PHONE ZONE<>
022019<><>

Yummly

Bilo da ste domaćica koja svakog dana mora da isplanira ručak za celu porodicu ili samo povremeno volite da zavirite u kuhinju, sigurno vam je pri tome svaka pomoć dragocena. Aplikacija i sajtova s receptima i savetima sigurno ima na hiljade, međutim, malo koji od njih su toliko fino organizovani i zgodni kao Yummly.

Iako je u osnovi u pitanju sajt odnosno aplikacija s receptima, svaki put kad označite neki recept sa „Yum”, aplikacija uči vaš ukus i prilagođava dalje predloge tome. Tako ćete s vremenom svakog dana dobijati listu predloga i ideja savršeno prilagođenih vama i vašim potrebama. Naravno, ne morate se držati samo toga, već je moguća i pretraga na osnovu velikog broja parametara, uključujući nacionalne kuhinje, praznike, jela prilagođena određenim dijetama ili alergijama i još mnogo toga. Yummly pritom pretražuje i svoju bazu, ali i baze svih najpoznatijih sajtova s receptima. Tu su i obični, pisani recepti, ali i video-tutorijali, uputstva, saveti... Sve se može sačuvati i personalizovati.

Moguće je i unapred planirati obroke – kad pronađete recept koji vam se sviđa, jednostavno unesete oznaku u kalendaru kada ćete pripremati to jelo. Takođe, direktno iz recepta možete dodavati namirnice na listu za kupovinu, a aplikacija sadrži i svoju mini-prodavnicu, mahom razne opreme za kuvanje i pripremu hrane. Nju sumnjamo da ćete koristiti, ali zato bukvalno svaki drugi deo Yummlija zaslužuje pažnju, čak i ako u kuhinju zalazite samo sporadično.

Jovana KUZMANOVIĆ

 
Honor View 20
Noa Element N7 i N1
Xiaomi Mi Mix 3
SAFE
Yummly
Šta mislite o ovom tekstu?
PlayJ
PEAR: Personal Fitness Coach
Family Link
Draw.ai
DoodleSpell

Platforma:
Android, IOS
Veličina:
22 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera