PHONE ZONE<>
062017<><>

World of Guns: Gun Disassembly

Aplikacija World of Guns je zanimljiv mešanac puzzle igre i enciklopedije, koja, pored zabave u sklapanju, rasklapanju i korišćenju velikog broja primeraka vatrenog oružja, glat može poslužiti i kao udžbenik o istorijatu oružja ili čak how to za rad sa oružjem u stvarnom svetu (disclaimer: nemojte čačkati po oružju u stvarnom svetu, mobilni telefon ima daleko manju šansu da slučajno opali i napravi vam ventilacioni otvor na čelu).

Nakon izbora modela, igra vas vodi kroz rasklapanje i sklapanje. Onda to radite sami, sledi pucanje, takmičarski modovi (jurite vreme uz posebne zahteve) i modifikovanje (kundaci, nišani, boja) oružja. Sve je začinjeno kompleksnim sistemom iskustva, kredita i achievementa. Preseci, transparentni i posebno obeleženi delovi, kao i mogućnost rotiranja po svim osama znatno pomažu u sagledavanju celokupnog mehanizma. Igra trenutno sadrži 150+ modela poznatog oružja od starinskog do modernog, od pištolja preko jurišnih pušaka do mitraljeza, a tu su i neka vozila (vojna i civilna) i skeleti, koje takođe možete sastavljati. Modele otključavate igranjem ili davanjem pravih novaca, a novi se povremeno dodaju.

Preporučujemo svima, posebno ljudima koji nisu prošli vojni rok ili Odbranu i zaštitu. Nešto ćete sigurno naučiti, pošto je aplikacija zabavna i informativna. Šta više, ovako nešto treba da se implementira u škole umesto gluposti oko kojih se sad raspravlja.

Srđan BRDAR

 
Get Me Outta Here
Crash Club
Dungeon, Inc.
Battle Islands: Commanders
Gladiator Heroes
What, The Fox?
Battle Bay
Charming Runes
World of Guns: Gun Disassembly
Šta mislite o ovom tekstu?
Star Wars: Puzzle Droids
Card Thief

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
45 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera