PDA

Prikaži potpunu verziju : TV serije

Strane : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

Pandemonium
7.2.2010, 2:57
Da, taj baja se jedini... ističe. Dobra je serija; na žalost, glupim amerima se ne sviđa, gledanost je užasna. Imaju sređenu drugu sezonu, ali kako stvari stoje, ako se ne desi neko čudo sa rejtingom, prdnuće u čabar.

Pandemonium
25.3.2010, 19:08
It's Always Sunny in Philadelphia (http://www.imdb.com/title/tt0472954/) - najbolja komedija ikad!

Picard
27.3.2010, 19:54
Dobro je da se jos nekome svidja Stargate Universe. :) Jedva cekam nove epizode.
Trenutno gledam Battlestar Galactica-u, odusevljen sam, serija je fenomenalna :aplauz:, ne znam kako je nisam ranije odgledao. Kad zavrsim sa njom prelazim na Caprica-u.

GordoN
27.3.2010, 20:15
Pandemonium, tnx za preporuku odgledao sam prvu sezonu i serija je jednom recju fenomenalna...

Bas gledam malopre novu epizodu Kaprike i vidim dole u uglu SG:U next friday. Tako da nove epizode dolaze sledeceg petka, i ja jedva cekam. Cini mi se da im je odobrena i druga sezona, koja ce verujem biti bolja od prve jer sada konsultuju fanove serije (videh tamo negde link na IMDB gde mozete dati svoje ideje kako da poboljsaju seriju)

Pandemonium
28.3.2010, 4:43
Dobro je da se jos nekome svidja Stargate Universe. :) Jedva cekam nove epizode.
Trenutno gledam Battlestar Galactica-u, odusevljen sam, serija je fenomenalna :aplauz:, ne znam kako je nisam ranije odgledao. Kad zavrsim sa njom prelazim na Caprica-u.

NEMOJ da gledaš Capricu. Smorićeš se, ako ti se Galactica svidela. Meni je Galactica, uz Babylon 5, najbolja SF serija. Caprica je, uz još par njih, na onom drugom kraju. ;)

zone2403
28.3.2010, 14:14
Nije Caprica losa, ja je pratim ( naravno BSG sam sa odusevljenjem odgledao :)), samo za razliku od Galactice to nije serija koja ima mnogo akcije, tempo je mnogo sporiji, ali mislim da ima potencijala da se razvije, ako joj budu dali vremena. Imam poverenja u RDM-a i njegovo pripovedanje.

Highlander
28.3.2010, 15:14
NEMOJ da gledaš Capricu. Smorićeš se, ako ti se Galactica svidela. Meni je Galactica, uz Babylon 5, najbolja SF serija. Caprica je, uz još par njih, na onom drugom kraju. ;)
Ovaj, kad pomenu Babylon 5, ja sam pogledao prvu epizodu Crusade-a, i to je iskustvo koje želim da zaboravim. Ubedljivo najgora epizoda neke sf serije koju sam ikada video... Valjda je to zbog toga što je spin-off, originalna serija je, nadam se, bolja...

Pandemonium
28.3.2010, 15:41
Ne bih znao za Crusade, nisam ga gledao. Babylon 5, s druge strane, me je kupio tek sredinom druge sezone. Ali me je kupio za sve pare :D

Nestor
28.3.2010, 16:43
Bored to Death (http://www.imdb.com/title/tt1255913/)
Community (http://www.imdb.com/title/tt1439629/)
Breaking Bad (http://www.imdb.com/title/tt0903747/)
In Treatment (http://www.imdb.com/title/tt0835434/)
Dexter (http://www.imdb.com/title/tt0773262/)
Ako je neko vec pominjao ove serije ja potvrdjujem da su dobre, a ako nije onda ih predlazem.
Prve dve su komedije, Bored To Death - pomalo lici na Wes Andersona pa ko voli njegove filmove i ovo ce mu se dopasti, Community - je polusatna komedija koja je odlicna kad hocete da odmorite mozak, Breakind Bad - je mozda i najbolja drama koju sam gledao, In Treatment - prva sezona me odusevila i neverovatno navukla, druga sezona ne bas toliko, Dexter - prvi put da mi u serijalu prva sezona nije i omiljena, to je 4 sezona sto se Dextera tica.

NjegovaWisost
28.3.2010, 21:01
Sve sve, ali zašto svi ljudi u Čarima moraju da eksplodiraju kad ih ubiju... :aplauz:

player1
28.3.2010, 22:30
Sve sve, ali zašto svi ljudi u Čarima moraju da eksplodiraju kad ih ubiju... :aplauz:

^ Pecas narod? A? Ko odgovori indirektno priznaje da gleda tu seriju. Lukavo. :D

Pandemonium
29.3.2010, 3:15
^ Pecas narod? A? Ko odgovori indirektno priznaje da gleda tu seriju. Lukavo. :D

Ja je gledam! Tj, ja gledam Ališu Milano :cool:

NjegovaWisost
29.3.2010, 4:42

Kad sam išao u osnovnu, dakle prije 7 ili više god, odgledao sam je čitavu xD

ivan90BG
29.3.2010, 16:39
To su demoni, i ne eksplodiraju nego sagore u paklenoj vatri (ako ih Pajper dezintegriše onda to liči na eksploziju)

Inače mislim da je to jedna od najboljih serija ikada na televiziji, i ne samo zbog specijalnih efekata ili akcije (koje i nema mnogo), već zbog priče koja se konstantno menja kroz celu seriju, nema monotonosti kroz epizode, tj stalno se pojavljuju i nestaju razni likovi koji postaju važan deo priče dok su prisutni, a i emotivnost glavnih likova je veliki deo dešavanja u seriji i taj element je odlično uparen sa ostalim dešavanjima, a dobrim delom serije i preuzima primat.

Odgledao sam prvih 6 sezona, sad sam u 7-oj (;)65 GB (metričkih) ukupno)

irreal
29.3.2010, 17:09
O_o

ma daj covece.
jedna od najboljih serija ikada na televiziji ?

nije losa, ali daaaaaleeeko je od najbolje, sigurno.
i to manje spada pod stvar ukusa koliko pod zdrav razum :)

gledao sam to jako davno, kolko se secam prica je puna ogromnih rupcaga, pored toga sto je plitka, naravno.
gomila epizoda su na isti fazon, previse drame.

ja mislim da je charmed ipak serija cija je poenta da gledas dve dobre ribe :)

Pandemonium
29.3.2010, 18:21
Nisam znao da postoje ljudi koji misle da postoji neka druga poenta :D

ivan90BG
29.3.2010, 19:59
Prvo odgledajte celu seriju pa onda recite da li su poenta samo dve-tri dobre ribe ili je nešto više od toga. A Charmed je mnogo više od toga.

irreal
29.3.2010, 20:46
aha, znaci treba da odgledas celu seriju od pocetka do kraja da bi se navukao da gledas seriju ?

wtf ?

ivan90BG
29.3.2010, 22:52
Dobro ajde, ne treba da se odgleda cela serija, ali sigurno par sezona za redom, i ne da bi se navukao (zašto bih je "nabavljao" celu da nisam želeo da je ogdgledam), već da bi shvatio da suština nisu dve-tri dobre ribe koje raznose demone, a onaj koji tvrdi da je to suština ne vidi ništa iza glavnih junakinja.

caine
30.3.2010, 3:51
Inače mislim da je to jedna od najboljih serija ikada na televiziji, i ne samo zbog specijalnih efekata ili akcije (koje i nema mnogo), već zbog priče koja se konstantno menja kroz celu seriju, nema monotonosti kroz epizode, tj stalno se pojavljuju i nestaju razni likovi koji postaju važan deo priče dok su prisutni, a i emotivnost glavnih likova je veliki deo dešavanja u seriji i taj element je odlično uparen sa ostalim dešavanjima, a dobrim delom serije i preuzima primat.

Ovo je kao da si rekao "AC/DC je najbolji rock bend zato što koriste gitare." :p Promenu glumačke ekipe, "emotivnost", itd, ima svaka druga američka serija. Valjda mora da ima nešto više od zanatsko-šablonski odrađene strukture (u šta spada ovo što si ti nabrojao) da bi bila jedna od najboljih.

Marti Misterija
30.3.2010, 12:26
...ja mislim da je charmed ipak serija cija je poenta da gledas dve dobre ribe :)

Slazem se sa tobom u svemu osim u poslednjem posto bih ipak rekao da tamo ima tri dobre ribe (naravno otkad je R. McGowen zamenila miss "90210").

Inace ja sam seriju gledao dok se davala tokom 90-ih i ista je bila sasvim OK za ubijanje vremena, sto je sasvim zadovoljavajuce, posto neke nikad ne dodju ni do tog stepena.

irreal
30.3.2010, 13:10
Slazem se sa tobom u svemu osim u poslednjem posto bih ipak rekao da tamo ima tri dobre ribe (naravno otkad je R. McGowen zamenila miss "90210").

Inace ja sam seriju gledao dok se davala tokom 90-ih i ista je bila sasvim OK za ubijanje vremena, sto je sasvim zadovoljavajuce, posto neke nikad ne dodju ni do tog stepena.

da da, zaboravih na R. McGowen.
po meni, od 4 ukupno, 3 su dobre :)

inace, slazem se, ok je bila za ubijanje vremena (eh, tada sam bar imao vremena :))

al izjaviti da je jedna od najboljih na televiziji (dal je mislio kod nas, kod nas trenutno, u svetu, svejedno) je apsurdno.

Pandemonium
30.3.2010, 13:27
Dobro ajde, ne treba da se odgleda cela serija, ali sigurno par sezona za redom, i ne da bi se navukao (zašto bih je "nabavljao" celu da nisam želeo da je ogdgledam), već da bi shvatio da suština nisu dve-tri dobre ribe koje raznose demone, a onaj koji tvrdi da je to suština ne vidi ništa iza glavnih junakinja.

Molim te, zabave radi, reci mi šta je to iza glavnih junakinja što ja ne vidim. :rolleyes:

Mene kod Charmed do ludila dovodi način na koji se glavne junakinje ponašaju. Ne znam da li su producenti namerno to forsirali, ali one se ponašaju užasno isfolirano, nategnuto, kao šiparice. Pitam se ko im je ciljna grupa. U tom festivalu kolutanja očima i cheezy replika prednjačila je Rose McGovan, koja je privatno totalno lud lik (trivia - ona je bivša riba Marlin Mansona :eek:). Onoj sestri što je imala decu bih zabio budak u glavu koliko je iritantna!

player1
30.3.2010, 13:42
Pitam se ko im je ciljna grupa.

Pa zenska publika. Priznajem, moja sestra je ko luda pratila tu seriju kad se davala na Pinku, pre ko zna koliko godina. :D Dodas i musku publiku, koje je tu da gleda dobre ribe (il da pravi drustvo svojim devojkama), i eto ti formule za dobru gledanost.

Pandemonium
30.3.2010, 14:05
Ma jasno, to moje pitanje je više bilo nekako... retoričko :)

Hephaestus
30.3.2010, 15:21
Kada se vec prica o zacaranima, serija, sto se mene tice, nije bila losa kada sam bio deset godina mladji, ali mi se sada ne dopada. Covek bi pomislio da ce kako vreme odmice unaprediti malo te specijalne efekte, ali su oni ostali maltene kakvi su bili i na pocetku. To i nije najveci nedostatak, najveci problem serije su velike rupe u prici koje se glupavo popunjavaju ili se ne popunjavaju uopste.
I u seriji su samo dve dobre ribe, na pocetku je bila dobra samo jedna, ona sto je udata, zaboravih joj ime, ima previse siroke kukove za moj ukus.

Marti Misterija
30.3.2010, 22:26
Kao sto rekoh serija je sasvim OK za odgledati kada na ostalim programima nema bas nista bolje (a cesto je slucaj da na nasoj televiziji inace i nema sta da se pogleda a masa programa), narocito uz toliko sadrzaja koji ne vredi da se pogleda cak ni u takvim slucajevima kada na ostalim programima niceg pametnog nema.

Takodje pre 10+ godina ista je sigurno bila zanimljivija jer je opet gledajuci serije tog vremena donela kakve-takve efekte, a ko inace voli knjige, igre etc. u kojima se pojavljuje nesto magije nasao je za shodno da pogleda istu i ubije vreme.

Danas to vec nije to, ali opet kakvih sve serija ima i kada nema niceg boljeg za pogledati i ova serija je sasvim OK i sa ove tacke gledista.

zvucnjak
31.3.2010, 9:24
Wtf? Charmed? Jel o tome ovde rec?

A koji vam je omiljeni Mocni Rendzer?

caine
31.3.2010, 12:33
Kao sto rekoh serija je sasvim OK za odgledati kada na ostalim programima nema bas nista bolje (a cesto je slucaj da na nasoj televiziji inace i nema sta da se pogleda a masa programa), narocito uz toliko sadrzaja koji ne vredi da se pogleda cak ni u takvim slucajevima kada na ostalim programima niceg pametnog nema.

Ko ima Fox Life nikad ne mora da se zlopati sa Charmed. :)

Highlander
31.3.2010, 14:09
Wtf? Charmed? Jel o tome ovde rec?

A koji vam je omiljeni Mocni Rendzer?
Bio prvo plavi, pa onda beli. Što pitaš?

Marti Misterija
31.3.2010, 20:20
Ko ima Fox Life nikad ne mora da se zlopati sa Charmed. :)

Ma ja se i ne patim sa Charmed, nego se vise zalim na to da nema stvarno sta da se pogleda na TV-u, tako da pored silnih politickih emisija, talk-show, reality-show, grand i slicnih emisija Charmed mu dodje jos OK.

Fox Life i narocito Fox Crime imaju neke sasvim OK serije ali je problem sto su to uglavnom serije koje sam davno gledao na nekim drugim kanalima i koje se rekao bih repriziraju i na ta dva kanala.

@ Zvucnjak

Ako si onim komentarom zeleo da pokazes koliko si ti zreo/odrastao i ispred nas ostalih koji diskutujemo o ovome... http://cafe.mobil.hr/images/smilies/nono.gif

zone2403
1.4.2010, 0:49
Vidim da je RTS (na moje prilicno iznenadjenje) poceo da pusta Harpers Island, nedeljom od 23.00h, moja preporuka, ako vec niste gledali.

Marti Misterija
1.4.2010, 2:32
Jel da kazem ko je ubica za one koji nisu gledali?:dzavo:

U svakom slucaju stvarno svaka preporuka, problem sa serijom je sto ima samo 13 epizoda, mada su probali da se izvade tako sto su napravili surogat seriju koja je indirektno vezana za dogadjanja na ostrvu.

Kurdt
1.4.2010, 15:43
THE WIRE (http://www.imdb.com/title/tt0306414/)
P.S. Po mom misljenju definitivno najbolja TV serija!:dedica:

uros@3D
3.5.2010, 23:46
Evo nekih po meni top serija...

1. LOST - Po meni najbolja serija ikad... Prica je toliko kompleksna da je gotovo nemoguce ispratiti radnju ako ne odgledate sve epizode od pocetka do kraja. Inace ostalo je jos samo 4 epizode do finala. Can't wait... :alealeee:

2. Prison Break

3. Charmed (4ever) :D

4. The Simpsons

5. The Pacific ili The Band Of Brothers - jeste da su mini serije, ali mnogo dobre...

Inace ljudi, stvarno odgledajte LOST. Ono se ne sme propustiti... Ako imate poteskoca da ispratite tok radnje, posetite:

www.lostpedia.wikia.com

Od 6-og serijala, obavezno posle svake epizode posecujem ovaj sajt.

GordoN
4.5.2010, 0:31
http://www.thecinemasource.com/moviesdb/images/The_4400_Season_Two_DVD%20-%20Patrick_Flueger%20%20Laura_Allen.jpg

Ja mogu da vam preporucim The 4400 (http://www.imdb.com/title/tt0389564/). Videh neki dan da se emituje i na b92. Skinuo sam sve 4 sezone i sada sam na pola druge i moram da priznam da je odlicna. Mislio sam da sam odgledao sve dobre Sci-fi serije ali sam se prevario. . Malo sam se razocarao sto
otmicari nisu bili vanzemaljci, vec ljudi iz buducnosti ali sta je tu je.

napomena:ako pranirate da gledate seriju,ne otvarajte spojler dok ne odgledate prvu sezonu

galebns
4.5.2010, 0:53
Ja sam se razocarao sto je nisu zavrsili :(

player1
4.5.2010, 0:54
Prakticno prekinuta na kraju 4. sezone. Ko knjiga kojoj fale sva poglavlja.

uros@3D
4.5.2010, 9:14
E da, kako sam to mogao da zaboravim. The 4400 je odlicna serija... Gledao sam dok se davala prvi put na B92, moracu da skinem. :)

Pandemonium
4.5.2010, 23:00
Dexter (http://www.tv.com/dexter/show/62683/summary.html?q=dexter&tag=search_results;title;1)

Možda je neko preporučivao, ali nije na odmet da se ponovi. Toliko je dobra serija :)

dejanl
7.5.2010, 9:06
Daybreak.
Mislim da je vec pominjana, ali posto sam je upravo odgledao i odusevio se...
Tema iz filma Groundhog Day uz par inovacija. Covek bi pomislio da koncept ne moze da se razvlaci na toliko epizoda, ali ja sam imao neodoljivu zelju da ih pogledam sve odjednom i bilo mi je malo kad se zavrsilo.

Srlandand
18.5.2010, 0:21
http://frugalware.org/~devil505/blog/wp-content/uploads/2010/01/how_i_met_your_mother_s1_box222.jpg

Pandemonium
18.5.2010, 1:33
http://frugalware.org/~devil505/blog/wp-content/uploads/2010/01/how_i_met_your_mother_s1_box222.jpg

:tapsh:

DJOXXXA
18.5.2010, 12:16
Po meni je Lost izgubio svoj kvalitet onog trenutka kada je pocela prica sa putovanjem kroz vreme, ali da ne budem samo kritican izdvojio bih komedije How I met your mother, Two and a half men i the Big bang theory kao urnebesno smesne. Moje preporuke za ove 3 serije.

Marti Misterija
18.5.2010, 14:26
Od starijih komedija sam voleo da gledam "Treci kamen od sunca", dok trenutno od "novijih" serija gledam "Sanctuary" i serija nije losa.
Naravno, gledao sam i boljih od nje ali je i ova sasvim OK i ja sam sasvim zadovoljan istom.

caine
18.5.2010, 14:33
Da, Treći kamen od Sunca... bilo bi super kad bi neko to reprizirao. Sad se na Fox Lifeu daju Just Shoot Me i Spin City, jedne od meni omiljenih serija... I Dharma i Greg koja je prilično dobra, ali nije na tom nivou.

Pandemonium
18.5.2010, 18:33
Spin City je sjajna, dok nisu doveli Čarli Šina.

Lost je prso k'o dulek u trećoj sezoni. Sad ga više gledam kao comic relief. Moja prognoza za kraj serije - poslednja scena = prva scena u pilotu (Džek otvara oči, on u džungli, oko njega haos, avion pao).

caine
18.5.2010, 22:06
Meni se i sa njim sviđa, k'o neki prequel za Two and a Half Men. :D

Juraj
23.5.2010, 2:53
Ima li išta na fazon BSG? Ne mora biti neka pretjerano dobra grafika, ali postoji li kakva serija s odličnom, kompletiranom pričom koja se odvija u svemiru. Blake 7, Star Trek i Babilon 5 odgledano :P. Hvala unaprijed.

Pandemonium
23.5.2010, 13:39
Ima li išta na fazon BSG? Ne mora biti neka pretjerano dobra grafika, ali postoji li kakva serija s odličnom, kompletiranom pričom koja se odvija u svemiru. Blake 7, Star Trek i Babilon 5 odgledano :P. Hvala unaprijed.

Probaj Andromedu. Znam da je na taj fazon, ali nikad nisam gledao.

GordoN
23.5.2010, 14:30

Farscape.

zone2403
23.5.2010, 22:40
Stargate Universe, bas je na fazon BSG, dotle da je malo i kopira! :)

Pandemonium
30.5.2010, 6:32
The Shield (http://www.imdb.com/title/tt0286486/) :o:o:o

dejanl
22.7.2010, 21:10
Odgledao sam harper's island. Da je kojim slucajem onaj ko ju je ovde preporucio bio samnom nakon sto se zavrsila poslednja epizoda, neko bi zavrsio u zatvoru a neko na groblju.
Nadam se da se sad nece naci neko bistar da pita zasto sam je uopste gledao do kraja.

ZoNi
23.7.2010, 0:58
da pita zasto sam je uopste gledao do kraja.

Zato što je prilično dobra serija? Radnja je malo "bušna", ali je serija, sve u svemu, zabavna :)

dejanl
23.7.2010, 9:57
Zato što je prilično dobra serija? Radnja je malo "bušna", ali je serija, sve u svemu, zabavna :)

Malo busna? Nikad nisam video toliko nebuloza na jednom mestu. Kao prvo, ostrvom odjekuju krici i jauci, pucnjava i eksplozije a niko od lokalaca da pozove vojsku ili policiju. Cak i ako je moguce onesposobiti telekomunikacije kako su oni predstavili, na takvim ostrvima svaka druga kuca ima svoju radio stanicu, valjda bi se neko bar zabrinuo za svoju bezbednost.
Neki likovi su prosto zaboravljeni i nije objasnjeno sta je bilo sa njima.
Neki su poginuli od tako bezazlenih stvari kao sto je pad u vodu sa 10-ak metara.
Ponasanje vecine likova je toliko nelogicno da sam se stalno pitao koji je to producent odobrio ovakav scenario - naoruzani puskama beze od golorukog ubice koji ih onda ubija jedno po jedno, a navodno svi umeju da koriste oruzje; otac i cerka u setnji prezive smrtonosnu zamku i onda nastave dalje ni ne pogledavsi sta ih je udarilo, a diskutuju o tome sta je to moglo biti - moglo bi se ovako na vise strana nabrajati.
Bolje da ne ulazim u to kako je serija zavrsena, u poredjenju sa tim je sve sto je pre bilo sasvim ok.

zvucnjak
4.9.2010, 21:09
Dok se čekaju nove sezone Dextera, Housea, Heroja, i Californication, gleda se

Burn notice

http://tvbythenumbers.com/wp-content/uploads/2009/08/Burn-Notice.jpg

Simpatična serija o simpatičnom špijunu koji je izbačen iz posla, i sada bez svojih starih konekcija i sredstava, pokušava da sazna zašto mu se to desilo, dok u isto vreme zarađuje za život pomažući ljudima uz pomoć svog prijatelja i bivše devojke...

GordoN
4.9.2010, 21:40
Samo sto Heroja koliko ja znam nece vise biti.

zone2403
6.9.2010, 14:52
Odgledao sam harper's island. Da je kojim slucajem onaj ko ju je ovde preporucio bio samnom nakon sto se zavrsila poslednja epizoda, neko bi zavrsio u zatvoru a neko na groblju.
Nadam se da se sad nece naci neko bistar da pita zasto sam je uopste gledao do kraja.
Eto jos cu i da nastradam zbog postovanja na forumu! :)
Back on topic, poceo sam da gledam ''Southland'' http://www.imdb.com/title/tt1299368/,
prica o policajcima iz LA. Posebno mi se svidelo sto serija odise slicnim duhom kao nesto starija ''Homicide life on the streets''.

mp3lopov
16.9.2010, 23:00
Dok cekam nastavak Dexter-a (finale 4 sezone = :n_klanja::n_klanja::n_klanja: ) a zbog nedostatka dobrih filmova gledao bih neku seriju. Koja je najbolja od ovih?

The Wire
Heroes
Weeds

Koliko sam skontao o njima se najvise pise po netu. (Ni Dexter-a ne bih poceo pratiti da nije bilo foruma)

GordoN
17.9.2010, 16:20
Odgledaj The 4400, posto su to kao Heroes samo mnogo bolje! Druge dve nisam gledao ,ali za The Wire sam cuo samo reci hvale tako da ako volis krimice slobodno gledaj

Pandemonium
17.9.2010, 21:01
The Wire
Heroes
Weeds

The Wire - nisam gledao, ali sam čuo od kolege da je odličan.
Heroes - težak smor, barem meni
Weeds - sjajan

Što se Dextera tiče, ja bih kraj 4. sezone stavio da bude kraj serije, jer je onaj kraj praktično bio zatvoren krug za Dextera. Ipak, i ja jedva čekam da počne 5. sezona.

mp3lopov
17.9.2010, 21:34
Tipovao sam da ce ljudi predloziti Heroes, jer sam procitao par pohvala i par klipova koje sam pogledao na YouTube su bili cool. Ali sam takodje cuo da kasnije postane smor, (Prison Break :facepalm ) tako da cu preskociti. Skinucu par epizoda Weeds pa cu videti. Hvala u svakom slucaju.

dzonihsv
17.9.2010, 21:54
Dobar je ''Heroes'', samo što negde od treće sezone mnogo počinju da ubijaju sa ''diskusijama'' i malo mesta ostane za neki dobar zaplet/fajt i slično.

Ako si ljubitelj ovog tipa serija (sci fi), slobodno pogledaj. Ako nisi, ne diraj je ni štapom. :)

mp3lopov
17.9.2010, 22:26
Jako gotivim Sci fi ali mrzim kad me serija ubije u pojam. Prison Break sam gledao samo prve dve sezone. Koliko Heroes postane smor kasnije? Mnogo? Ne bih da pocinjem ako prica kasnije postaje bas suplja.

Dimo
17.9.2010, 22:32
Prison Break sam gledao samo prve dve sezone.
Nisi ostao uskraćen. Radnja se kasnije samo razmotava i razmotava. I tako u nedogled, tipično američki.

dzonihsv
17.9.2010, 22:36
Jako gotivim Sci fi ali mrzim kad me serija ubije u pojam. Prison Break sam gledao samo prve dve sezone. Koliko Heroes postane smor kasnije? Mnogo? Ne bih da pocinjem ako prica kasnije postaje bas suplja.

Po mojoj slobodnoj proceni, 50%. Što znači da ti bude upola zanimljivije nego na početku.

Priča ne postaje šuplja, ali postaje nekako ''na silu odrađena''.

mp3lopov
18.9.2010, 0:12
Hvala dzoni, ali mislim da cu je ipak preskociti. Mislim da je preveliki pad kvaliteta. Jedino ako druge 2 budu bas teski smor vraticu se na Heroes.

Marti Misterija
18.9.2010, 12:09
Mislim da je pad kvaliteta Heroja i malo smora primetan samo u jednom delu epizoda trece sezone ali da je cetvrta sezona opet donela porast kvaliteta tako da me je nakon svega toga malo i iznenadilo zasto nije snimana peta sezona.

@ mp3lopov
Moja preporuka jeste da definitivno pogledas jer sve zavisi od toga kakav je kvalitet serije bio na pocetku a kvalitet Heroja je tkav da cak ni pad kvaliteta od 50% (ako je uopste toliko) nista ne znaci i da je cak i kao takva bolja od vecine serija u njihovom najboljem izdanju.

mp3lopov
21.9.2010, 0:48
Odgledao pola prve sezone Weeds i imam utisak da je serija nekako zenska, mislim serija nije losa ima jakih momenata ali je moj utisak da je nekako za zene. Da li nastaviti ili prekinuti sa gledanjem?

Iako sam odgledao samo 2 epizode Heroes prezadovoljan sam za sad. Hvala na preporuci.

BTW: Ko prvi odgleda Boardwalk Empire neka iznese utiske (jeste da je jedna epizoda malo)

Marti Misterija
21.9.2010, 19:49
Odgledao svih 26 epizoda (2 sezone) Sanctuary (http://www.imdb.com/title/tt0965394/fullcredits#cast) i moze da prodje mada ima solidno naivnih momenata i pojedinih nedorecenosti sto se tice radnje ali za zabavu i da prodje vreme serija je i vise nego OK. U stvari cini mi se da su najbolje epizode bile poslednje dve epizode druge sezone prikazane kao jedna epizoda od sat ipo, narocito sto se radnja nastavlja u prvoj epizodi trece sezone koja se premijerno emituje tek 15.10.

Takodje sasvim OK mi je spanska (ali ne "ona" spanska) serija Genesis (http://www.imdb.com/title/tt0801294/) i uopste mi nije jasno zasto je serija posle manje od dve sezone prestala da se emituje.

Pandemonium
21.9.2010, 23:15
Odgledao pola prve sezone Weeds i imam utisak da je serija nekako zenska, mislim serija nije losa ima jakih momenata ali je moj utisak da je nekako za zene. Da li nastaviti ili prekinuti sa gledanjem?

Gledaj, uopste nije ženska. Glavni lik je ženska, ali to je to. Scenaristi posle (recimo, od druge sezone) potpuno odlepe, ja sam se u par navrada gušio od smeha koliko nisu normalni (iako je serija samo delom komedija :))

todos
24.9.2010, 8:17
Što obustavili prikazivanje Star Trek?! Stvarno su debili po tom pitanju. Trenutno na tv gledam samo Soprano, i vrlo sam impresioniran tom serijom.

GagiPappa
30.9.2010, 16:43
Accordin to Jim
http://www.youtube.com/watch?v=Cje4H4UL7Lg

Boston Legal, True Blood, Scrubs, House.
Moram priznati da sam gledao i Seranove, u pocetku zbog zene mi:o ali posle mi je prijala, onaj termin od 22:30h (cini mi se) na kraju "teskog" dana, znala je da opusti.

Serije kao sto su Cari, BG i vecina SF mi ne leze iako volim SF. U stvari ne znam kako bilo ko preko 18 moze da gleda seriju kao sto su Cari?

Gledao sam ja i Mocne Rendzere ;) ali sve u svoje vreme.

Picard
30.9.2010, 17:38
Krenula je 2. sezona Stargate Universe.

Pandemonium
30.9.2010, 23:44
Ta serija kao da ima sve dobre sastojke, ali sastojci se medju sobom ne mešaju baš kako treba. Sve vreme sam imao osećaj da joj fali "ono nešto".

Btw, počeo i noci House. Prva epizoda - užas, druga - odlična. Počeo i Dexter - standardno dobar.

Highlander
2.10.2010, 18:09
Počela nova sezona Fringe-a, izašle već dve epizode. Ne odskaču mnogo od prethodnih, tj. dobre su. ;)

mvasic
4.10.2010, 4:17
No Ordinary Family - ludo. :)

mp3lopov
13.10.2010, 0:00
Novi Dexter vise nego odlican. BTW zna li se koliko je sezona planirano?

Toliko frke oko Boardwalk Empire, ali mislim da nikad nece pomutiti slavu Sopranovima.

petarrsfc
17.10.2010, 18:21
Evo ovako
Only fools and horses
Seinfeld
The x files
The Sopranos
Prison break

Picard
20.10.2010, 20:53
Ta serija kao da ima sve dobre sastojke, ali sastojci se medju sobom ne mešaju baš kako treba. Sve vreme sam imao osećaj da joj fali "ono nešto".

U pravu si, kao da nema sinergije između samih elemenata, sve je tu, ali fali neka "nit"... Sve se nadam da će se to promeniti, večeras gledam 4. epizodu, ali ne verujem da će biti nekog napretka.

OwerLord
27.10.2010, 12:40
Lost, Lost i samo Lost!!!

Mislim da se u dogledno vreme nece snimiti ovako dobra serija! Mozda sam posle odgledane zadnje epizode bio malo razocaran jer nisu 90% toga objasnili, medjutim u tome je bila i draz, ali ja nisam mogao da izdrzim pa sam ceprkao po netu i nasao dosta odgovora...

Flexyy
1.3.2011, 0:44
Da dignem temu iz mrtvih :D

Ae mi predlozite neku seriju na foru How i met your mother ono komicna serija sa dobrom pricom

HSVstoned
1.3.2011, 0:52
Only fools and horses, naravno :) ali ko ovo nije gledao ? ;)
Planiram da pocnem x-files ali mislim da ce mi danas biti smesna, kao klinac, u osnovnoj, sam se odusevljavao:D

Preporuka za Lost.

A mozda najbolji utisak na mene je ostavila ova serija :

http://www.imdb.com/title/tt0185906/

Band of brothers, i ja joj dajem ovu imbd ocenu- 9,6. :tapsh::tapsh::tapsh:

Picard
1.3.2011, 10:17
Ako voliš X-Files tip serija odgledaj Fringe ako već nisi.

Vulee
1.3.2011, 10:31

Ae mi predlozite neku seriju na foru How i met your mother ono komicna serija sa dobrom pricom
Frasier, ako nisi gledao. Odlična serija.

acaf
1.3.2011, 11:27

Arrested Development (http://www.imdb.com/title/tt0367279/)

HSVstoned
1.3.2011, 13:46
Ako voliš X-Files tip serija odgledaj Fringe ako već nisi.

Tesko da cu moci ovo.. I X files sam hteo cisto iz zezanja, kao mali sam se odusevljavao.. ali standardi su mi sada porasli.. uzasno porasli :D

Picard
1.3.2011, 13:55
Danas nema više hard-core SF-a, pod tim podrazumevam seriju u kojoj se radnja odvija na svemirskom brodu .... Zadnje što je vredelo je BSG, mada su i od nje napravili špansku seriju u 3. i 4. sezoni. Stargate Universe je imao dobar potencijal, ali su ga uništili razvodnjavanjem radnje i fokusiranjem na neke leve stvari ...

HSVstoned
1.3.2011, 14:06
Nikada me nije to ni zanimalo :D
Ne znam sta da gledam posle mucki, band of brothers i lost-a.. sve ostalo je smesno.
A sa druge strane sta posle simpsons, south parka, ren&stimpy.. ? Nista. :)

Highlander
1.3.2011, 15:33
Fringe nije nimalo naivna serija, radnja je komplikovana i tek počinje da se odmotava. Ja sam prvu sezonu odgledao iz dva puta, drugu sam malo duže gledao jer nisam imao mnogo vremena, a sad jedva čekam svaku epizodu iz treće sezone. Po mom mišljenju, DosijeX jeste kultna serija, bila je sjajna za ono vreme, ali je Fringe trenutno najbolja SF serija koja se prikazuje, možda bolja i od DosijeaX. ;)

FooFighter
1.3.2011, 18:15
Fringe nije nimalo naivna serija, radnja je komplikovana i tek počinje da se odmotava. Ja sam prvu sezonu odgledao iz dva puta, drugu sam malo duže gledao jer nisam imao mnogo vremena, a sad jedva čekam svaku epizodu iz treće sezone. Po mom mišljenju, DosijeX jeste kultna serija, bila je sjajna za ono vreme, ali je Fringe trenutno najbolja SF serija koja se prikazuje, možda bolja i od DosijeaX. ;)

+1

Sto neko negde vec rece, Johna Noblea bih mogao da slusam kako cita telefonski imenik, pa da mi opet zvuci zanimljivo. :D

BTW, Anna Torv je njam ;)

HSVstoned
1.3.2011, 19:26
Ok, hvala. Preuzecu:to_care: Fringe.
Steta sto su lost upropastili onako, mogla je da bude najjaca serija ikada ali i ljudi su previse ocekivali;)

Pandemonium
1.3.2011, 19:43
Speaking of Lost, pogledajte ovo (http://www.cracked.com/article_19043_6-classic-series-you-didnt-know-were-made-up-fly.html) (Lost je, naravno, na prvom mestu). Ima reči i o BSG, X Files, Twin Peaks, 24, a i o Star Wars.

caine
2.3.2011, 12:30
Ne znam sta da gledam posle mucki...
Recimo nešto sa ove (http://en.wikipedia.org/wiki/Britain%27s_Best_Sitcom) liste... :)

Highlander
2.3.2011, 16:17
Speaking of Lost, pogledajte ovo (Lost je, naravno, na prvom mestu). Ima reči i o BSG, X Files, Twin Peaks, 24, a i o Star Wars.

Pa da, svi smo to shvatili posle treće sezone, zaglibili se previše i završilo se kao što se završilo. Ja bih na ovu listu dodao i Cube serijal filmova. Lepo počeli, ali katastrofalno završili zato što nisu ni razradili sve kako treba...

HSVstoned
2.3.2011, 17:04
Lost je definitivno imao podlogu da bude najbolja serija ikada.
Steta stvarno mada ja cu ovih dana opet sa zadovoljstvom poceti da gledam, cisto da povezem neke sitnice.
A nekad mi je i kul sto su neke stvari ostale nerazjasnjene ili blago ali nedefinisano objasnjene, slucaj Jonh Lock-a, tu sam razradio lepu teoriju na lost forumu sa nekim likom. Mrzi me sada sve da pisem a i to su sam oteorije, nista potvrdjeno. Ali valjda je vecina ukapirala to iako serija nije skroz objasnila ovo.

HSVstoned
2.3.2011, 17:09
Recimo nešto sa ove (http://en.wikipedia.org/wiki/Britain%27s_Best_Sitcom) liste... :)

Zaboravih na alo alo, man behaving badly, black adder. Sve sam ih odgledao ali black adder mi je nekako najrealniji opet da se odgleda ;)

=FI=Ghost
30.6.2011, 12:08
Humoristična serija "The Mighty Boosh". Vrlo zanimljiv koncept koji kombinuje humor, fantastiku i muziku. Prikazuje se i na televiziji Ultra u večernjim satima pre Top Gear-a.

Hephaestus
1.7.2011, 20:49
@=FI=Ghost
Odlicna serija. Kada budem imao vremena, opisacu je malo detaljnije ljudima koji nisu gledali.

Nash Knight
2.7.2011, 0:13
Jel moze neko da mi preporuci neku dobru fantasy seriju, da nije Game of Thrones (to vec gledam) i da nije tresh (Xena, Legend of the Seeker..)?

Iris
2.7.2011, 0:43
Ne postoji. Na Hallmarku su svojevremeno prikazivali nekoliko ok fantasy mini-serija, ali su sve bile low-key (tipa The 10th Kingdom (http://www.imdb.com/title/tt0207275/)).

Lazar95
8.7.2011, 20:18
Jel moze neko da mi preporuci neku dobru fantasy seriju, da nije Game of Thrones (to vec gledam) i da nije tresh (Xena, Legend of the Seeker..)?

Legend of The Seeker je dobra serija...:D
Trenutno gledam Moje Drage Komsije , humoristicka serija sa odlicnim glumcima.

Sass Drake
9.7.2011, 1:16
^ Marijano je najjači. :D

Lazar95
10.7.2011, 22:48
^ Marijano je najjači. :D

Meni su svi zesci Nijeves , Marijano ,Belen i su mi naj :D

flamingos
11.7.2011, 9:51
Ja gledam seriju maltene pa posvecenu studentima, Bue Mountain State koji kombinuje po mnogima tri kljucne stavke dobrog provoda,pivo,zurke i fudbal,kroz dogodovstine igraca americkog fudbala. Serija ima samo 2 sezone,al mogu vam reci da ce vas nasmejati do suza,barem mene jeste.

DylaN
11.7.2011, 11:56
Gledam Hausa,a vec duze vreme planiram da odgledam lost ali nikako da stignem

Wolverine
25.7.2011, 3:00
Preporučujem Entourage. Seks i grad za muškarce :)
Danas kreće osma i finalna sezona. Pouka serije je da smo bez prijatelja niko i ništa, protkana je kroz serije događaja po Holivudu. A inače, likovi su bazirani na stvarnim ličnostima.

Wolverine
27.7.2011, 16:31
Tesko da cu moci ovo.. I X files sam hteo cisto iz zezanja, kao mali sam se odusevljavao.. ali standardi su mi sada porasli.. uzasno porasli :D

Fringe je, koliko do sada vidim, nekako ozbiljniji (reče već neko), odlična serija.

mp3lopov
31.7.2011, 23:10
Preporučujem Entourage. Seks i grad za muškarce :)
Danas kreće osma i finalna sezona. Pouka serije je da smo bez prijatelja niko i ništa, protkana je kroz serije događaja po Holivudu. A inače, likovi su bazirani na stvarnim ličnostima.

HVALA za preporuku. Odlicna serija. Kad si rekao ovo sex i grad bio sam sumnjicav ali serija kida. Odlicna je ideja za seriju. Odgledao sam prvu sezonu i nadam se da su i ostale ovoliko dobre. Turtle i Drama najjaci. Jedina mana nisam mogao naci 720p i 16:9. :(

thebluephoenix
31.7.2011, 23:33
Pogledao sam Chuck, prve 4 sezone i oduševljen sam. Ranije sam izbegavao ovu seriju jer sam mislio da je dosadna, no ispostavilo se da nije tako. Odličan miks akcije i komedije (Action Comedy), apsolutna preporuka. Jedva čekam petu sezonu.

93aFnp1imTk

Počeo sam Breaking Bad, i ne sviđa mi se za sad, smučilo mi se da gledam kako onaj kašlje :paranoia:.

Wolverine
1.8.2011, 13:55
Kul je Čak. Najjači je Morgan :) A i Ivon je :love:

HVALA za preporuku. Odlicna serija. Kad si rekao ovo sex i grad bio sam sumnjicav ali serija kida. Odlicna je ideja za seriju. Odgledao sam prvu sezonu i nadam se da su i ostale ovoliko dobre. Turtle i Drama najjaci. Jedina mana nisam mogao naci 720p i 16:9. :(

Upravo odgledah drugu epizodu poslednje sezone. Posle možda bude film :)

Nighty
15.10.2011, 15:56
SUPERNATURAL

Ово је серија коју пратим већ дуго времена, а искрено сматрам да је најбољи наследник X Files серије, додуше уз далеко више хумора и добре музике! :]

Supernatural тренутно емитује седму сезону, Кастијел ''умире'', а Сем и Дин (Sam & Dean) заједно с Бобијем покушавају да се супротставе новом непријатељу који је изашао из чистилишта - Leviathan.

Свако ко није гледао ову серију, а воли хорор и фантазију, односно братски хумор и одличне ликове би требало да погледа серију. Врхунац серије је био током пете сезоне, након чега је уследила мукотрпна шеста сезона, да би прва епизода седме сезоне буквално одувала сваку сумњу да је серија током шесте сезоне ишла у суноврат.

ОВО НИЈЕ једна од типичних сладуњавих серија које су на фазон True Blood, Smallvile и сл њесра, овде се заправо може уживати без размишљања о тринаестогодишњим девојчицама које се ''ложе'' и сл томе :D

http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/269/f/4/supernatural_season_4_notice_by_lucasdragonlover-d2zjsdi.jpg

За оне који нису упућени у серију која се на ратко приказивала код нас на малим екранима - прича прати два брата који у почетку трагају за својим оцем. Они су ловци на чудовишта и то им је породични бизнис који се не исплати, али који ''неко мора радити''. Вечито су у покрету и вечито спашавају људе од разноразних немани трудећи се да кроз сваку серију приближе аспекте митологије или мита разнораних чудовишта. Токој једне серије узели су и биће из старословенске митологије, а хумор је сасвим одличан и немогуће је незаволети њихова препуцавања.

Аутомобил се зове METALLICAR што је само по себи - победа. :]

Заиста, ко није гледао би требало да почне.

fingerprint
15.10.2011, 18:49
Peep Show

Britanski sitcom u kom glavne likove igraju dva (po mom mišljenju najbolja) britanska komičara, David Mitchell i Robert Webb. Mark (D. Mitchell) i Jeremy (R. Webb) su cimeri, prvi je socijalno nesposoban, inteligentan i zaposlen, a drugi je praktično "klošar" koji misli da je odličan muzičar. Definitivno najbolja serija u tom žanru koju sam gledao.

Evo par klipova koji prilično dobro pokazuju generalnu atmosferu Peep Show-a :
gSbLMqGo9MQ
gUH6oRkWm-Q

Nestor
9.1.2012, 21:40
Kratke od 20 minuta humoristicke, krace ali osvezavajuci pametan humor za razliku od haha humora tipa Frends:
Bored To Death (http://www.imdb.com/title/tt1255913/)
Community (http://www.imdb.com/title/tt1439629/)
New Girl (http://www.imdb.com/title/tt1826940/)
Arrested Development (http://www.imdb.com/title/tt0367279/)
The Daily Show with Jon Stewart (http://www.thedailyshow.com/) - nije serija ali pod obavezno
a ozbiljnije:
Breaking Bad (http://www.imdb.com/title/tt0903747/)
Grimm (http://www.imdb.com/title/tt1830617/)
The Mentalist (http://www.imdb.com/title/tt1196946/)
Fringe (http://www.imdb.com/title/tt1119644/)
Dexter (http://www.imdb.com/title/tt0773262/)

Packypfc
30.3.2012, 12:32
Modern Family

nexexcalibur
30.3.2012, 14:27
Nisam ni znao da postoji ova tema...:qliranje:

Anyhow, pogledao sam Fringe pilot i za oko mi je zapala ocajna gluma glavne likuse, a onda sam procitao da je ona rodjaka Ruperta Mardoka, koji je (bio) vlasnik Fox mreze, a Fringe se na Foxu emituje :tapsh: lmao

Pored ocajne glumice, cela zamisao serije mi se ne svidja, ne znam ni zasto sam gledao kad ne gotivim "horore" :ciao:

ZoNi
30.3.2012, 14:46
Ni ja se ne sećam ove teme, mada sam video neke od postova :) Baš sam pitao Iris zašto je zatvorila posećeniju temu, a "usmerila" nas na ovu, u kojoj 3 meseca niko nije pisao.

Imho, Ana Torv, osim što izgleda odlično, je i sasvim OK glumica. Takođe, ne znam zašto misliš d aje Fringe horor?!? Ja bih rekao da je "SF drama".

Mafija2
30.3.2012, 18:43
Radi se o seriji CSI Miami, ako neko može da mi pomogne koja je ovo sezona, na kraju epozode su kao ranili Horejšija, a ona Natalija ili Boa Vista kako god je zaključana u gepeku od auta koji je upao u vodu.. Ukratko, radi se o bandi Mala Noča kako hvataju nekog pa im pobegne iz aviona...

ZoNi
30.3.2012, 18:55
Ukratko, radi se o bandi Mala Noča kako hvataju nekog pa im pobegne iz aviona...

s04e13?
http://en.wikipedia.org/wiki/CSI:_Miami_%28season_4%29
http://csi.wikia.com/wiki/Mala_Noche

Mafija2
30.3.2012, 20:34
Ma nije, nije 4 sezona sigurno, a epizoda je zadnja, ili valjda od svih njih ukupno 213 ili 211 mrzi me da gledam na teletext sad
Pogledao sam sada ovaj link za Mala Noche i nije to kad ide u Brazil pa kad ubije onog, ovo je drugo u Majamiju, i ranio ga je onaj Rendi koji je valjda imao uslovnu, a ovaj zadnji član mafije je pobegao...

Kidja
30.3.2012, 20:51
Ma to je epizoda countermeasures 10-1.

http://www.youtube.com/watch?v=vNDIJScynAc

vlacke
30.3.2012, 21:55
Ne vidim zasto je moderatorka zakljucala predjasnju mnogo bolju temu o serijama i preusmerila nas na ovu za koju vecina ljudi ne zna i ne zeli da zna da postoji, frustracija?

@Nexexcalibur

Fringe nije nikakav horor, a i takodje je serija o kojoj ne mozes objektivno da sudis na osnovu pilota, dobra je serija i po mom misljenju vredi joj dati sansu, a sto se tice glumice, i ona je sve bolja i bolja kako epizode odmicu.

dario_cile
30.3.2012, 21:55

Anyhow, pogledao sam Fringe pilot i za oko mi je zapala ocajna gluma glavne likuse, a onda sam procitao da je ona rodjaka Ruperta Mardoka, koji je (bio) vlasnik Fox mreze, a Fringe se na Foxu emituje :tapsh: lmao

Pored ocajne glumice, cela zamisao serije mi se ne svidja, ne znam ni zasto sam gledao kad ne gotivim "horore" :ciao:

Ti mora da sii genije ako si mogao iz pilota da zakljucis o cemu ce se raditi,jer ja recimo aktivno pratim fringe (skoro izasla 4x15),i radnja se dobro razvila jedino sto su sad bas zakomplikovali,pa cekam kako ce se izvuci iz toga.Ali,pilot nije uopste ukazivao na ono sto se desava u seriji,tako da probaj joj dati jos jednu sansu...i da ne bih ja rekao "horor" vec " SCI-FI" :icon_stud

Shadowfax
30.3.2012, 22:00
Ta glumica, po meni, je odlicna za ulogu koju igra. To se, naravno, vidi tek kasnije u seriji, kada se upozna njen lik.

Mafija2
30.3.2012, 22:41
Ma to je epizoda countermeasures 10-1.

http://www.youtube.com/watch?v=vNDIJScynAc
Da da, to je ta hvala puno, znači da se bacim na skidanje 10 sezone :)

nexexcalibur
31.3.2012, 18:42
Treba mi misljenje o seriji Supernatural, vidim da ima odlicnu ocenu na imdb-u i cak 7 sezona

Takodje, Parks and Recreation, ako gleda uopste neko

edit: da dodam jos neke serije koje me zanimaju

-Mad Men
-Boardwalk Empire
-Entourage
-Chuck
-ima jos, ali ne mogu trenutno da se setim

mp3lopov
31.3.2012, 19:32
Treba mi misljenje o seriji Supernatural, vidim da ima odlicnu ocenu na imdb-u i cak 7 sezona

Takodje, Parks and Recreation, ako gleda uopste neko

edit: da dodam jos neke serije koje me zanimaju

-Mad Men
-Boardwalk Empire
-Entourage
-Chuck
-ima jos, ali ne mogu trenutno da se setim

Mad Men sam uspeo da odgledam samo 3 epizode i smorio se. BE je dobra serija ako volis taj period i desavanja u vezi mafije. A Entourage sam za mesec dana odgledao sve epizode. Neki kazu Sex i grad za muskarce, mada se ja ne bih slozio. Jedna od serija koju bih mogao ponovo odgledati a da me ne smori ni malo.

Partybreaker
1.4.2012, 13:09

Meni se Supernatural nešto nije dopao bar na par epizoda gledanja, preteraju ga već u prvoj epizodi, ali gomila ljudi se navukla bar tih nekih prvih 5 sezona ako se ne varam.

-Chuck

Chuck je underrateovana serija, u poređenju sa BBT-om, recimo. Pametniji humor, interesantna priča, dobar soundtrack. Geek kome se život izvrće u trenutku, postaje jedan od bitnijih agenata i od njega sve više zavisi bezbednost države. A on ultra trapavo ulazi u celu tu priču. :) Jedini problem je što se koncept serije mnogo ponavlja, pa ja nisam izdržao jače od 4 sezone... Skini prvu epizodu, mene je ona baš kupila, pa ako ti se ne svidi, ne nastavljaj. :)

Kidja
1.4.2012, 13:14
Supernatural je dobra serija, nemoj da sudite nakom pogledanih par epizoda posto tek posle se razvija malo prica.
Ja sam takvu gresku napravio sa "The Lost" nije mi se svidela i onda sam se naterao da pogledam i odusevio sam se.

Highlander
1.4.2012, 15:23
Da, prvih par epizoda Supernaturala pomalo smara, jer je radnja već uglavnom viđena u drugim horor filmovima ili serijama. Na svu sreću to se menja kasnije.

Inače, jučerašnja epizoda Supernaturala je bila dobra, jes da je filler, ali solidan.
Poslednja epizoda Mentaliste je isto dobra, Fringe tu i tamo, ništa posebno.

Kidja
1.4.2012, 15:28
Overall Supernatural je dobra serija, malo su je razvukli "stala" je prica ali ocekujem nesto uskoro da se desi.
Isto i sa Fringe,bas sporo se odvija prica,razvlace mnogo.

Shonkas
1.4.2012, 16:17
Danas nema više hard-core SF-a, pod tim podrazumevam seriju u kojoj se radnja odvija na svemirskom brodu .... Zadnje što je vredelo je BSG, mada su i od nje napravili špansku seriju u 3. i 4. sezoni. Stargate Universe je imao dobar potencijal, ali su ga uništili razvodnjavanjem radnje i fokusiranjem na neke leve stvari ...

Da...covece...poslednje sam odgledao mocnu Galaktiku, naravno pored SG...ST! Treba mi radnja u svemiru, na brodu...bilo staa :odoK:

Belfegor
1.4.2012, 21:53
Nikako da se naviknem da su serije sada ovde:facepalm

Nego jel gledao neko Touch (http://www.imdb.com/title/tt1821681/episodes?season=1), ja sam odgledao samo pilot...nije lose, isplati li se pratiti seriju?

Usput izasla je i nova Fringe epizoda...ne bih da kvarim uzitak onima koji nisu odgledali, ali sto dalje odmicu, dosadniji su:icon_evil

Highlander
1.4.2012, 22:41
Gledao ja Touch, postaje bolji u narednim epizodama.

Što se tiče Frindža, epizoda možda deluje kao filler, ali mislim da su u stvari počeli da odmotavaju priču o Džonsu. Izgleda da će do kraja ove sezone sve objasniti i da će to biti sve što se tiče ove serije. :/

Nego, mnogi se pitaju zašto je ostavljena ova tema, a ne ona druga, pa da vam objasnim. Prvo, zašto uopšte postoji ova tema? Zato što je ne tako davno u onoj drugoj bilo pravilo da se priča samo o serijama koje idu na našim televizijama ili koje su povezane sa kompjuterima nekako. Međutim, pošto su serije koje se daju kod nas čemer i jad, prvo je otvorena ova tema da bi se pričalo o drugim serijama koje se ne mogu naći ovde, ali se, eto, gledaju. Na kraju je pritisak bio toliki da je čak i Iris popustila :) pa se pričalo o svemu tamo. Šalu na stranu, što se mene tiče, potpuno je svejedno gde će tema biti. Čak mi je super što je ovde, jer pratim serije i volim da diskutujem o njima, pa mi neće biti teško da vodim temu. Takođe, ovde je malo opuštenija atmosfera, pa možete diskutovati o bilo kojoj seriji, komentarisati epizode, diskutovati sa drugima, naravno, sve u okvirima Pravilnika.
Ako baš morate o radnji iz neke serije, koristite spojlere i naglasite šta sadrže, da ne bismo pokvarili uživanje drugima.

E, tako. Pitanja?

Kidja
2.4.2012, 0:27
Osim sto je danas premijera Game Of Thrones , mora da podsetim ljude da je danas i premijera nove sezone serije The Killing ako ima nekog ko prati remake ove svedske serije.

darkelf
2.4.2012, 12:40
Pojavili su se Game of Thrones S02E01 i The Killing S02E01.

ZoNi
2.4.2012, 13:03
Pitanja?
Što se onda i tema o filmovima ne prebaci ovde? Ovako su dve srodne teme, o filmovima i serijama, u različitim "sobama".

Takođe, i tema o seriji Game of Thrones (i slične teme) bi trebala da se prebaci u ovu sobu, kako bi se zadržala neka logika i kako bi se (naročito novi) korisnici lakše snalazili.

Kidja
2.4.2012, 13:11
Pojavili su se Game of Thrones S02E01 i The Killing S02E01.

Ako se ne varam izasle su 2 epizode The Killing.

Nash Knight
2.4.2012, 13:21
Što se onda i tema o filmovima ne prebaci ovde? Ovako su dve srodne teme, o filmovima i serijama, u različitim "sobama".

To se i ja pitam. Čak sam obavestio modove ali ništa.

nexexcalibur
2.4.2012, 13:48
Gledao ja Touch, postaje bolji u narednim epizodama.

Što se tiče Frindža, epizoda možda deluje kao filler, ali mislim da su u stvari počeli da odmotavaju priču o Džonsu. Izgleda da će do kraja ove sezone sve objasniti i da će to biti sve što se tiče ove serije. :/

Nego, mnogi se pitaju zašto je ostavljena ova tema, a ne ona druga, pa da vam objasnim. Prvo, zašto uopšte postoji ova tema? Zato što je ne tako davno u onoj drugoj bilo pravilo da se priča samo o serijama koje idu na našim televizijama ili koje su povezane sa kompjuterima nekako. Međutim, pošto su serije koje se daju kod nas čemer i jad, prvo je otvorena ova tema da bi se pričalo o drugim serijama koje se ne mogu naći ovde, ali se, eto, gledaju. Na kraju je pritisak bio toliki da je čak i Iris popustila :) pa se pričalo o svemu tamo. Šalu na stranu, što se mene tiče, potpuno je svejedno gde će tema biti. Čak mi je super što je ovde, jer pratim serije i volim da diskutujem o njima, pa mi neće biti teško da vodim temu. Takođe, ovde je malo opuštenija atmosfera, pa možete diskutovati o bilo kojoj seriji, komentarisati epizode, diskutovati sa drugima, naravno, sve u okvirima Pravilnika.
Ako baš morate o radnji iz neke serije, koristite spojlere i naglasite šta sadrže, da ne bismo pokvarili uživanje drugima.

E, tako. Pitanja?Sve je jasno k'o dan, samo predlog, da se promeni naziv teme u Diskusija o serijama, jer jelte pricamo o serijama, preporuke su sekundarne i podrazumevane

Osim sto je danas premijera Game Of Thrones , mora da podsetim ljude da je danas i premijera nove sezone serije The Killing ako ima nekog ko prati remake ove danske serije.
fix'd

Takodje, AMC je otkupio prava za drugu dansku seriju The Man With the Golden Ears, za koju je HBO bio zainteresovan, ali je AMC dobio prava, jer su vec od istih ljudi otkupili The Killing

darkelf
2.4.2012, 14:05
Ako se ne varam izasle su 2 epizode The Killing.

Vidi stvarno, ovo su dve epizode spojene u jednu.

Inače, pre neki dan je počela sa emitovanjem serija Magic City (http://imdb.com/title/tt1832045/).
Radnja prati vlasnika hotela u Majamiju 1959. godine.
Glumi i Olga Kirilenko (http://www.celebs101.com/wallpapers/Olga_Kurylenko/336759/Olga_Kurylenko_Wallpaper.jpg). :dzavo:

nexexcalibur
2.4.2012, 19:06
Ovo ce biti sjajna serija!

wC8ovJYAU3U

http://www.thenerdpocalypse.com/2012/04/first-trailer-for-hbos-the-newsroom-by-aaron-sorkin/

Kidja
2.4.2012, 21:45
http://www.buzzfeed.com/catesish/leaked-battlestar-galactica-blood-and-chrome-tr

Jel ovo novo nesto nisam u toku bas?

darkelf
3.4.2012, 10:18
^ Jeste, to je prikvel.

Inače pojavila se i druga epizoda Game of Thrones-a, rip sa HBO GO (http://www.hbo.rs/hbogo)-a.

Kidja
3.4.2012, 19:31
Kraj House M.D , ovo je poslednja sezona nazalost.

http://tvseriesfinale.com/tv-show/house-ending-season-nine-22055/

Picard
3.4.2012, 19:43
Ili na sreću ... Danas sam odgledao novu epizodu:

Opet je fejkovao neku bolest da bi ostali trčali oko njega.:rolleyes:

Kidja
3.4.2012, 20:08
Ma meni je on sjajan, volim taj engleski sarkazam pa to je.
Inace gledao sam dosta njegovih intervjua, covek je genije jednom recju da nije njega sumnjam da bi uopste gledao seriju.

Iceman_37
4.4.2012, 0:45
Serija Spartacus me zanima. Vidim bio je Spartacus "Blood and Sand" koji je promenio naziv u Spartacus "Vengance" (http://www.imdb.com/title/tt1442449/). 2 sezone 2010 i sada 2012. Ali isto tako ima Spartacus "Gods of the Arena" (http://www.imdb.com/title/tt1758429/). Ja sad ne znam kako da krenem, dal da gledam sve ili ako je neko gledao sta mi preporucujete ? Da idem prvo Vengance 2010 sezona pa Gods of the Arena 2011 pa onda Vengance 2012 ? :D

zone2403
4.4.2012, 1:24
Hronoloski (po desavanjima u seriji) ide Gods of the Arena, pa Blood and Sand, pa Vengeance, a raspored po prikazivanju je Blood and Sand, Gods of the Arena, Vengeance. Mozes gledati na oba nacina, neces imati problem sa kontinuitetom radnje, ali mislim da ti je bolje da se drzis redosleda prikazivanja.

darkelf
4.4.2012, 1:25
Vengeance je druga sezona Blood and Sand-a.
Gods of the Arena je prikvel snimljen između prve dve sezone zato što je glavni glumac oboleo od raka i čekali su ga da ozdravi (na žalost preminuo je).

Hronološki redosled je: Gods of the Arena, Blood and Sand, Vengeance,
mada bih ti ja preporučio da gledaš onako kako je emitovano (Blood and Sand, Gods of the Arena, Vengeance), taman da se odvikneš od glavnog glumca.

ZoNi
4.4.2012, 9:12
Da idem prvo Vengance 2010 sezona pa Gods of the Arena 2011 pa onda Vengance 2012 ? :D
Pa, zar nije logično da ideš tim redom? :)

Gods of the Arena je prikvel snimljen između prve dve sezone zato što je glavni glumac oboleo od raka i čekali su ga da ozdravi (na žalost preminuo je).
Glasom se pojavio i u Gods of the Arena u epizodi "The Bitter End" :paranoia:

nexexcalibur
4.4.2012, 14:26
Ja sam skoro odgledao prvu sezonu, nisam se interesovao, pa nisam znao...ali da jesam, gledao bih prvo prequel (Gods of the arena), pa prvu, pa drugu sezonu...

Iceman_37
4.4.2012, 15:45
Znao sam za to da je lik oboleo pa su stali. Onda su oni zbog toga ubacili Gods of the Arena koji se desava pre prve sezone.

Pa ne znam sad dal da gledam taj prequel prvo posto su ga oni naknadno ubacili kao sto rece nex ili onako kako su pravili stvarno.

nexexcalibur
4.4.2012, 18:03
Znao sam za to da je lik oboleo pa su stali. Onda su oni zbog toga ubacili Gods of the Arena koji se desava pre prve sezone.

Pa ne znam sad dal da gledam taj prequel prvo posto su ga oni naknadno ubacili kao sto rece nex ili onako kako su pravili stvarno.

Gledaj Prequel, i tako ti je to polusezona, a posle idu 2 proper

Highlander
5.4.2012, 20:56
Pojavio se teaser za drugu sezonu Falling Skies, odnosno prvih tri minuta prve epizode.
Tg8sujxWids

Premijera je 17. juna.

dacajak
5.4.2012, 21:22
Pojavio se teaser za drugu sezonu Falling Skies, odnosno prvih tri minuta prve epizode.
Tg8sujxWids

Premijera je 17. juna.

Najs. Jedva cekam da vidim sta se desilo sa Tomom.
Sad trenutno gledam 5 epizodu fringe-a 2 sezona, dobrih ~60 epizoda me joc ceka, osim ako ne krene 5 sezona :)
Juce odgledao 5 , veceras cu 3, necu da preterujem. :kreza:

Kidja
6.4.2012, 0:42
Malo im je bezveze to sto se leti prikazuje, bojim se da nece mnogo da traje i da ce ubrzo da je ugase.

Nego je spominjao neku seriju kao Fringe, al nikako ne mogu da je nadjem po forumu zato sto ne znam kako se zove :)
Valjda na "F" nesto ... skorije je valjda pocela da se emituje.

( lako moze da se desi da sam pogresio pocetno slovo, poznat sam po tome :D )

nexexcalibur
7.4.2012, 0:00
Samo sto sam odgledao finale 3. sezone Mentaliste....Oh my frickin' god Bruno Heller je bog...

U zivotu neka serija/epizoda/video klip nisu izazvali ovoliki naboj emocija

bukvalno deset puta mi se ovo desilo tokom epizode
http://www.pedrochurros.com/wp-content/uploads/2011/07/1311535544551.gif

edit: Definitivno veci mind blown od finala 4. sezone Dextera

estranged
9.4.2012, 18:27
jel moze neko da mi preporuci neku seriju sa mystery/sc-fi/drama tematikom
sto se tice sc-fi zanra tu ne mislim na putovanje kroz svemir,robote,svemirske brodove vec neke cudne(a mozda moguce fenomene ?!) kao sto je putovanje kroz vreme,teleportacija i ostale fore ...

nesto kao Lost
Flashforward je serija koja mi se jako dopala,steta sto je ukinuse
Touch nakon prve epizode sam pomislio da ce mi se svideti ali nekako nema neku veliku tenziju za moj ukus
The 4400 mi izbaci u imdb recomendations ali nadjoh negde podatak da su stopirali seriju

nesto u tom fazonu
hvala

p.s.
ne preporucujte Fringe,ne lezi mi nikako ...

thebluephoenix
9.4.2012, 18:31
Heroes? (http://www.imdb.com/title/tt0813715/)
Alias? (http://www.imdb.com/title/tt0285333/)

nexexcalibur
9.4.2012, 19:35
^^ Alcatraz postaje zanimljiviji pred kraj, jos 2-3 epizode su mi ostale...

Fun fact: od pocetka emitovanja serije poraslo je interesovanje za ture po alkatrazu, cak su zabelezeni slucajevi gde su se ljudi izdvajali iz grupe radi potrage necega (sto se vidi u seriji)...tako da su morali da postave znakove ispred da je serija pure fiction :to_care:

estranged
9.4.2012, 20:41
Alias sam gledao,dok su mi Heroji previse nerealni :)

probacu Alcatraz iako sam negde procitao ne bas sjajne kritike ...

Highlander
9.4.2012, 21:34
@estranged: Možda će ti se svideti Fringe, PSI Factor (ovo je starija serija, iz devedesetih), Firefly, Eureka, Warehouse 13... to mi sada pada na pamet od serija tog tipa...

Nash Knight
9.4.2012, 23:34
jel moze neko da mi preporuci neku seriju sa mystery/sc-fi/drama tematikom
sto se tice sc-fi zanra tu ne mislim na putovanje kroz svemir,robote,svemirske brodove vec neke cudne(a mozda moguce fenomene ?!) kao sto je putovanje kroz vreme,teleportacija i ostale fore ...

nesto kao Lost
Flashforward je serija koja mi se jako dopala,steta sto je ukinuse
Touch nakon prve epizode sam pomislio da ce mi se svideti ali nekako nema neku veliku tenziju za moj ukus
The 4400 mi izbaci u imdb recomendations ali nadjoh negde podatak da su stopirali seriju

nesto u tom fazonu
hvala

p.s.
ne preporucujte Fringe,ne lezi mi nikako ...

Lost Room

Fantastična mini serija

player1
10.4.2012, 0:51
Lost Room

Fantastična mini serija

Jos jedna preporuka za Lost Room.

zvjer
10.4.2012, 1:43
Samo sto sam odgledao finale 3. sezone Mentaliste....Oh my frickin' god Bruno Heller je bog...

U zivotu neka serija/epizoda/video klip nisu izazvali ovoliki naboj emocija

bukvalno deset puta mi se ovo desilo tokom epizode
http://www.pedrochurros.com/wp-content/uploads/2011/07/1311535544551.gif

edit: Definitivno veci mind blown od finala 4. sezone Dextera

heh
postoji 1 serija, zove se six feet under, mozda jednog dana stvarno uvidis sta je istinski spektakularan kraj koji je stvarno kraj... je stvarno kraj..
btw, je l gledao neko sfu na ovom forumu, sem mene i playera?

nexexcalibur
10.4.2012, 18:47
Naterao sam se na silu da odgledam zadnjih 5 epizoda Alcatraza

ne mogu da verujem da skoro nista nije otkriveno, cela sezona je kao ispaljeni ćorak, dobro ajde, otvorili su vrata, saznali da su zatvorenici po celoj americi (plot za drugu sezonu mozda?) ali sto se tice odgovora na najvaznija pitanja, osecam se kao da sam na pocetku gledanja

Jel odgledao neko uopste celu sezonu?

xp professor
10.4.2012, 20:27
Jel neko gledao par prvih epizoda nove serije Touch ?
Razmisljao sam da pogledam, ali na kraju ispalo da nisam, ne znam ni zasto. Jel ima neke slicnosti kao serije Lost ili FlashForward?

Highlander
10.4.2012, 22:36
Naterao sam se na silu da odgledam zadnjih 5 epizoda Alcatraza

ne mogu da verujem da skoro nista nije otkriveno, cela sezona je kao ispaljeni ćorak, dobro ajde, otvorili su vrata, saznali da su zatvorenici po celoj americi (plot za drugu sezonu mozda?) ali sto se tice odgovora na najvaznija pitanja, osecam se kao da sam na pocetku gledanja

Jel odgledao neko uopste celu sezonu?
Gledao sam ja :/ Mnogo sam više očekivao od poslednje dve epizode, nadao sam se da će pokrpiti rupe i objasniti dosta stvari, pogotovu što su najavljivali da će to biti serija koja će na vreme otkrivati tajne i neće držati gledaoce u neizvesnosti kao Lost, na primer. Inače, od početka se vidi da su pucali na Lost doživljaj, ostrvo, nestali ljudi, naučnici u podzemlju...
Kada sam završio sa gledanjem poslednje epizode, pomislio sam da sam zaspao u nekom trenutku i da sam propustio značajan deo radnje, jer mi i dalje ništa nije bilo jasno. Posle sam opet pogledao i video da u stvari ništa nije ni objašnjeno.
- I dalje nije jasno zašto su tačno vadili Tomiju Madsenu krv, šta je to tako posebno u njoj pa je mogao da preživi svo to srebro. Verovatno je imao neko stanje koje mu je to omogućavalo, ali kako su onda tu krv uspeli da daju ostalim zatvorenicima, ako su različitih krvnih grupa (što znamo jer Sangupti nisu mogli da daju krv bilo kog uhvaćenog zatvorenika).
- kako to da se onaj naučnik pojavio baš kada su ovi ušli u prostoriju?
- potpuno nebulozna reakcija Tomija Madsena, da izbode svoju unuku... Razumem da mora da beži zbog nečega, ali mogli su da daju neki hint zašto?
- I koja je to treća strana koja je trebalo da se pojavi u poslednjoj epizodi, ako su prva debeljko, plavuša i mrgud, a druga zatvorenici i ko god ih predvodi?
- <ubacite bilo koju scenu ovde, najverovatnije postoji rupa>

U svakom slučaju, ne verujem da će je obnoviti. I neće mi nešto biti žao. :/

Jel neko gledao par prvih epizoda nove serije Touch ?
Razmisljao sam da pogledam, ali na kraju ispalo da nisam, ne znam ni zasto. Jel ima neke slicnosti kao serije Lost ili FlashForward?
Ja sam pogledao prve tri i mogu ti reći da je najprimetnija razlika što Touch (još uvek) nema radnju koja bi se protezala kroz više epizoda i sezona, nema "veliki plan" kao ove dve što si naveo. Verujem da će se to uskoro promeniti, inače se neće dugo zadržati.
Meni se sviđa serija, cela ta uzrok-posledica fora, iako je malo labavo napisano zašto klinac radi to što radi. Do sada su epizode imale dobar tempo, nekoliko radnji se prepliće, sve se umrsi a onda pred kraj se na vrlo elegantan način rasplete i objasni. Za to vreme Saterlend trči okolo i dere se "Džeeeejk", trči još malo, ćušne ponekog i tako ispuni zadatak koji mu je postavio sin.
Moj predlog, gledaj. ;)

nexexcalibur
10.4.2012, 23:05
Gledao sam ja :/ Mnogo sam više očekivao od poslednje dve epizode, nadao sam se da će pokrpiti rupe i objasniti dosta stvari, pogotovu što su najavljivali da će to biti serija koja će na vreme otkrivati tajne i neće držati gledaoce u neizvesnosti kao Lost, na primer. Inače, od početka se vidi da su pucali na Lost doživljaj, ostrvo, nestali ljudi, naučnici u podzemlju...
Kada sam završio sa gledanjem poslednje epizode, pomislio sam da sam zaspao u nekom trenutku i da sam propustio značajan deo radnje, jer mi i dalje ništa nije bilo jasno. Posle sam opet pogledao i video da u stvari ništa nije ni objašnjeno.
- I dalje nije jasno zašto su tačno vadili Tomiju Madsenu krv, šta je to tako posebno u njoj pa je mogao da preživi svo to srebro. Verovatno je imao neko stanje koje mu je to omogućavalo, ali kako su onda tu krv uspeli da daju ostalim zatvorenicima, ako su različitih krvnih grupa (što znamo jer Sangupti nisu mogli da daju krv bilo kog uhvaćenog zatvorenika).
- kako to da se onaj naučnik pojavio baš kada su ovi ušli u prostoriju?
- potpuno nebulozna reakcija Tomija Madsena, da izbode svoju unuku... Razumem da mora da beži zbog nečega, ali mogli su da daju neki hint zašto?
- I koja je to treća strana koja je trebalo da se pojavi u poslednjoj epizodi, ako su prva debeljko, plavuša i mrgud, a druga zatvorenici i ko god ih predvodi?
- <ubacite bilo koju scenu ovde, najverovatnije postoji rupa>

U svakom slučaju, ne verujem da će je obnoviti. I neće mi nešto biti žao. :/

Ja mislim da autori namerno ostavljaju stvari nedorecenim, jer zele da ljude uhvati pomama, kao sto su sa "izgubljenima" odradili, iskreno, danas sam dobrih pola sata razmisljao o mogucim uzrocno posledicnim vezama i pokusao da shvatim seriju, ali je prosto nemoguce, kao sto su utvrdili i svi ostali gledaoci serije. Licno bih voleo da vidim nastavak, mastam da budu nekako povezani Alcatraz i npr Lost ili FF univerzumi...

Drugi paragraf: Pogledao sam konacno pilot Castle-a i resio da skinem ostatak sezone. Serija neverovatno podseca na Mentalistu, neke scene su totalno iste (tipa 'konsultant' upada u rec zenskom agentu tokom ispitivanja i za to bude prekoren :D)...ali s obzirom da uskoro zavrsavam Mentalistu, ovo ce biti odlican filler...

Malko sam se razocarao Stanom Katic, citao sam po domacim sajtovima kakva je macka, ovo ono...nista posebno imo...doduse malo sam guglao i fantasticno mi sto je hrvatski sajtovi nazivaju hrvatskom glumicom, a srpski srpskom...znam da je iz predela hrvatske, cale srbin, keva hrvatica (ali valjda se gleda oceva linija?!)

Highlander
10.4.2012, 23:42
Oni definitivno žele da zainteresuju gledaoce tako što ostavljaju stvari nedorečene, ali kako mi se čini, to kod velikog dela publike ne uspeva i izaziva suprotan efekat. Deluje kao da je seriju pisao totalni početnik, koji ne ume da stvori dramu, tenziju i onu vrstu nestrpljivosti kod gledalaca koja će ih naterati da jedva čekaju novu epizodu. Voleo bih da vidim barem kako se završava, šta su zamislili, ako ništa drugo da pročitam negde.

Ej bre, šta fali Stani? :boxing: I zar je bitno da li je "njihova" ili "naša", žena je jedna od najlepših glumica, mnogo iznad dosta poznatijih i precenjenih fufica iz Holivuda. ;)
Inače, Castle je super serija, ima neki poseban šarm, prvenstveno zbog likova, a sviđa mi se i kako je napisana, konkretno to što likovi donose mnogo pogrešnih zaključaka, zato što nemaju sve delove slagalice. Tek na kraju kad skupe sve dokaze, mogu da sklope i celu sliku. To se ne viđa često u filmovima i serijama, najčešće likovi odmah znaju šta se dešavalo čim vide dlaku na patosu i sl... (a to je oprošteno samo Frenku Bleku (http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Black_(Millennium))) ;)

Jack Sparrow
17.4.2012, 23:52
Zanima me da li postoji mozda neka serija zasnovana na ljubavnim problemima, tipa kao sto su filmovi "The Ice Storm","Lymelife","Unfaithful","Indecent Proposal"... dakle nevernost i emotivno pucanje,besparica,nesigurnost i okruglo problemi u brakovima? Naravno NE Spanske/Turske i Indijske kretenizme. Dakle nesto ozbiljno i da je radnja vezana i neizvesna kroz serijal u tom nekom smislu.. hvala

Od serija sam jedino gledao X-files u svoje vreme i to je bio zakon i neki vrhunac za mene sto se Sci-Fi-a tice.

Pratim:
Game of Thrones - odlicna 10/10
Spartacusa - nije losh ( prva sezona)
Fringe ( da smara me preteranost ali eto barem mali mali zadah Dosije X-a i cesto stanem da je gledam jer nije toliko povezana pa ju lako zapustim)
The Walking Dead (druga sezona odlicna)

Hvala svima unapred. Pozz

nexexcalibur
18.4.2012, 13:19
Zanima me da li postoji mozda neka serija zasnovana na ljubavnim problemima, tipa kao sto su filmovi "The Ice Storm","Lymelife","Unfaithful","Indecent Proposal"... dakle nevernost i emotivno pucanje,besparica,nesigurnost i okruglo problemi u brakovima? Naravno NE Spanske/Turske i Indijske kretenizme. Dakle nesto ozbiljno i da je radnja vezana i neizvesna kroz serijal u tom nekom smislu.. hvala

Od serija sam jedino gledao X-files u svoje vreme i to je bio zakon i neki vrhunac za mene sto se Sci-Fi-a tice.

Pratim:
Game of Thrones - odlicna 10/10
Spartacusa - nije losh ( prva sezona)
Fringe ( da smara me preteranost ali eto barem mali mali zadah Dosije X-a i cesto stanem da je gledam jer nije toliko povezana pa ju lako zapustim)
The Walking Dead (druga sezona odlicna)

Hvala svima unapred. PozzIz prve nisam imao sta da ti preporucim, ali sam se onda setio, Breaking Bad...sve to sto hoces, pa i vise...
Mozes da mi se zahvalis nakon sto odgledas nekoliko sezona :to_care:

Skenderevo
18.4.2012, 23:17
Moze li neko ko je gledao, da mi kaze kakva je druga sezona Rima?
Upravo sam zavrsio s gledanjem prve i prezadovoljan sam, kakva droga od serije :)

Kidja
19.4.2012, 0:04
Treba mi neka serija kao sto je Jericho ili barem priblizno slicna da bude.

Jack Sparrow
19.4.2012, 0:15
Iz prve nisam imao sta da ti preporucim, ali sam se onda setio, Breaking Bad...sve to sto hoces, pa i vise...
Mozes da mi se zahvalis nakon sto odgledas nekoliko sezona :to_care:

Moram da ti se zahvalim i pre nego sto sam odgledao 3 epizode :D hahaha, hvala ti puno! :)

nexexcalibur
19.4.2012, 0:40
hehe, ko god mi trazi preporuku za seriju, samo kazem Breaking Bad i svi se zahvaljuju posle nakon sto odgledaju...

Zavrsi te 4 sezone, stize peta u maju :alealeee:

Zeldaš
19.4.2012, 15:06
Ako volite drame preporučujem One Tree Hill. Nebitno od koje sezone počinjete-brzo ćete skapirati radnju, mada je najbolje da počnete od početka. Ako hoćete komediju, onda su svakako Prijatelji("Friends") pravi izbor, a ako volite forenzičarske serije onda je tu Bouns.

Highlander
19.4.2012, 16:02
Taman sam napisao poduži post i nestane struje...:boodala:
Zato ću sada na brzinu, možda me opet zezne...

Dakle, dugo sam odlagao gledanje Firefly-ja, jer sam mislio da reči "space" i "western" ne idu zajedno, ali sad znam šta znače neosnovane predrasud(ic)e i koliko sam grešio. Serija je sjajna, zanimljiva, drži pažnju i terala me da je gledam epizodu za epizodom. Jedna od najboljih sci-fi serija koje sam gledao (nije da ih ima mnogo). Stvarno šteta što je tako brzo i prerano otkazana. Prokleti Fox...

Kada sam pogledao seriju, sve sam začinio filmom Serenity, koji je nastavak i zaokružuje jednu priču. Malo je ozbiljniji i mračniji od serije, ima težu atmosferu i malo manje "western", a malo više sci-fi elemenata.

Kada se sabere ceo dosadašnji uradak Whedona (Buffy, Angel...), ovo je najbolje što je napisao. Čekamo Avengerse i normalan snimak Cabin in the woods da vidimo da li je opet prosečan ili je sve uradio kako treba. ;)

Skenderevo
19.4.2012, 16:13
Jedna od najboljih sci-fi serija koje sam gledao

Takodje :) Mozda i najbolja.

nexexcalibur
21.4.2012, 0:55
Jel prati neko Parks and Recreation?

Serija nista posebno, ali kad god vidim lik Rona Swansona pocnem nekontrolisano da se smejem, lik ima neverovatnu facu, plus bolesne izjave

Peruzzi
23.4.2012, 18:21
Poslednja epizoda Fringe-a, wtf al' su ga iskomplikovali... Mada je nekako dosta zanimljivije sad :)

Kidja
23.4.2012, 18:33
Poslednja epizoda Fringe-a, wtf al' su ga iskomplikovali... Mada je nekako dosta zanimljivije sad :)

Ja sam u cudu, moracu predhodnu epizodu da gledam opet posto mi se cini da sam je nekako preskocio.
Bojim se da ce kraj ove serije da bude kao u "The Lost" neka nevidjenja glupost posto su ga dosta iskomplikovali.

icemama
23.4.2012, 19:37
Neki kazu da je to trebela da bude prva epizode 5. sezone, drugi kazu da sve zavisi od FOX-a.
Odnosno, snimili su dva kraja, u zavisnosti da li ce se serija ukinuti ili ne.

dacajak
23.4.2012, 22:05
Obozavao sam da gledam ovu crtanu seriju.

Samuraj Dzek
http://www.imdb.com/title/tt0278238/

Mislim da cu ponovo poceti da je gledam.

A samurai sent through time fights to return home and save the world.

Pegasus
23.4.2012, 22:31
Obozavao sam da gledam ovu crtanu seriju.

Samuraj Dzek
http://www.imdb.com/title/tt0278238/

Mislim da cu ponovo poceti da je gledam.

Посебне похвале иду глумцу који је позајмио глас Акуу. Лик је одлично одрадио посао.:tapsh:

Тартаковски је једно време причао о филму који би завршио причу, али нисам ништа више чуо о томе.

Kidja
23.4.2012, 23:35
Neki kazu da je to trebela da bude prva epizode 5. sezone, drugi kazu da sve zavisi od FOX-a.
Odnosno, snimili su dva kraja, u zavisnosti da li ce se serija ukinuti ili ne.

Zanimljivo, nego mene zanima sledece

Odakle oni u onim emberima, zar je bilo nesto o tome? gledao sam 100% a ne secam se da nesto desilo vezano za ovu epizodu

Highlander
24.4.2012, 11:43
Odgledah Fringe, dobra epizoda. John Noble bio odličan. :)
Inače, poslednja epizoda je backdoor pilot za petu sezonu, ako Fox odluči da produži seriju, četvrta će se završiti sa cliffhangerom, a nova sezona će biti o ovome. Ako ipak ne budu zadovoljni gledanošću, poslednja epizoda će zaokružiti seriju i to će biti to. Koliko sam pročitao, ako Fringe uđe u petu sezonu, biće samo 12, 13 epizoda, i to bih voleo da vidim.

ova epizoda, osim Observera, nema povezanosti sa prethodnim, barem ih ja nisam primetio.
Odakle sad Vilijem Bel? Zar on nije mrtav? Beltarnativ? A i ovaj Brojls, večito Kvisling...
I **beš budućnost u kojoj se kafa žvaće... :D

icemama
24.4.2012, 11:58
Izgleda da su oni sve ovo isplanirali, jer se vec u 2. sezoni pominje kako su Observeri dosli da "pokore planetu".

nexexcalibur
24.4.2012, 21:44
Skidam nekoliko pilota, pa da izaberem sta cu nastaviti da gledam, al ako neko ima komentar, da ne gubim vreme bez veze...

Mad Men
Sons of Anarchy
Psych
Once Upon a Time
Boardwalk Empire

bela lampa
24.4.2012, 22:20
Jedva nadjoh ovu temu. Zar se nije drugacije zvala:confused:
Inace, najava trece sezone Boardwalk Empire:alealeee:

VwVEbV6zyI4

mp3lopov
24.4.2012, 23:10
Skidam nekoliko pilota, pa da izaberem sta cu nastaviti da gledam, al ako neko ima komentar, da ne gubim vreme bez veze...

Mad Men
Sons of Anarchy
Psych
Once Upon a Time
Boardwalk Empire

Sons of anarchy odgledaj barem 5-6 epizoda posto dosta ljudi odustane nakon pilota. Meni je serija sjajna, trenutno gledam trecu sezonu. Ako si gledao Sopranove verujem da ce ti se i ovo svideti mada je ovde mnogo vise drame i ljubavnih veza.

nexexcalibur
24.4.2012, 23:17
Nisam gledao Sopranove, ali odgledacu pilot anarhista...takodje, odgledao sam pilot Justified i onako, mlako mi...ne mogu da verujem da sve sto internet pohvali je na jedan isti kalup, ubistva koja resava badass policajac/ka

Highlander
24.4.2012, 23:46
Gledaj Castle i Mentalistu :D

Pegasus
24.4.2012, 23:48
Шерлок је исто добра серија.

nexexcalibur
25.4.2012, 0:49
Gledaj Castle i Mentalistu :D

Шерлок је исто добра серија.

Odgledao Sherlock i Mentalist, sve sto je izaslo...Castle nekoliko epizoda, ali mi ne lezi bas...

Eh da, parks and recreation je odlicna, tek od druge sezone vredi, ron swanson kraljina :dedica:

Iceman_37
26.4.2012, 11:47
Once Upon a Time ja odlicna serija. Tu nema sta da ti kazem po meni odgledaj do te i te. Vec prva - druga epizoda i uvucen si to je to moras dalje... :)

Belfegor
26.4.2012, 23:50
Odgledah Fringe, dobra epizoda. John Noble bio odličan. :)
Inače, poslednja epizoda je backdoor pilot za petu sezonu, ako Fox odluči da produži seriju, četvrta će se završiti sa cliffhangerom, a nova sezona će biti o ovome. Ako ipak ne budu zadovoljni gledanošću, poslednja epizoda će zaokružiti seriju i to će biti to. Koliko sam pročitao, ako Fringe uđe u petu sezonu, biće samo 12, 13 epizoda, i to bih voleo da vidim.

ova epizoda, osim Observera, nema povezanosti sa prethodnim, barem ih ja nisam primetio.
Odakle sad Vilijem Bel? Zar on nije mrtav? Beltarnativ? A i ovaj Brojls, večito Kvisling...
I **beš budućnost u kojoj se kafa žvaće... :D

Jes da su sa ovim novim uneli malo svezine.....ali ostase mnoge stvari ne razjasnjene....kao sto neko rece pre vec, sve me ovo podseca na lost....pustam ovu epizodu i tri puta gledam sta se desava...malo podseca na terminatora :D, sav sam se pogubio :kreza:

simke85
26.4.2012, 23:54
Nisam gledao Sopranove, ali odgledacu pilot anarhista...takodje, odgledao sam pilot Justified i onako, mlako mi...ne mogu da verujem da sve sto internet pohvali je na jedan isti kalup, ubistva koja resava badass policajac/ka

Ako nisi gledao Sopranose onda to gledaj pod hitno, zaboravi na sve ostalo bar dok ne zavrsis sa njima! :)

nexexcalibur
27.4.2012, 12:01
^Ma ne mogu, sve sto je bilo na tv-u i nije me zainteresovalo preskacem (izuzetak Lost)
Koliko sam skapirao, sopranosi je serija o mafiji, italijanima, a to ne gotivim uopste (sta da vam kazem, godfathera nikad nisam gledao)

btw, Fringe potpisana peta sezona, http://tv.ign.com/articles/122/1222580p1.html

Highlander
27.4.2012, 12:48
Jes da su sa ovim novim uneli malo svezine.....ali ostase mnoge stvari ne razjasnjene....kao sto neko rece pre vec, sve me ovo podseca na lost....pustam ovu epizodu i tri puta gledam sta se desava...malo podseca na terminatora :D, sav sam se pogubio :kreza:
Ma poslednja epizoda je bila više za sebe, nije imala mnogo dodirnih tačaka sa tokom radnje u prethodnim epizodama, samo je najavila šta se može očekivati u petoj sezoni. Jedino što je sada otprilike poznato šta će biti taj veliki cliffhanger na kraju ove...
Olivia gets shot???

Inače, ne bi me iznenadilo da su ovi Observeri na neki način povezani sa Džonsom...

simke85
27.4.2012, 18:05
^Ma ne mogu, sve sto je bilo na tv-u i nije me zainteresovalo preskacem (izuzetak Lost)
Koliko sam skapirao, sopranosi je serija o mafiji, italijanima, a to ne gotivim uopste (sta da vam kazem, godfathera nikad nisam gledao)

btw, Fringe potpisana peta sezona, http://tv.ign.com/articles/122/1222580p1.html

Ti si na gubitku. To je jedna od najjacih serija ikada napravljenih. Obradjuje mnogo veliki spektar tema i ljudske psihologije, istina vecinom preko Italijanskih mafijasa u Americi ali to uopste nije poenta serije. Osim toga ima neverovatno otkaceni fenomenalni crni humor.

ZoNi
27.4.2012, 20:38
sopranosi je serija o mafiji, italijanima, a to ne gotivim uopste (sta da vam kazem, godfathera nikad nisam gledao)
Baš kao i ja - ne mogu da gledam seriju/film u kojoj mafijaši nisu predstavljeni dovoljno negativno.

simke85
28.4.2012, 23:48
Predstavljeni su dovoljno negativno samo sto cete tokom serije shvatiti da vecina ljudi nazalost nisu mnogo bolji od tih mafijasa. Kao sto sam vec rekao akcenat serije je na ljuskoj psihologiji, ne na mafijasima, odnosno kako su ljudi u stanju da u svojoj glavi za lose i pogresne stvari koje cine nadju opravdanje, cak misle da je to sto rade dobro. Nazalost vecina ljudi je takva a to se vidi i u seriji jer ima mnogo likova koji uopste nisu povezani sa mafijom.

Neverovatan scenario, odlicna i originalna rezija, fenomenalna gluma - jednom recju remek delo. Verujte mi i ja sam imao slicno misljenje kao vi dok nisam gledao seriju ili s vremena na vreme bacio pogled na TV dok jednog dana otvorenog uma nisam pogledao nekoliko epizoda. Sada mi je to ubedljivo omiljena serija ispred npr, takodje omiljenih : Dexter, Game of Thrones, Twin Peaks, Rome, Spartacus, Monk, Coupling...

ZoNi
29.4.2012, 1:34
Kao sto sam vec rekao akcenat serije je na ljuskoj psihologiji, ne na mafijasima
Meni ne deluje tako ;) U svakom slučaju, ne sviđa mi se takva serija (kao i Dexter, npr), ma koliko da je dobro urađena.

Btw, od ostalih serija koje si naveo, Monk i Coupling su super :)

Igor Petrovic
29.4.2012, 11:29
Rome je odlicna serija. Sons of Anarchy je isto dobra. Sada trenutno gledam mentalist. :) Sve tri imaju moju preporuku. ;)

Nash Knight
29.4.2012, 16:35
Mentalist je super, baš sam se navuko. Nije prva klasa kao npr. Dexter, ali je super za ubijanje vremena, a tu i tamo je i poučan

nexexcalibur
29.4.2012, 16:44
Rome je odlicna serija. Sons of Anarchy je isto dobra. Sada trenutno gledam mentalist. :) Sve tri imaju moju preporuku. ;)

Mentalist je super, baš sam se navuko. Nije prva klasa kao npr. Dexter, ali je super za ubijanje vremena, a tu i tamo je i poučan

Main story arc je sjajan, glavni razlog zasto sam gledao/gledam Mentalistu...

Ne znam dokle ste stigli, ali kraj trece sezone ce vas oboriti s nogu ;)

dario_cile
29.4.2012, 17:30
Mene trenutno puca Fringe :) Nisam na pocetku bio nesto narocito odusevljen ali vremenom je postojala sve bolja,pored toga ponovo gledam Smallville,i jos sam ukljucio Vampire Daires,i da svima preporucujem Sherlock-a imaju 3 EP po 90 min fenomenalno,isplati se potrositi vrijeme na njega... :D

Kidja
29.4.2012, 18:09
Majko mila , kako su upropastili Supernatural...ova zadnja epizoda,malo je reci ovaj.
Ali moram da gledam, ne vredi , kad sam vec sve gledao do sad kako da prestanem.

Pegasus
29.4.2012, 18:42
ali moram da gledam, ne vredi , kad sam vec sve gledao do sad kako da prestanem.

Не, не мораш. Тако сам ја размишљао са Battlestar Galactica уместо да сам лепо одустао када сам видео да је серија почела да смрди. На крају ме је цела ствар и сморила и изнервирала.

dario_cile
29.4.2012, 18:51
Majko mila , kako su upropastili Supernatural...ova zadnja epizoda,malo je reci ovaj.
Ali moram da gledam, ne vredi , kad sam vec sve gledao do sad kako da prestanem.

Ja sam pocetkom 6 sezone (nekad oko 15) epizode prestao da gledam,nekako je izgubila gust,barem po meni,ali et' kako vidim imam dobar njih za too :D

Igor Petrovic
29.4.2012, 22:24
Main story arc je sjajan, glavni razlog zasto sam gledao/gledam Mentalistu...

Ne znam dokle ste stigli, ali kraj trece sezone ce vas oboriti s nogu ;)
Stigao sam do poslednje u cetvrtoj. :D Cekam sledecu da izadje. Sad je bila s04e21.
Od drugih zanrova serija mi se svidja i walking dead. Veoma interesantna serija. Iako je SF horor, imam osecaj kao da je stvarna kad je gledam. :)

A da, Van Pelt je vrhunska riba, zaboravih da dodam. :dzavo:

ZoNi
30.4.2012, 20:28
svima preporucujem Sherlock-a imaju 3 EP po 90 min
Zapravo: 2 x (3 x 90 min) :D

dario_cile
30.4.2012, 21:01
Zapravo: 2 x (3 x 90 min) :D

Hvala na ispravci
:Freddy:

Iceman_37
1.5.2012, 21:33
Predstavljeni su dovoljno negativno samo sto cete tokom serije shvatiti da vecina ljudi nazalost nisu mnogo bolji od tih mafijasa. Kao sto sam vec rekao akcenat serije je na ljuskoj psihologiji, ne na mafijasima, odnosno kako su ljudi u stanju da u svojoj glavi za lose i pogresne stvari koje cine nadju opravdanje, cak misle da je to sto rade dobro. Nazalost vecina ljudi je takva a to se vidi i u seriji jer ima mnogo likova koji uopste nisu povezani sa mafijom.

Neverovatan scenario, odlicna i originalna rezija, fenomenalna gluma - jednom recju remek delo. Verujte mi i ja sam imao slicno misljenje kao vi dok nisam gledao seriju ili s vremena na vreme bacio pogled na TV dok jednog dana otvorenog uma nisam pogledao nekoliko epizoda. Sada mi je to ubedljivo omiljena serija ispred npr, takodje omiljenih : Dexter, Game of Thrones, Twin Peaks, Rome, Spartacus, Monk, Coupling...

Potpisujem. :D Imamo isti ukus ali prosto kvalitet je u pitanju, nije ni sve subjektivno. :rolleyes:

Kidja
1.5.2012, 22:49
Pre neki dan sam kukao za Supernatural kako su upropastili, ne bi mi bio zao da je ukinu ali evo posle odgledane ove poslednje epizode House M.D bas mi je krivo sto nece biti vise.
Jednostavno, fantasticna serija.

Highlander
2.5.2012, 10:53
Pre neki dan sam kukao za Supernatural kako su upropastili, ne bi mi bio zao da je ukinu ali evo posle odgledane ove poslednje epizode House M.D bas mi je krivo sto nece biti vise.
Jednostavno, fantasticna serija.
Ček, biće ti žao za Supernatural ili House? :)

Meni je baš OK bila poslednja epizoda Supernaturala, malo humora, malo akcije, kao dobre stare epizode.

Inače, Castle od preksinoć je bio odličan! Samo ću jedno reći - zombiji! :)

Kidja
2.5.2012, 12:17
House :)

Supernaturala ce biti jos a House ima jos 2 epizode cini mi se.

nexexcalibur
3.5.2012, 13:01
http://www.digitalspy.com/tv/s10/lost/news/a379619/lost-will-return-says-co-creator-damon-lindelof.html

Bilo bi lepo :opanachke

Kidja
3.5.2012, 13:07
Bilo bi stvarno lepo ali kako nastaviti posle onakvog kraja?
Svi bi mi naravno voleli to, zato sto nista nije razjasnjeno ali...

thebluephoenix
3.5.2012, 13:07
They'll have to go back (on the island)!

Highlander
3.5.2012, 23:42
Lost? Ponovo? :paranoia:

Supernatural dobija i osmu sezonu (http://www.tvovermind.com/supernatural/supernatural-renewed-for-season-8-by-the-cw/) (spojleri na linku), što znači da će nam servirati masivni cliffhanger na kraju ove sezone i verovatno još razvući priču sa Levijatanima... :dedica:

Picard
5.5.2012, 0:57
Gledam ovu novu Nikitu ... Šta znam, nije loša, ali joj veoma nedostaje ona mračna atmosfera koja je dominirala starim serijalom.

uros@3D
5.5.2012, 20:38
http://www.digitalspy.com/tv/s10/lost/news/a379619/lost-will-return-says-co-creator-damon-lindelof.html

Bilo bi lepo :opanachke

Bilo bi, zaista... :)

Recimo malo vise one sci-fi strane prikazati, kol'ko su se referencirali na tu neku kvantnu fiziku n sh*t, bilo bi lepo malo nesto i razjasniti tu, prequel bi bio najbolja opcija.

@nova Nikita

Nisam ni znao da to ima. :D

Skenderevo
5.5.2012, 22:22
Evo ja posle (fantasticnog) Rima gledam The Tudors, i mogu reci da sam zadovoljan i da je serija odlicna, preporucujem.

nexexcalibur
6.5.2012, 0:26
Evo ja posle (fantasticnog) Rima gledam The Tudors, i mogu reci da sam zadovoljan i da je serija odlicna, preporucujem.

Meni ostalo finale druge sezone Spartakusa, pa cu onda Rim (ladno ocena 9.0 na imdbu)...

Cuo sam da je i The Borgias ok serija, pogotova nova, druga sezona i naravno Game of Thrones...to je ta neka vrhunska ponuda istorjiskih spektakla

Skenderevo
6.5.2012, 0:32
Meni ostalo finale druge sezone Spartakusa, pa cu onda Rim (ladno ocena 9.0 na imdbu)...

Rome je odlican i stvarno zasluzuje tu ocenu, nema sanse da ti se ne svidi. Najjace je kako serija mesa onu pravu, senatsku istoriju Rima (period prelaska s republike na carstvo) sa zivotom obicnih gradjana, tj. zivotima dva glavna junaka. Obe sezone sam halapljivo prozderao u nedelju dana. Cezara nikako drugacije vise necu moci da zamislim nego kao tog glumca :)

dario_cile
6.5.2012, 8:48

Izuzetna serija,mene je odusevila,isto tako svima preporucujem. Ne znam da li sam spominjao ali ima i New Girl,malo je drugacija od svih dosad humoristicnih serija,vrijedi i tu potrositi malo vremena... :dzavo:

Kidja
8.5.2012, 19:17
Krenuo sam Spartacus da gledam, zanimljiva je serija.Prica je super !
Mada mi je malo odbojno sto je uradjena kao "300" ali cu nastaviti da je gledam.

nexexcalibur
11.5.2012, 22:49
Obnovljene serije ovih dana:

NBC
Community 4. sezona 13 epizoda
Parks and Recreation 5. sezona 22 epizode
30 Rock 7. sezona 13 epizoda

ABC
Once Upon a Time
Modern Family
Castle

FOX
Family Guy
American Dad
Touch
Alcatraz definitivno otkazan

simke85
12.5.2012, 0:31
Krenuo sam Spartacus da gledam, zanimljiva je serija.Prica je super !
Mada mi je malo odbojno sto je uradjena kao "300" ali cu nastaviti da je gledam.

Samo nastavi da gledaš dalje, serija će biti sve bolja i bolja i sve manje će ličiti na 300. Serija razbija!

Kidja
12.5.2012, 0:37
Nastavio sam, svidja mi se.Prica je odlicna :)

Picard
13.5.2012, 14:45
Otkazane serije:

https://www.examiner.com/article/networks-cancel-a-number-of-shows-alcatraz-pan-am-harry-s-law-gcb

nexexcalibur
13.5.2012, 15:50
Otkazane serije:

https://www.examiner.com/article/networks-cancel-a-number-of-shows-alcatraz-pan-am-harry-s-law-gcb

Koliko mi je drago sto je alcatraz otkazan, sad kad sve saberem i oduzmem, mislim da je serija cisto gubljenje vremena, od ostalih otkazanih nisam pratio nijednu, hteo sam river, ali je dobro sto nisam...

Edit: sa druge strane, nastavio sam da gledam Person of Interest i zaista je drugi deo sezone odlican, epizoda 13 je npr fantasticna

Edit2: Nova post-apokalipticka serija Revolution na NBC-u, deluje zanimljivo (glumi Gus iz BB)
JwfCRAtkYEI

Kidja
14.5.2012, 3:25
Deluje ovo poprilicno dobro.
Iskreno se nadam da ce J.J Abrams skinuti "ljagu" sa sebe posle Alcatraza i odraditi kvalitetnu seriju kao sto radi sa Fringe i ranije Lost-om.

ZoNi
14.5.2012, 10:59
Koliko mi je drago sto je alcatraz otkazan, sad kad sve saberem i oduzmem, mislim da je serija cisto gubljenje vremena, od ostalih otkazanih nisam pratio nijednu, hteo sam river, ali je dobro sto nisam...

Edit2: Nova post-apokalipticka serija Revolution na NBC-u, deluje zanimljivo (glumi Gus iz BB)
Ja sam od navedenih serija gledao Alcatraz (super serija), GCB ponekad pogledam na TVu (ok serija, ništa specijalno), odgledao sam A Gifted Man (ok, ali takođe ništa spec), The Finder mi se čini kao ispod-prosečna serija (odgledao prvu epizodu), The River mi deluje sasvim ok...

Inače, ova serija Revolution mi deluje potencijalno odlično. :aplauz: (ko je Gus, šta je BB?)

Highlander
14.5.2012, 11:11
JJ 'Lens Flare' Abrams :D

Meni ovo ne deluje baš nešto ubedljivo, kao nema više elektriciteta, ali živi organizmi (http://en.wikipedia.org/wiki/Bioelectromagnetism) funkcionišu bez problema. I zašto koriste muskete? Koliko mi se čini, vatreno oružje se pravilo mnogo pre nego što smo dobili struju. Pretpostavljam da bi meci bili problem, ali ni za njihovu proizvodnju nije potrebna struja. Osim toga, okruženje je suviše propalo, a likovi su previše čisti za 15 godina...

Inače, 'ladno su pozajmili nekoliko kadrova iz kratkog filma RUIN (http://vimeo.com/38591304)

ZoNi
14.5.2012, 11:20
1. Meni ovo ne deluje baš nešto ubedljivo, kao nema više elektriciteta, ali živi organizmi (http://en.wikipedia.org/wiki/Bioelectromagnetism) funkcionišu bez problema.

2. okruženje je suviše propalo, a likovi su previše čisti za 15 godina...
1. Heh, sećam se da je u Politikinom Zabavniku, pre možda 15-20 godina, bila SF priča o vanzemaljcima koji dolaze na Zemlju - s tim što su vanzemaljci nekakvi elektromagnetni talasi, koji su "pojeli" svu struju na Zemlji. Završna scena priče je kada glavni junak, srećan i opušten, ulazi u svoje kočije i lagano kreće na posao :)

2. Ovo sa okruženjem se slažem, dok ljudi mogu da budu čisti i bez struje, zar ne? ;)

Highlander
14.5.2012, 11:42
Ma naravno, ali izgledaju kao da su sa naslovne stranice Voga, besprekorne frizure, našminkani...

Post-apokaliptic? Try this :p
http://liveforfilms.files.wordpress.com/2009/09/the-road-father-and-son.jpg

Misliš na ovu priču? The Waveries? http://ascentionist.blogspot.com/2012/01/sci-fi-review-waveries-short-story.html
Fredrik Braun (http://en.wikipedia.org/wiki/Fredric_Brown) je pisac, ako je to. :)

nexexcalibur
14.5.2012, 12:41
Inače, ova serija Revolution mi deluje potencijalno odlično. :aplauz: (ko je Gus, šta je BB?)

Gustavo, Breaking Bad

http://images.wikia.com/breakingbad/images/c/c1/Breaking-bad-gus.jpg

Ako nisi gledao Breaking Bad, ne znam sta cekas?!

ZoNi
14.5.2012, 12:59
1. Post-apokaliptic? Try this

2. Misliš na ovu priču? The Waveries?
1. Da, The Road je odličan film, sa vrlo snažnom post-apokaliptičnom atmosferom. Možda su seriju ipak prilagodili širem krugu gledalaca, pa nisu hteli da ubace baš tako napaćene prikaze ljudi? U svakom slučaju, videćemo kad počne serija ;)

2. Daaaaaa, to je to :D

@ nexexcalibur: aaaa, što ne kažeš lepo Mike Giardello iz Baltimora? :D

Kidja
14.5.2012, 13:44
Otkazane serije:

Dodao bi i da je CSI: Miami i definitivno otkazan...

Dimo
14.5.2012, 22:51
Ja sam vidio najavu za The River na AXN - u i već od scena sa izbečenim facama i Are you scared yet odlučio da je neću gledati. Nekoliko puta sam se opekao na AXN - ov treš i ne znam zašto uopšte pomislih da bi umjesto linearnih hajpovanih serija mogli da naprave nešto pristojno i drugačije.

Pegasus
15.5.2012, 0:21
Dodao bi i da je CSI: Miami i definitivno otkazan...

And nothing of value was lost.:kreza:

nexexcalibur
15.5.2012, 0:39
@ nexexcalibur: aaaa, što ne kažeš lepo Mike Giardello iz Baltimora? :D
Nisam gledao baltimor, ali eto sad znam da je glumio u vise serija...

Btw, mozda smaram, ali Person of Interest je mozda jedina serija koja me smorila na pocetku i onda odjednom BAM, gledam po 3 epizode odjednom jer se kvalitet dosta povecao...
Bio sam iznenadjen kad sam cuo da su obnovili za celu sezonu, pa jos i za drugu, ali su me definitivno razuverili...preporucujem svima!

Kidja
15.5.2012, 12:43

Kako za kog ;)

nexexcalibur
15.5.2012, 12:52

Kako za kog ;)

http://files.sharenator.com/csi_yeah_skyline_RE_Justin_Bieber_gets_shot-s449x287-138348.jpg

edit: Nova serija 666 Park Avenue (http://www.imdb.com/title/tt2197797/), cheesy naziv, ali glumi John Locke iz Lost-a...

nexexcalibur
16.5.2012, 14:15
Ljudi, moram da preporucim seriju Suits...odgledao sam pilot i odusevljen sam.

Za sada je prikazana jedna sezona, 14. juna krece druga ;)

SYUQKm2nZNE

ps: kakva je Rachel auu...izneverovao sam