PHONE ZONE<>
022019<><>

Draw.ai

Može da se kaže da je Draw.ai svojevrsna interaktivna bojanka za decu, ali i one koji žele da na jednostavan način nauče da crtaju. „Lekcije” su podeljene po oblastima i ima ih na stotine i moramo da priznamo da nije lako snaći se u dostupnom sadržaju. Autori su mogli da obave malo bolje soritranje sadržaja, ali to je priča za neku drugu priliku.

Nakon što iz baze odaberete motiv, automatski kreće animacija koja pokazuje šta bi na slici prvo trebalo da nacrtate. Stavljajući ucrtani deo u pozadinu na vama je da svojeručno povučete linije i potom pritisnete dugme Next. Sledi naredna regija i proces se ponavlja sve dok ne završite kreaciju. Draw.ai vas u tom procesu neće ispravljati niti terati da izradite perfektnu kopiju onog što se nalazi na ekranu. To, naravno, ne znači da ne možete sami da koristite gumicu, odnosno Undo/Redo funkciju ukoliko niste zadovoljni rezultatom. Crtanje može da se obavi olovkom ili svetlećim markerom, uz mogućnost korišćenja virtuelnog šestara i lenjira kako biste ucrtali pravilne krugove, elipse i prave linije. Tokom crtanja, po sopstvenom nahođenju možete da prilagođavate nivo zuma.

Pre nego što sačuvate kreaciju, dozvoljeno je da je obojite u delu programa koji se ponaša kao klasična bojanka. „Farbanje” može da bude obično ili „pametno”, a sve može da se obavi i ručno. U tom slučaju možete da koristite drvene ili voštane bojice i flomastere. Konačno, na raspolaganju je i postavljanje stikera.

Vladimir PISODOROV

 
Honor View 20
Noa Element N7 i N1
Xiaomi Mi Mix 3
SAFE
Yummly
PlayJ
PEAR: Personal Fitness Coach
Family Link
Draw.ai
Šta mislite o ovom tekstu?
DoodleSpell

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
12 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera