PHONE ZONE<>
022019<><>

PEAR: Personal Fitness Coach

Ruku pod ruku sa krilaticom „Vežbaj pametnije, a ne snažnije!” stiže aplikacija PEAR: Personal Fitness Coach. Zaista, pod njenim skutima nalazi se zabeleženo iskustvo na desetine trenera čiji programi će vam pomoći da ostanete u kondiciji i sačuvate mladalački izgled. Njihove savete možete da čujete direktno u slušalicama i to putem digitalizovanog, a ne sintetizovanog glasa, na šta su autori posebno ponosni.

Na raspolaganju je šest vrsta fizičkih aktivnosti: trčanje, vožnja bicikla, hodanje, vežbe snage, istezanje i trening viskog intenziteta. Izborom bilo koje oblasti otvara se meni koji sadrži pojedinačna vežbanja uz obavezan audio/tekstualni preview dat od strane samog trenera i kreatora datog programa vežbanja. Pristupajući kalendaru možete da označite kada želite da vežbate, odnosno da odaberete da vas aplikacija o tome obavesti. Ukoliko ste neodlučni i želite dodatno da filtrirate sadržaj, vežbu možete da izaberete i na osnovu dužine trajanja: do 20 minuta, od 20 do 40 minuta i preko 40 minuta.

Izdvojene vežbe možete da organizujete po grupama, a važno je istaći da aplikacija sarađuje i sa brojnim fitnes narukvicama i „pametnim” satovima. Ono što nam se nije svidelo je podatak da PEAR: Personal Fitness Coach nije besplatan, to jest da je u startu otključano svega nekoliko treninga, te da se pristup dodatnom sadržaju (debelo) naplaćuje.

Vladimir PISODOROV

 
Honor View 20
Noa Element N7 i N1
Xiaomi Mi Mix 3
SAFE
Yummly
PlayJ
PEAR: Personal Fitness Coach
Šta mislite o ovom tekstu?
Family Link
Draw.ai
DoodleSpell

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
49 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
pearsports .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera