bolju seriju od Amerikanaca.
Pih, ja sam sad za vikend odgledao dve sezone u cugu. Mada, ja se ložim na te hladnoratovske fore tako da nisam skroz objektivan, ali zaista dugo nisam gledao bolju seriju od Amerikanaca.
I ja isto, mada je serija dosta drugacija jer se trudi da razvije likove, za razliku od dosta danasnjih serija (cast izuzetcima naravno). Tako da nekome moze biti dosadna. Ali su likovi maestralno napisani.
Buck Rogers in the 25th Century? Nikako da pocnem da je gledam.
Nesto nema prevoda od 6. ep?! Mada je prestara za moj ukus.. :(
Skinuh The thin Blue Line (http://www.imdb.com/title/tt0112194/) ... nije više onako dobra kakve je se sjećam, ali nije ni za bacit :D
bela lampa
9.4.2015, 19:24
First Official 'True Detective' Season 2 Trailer and Pictures, Premieres June 21 (http://www.ropeofsilicon.com/first-official-true-detective-season-2-trailer-and-pictures-premieres-june-21/)
I ja isto, mada je serija dosta drugacija jer se trudi da razvije likove, za razliku od dosta danasnjih serija (cast izuzetcima naravno). Tako da nekome moze biti dosadna. Ali su likovi maestralno napisani.
i odglumljeni.
Americans i Better call Saul su mi omiljene serije- aktuelne.
pentraksil
9.4.2015, 23:42
i odglumljeni.
Americans i Better call Saul su mi omiljene serije- aktuelne.
Slazem se, odlicna gluma cak i od klinaca, tu sam se bas prijatno iznenadio.
Nesto nema prevoda od 6. ep?! Mada je prestara za moj ukus.. :(
Ako si gledao npr. Star Trek TOS(eventualno i TAS) Planet of the Apes, onda ni ova nije nista manje vredna.
Creator David Lynch has left the 'Twin Peaks' revival, Showtime is now trying to resolve (http://www.businessinsider.com/report-twin-peaks-revival-canceled-by-showtime-2015-4)
Tona problema za ovaj revival. Ja sam i tako na drugoj sezoni odustao, nisam ni saznao ko je ubica, jednostavno mi glupa serija bila tako da mi ne treba treca sezona, pogotovo sto postoje mnogo bolje serije sa slicnom tematikom...
Ti si bas jedan od retkih moram reci, vecini je prva sezona razvalila i dosta bolja od druge.Linc je pod pritiskom publike, medija i tv kuce morao ranije da otkrije ubicu.Posle toga je otisao i vratio se da rezira poslednje 3 epizode i primetilo se njegovo prisustvo s obzirom da su te epizode bile dosta bolje od prethodnih, od trenutka kada je privremeno napustio projekat.Nikako se ne slazem da postoji boljih serija(mogu se u vrh glave nabrojati na prstima jedne ruke).TP izmedju ostalog je imao veliki uticaj na njihovo postojanje.Kapiram da nije tvoj cup of tea.
nexexcalibur
10.4.2015, 12:26
Ti si bas jedan od retkih moram reci, vecini je prva sezona razvalila i dosta bolja od druge.Linc je pod pritiskom publike, medija i tv kuce morao ranije da otkrije ubicu.Posle toga je otisao i vratio se da rezira poslednje 3 epizode i primetilo se njegovo prisustvo s obzirom da su te epizode bile dosta bolje od prethodnih, od trenutka kada je privremeno napustio projekat.Nikako se ne slazem da postoji boljih serija(mogu se u vrh glave nabrojati na prstima jedne ruke).TP izmedju ostalog je imao veliki uticaj na njihovo postojanje.Kapiram da nije tvoj cup of tea.
Nista lose ne kazem, u prvoj sezoni sam uzivao. Ali su onda drugu poceli da odugovlace i uhvatio sam sebe da na silu gledam i batalio sam. Postujem uticaj koji je tp imao na zanr, ali to je to...
The Killing i True Detective su mi mnogo bolje npr. Zadnje sto sam odgledao na slicnu foru je Bosch. Dosta glumaca iz "zice" i slicnosti s njom zbog nekih politickih igrarija. Sredina serije mlaka, ali svakako bih je preporucio ljudima pre TP....
Za ove nove serije treba uglavnom pricekati kad se zavrse(jer utisak o seriji moze da se popravi ili pokvari) jer ce tek tada biti podobne za poredjenje.
Bosch-a hocu da pogledam, ali cisto sumnjam da je recimo ta prva sezona bolja od prve sezone TP.
nexexcalibur
10.4.2015, 21:58
izasao daredevil
Kazu da je najkvalitetnija marvel serija, tj bolja od obe Agent serije. Trenutno nemam slot za daredevila, ali kao i Cartera, odgledacu nekad u buducnosti...
perablenta
10.4.2015, 22:40
Jesi videli ovaj trailer za novu seriju? Bice na Syfy kanalu, od 12tog Juna.
"The six-person crew of a derelict spaceship awakens from stasis in the farthest reaches of space. Their memories wiped clean, they have no recollection of who they are or how they got on board. The only clue to their identities is a cargo bay full of weaponry and a destination: a remote mining colony that is about to become a war zone. With no idea whose side they are on, they face a deadly decision. Will these amnesiacs turn their backs on history, or will their pasts catch up with them?"
http://www.imdb.com/title/tt4159076/?ref_=ttpl_pl_tt
1TqwBlTQfTg
"Dark Matter" deluje zanimljivo :)
Kazu da je najkvalitetnija marvel serija, tj bolja od obe Agent serije. Trenutno nemam slot za daredevila, ali kao i Cartera, odgledacu nekad u buducnosti...
Rekao bih i trenutno najbolja "superheroj serija" na televiziji. Konacno serija ovog tipa sa mracnim tonom.
Meni je fantasticna konacno kvalitetno nesto sa tim zanrom i mracno.Mene je shield smorio bas,a karter sam odgledao jer je kratka
The Last Man on Earth - umro sam od smeha, odavno se nisam ovako smejao cini mi se jos od New Girl se nisam ovako odusevio humoristickom serijom i onda su je usr*li u 6 epizodi i sad je izuzetno iritantna prica i tesko ce je povratiti a start je obecavao.
Počela 5. sezona Louie-a.:)
Jedva čekam sledeću epizodu.
http://image-cdn.zap2it.com/images/clive-standen-vikings-history.jpg
Jedva čekam sledeću epizodu.
http://image-cdn.zap2it.com/images/clive-standen-vikings-history.jpg
Yeah, biće zanimljiv i vrlo buran kraj.:)
The Last Man on Earth - umro sam od smeha
Ako već nisi, pogledaj i Man Seeking Woman, meni je baš dobra, iako je 101% uvrnuta :D
http://i.imgur.com/7tw56zt.jpg
Meni je poslednjih 15 minuta Vikinga sa izuzetkom poslednje scene bas tanko.Odlicno su po meni uradili scene borbe i u jednom trenutku sam se sokirao sta se sve izdesavalo da bi se na kraju razocarao i smorio zesce.Uspeli su da upropaste jednu epizodu koja je mogla da bude vrhunska, mozda i najbolja u sezoni.
4 lika su u zivotnoj opasnosti i svi prezive, bezveze...
Ako nista drugo nisu trebali sve da ih stave u toj poziciji(mozda su mogli dva lika), retardirano i previse cheesy.
Sta je bre ovo, Daredevil prvo kompletan, sad i Game of Thrones 4 epizode u startu (mozda ce i ostale uskoro). Ne verujem da je planirano, neka kradja? Valjda ove dve nisu Netflix?
Daredevil je planiran, Netflix tako izbacuje serije, po celu sezonu. GoT je procureo, sta se tu desilo ko ce ga znati... Verovatno je neko od reviewera pustio svoj disk u promet.
Nisam znao da je Daredevil komplet izasao. Hvala na informaciji !
Nisam znao da je Daredevil Netflix serija. Pomislio sam da je neka veca kradja u Holivudu. :)
Niko ne spominje Black Sails finale 2 sezone ubedljivo najbolje finale neke serije do sad.
Meni je poslednjih 15 minuta Vikinga sa izuzetkom poslednje scene bas tanko.Odlicno su po meni uradili scene borbe i u jednom trenutku sam se sokirao sta se sve izdesavalo da bi se na kraju razocarao i smorio zesce.Uspeli su da upropaste jednu epizodu koja je mogla da bude vrhunska, mozda i najbolja u sezoni.
4 lika su u zivotnoj opasnosti i svi prezive, bezveze...
Ako nista drugo nisu trebali sve da ih stave u toj poziciji(mozda su mogli dva lika), retardirano i previse cheesy.
Jeste,:D
Ono kako je Ragnar napravio lastu sa zidine, nonšalancija sa sve isplaženom jezičinom, je stvarno bilo max preterivanje. Posle ga samo bolucala leđa malo...:D
Prije bih rekao da ima unutrasnje krvarenje,ali ga prolazi :D
nexexcalibur
14.4.2015, 0:40
Netflix stvarno pravi ogromne talase, u junu izbacuju How to Train Your Dragon seriju
http://www.ew.com/article/2015/04/13/how-to-train-your-dragon-netflix?hootPostID=480bcf8899ab80c4f5e9e452ca39aad b
Upravo sam zavrsio sa prvom sezonom Daredevil(a). Ubedljivo najbolja serija ovog tipa trenutno na TV-u. Uz Breaking Bad, True Detective i Sherlock, mozda i najbolja serija koju sam gledao u poslednjih par godina.
Upravo sam zavrsio sa prvom sezonom Daredevil(a). Ubedljivo najbolja serija ovog tipa trenutno na TV-u. Uz Breaking Bad, True Detective i Sherlock, mozda i najbolja serija koju sam gledao u poslednjih par godina.
Kolko je samo bolja od flash,arrow,gotham
nexexcalibur
16.4.2015, 16:54
Gledam ove epizode Arrow i Flash sto su se nakupile. Tacno se vidi da su one sredisnje totalni fileri, jedva sam to pregurao, ali zato ove zadnje, u obe se neke velike stvari desavaju, cini mi se vode ka sledecem crossover-u.
evanghelion
16.4.2015, 23:02
Odgledao 4 epke Derdevila, za sad mi je kamera ekstra, scene su nekako prirodne i neposredne, dijalozi nisu usiljeni, polako se uvodi negativac. Jedva cekam da se pojave i ostale serije, sledeca je valjda Jessica Jones. Sto se tice Flarrowa prekinuh pre par epizoda da gledam i cekam da se obe serije zavrse pa da gledam ko covek.
Dobar je Daredevil ali nije bolji od Gothama.
Subjektivna stvar. Po meni Arrow (pogotovo treca sezona), Flash i Gotham izgledaju kao los crtani film naspram Daredevil-a.
Posebno me je odusevio Kingpin, glavni zlocinac. Ne pamtim kad sam poslednji put gledao bolje odradjenog negativca u nekoj seriji. :)
Aaa????
Da li se zezas,gotham je mozda gori i od arrow i flash
Srdjan Novitovic
17.4.2015, 21:55
Au :confused: koliko vi.imate godinica pa da se "takmičite" koja ili čija je serija bolja :D:D
Au :confused: koliko vi.imate godinica pa da se "takmičite" koja ili čija je serija bolja :D:D
29 godinica
Aaa????
Da li se zezas,gotham je mozda gori i od arrow i flash
Nikako nije gori od Arrow i Flash. Ocigledno si batalio da gledas Gotham posle par epizoda pa zato kazes.
Ja svaku epizodu gotham cekam i ovu od ove nedelje sam isto odgledao ali ako cemo pravo Arrow kolko ga kod ja ne volio i Daredevil koju cak ni ne ubrajam u ovo su bolji od Gotham-a.A gotham redovno pratim i ne kazem da je losa serija samo da su ove bolje.
Daredevil mi masu lici na The Wire
Suad Novic
19.4.2015, 20:27
Judge John Deed (2001– )
http://www.imdb.com/title/tt0302128/
http://en.wikipedia.org/wiki/Judge_John_Deed
http://s14.postimg.org/zfjl7m7nl/Judge_John_Deed_2001.jpg
TV serija o engleskom pravosuđu, ima 6 sezona. Sve je u znaku Martina Šoa i njegovog šarma.
Malo je starija, ali itekako aktuelna i vredna gledanja.
Znam da je prikazivana na hrvatskoj televiziji, za Srbiju neznam.
P.S.
Izvinjavam se ako je neko već preporučio, 155 strana mi je puno za listanje.
155 strana mi je puno za listanje.
Zato u gornjem desnom uglu postoji link "Pretraži ovu temu" ;)
Netflix stvarno pravi ogromne talase, u junu izbacuju How to Train Your Dragon seriju
Ovo je nastavak na već postojeće (sinhronizovane) serije?
http://i.imgur.com/dqGz2sm.jpg
perablenta
22.4.2015, 9:36
Ne znam za vas, ali ja sam totalno protiv sinhronizacije/lokalizacije filmova, serija i ostalih video programa.
Ajde sto se gubi originalni zvuk i gluma, nego sto se dozvoljava narodu da bude neuk.
Ni ja ne volim sinhronizaciju, ali znam i neke koji vole (klinci i matorci, pre svega).
Mada, ponekad sinhronizacija bude baš dobra - primer za to je, imho, fantastično odrađena sinhro za crtani film Frozen!
Sjecam se starih nindza kornjaca sinhronizovane od strane legendardnog Vlastimira Djuze Stoiljkovica. Ta sinhronizacija je tako dobro bila odradjena da mi je skroz neobicno i glupo djelovalo u orginalu :D
Sjecam se starih nindza kornjaca sinhronizovane od strane legendardnog Vlastimira Djuze Stoiljkovica. Ta sinhronizacija je tako dobro bila odradjena da mi je skroz neobicno i glupo djelovalo u orginalu :D
Takodje i musketare i sve te takve crtace.Znao sam napamet odjavnu spicu
nexexcalibur
22.4.2015, 17:14
Kraljevi sinhronizacije su ovi sto rade sundjer boba, bolje od originala reci cu...
Pojavio se Wayward Pines pilot.
^Jos prosle nedelje. :) Dobro je poceo.
Sa jedne strane mi je drago kako su zavrsili poslednju epizodu u trecoj sezoni Amerikanaca i kako su to povezali sa jednim istorijskim dogadjajem, a sa druge strane pizdim zbog poslednje scene koja u neku ruku mozda nagovestava da ce cetvrta da bude poslednja sezona.
Kako Pejdz treba prebiti, nadam se nekom hepiendu gde ce se ovo dvoje izvuci i da ce im se prekinuti operacija a sa druge strane kako ce Pejdz da najebe.Zelim joj sve najgore u seriji.:D
Suad Novic
6.5.2015, 10:53
Pojavio se Wayward Pines pilot.
Da, biće zanimljivo pratiti razvoj situcije, premda se neke stvari već naslućuju iz prve epizode. U pitanju je nekakav vladin eksperiment.
P.S. Red bi bio da se oni koji uzmu prilog bar zahvale, samo radi poštovanja truda uloženog da se on napravi.
Suad Novic
8.5.2015, 17:43
Shakespeare: The Animated Tales (1992)
http://www.imdb.com/title/tt0147788/
http://s16.postimg.org/4k45alh6d/Shakespeare_The_Animated_Tales.jpg
Sezona 1
E1.A Midsummer Nights Dream
E2.The Tempest (nekorektan engleski titl na Webu)
E3.Macbeth
E4.Romeo and Juliet
E5.Hamlet
E6.Twelfth Night (titl je pogrešno naslovljen sa Twelth Night)
i
Shakespeare: The Animated Tales (1994)
(Svaka epizoda ima posebnu stranicu na IMDb-u)
Sezona 2
E1.King Richard III
E2.The Taming of the Shrew
E3.As You Like It
E4.Julius Caesar
E5.The Winter's Tale
E6.Othello
Mogu se naći engleski titovi za sve epizode, osim gornjeg izuzetka. Imate u prilogu skrinove iz crtića.
Suad Novic
8.5.2015, 17:46
Morao sam ovako jer je bilo više od 100 KB...
Cudi me da niko nije prijavio da je pocela distrubucija The Game of Thrones pete sezone,pet epizoda do danas?!
nexexcalibur
10.5.2015, 21:08
Cudi me da niko nije prijavio da je pocela distrubucija The Game of Thrones pete sezone,pet epizoda do danas?!
Nekoliko dana pre premijere prve su iscurele 4 epizode, uglavnom dosta ljudi ceka vecerasnju da nastavi sa gledanjem. Nesto mnogo brzo proletese 4 nedelje :confused:
Bas dosta serija otkazano...CSI,Following i Constantine izmedju ostalih.
nexexcalibur
12.5.2015, 12:19
Following sam prestao na drugoj sezoni, Forever sam nekih 4-5 epki odgledao, a Constantine nisam ni zapocinjao. Sto se mene tice good riddance :)
Ekstremno preterivanje sa comic-book serijama koje koje jednostavno nemaju sta da ponude. Niti imaju budzet za dostojne efekte niti imaju glumce/rezisere/pisce da izguraju neku zanimljivu pricu i likove.
Od ovih jos uvek aktivnih pratim Arrow i to je vise kao neka navika nego sto me serija interesuje. Poceo sam i DareDevil da gledam, za sada mi je OK, nije standardni kalup teen sapunice kao ove DC serije ali mi je glavni glumac skroz antipatican. Ima tu neku njusku :D Kingpin sa druge strane, izuva.
nexexcalibur
12.5.2015, 22:11
Ekstremno preterivanje sa comic-book serijama koje koje jednostavno nemaju sta da ponude. Niti imaju budzet za dostojne efekte niti imaju glumce/rezisere/pisce da izguraju neku zanimljivu pricu i likove.
Od ovih jos uvek aktivnih pratim Arrow i to je vise kao neka navika nego sto me serija interesuje. Poceo sam i DareDevil da gledam, za sada mi je OK, nije standardni kalup teen sapunice kao ove DC serije ali mi je glavni glumac skroz antipatican. Ima tu neku njusku :D Kingpin sa druge strane, izuva.
A sto tek treba da izadju Jessica Jones, Supergirl, Vixen i jos neke stripovske Preacher, Fear the walking dead...Sto je previse, previse je, brzo ce sagoreti taj hajp, mada se mozda i varam, evo marvel Agents i Carter obe obnovljene :confused:
Suad Novic
13.5.2015, 0:42
Prosto mi je neverovatno da niko do sada nije pomenuo "domaću" fenomenalnu Đeknu.
Vjerovatno zato sto je Dzekna preminula?!
Da li se to opet pocela prikazivati na televiziji?
Doduse ima jos jedna blaza verzija iste:I ja volim narandze,no trpim. :)
malo blesav
14.5.2015, 7:34
I ja volim narandze,no trpim. :)
nerandze (https://www.youtube.com/watch?v=ZOFizn5j9lc) :D
>>ScReAmEr>>
14.5.2015, 12:48
Treba mi pomoc u pronalazenju imena serije.
Koliko se secam vidovit lik sa stapom resava slucajeve. Sad da li je detektiv ili pomaze policiji ne secam se. Doziveo je neku nesrecu pre toga pa je postao vidovit. Nije nesto popularna serija al bila je na davno na rts-u.
Following sam prestao na drugoj sezoni, Forever sam nekih 4-5 epki odgledao, a Constantine nisam ni zapocinjao. Sto se mene tice good riddance :)
Forever je morao da bude obnovljen,neka nova serija i zanimljiva u moru dosadnih
El ova The Dead Zone (http://www.imdb.com/title/tt0281432/?ref_=fn_al_tt_2) ima i film. Forever jedna od boljih novih serija cela sezona je solidnog kvaliteta prava steta.
>>ScReAmEr>>
14.5.2015, 16:18
El ova The Dead Zone (http://www.imdb.com/title/tt0281432/?ref_=fn_al_tt_2) ima i film. Forever jedna od boljih novih serija cela sezona je solidnog kvaliteta prava steta.
Ta je hvala. Sto je najgore gledao sam pre nesto sto sam postovao i nasao preko glumca ali me description prevario tj nisam ga otvorio skroz. Nisam bio sto posto siguran da je taj glumac. nisam gledao mnogo epizoda i bilo je pre 10god. :n_klanja:
nexexcalibur
14.5.2015, 19:46
CW ide punom parom, dva spin-offa, tacnije jedan, Containment je ipak nova serija...
4MubNoWQiSc
qE983cTD4Mg
perablenta
14.5.2015, 20:55
Haha, ladno su koristili istu prostoriju sa generatorima i istog glumca iz StarGate Universe Epizode "Seizure". Prepoznao sam iz cuga.
A šta kažete na SuperGirl?
Lm46-envrHo
nexexcalibur
14.5.2015, 21:51
Iskreno, ko se lozi na DC najbolje da uzme Justice League animiranu seriju da odgleda. Nesto najbolje sto sam u zivotu gledao u tom zanru. Batman TAS djene djene, ali Superman TAS je isto must watch...
Ovi cgi efekti me samo odbijaju od serija, mislim svaka sekvenca sa Groddom i Atomom je bila smejurija, unistava imerziju...
Supergirl - verzija istog trash-a koji se servira vec 26-ti put za redom iz DC kuhinje samo ovaj put sa roze mašnicom
Nego izadje novi trailer za TD:
Q4uxGbhO4ag
Marvel ih tuce vec 10 godina
Odgledao poslednju epizodu sezone BLACKLIST-a. Totalno odlično! :D
Jedva čekam sledeću sezonu ;)
Odlican kraj prve sezone Flash-a.
nexexcalibur
20.5.2015, 17:35
Odlican kraj prve sezone Flash-a.
Previse cliffhangerski za moj ukus, ali ostatak epizode odlican.
da ce se nakon time travel mumbo jumbo paradoxa Dr. Wells sledece sezone vratiti. Kul je glumac...
Ludi easter eggovi (http://comicbook.com/2015/05/19/the-flash-easter-eggs-and-dc-comics-references-in-fast-enough/), licno sam dziznuo na pomen Rip Huntera, Hawgirl, Killer Frosta :D
Nadam se da ce se Eddie vratiti. Bio mi je omiljen lik u seriji.... :(
nexexcalibur
20.5.2015, 19:19
Nadam se da ce se Eddie vratiti. Bio mi je omiljen lik u seriji.... :(
Cosnett will not be returning as a series regular next season
http://www.ew.com/article/2015/05/19/flash-season-1-finale-eddie-death-rick-cosnett-spoilers
Najjaci mi komentar, sto nije razneo sebi m*da, isti efekat bi dobio :D:D:D
nexexcalibur
23.5.2015, 11:23
"Procureo" pilot Supergirl, ako odgleda neko, neka javi utiske :)
edit: Wayward Pines interesantan, obozavam misterije, samo da ne bude kao Persons Unknown, vec na pocetku se sluti slicna postavka...
Highlander
26.5.2015, 12:39
Odgledao ja Supergirl, nisam nešto oduševljen...
Prvo, nadam se da će ispeglati malo efekte do zvanične premijere, jer su sada prilično loši. Pilot nažalost pati od "superhero show pilot" sindroma, kad moraju da strpaju sve u tu jednu epizodu i postave osnove i likove za one koji nisu upoznati sa stripovima i DC univerzumom.
Zaplet ove epizode apsolutno tupav, običan i nezanimljiv.
Takođe, malo sam razočaran jer sam mislio da će ovo biti serija sa malo boljim ženskim likovima, oslobođenih predrasuda i stereotipa, a pilot je fontana svih mogućih klišea ikada. Koliko se sećam, i Flash me je malo nervirao u pilotu, ali se posle mnogo, mnogo popravio, valjda će i ovde to biti slučaj.
Jedina svetla tačka za sada je glavna glumica, stvarno je simpa i leži joj ta uloga cute-awkward-innocent nerd itd...
* Skočio sam sa stolice kada se pojavio onaj Henšo, mislio sam da je Digl iz Arrow, ali ipak nije :(
* Pokreti Supergirl su mi nekako smotani... šta znam, možda je to namerno tako na početku, dok se malo uvežba i navikne na neuništivost ili šta već. Nadam se da će biti više kao Pegi Karter, a manje kao Ali f*n Mekbil...
Konačno odgledao Battlestar Galactica kompletno, od početka do kraja (dok je bila emitovana 2004-2009 nikad nisam uspeo da je odgledam u "komadu", uvek pola odgledam, pola ne, muke sa internetom, tv i slično). Kraj mi se dopada, dok mi se sama 4. sezona najmanje svidela, bilo je tu patetike, nepotrebnog forsiranja nekih likova i malo glupih obrta. Bez obzira na to, odlična serija.
Da, kraj je fantastičan. :)
nexexcalibur
27.5.2015, 21:33
Brooklyn Nine-Nine (http://www.imdb.com/title/tt2467372/) - Prvu sezonu sam redovno pratio, a drugu sam sacekao i sabio za evo 2-3 dana. Odlican sitkom, ako se moze tako nazvati, za mene naslednik Parks&Reca i The Office US pre toga. Preporucujem svima koji traze kvalitetnu komediju :D
Helix
Sezona 2 zavrsena a ujedno i serija,na sta nisam nimalo ocekivao ali mi je definitivno drago. Kvalitativno je malo meksi od prve sezone ali je i dalje jako pristojno za gledati.
Brooklyn Nine-Nine (http://www.imdb.com/title/tt2467372/) - Prvu sezonu sam redovno pratio, a drugu sam sacekao i sabio za evo 2-3 dana. Odlican sitkom, ako se moze tako nazvati, za mene naslednik Parks&Reca i The Office US pre toga. Preporucujem svima koji traze kvalitetnu komediju :D
Ja sam prvu odgledao za 2 dana a ovu 3 redovno.Odlican sitcom,bas lijepa zabava...
Gledam The Unit sad.Solidna serija,samo slabo razradjen scenario,nekako kad gledam pola mi nije jasno sto se radi...
Mr.Robot, prva epizoda vrlo dobra.
Tehničar, administrator u software security kompaniji se van radnog vremena bavi hakovanjem naloga drugih ljudi da bi razotkrio njihovu mračnu stranu.
MOglo bi se reći- još jedna moderna varijanta Sherlock Holmes-a.
Malo mi je bilo nelogično što je glavni (?) junak toliko flegma ali je to objašnjeno time što uzima morfium
Takodje, za nekoga ko za sebe tvrdi da je neprilagodjen i ne uklapa se u društvu ima drugaricu iz detinjstva, koja mu je sada koleginica i jednostavno ga ganja da se druže, dilerka (riba je avion) koja mu se sexualno nudi, ... a to je priznaćete (makar sami sebi) velika stvar.
Preporučujem za gledanje.
Wayward Pines za sad nije los. Samo sam se nadao da nece biti cudovista, vanzemaljaca i ostalih gluposti ali izgleda uzalud...
nexexcalibur
30.5.2015, 14:35
Wayward Pines za sad nije los. Samo sam se nadao da nece biti cudovista, vanzemaljaca i ostalih gluposti ali izgleda uzalud...
Meni su prve dve epke odlicno delovale, ali ovu trecu sam gledao iz nekoliko puta i taman razocaran jer cu verovatno prestati da gledam kad eto zadnje scene i totalno me zaintrigiraju opet :aplauz:
Kad vec pricate o Wayward Pines, jel je bila epizoda u X files na istu foru? Ne mogu da se setim da li je x files ili nesto drugo ali bukvalno isti plot je bio.
Kad vec pricate o Wayward Pines, jel je bila epizoda u X files na istu foru? Ne mogu da se setim da li je x files ili nesto drugo ali bukvalno isti plot je bio.
Hmm.. Bilo je vise "slicnih". Jedna od njih je ono "cudoviste iz blata" u takvom malom gradicu pa Molder i Skali glume muza i zenu. Isto ima nekih pravila, pa ko ih prekrsi - nema te :)
Da to je to, nasao sam epizoda http://www.imdb.com/title/tt0751076/
Sense8 (http://www.imdb.com/title/tt2431438/) - preporuka! Stuko sam pola sezone i do sad, jedna od najzanimljivijih SF serija poslednjih godina.
^Poceo da gledam, prve dve epizode mi se i nisu bas dopale. Sporo je mnogo, i dalje nemam ideju o cemu se radi sem ociglednog koje staje u dve recenice. Previse LGBT marketinga, kapiram da je jedan od brace postao sestra i da ne moze da izdrzi, ali ipak previse. Ideja price je OK pa cu da nastavim da gledam, mada, sad mi na pamet pade i Jupiter Ascending... :opanachke
^I meni je truo taj LGBT deo i ne vidim od kakve je važnosti, i sa dosta sporom pričom u prve dve epizode ali, postaju sve zanimljiviji.
Ko voli krimi drame, evo par dobrih:
Luther (http://www.imdb.com/title/tt1474684/)
The Fall (http://www.imdb.com/title/tt2294189/?ref_=tt_rec_tti) - Možda vam u prvi mah serija bude "meh" ali kako epizode budu odmicale, vezaće vas za kauč i želećete da odgledate još jednu epizodu, pa još jednu, pa još jednu...
Line of duty (http://www.imdb.com/title/tt2303687/?ref_=nv_sr_1) - Vrlo dobra serija o istrazi korumpiranih policajaca, doduše razočarao sam se drugom sezonom. Imalo je tu mesta za dobar razvoj likova ali se razvodnilo i krajnji utisak se pokvario ali je i dalje dobra serija. :)
Bron/Broen (http://www.imdb.com/title/tt1733785/?ref_=fn_al_tt_1) - Dansko/Švedska produkcija, prva sezona mi je bila dosta zanimljivija i napetija ali se i druga bavi zanimljivom tematikom.
I za kraj, onako za zabavu:
Life on Mars (http://www.imdb.com/title/tt0478942/) :D
Dreamfall
11.6.2015, 21:00
Au, Mr. Robot (http://www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=ttep_ep_tt) pilot epizoda otkinula :eek: Need more ASAP :nov_guita
accipiter
11.6.2015, 21:33
Au, Mr. Robot (http://www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=ttep_ep_tt) pilot epizoda otkinula :eek: Need more ASAP :nov_guita
Potpisujem :)
Partybreaker
11.6.2015, 22:49
Deluje vrhunski, skidam, hvala na preporuci. :)
Odlicna druga epizoda Hanibala, deluje da bi ovo mogla da bude najbolja sezona.Mogu tu da naprave dosta dobrih povezivanja sa renesansom recimo.Prva epizoda mi nakon druge izgleda mlako.
Kao sto se i znalo Vil je preziveo drugu sezonu, svidelo mi se sto je stvorena iluzija da je Abigejl ziva.Bilo bi bas nerealno da nakon onakve poslednje epizode da svo troje prezive, a oni koji su pogledali filmove znali su da ce Vil i Dzek da prezive.Ne deluje mi da ce onaj Italijan dugo da opstane u seriji, satrace ga il Mostro(Hanibal).
Deluje vrhunski, skidam, hvala na preporuci. :)
Bolje sacekaj malo , sledeca epizoda tek 1.7 :D
nexexcalibur
12.6.2015, 14:16
Odgledah nocas Mr.Robot. Nije lose, ali mogu da se kladim u pare da ce kvalitet drasticno opasti, tako je uvek kad je pilot mnogo dobar, plus USA kanal, gde je samo Suits uspeo i kojeg i dan danas muzu.
Partybreaker
12.6.2015, 15:45
Bolje sacekaj malo , sledeca epizoda tek 1.7 :D
Da znaš da je trebalo da sačekam O.o Super je stvar, samo da održe ovaj nivo kvaliteta. Koja je uopšte fora sa epizodom koja je ranije izašla (leak?), vidim na IMDB/Wiki da bi pilot trebalo da bude tek 24. juna...
U poslednje vreme svaki pilot kao leak-uje... u stvari, opipavanje trzista. ( :
nexexcalibur
12.6.2015, 19:30
Da znaš da je trebalo da sačekam O.o Super je stvar, samo da održe ovaj nivo kvaliteta. Koja je uopšte fora sa epizodom koja je ranije izašla (leak?), vidim na IMDB/Wiki da bi pilot trebalo da bude tek 24. juna...
Pustili su je na youtubeu za amere, pa je scena odradila rip...
Juce uzeo da bacim pogled na Wayward Pines (http://www.imdb.com/title/tt2618986/), na kraju sam odgledao svih 5 epizoda sto su izasle za redom :D Atmosfera me je uvukla od samog starta, generalno svaka prica koja ukljucuje neku izolovanu zajednicu sa mracnom tajnom je instant buy za mene.
Srecom, bas ta 5. epizoda se zove "The Truth" gde je doslo do reveal-a o tome sta se zapravo desava i nekako nakon te epizode osecam kao da je sve gotovo iako ima jos 5 epizoda do kraja prve sezone.
E sad taj reveal nije bio bas ono sto sam ocekivao, ali je odlicno uvezao sve ono sto se desavalo u prethodne 4 epizode. Ipak ne mogu da kazem da je sve logicno, izmedju ostalog i glavni plot point...
...da su ljudi evoluirali u neke krvolocne mesozdere bez mozga za samo 2000 godina mi nekako ne pije vodu.
Al ajde, kad prihvatis to, ostatak je poprilicno pitak i zanimljiv.
Navodno je sezona 2 vec u opticaju ali bojim se da Wayward Pines ne dozivi istu sudbinu kao 4400 gde se svi twist-ovi ispucaju u prvoj sezoni i onda samo stancaju neki generic bulls*it.
nexexcalibur
14.6.2015, 19:38
^ Da, toliko je ocigledno da je cela prica laz, kakva 4028-a godina, to su neki US Gov eksperimenti, da ne pricam sto je prerano u sezoni otkriveno, samo potvrdjuje da je red herring u pitanju
Ima jos 5 epizoda, pricate napamet :) ako bude u seriji kao u knjizi sve ima smisla.
Počele su 2 SF serije, Dark Matter (http://www.imdb.com/title/tt4159076/) i Humans (http://www.imdb.com/title/tt4122068/).
Pilot Dark-a sam gledao i meni je solidan, neke stvari škripe ali deluje kao da je snimana 90-ih što mi se dopada. Ima puno potencijala, ostaje da se vidi gde će otići.
Bron/Broen (http://www.imdb.com/title/tt1733785/?ref_=fn_al_tt_1) - Dansko/Švedska produkcija, prva sezona mi je bila dosta zanimljivija i napetija ali se i druga bavi zanimljivom tematikom.
Hah, ja sam gledao Englesko/Francusku verziju pod imenom The Tunnel (http://www.imdb.com/title/tt2711738/), i mnogo mi se svidela, u velikoj meri zbog odlične glume glavnih likova.
Wayward Pines - extra za sada :nov_explo
Mr. Robot- jedva cekam drugu epizodu za desetak dana.
Izasla prva epizoda druge sezone True Detective :alealeee::alealeee:
Izasao i pilot The Brink.i nastavio The Last ship
chetvrti sharlov akrobata
22.6.2015, 16:18
Ljudi, slucajno nabasah na jedan sitkom pre mesec, dva na tv-u, i to mislimda je bilo nesto tipa pink family...e sad, sitkom neki, ne mogu da se setim dal je britanski il americki al nesto kao neki cimeri i ribe neke...ovaj jedan je plav ovaj drugi crni sa bradom i malo puniji upadaju u neka *****a...jedna epizoda je bila kad su otvorili restoran u javnom wc-u, i meanwhile neki smart usisivac koji ima narav HAL-9000, dobili ga na probu, zezali ga i onda se on okrenuo protiv njih...
Zna li neko koja je serija u pitanju...izludeh trazeci je ceo dan...
Valjda je nesto u fazonu - dangube, prevedena il tako nesto...
Hvala unapred!
Evo jedan kratka recenzija mog druga o True Detective i i prvoj epizodi sa kojom se apsolutno slazem.
Posto ima malih spojlercica , stavicu u spojler tag.
Odlicna uvodna epizoda druge sezone. Atmosfera, gluma, radnja, sve stima savrseno. Farrell malo odskace, genijalan mi je kao alkos dirty cop koji lema roditelje bullya njegovog sina i nepodobne novinare koji pisu o korupciji. Lik Taylora Kitscha najvise misteriozan, mada se vidi da njega gone demoni iz proslosti, vjerovatno posledica njegovog prijasnjeg ratnog angazmana. Vince Vaughn vrlo dobar kao ex mobster koji nastoji legalizovati svoj biznis kroz dilove sa lokalnim politicarima. Mislim da ce sezona razvaliti, sudeci prema ovoj ep, mozda cak i prevazidje season 1. A bio sam tako skeptican. Izgleda, bez ikakvog osnovanog razloga.
nexexcalibur
22.6.2015, 22:28
Evo jedan kratka recenzija mog druga o True Detective i i prvoj epizodi sa kojom se apsolutno slazem.
Posto ima malih spojlercica , stavicu u spojler tag.
Odlicna uvodna epizoda druge sezone. Atmosfera, gluma, radnja, sve stima savrseno. Farrell malo odskace, genijalan mi je kao alkos dirty cop koji lema roditelje bullya njegovog sina i nepodobne novinare koji pisu o korupciji. Lik Taylora Kitscha najvise misteriozan, mada se vidi da njega gone demoni iz proslosti, vjerovatno posledica njegovog prijasnjeg ratnog angazmana. Vince Vaughn vrlo dobar kao ex mobster koji nastoji legalizovati svoj biznis kroz dilove sa lokalnim politicarima. Mislim da ce sezona razvaliti, sudeci prema ovoj ep, mozda cak i prevazidje season 1. A bio sam tako skeptican. Izgleda, bez ikakvog osnovanog razloga.
Jako dosadna epizoda sa krajem koji nagovestava nesto izvanredno. Eto moje recenzije ;)
bela lampa
22.6.2015, 22:51
Bas sam zadovoljan kako su poceli drugo sezonu True Detective, naravno da je rano pricati ali ovo je samo uvodna epizoda, upoznavanje sa likovima i sl. Po atmosferi, muzici i kadrovima podseca na prvu sezonu. Najezio sam se kad sam cuo glas Leonard Cohena u uvodnoj spici.
Jako dosadna epizoda sa krajem koji nagovestava nesto izvanredno. Eto moje recenzije ;)
Nista drugacije od pocetka prve sezone. Prezentovan je slucaj, napravljen je dobar uvod za likove i to je to. :)
Kasting je pun pogodak, Rachel McAdams me je posebno iznenadila.
NBC otkazao Hannibal-a :mad:
perablenta
23.6.2015, 0:21
The Brink je odlična zabava! :n_klanja:
Ballers poceo i dosta lici na Entourage.Treba ce vremena da se razradi,moze biti dobra zamjena za Svitu
nexexcalibur
23.6.2015, 1:59
NBC otkazao Hannibal-a :mad:
Hoce prikazati celu trecu sezonu?
To uopste nije upitno, kada sam procitao vest pomislio sam da ce sa ovom sezonom da zavrse sa serijom.Ali cim se spominje da bi neka televizija mogla to da preuzme, ima tu jos materijala za sezonu-dve.Vecina bi verovatno sada potpisala da Hanibala uzme Netflix.
Sto se tice True Detective, nisam nesto posebno impresioniran.Najjaci utisak na mene je ostavio Falerov lik.Bas me interesuje njegova proslost i sta se sve to izdesavalo sto ga je dovelo u trenutnu situaciju sem onoga sto nam je prikazano.Jedino mi se za sada ne svidja Kic, mada njega je bilo najmanje u epizodi.
Hoce prikazati celu trecu sezonu?
Hoce.
nexexcalibur
23.6.2015, 15:09
Good news everybody, Clarkson, Hammond And May Confirmed For New Show (https://www.yahoo.com/autos/s/clarkson-hammond-may-confirmed-show-140000953.html)
ITV, amazon i netflix u igri za licencu :alealeee:
Clarkson, Hammond And May Confirmed For New Show (https://www.yahoo.com/autos/s/clarkson-hammond-may-confirmed-show-140000953.html)
Hm...
Clarkson in his interview with The Sun revealed that the BBC had asked him to come back to Top Gear, though the broadcaster has denied that it offered its former employee a new contract.
Ko tu laže? :rolleyes:
nexexcalibur
24.6.2015, 2:30
Hm...
Ko tu laže? :rolleyes:
Nebitno je, Chris Evans je potvrdjen kao novi host Top Gear-a. Sad traze jos dvojicu. May snima neku mini-seriju za BBC, ali se ne vraca u TG, kao ni Hammond. Nazalost od starog TG ostaje samo jos ta jedna epizoda 28og sto izlazi...
Inace, ako cemo po insajderima, dogovoru je najblizi netflix (http://www.businessinsider.com/jeremy-clarkson-confirms-new-car-show-with-former-top-gear-mates-2015-6), sto je imo najbolja varijanta, imaju dovoljno para da isprate sve prohteve i licno sve sto sam odgledao u njihovoj produkciji je bilo na HBO nivou...
Nebitno je
Nazalost od starog TG ostaje samo jos ta jedna epizoda 28og sto izlazi
Meni je uvek bitno ko laže ;) U ovom slučaju, nekako više verujem da laže Klarkson, deluje mi kao osoba koja voli to da radi :)
A da li je "nažalost" ili ne, vreme će pokazati. Iako su ovi trojica definitivno odlični voditelji za emisiju ovog tipa, ne znam kakvi će biti novi voditelji. Iskreno, meni su Mej i Hamond super, dok mi je Klarkson već duže vremena blago iritantan...
Nabasao na TV-u slučajno na Wayward Pines, tačnije na epizode 3,4 i 5. Sviđa mi se ono što sam video, zanimljiva je i uzala je meni baš neočekivan zaokret. Sad čekam dalje.
A konačno sam počeo da gledam Tha Walking Dead. Za par dana nabio sezonu ipo. Zarazna serija svakako i jasno mi je zašto je postigla toliku popularnost. Prva sezona je bila odlična, ni sa čim se nije razvlačilo i otezalo. Upadnu u neku situaciju koja bi opušteno mogla da popuni 3 epizode i reše je odmah u toj. Sad kako odmičem sa drugom sezonom čini mi se da sve češće prave problem tamo gde ga nema, čisto da junaci imaju šta da rešavaju i oko čega da se svađaju.
Pinstripe
24.6.2015, 10:47
Videces tek kakva je daleko bilo druga, treca, cetvrta, peta je dobra a prva odlicna. Bas me interesuje od jeseni sta ce doneti 6 sezona.
Nabasao na TV-u slučajno na Wayward Pines, tačnije na epizode 3,4 i 5. Sviđa mi se ono što sam video, zanimljiva je i uzala je meni baš neočekivan zaokret. Sad čekam dalje.
A konačno sam počeo da gledam Tha Walking Dead. Za par dana nabio sezonu ipo. Zarazna serija svakako i jasno mi je zašto je postigla toliku popularnost. Prva sezona je bila odlična, ni sa čim se nije razvlačilo i otezalo. Upadnu u neku situaciju koja bi opušteno mogla da popuni 3 epizode i reše je odmah u toj. Sad kako odmičem sa drugom sezonom čini mi se da sve češće prave problem tamo gde ga nema, čisto da junaci imaju šta da rešavaju i oko čega da se svađaju.
Bolje odmah prekini da je gledaš, što više odmiče sve je gora.;)
Pinstripe
24.6.2015, 11:54
Ahahaha il odmah da se prebaci na 5 sezonu, posto je ona donekle jos dobra.
Šteta, baš sam se nadao jednoj dugoj i dobroj postapokaliptičnoj vožnji. Videćemo šta će biti, imam ja solidan prag tolerancije. :opanachke
Meni je druga sezona bila najbolja. :)
A pošto me je 4. smorila onda sam petu gledao samo reda radi.
nexexcalibur
24.6.2015, 14:01
Meni je uvek bitno ko laže ;) U ovom slučaju, nekako više verujem da laže Klarkson, deluje mi kao osoba koja voli to da radi :)
A da li je "nažalost" ili ne, vreme će pokazati. Iako su ovi trojica definitivno odlični voditelji za emisiju ovog tipa, ne znam kakvi će biti novi voditelji. Iskreno, meni su Mej i Hamond super, dok mi je Klarkson već duže vremena blago iritantan...
Nije bitno ko laze jer ti i u tekstu pise da nema od toga nista, "previse se stvari izdesavalo da bi se vratio", kaze Klarkson, kojeg voleo ili ne, svako poistovecuje sa Top Gear-om jer je jelte voditelj istog preko 20 godina...
Šteta, baš sam se nadao jednoj dugoj i dobroj postapokaliptičnoj vožnji. Videćemo šta će biti, imam ja solidan prag tolerancije. :opanachke
Naoruzaj se dobro ;)
Šteta, baš sam se nadao jednoj dugoj i dobroj postapokaliptičnoj vožnji.
Meni je to jedna od boljih serija (sve dosadašnje sezone). Naravno, neka epizoda je lošija od drugih, baš kao i poneka sezona, ali posmatrano globalno - odlična serija za ljubitelje tog žanra.
@ nexexcalibur: kao što rekoh, _meni_ je vrlo bitno ko laže.
Pinstripe
24.6.2015, 15:36
Ako imaš vremena i strpljenja ti gledaj ali ne očekuj previše jer i ja isto volim tu apokaliptičnu tematiku a plus i horor tj zombije.
Mene sve mrzi da krenem da gledam The 100, pa eto pošto voliš i ti to, priča je o grupi ljudi koji su preživeli ili se krili negde dok je populaciju razorilo globalno atomsko bombardovanje :)
EDIT: imao sam već bukmarkovan link za The 100 http://www.imdb.com/title/tt2661044/
Hvala na predlogu, ubačen je u Watchlist.
Pinstripe
24.6.2015, 16:30
Nema na čemu, i drugi put. :)
Under the Dome, Season 3 Premiere Episodes 1 & 2 :cool:
nexexcalibur
26.6.2015, 12:42
Under the Dome, Season 3 Premiere Episodes 1 & 2 :cool:
Prosto neverovatno da to smece nije ukinuto. Wayward u 5 epizoda uspeo sto oni nisu mogli za jednu celu od 22 epizode :icon_scra
Hehe, meni je to smeće sasvim OK :)
Nije losa serija , mislim da izvlace maksimum posto je knjiga stvarno smece tesko.
Da pomenem nedavno se završilo emitovanje serije Phineas and Ferb (http://www.imdb.com/title/tt0852863/?ref_=nv_sr_1)nisam pratio seriju redovno bacio sam pogled na par epizoda i pogledao sam njihov dugometražni film 2011 i video pre neki dan poslednju epizodu, jedino čega se sećam i ono što mi je bilo najsmešnije u seriji su Dr Doofenshmirtz i Perry the Platypus a kad samo vidim Dr Doofenshmirtza plačem od smeha:rofl:a i totalni haos u tajnom skloništu kljunara u kome dobija zadatke od svog šefa.
Na kasicicu ce nam davati rasplet price, pogotovu oko onog dogadjaja na samom kraju cetvrte sezone. Kako je Tom preziveo, itd.
Ne znam sta da kazem o Under the Dome skroz su ga zakomplikovali i odstupaju od knjige ( ako se dobro secam). Mada i da to zanemarim , nekako sve zbrzano rade, bice ovo otkazano ako su planirali jos jednu sezonu.
Falling Skies nisam gledao, dacu im jos par prilika da me ubede da nastavim.
Nista se desava,sve jedno isto. Mislio sam da ce da otkazu...
Upravo odgledah True Detective s2e2, uh, mislio sam po s2e1 da ce biti smece od sezone ali izvadise se. Kvalitet je naravno skoro na nivou prve sezone.
Jel ovu drugu epizodu True Detective pisao...??:D
George R. R. Martin
Partybreaker
2.7.2015, 12:43
Okej je nova epizoda Mr. Robota, nije me oduvala kao prva, ali drži pažnju.
Ako ima jedna stvar što mi ide na živce kod američkih serija to je što su glavni likovi "besmrtni", kao i dobar deo sporednih, sem ako su u pitanju prva i poslednja epizoda u sezoni, kada treba da se brinete za likove.
Naročito ako je u pitanju prva. Dok sasvim ima rezona za nešto tako na kraju sezone kao kulminacija, totalno je bezveze na početku sezona. Klasična lenjost pisaca kada glumac ne produži ugovor.
Ovo je toliko često da je postalo teški kliše.
@ player1: nisam baš razumeo šta si hteo da kažeš. Glavni likovi su "besmrtni" zato što su glavni likovi :)
Ne znam koliko bi bilo interesantno gledati seriju gde glavni lik izgine na pocetku. ( :
perablenta
3.7.2015, 16:55
Ne znam koliko bi bilo interesantno gledati seriju gde glavni lik izgine na pocetku. ( :
GoT. "nuf said.
Nema u GoT-u glavnih likova, svi su i glavni i sporedni, a i kakav bi to film/serija bila ako bi Sean Bean preziveo. ( :
(http://www.imdb.com/name/nm0000293/?ref_=tt_ov_st)
@ player1: nisam baš razumeo šta si hteo da kažeš. Glavni likovi su "besmrtni" zato što su glavni likovi :)
Nije fora sto su besmrtni. Nego sto su cesto predvidivo smrtni kada krene neka nova sezona.
Veep (2012-...), http://www.imdb.com/title/tt1759761/
http://i.imgur.com/A72b9bC.jpg
Former Senator Selina Meyer finds that being Vice President of the United States is nothing like she hoped and everything that everyone ever warned her about.
Odlična serija, sa izuzetnom glumom i sarkastičnim uvidom u američku* politiku. Preporuka!
______
* sigurno važi za skoro svaku državu i politiku
The Whispers, http://www.imdb.com/title/tt3487410/
An unseen force is manipulating society's most innocent-our children-to act in favor of its cause. As the kids unwittingly help this unknown enemy, the clock counts down in this suspenseful race to save humanity.
http://i.imgur.com/dfNAYOJ.jpg
Sasvim OK serija, za sad mi se prilično dopada.
The Last Ship, http://www.imdb.com/title/tt2402207/
http://i.imgur.com/uJ6VTOMl.jpg (http://imgur.com/uJ6VTOM.jpg)
The crew of a naval destroyer is forced to confront the reality of a new existence when a pandemic kills off most of the earth's population.
Odgledao prvu sezonu (u toku je druga). Sviđa mi se ideja, gluma OK (malo mi "smeta" onaj Boldvin - uzgred, nema veze sa poznatijim prezimenjacima).
perablenta
20.7.2015, 14:43
Počela sezona The Man in the High Castle, samo da vas podsetim. Ko nije gledao bio je pilot pre nekog vremena.
slavkostorm
23.7.2015, 7:40
Moze li neko da mi predlozi seriju koja je slicna i dobra kao sto je bila Ally Mcbeal? Ne mora da se radi o advokatima samo je bitno da ima tu atmosferu, fazon i otkacenost.. Ko je gledao Ally razumece za cime tragam
Npr. Scrubs
http://i.imgur.com/B9KmBXZ.jpg
Ili New Girl
http://i.imgur.com/zHkgWDu.jpg
Modern Family
http://i.imgur.com/AvVkQxI.jpg
The Big Bang Theory
http://i.imgur.com/CR0FYAE.jpg
Ako podjes gledati TBBT, pogledaj prve 3-4 sezone. Ostalo je dno.
Inace, izašla je finalna epizoda prve sezone Wayward Pines. Moram priznati da me kraj razocarao. Nisam ono ocekivao. Ne mora biti nuzno lose ali sumnjam da ce S2 biti interesantna kao prva..
A cekao sam i zadnju epizodu zbog prve scene prve epizode koja mi sada bas i nije najjasnija ali.. nije ni bitno.
Meni je TBBT i dalje odlična serija. Naravno, nije mi onako WOW kao prve sezone, ali je i dalje vrlo rado gledam.
nexexcalibur
23.7.2015, 22:32
Ako podjes gledati TBBT, pogledaj prve 3-4 sezone. Ostalo je dno.
Inace, izašla je finalna epizoda prve sezone Wayward Pines. Moram priznati da me kraj razocarao. Nisam ono ocekivao. Ne mora biti nuzno lose ali sumnjam da ce S2 biti interesantna kao prva..
A cekao sam i zadnju epizodu zbog prve scene prve epizode koja mi sada bas i nije najjasnija ali.. nije ni bitno.
Znaci izasla ranije, zar nisu rekli da je mini serijal u pitanju, verovatno je to neki novi sistem kojim se Fox sluzi. Nakon pilot ordera idu 10 epizoda, ustanovi se gledanost i onda se u drugoj sezoni izgruva 16+ epizoda (prvi primer Empire, sad je WP)...
Odgledah i ovu zadnju, kad sagledam celu sezonu ne bih preporucio ljudima da gledaju, jako traljava, u vrh glave b produkcija koja je na brzinu sklepana.
I ja bih se pošto odgledah nekako i poslednju epizodu Sense8 u prvoj sezoni, da se ogradim i povučem preporuku za ovo pedersko *****e. Teško da će od ovoga biti više i u sledećoj.
Hasta la vista, Wachowskis(y a todos)...
Odgledah i ja poslednju epizodu Wayward Pines-a.
Mogu samo da kažem: jedva čekam sledeću sezonu! :)
Suad Novic
24.7.2015, 10:29
Odgledah i ja poslednju epizodu Wayward Pines-a.
Mogu samo da kažem: jedva čekam sledeću sezonu! :)
" Baš me zanima kako će je nastaviti bez Itana Barka, koji kao gine, osim ako nije izveo neki trik. Bez njega bi bilo bez veze. Zna li neko kad se planira nastavak snimanja? Bar 4-5 pitanja su ostala bez odgovora. Samo da se ne pretvori u rat sa zombijima"
.
"GONE" - 'Wayward Pines' digital companion series gives viewers a glimpse of the world before
http://i.imgur.com/AhpC8J8m.jpg (http://i.imgur.com/AhpC8J8.jpg)
FOX has been producing a digital companion series alongside its weekly “Wayward Pines” episodes.
The companion series chronicles Eric Barlow’s search for his wife Sarah, a journalist, after she leaves him a goodbye message and disappears. His search — aided by Sarah’s colleague Elena, who may not be as trustworthy as she seems — leads him to an Idaho mountain where a man named Digger has been tasked with working on a mysterious construction project.
Gone: A Wayward Pines Story
Microsoft / Fox Network
28 min.
Written & Directed by Christopher Leone
GONE is a 10-episode companion series to M. Night Shyamalan's event series WAYWARD PINES on Fox. GONE tells the story of the one who stayed behind: when Eric Barlow's wife Sarah goes missing, she leaves behind only a cryptic video on her tablet, which draws Eric into the mystery of Wayward Pines. Sponsored by Microsoft Surface, the series organically weaves an original story and product integration into the Wayward Pines universe.
http://www.fox.com/gone
Hehe, super mi je ovaj WP sajt :) http://www.welcometowayward.com/
nexexcalibur
24.7.2015, 14:40
Ma bre nema druge sezone Waywarda...Uvek je planirano da bude mini serija od 10 epizoda, pa kad je postala najgledanija (realno, leto je i susha, inace ne bi prisla prvom mestu) pricalo se o drugoj sezoni. Pre 5-6 dana su zvanicno rekli da nece biti druge sezone. Kraj je takodje fino odradjen, nema sta tu vise da se prica...
slavkostorm
24.7.2015, 15:47
Zna li neko gde moze da se strimuje ili da se skine serija ''L'onore e il rispetto'' ili na nasem "Čast i poštovanje"? Nasao sam samo na italijanskom ali prevoda bas nigde nema.
Ma bre nema druge sezone Waywarda
Znam, ali se ja ipak nadam ;)
Ma bre nema druge sezone Waywarda...Uvek je planirano da bude mini serija od 10 epizoda, pa kad je postala najgledanija (realno, leto je i susha, inace ne bi prisla prvom mestu) pricalo se o drugoj sezoni. Pre 5-6 dana su zvanicno rekli da nece biti druge sezone. Kraj je takodje fino odradjen, nema sta tu vise da se prica...
Napravili pobunu, izginuli za slobodu, ubili glavnog "dizajnera" i grad postao još gori bez ikakvog objašnjenja. I bez ikakvog objašnjenja ko i zašto uopste vlada. Oni klinci koji su bili na strani Doktora su postavljeni na vlast grada i napravili gori zatvor nego sto je bio i ako je on ubijen zbog takve politike. Fino odradjeno nema sta..
Citav progres serije je unakazen sa grbavim završetkom.
Intenzitet u Mr.Robot znacajno pada. Postaje sve vise prazna.
True Detective sve gora i gora.
To je i ocekivati od usa network iako su se ljudi ponadali
nexexcalibur
24.7.2015, 22:35
^^ Kad kazem fino odradjen, ne mislim na kvalitet, serija je tesko djubre, kao sto neko rece jos nakon pilota, ovakve serije sa ogradjenim gradicima su osudjene na propast. Mislim da je zaokruzena, nema sta tu vise da se prica, Wayward Pines je ispricana prica.
Inace je sve lepo ispricano
Pilcher je napravio skroviste za prvu generaciju, sa sve oruzjem dovoljnim za neutralizaciju abbiesa i uspostavljanje kontrole nad gradom. Video si da je novi sherif lik koji je ubio onog sto pravi igracke. Dakle indoktrinacija Pilchera je uspela, covecanstvo ce preziveti, ali pod njegovim pravilima...
Vezano za ostale letnje serije, True Detective najvece razocarenje, stao sam na drugoj epizodi. Jos kad vidim da neko hvali onog morona Vince Vona, lik ne zna da glumi. Zaigrao se malo onaj kreator. Mr Robot mi je od pocetka bio 2edgy4me, odgledao sam 4 epizode, ali vec pocela da me nervira. Nastavicu da gledam, jer imam teoriju da su MrRobot i glavni glumac ista osoba (a la Fight Club)...
My bad.. pogresno sam te razumio. Enivej, da, na trecoj epizodi sam odustao od Waywarda ali me drzala prva scena prve epizode sa psihijatrom i onda nastavio..
sto se uspostavilo da je cisti misleading.
Meni je serija bila simpaticna ali da, daleko od neke kvalitete.
Vince Vaughn je katastrofalan. Znam lika ali se ne mogu sjetiti ni jednog njegovog filma. I onda vidim da glumi u toilet humor komedijama koje u zivotu nisam mogao gledati.
Nista ne propustas sa detektivima. Zadnja epizoda je totalni off. Izgubili su se skroz.
^^ Kad kazem fino odradjen, ne mislim na kvalitet, serija je tesko djubre, kao sto neko rece jos nakon pilota, ovakve serije sa ogradjenim gradicima su osudjene na propast. Mislim da je zaokruzena, nema sta tu vise da se prica, Wayward Pines je ispricana prica.
Inace je sve lepo ispricano
Pilcher je napravio skroviste za prvu generaciju, sa sve oruzjem dovoljnim za neutralizaciju abbiesa i uspostavljanje kontrole nad gradom. Video si da je novi sherif lik koji je ubio onog sto pravi igracke. Dakle indoktrinacija Pilchera je uspela, covecanstvo ce preziveti, ali pod njegovim pravilima...
Vezano za ostale letnje serije, True Detective najvece razocarenje, stao sam na drugoj epizodi. Jos kad vidim da neko hvali onog morona Vince Vona, lik ne zna da glumi. Zaigrao se malo onaj kreator. Mr Robot mi je od pocetka bio 2edgy4me, odgledao sam 4 epizode, ali vec pocela da me nervira. Nastavicu da gledam, jer imam teoriju da su MrRobot i glavni glumac ista osoba (a la Fight Club)...
U vezi "Mr.Robot":
Nije ti loša teorija.
Mene smara glavni glumac i baš sam se nadao da je poginuo kada ga je Mr.Robot gurnuo i da će seriju nastavljati neki drugi likovi tj. da je glavni lik u seriji Mr.Robot i da on povezuje u jednu priču više raznih likova.
Pogledao sam prve dve epizode americke verzije Shameless, deluje zanimljivo i odlicna priprema za nadolazeci ispitni rok.Treba mi neka crna komedija kako bih prebrodio sledeca dva teska meseca.:DBilo je scena zbog kojih sam vristao od smeha, ocekujem od druge ili trece sezone kada se uhodaju bolji kvalitet epizoda.
nexexcalibur
30.7.2015, 12:16
Dobre vest!
http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/d77ab8b05833e4fb9d9f7031f304cec0/202394059/amazontopgear.jpg
Amazon snaps up former 'Top Gear' trio for new motoring show (http://www.engadget.com/2015/07/30/amazon-top-gear/?sr_share=facebook)
In addition to the presenters, Andy Wilman, the major creative force behind Top Gear is also involved, so people should expect the show to carry on in the style of its predecessor.
:alealeee:
The Strain (2014)
http://www.imdb.com/title/tt2654620/?ref_=nv_sr_1
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Strain_%28TV_series%29
http://s9.postimg.org/dpf1exbsb/The_Strain_2014.jpg (http://postimg.org/image/dpf1exbsb/)
Serija zasnovana na trilogiji istoimenog naziva (pisci su Giljermo Del Toro i Čak Hogan) koja prati priča o dr Efraimu Gudvederu, šefu centra za kontrolu zaraza u Njujorku. On i njegov tim počinju da istražuju misteriozno izbijanje virusa koji izazva vampirizam. Kako virus počinje da se širi, Efraim i njegov tim počinju borbu za čovečanstvo.
Serija je dobila drugu sezonu. Novih 13 epizoda emitovaće se na leto 2015. godine.
Srdjan Novitovic
5.8.2015, 3:10
Tj već je počelo emitovanje druge sezone :-) Subjektivno mišljenje- generalno cela serija (prva sezona i pocetak druge) bi se mogla okarakterisati kao totalno osrednja-nit smrdi nit miriše :-D
Dobre vest!
Dacia Sandero :D
Sta je sa The.Man.in.the.High.Castle...Pojavila se druga pre mesec dana i ...???!!!
To je leakovala sa zatvorene prezentacije.Los kvalitet je
http://cdn3.denofgeek.us/sites/denofgeekus/files/styles/article_main_half/public/2/41//penny_dreadful_poster_eva_green.jpg?itok=6jvd__3m
Penny Dreadful (http://www.imdb.com/title/tt2628232/?ref_=kw_li_tt)
Jel ovo viktorijanski Supernatural? Prati li neko?
OK je serija, puno poznatih prica (Drakula, Frankenstajn,...) spojenih u jednu. Sama ideja sa spajanjem prica se meni ne svidja, dovoljno je razlicito od originala da i nije moralo tako, ali je serija ipak dosta dobra. Ima slicnosti sa Supernatural-om (viktorijanskim: ), ali je ipak drugacije. Vredi pogledati.
^Hvala, toxic.+1:) Upravo gledam prvu epku Jonathan Strange & Mr. Norrell. (http://www.imdb.com/title/tt2548418/?ref_=ttep_ep_tt) Na pola mi uopšte ne deluje da bi mogla biti zanimljiva pa reko da se prešaltujem na vreme...:D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.