PHONE ZONE<>
082017<><>

Flowx

Autori kažu da je u pitanju pametna aplikacija za vremensku prognozu čiji je osnovni cilj prikaz informacija na jednostavan i lako razumljiv način. Pored toga, u prvom planu je i mogućnost prilagođavanja prikaza raznim uslovima korišćenja, pa Flowx nudi ponešto za planinare, pilote, jedriličare, turiste, naravno, i obične smrtnike.

Omogućeno je „nadgledanje” praktično neograničenog broja lokacija, a zanimljivo je da ne morate da se vežete za određeno naselje, već to može da bude i neka država. Ekran je podeljen na dva jednaka dela. U levom se nalazi grafikon promene temperature koji prikazuje maksimalne i minimalne vrednosti, kojeg prati i promena barometarskog pritiska. Tu su i podaci o očekivanoj količini padavina, vlažnosti vazduha, brzini duvanja vetra, visini talasa, količini oblaka i tome slično. Besplatna verzija programa omogućava predviđanje vremenskih uslova do sedam dana unapred (komercijalna do deset). Desni deo ekrana rezervisan je za grafički prikaz kretanja oblaka, ali to nije jedino što ovde može da se vidi. U kombinaciji ili odvojeno, dobijate i ubavu grafičku prezentaciju promene pritiska, brzine duvanja vetra i ostalih pomenutih parametara.

Flowx podatke prima sa dva servisa: NOAA GFS i Canadian GDPS, i sasvim lepo se snalazi i sa lokacijama kod nas i u okruženju. Informacije mogu da se „izbace” i na home ekran, preko widgeta, a tu je i mogućnost eksportovanja podataka.

Vladimir PISODOROV

 
Nokia 5
Motorola Moto E4 Plus
Samsung Galaxy J5 (2017) i J7 (2017)
Sony Xperia XZ Premium i XA1 Ultra
Alcatel A3
Model Releaser
Diaro
Firefox Focus
Timbre
Video Star
Plotagon Story
Aivon
Wrappup
Learn Multiplication Table – Fun game with panda
Flowx
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android
Veličina:
28,7 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera