PHONE ZONE<>
062017<><>

Card Thief

Kartokradica ili lopov koji krade uz pomoć karata? I jedno i drugo nalaze mesta u ovoj vrlo interesantnoj mešavini kartične i logičke igre, začinjenoj prstohvatom RPG-a.

Igra vas stavlja u ulogu nekog Garretovog klona bačenog u steampunk okruženje prepuno vila i zamkova koje bi bilo sevap očistiti od raznovrsnih dragocenosti. Krađu, skrivanje i eliminaciju stražara i druge lopovske aktivnosti sprovodite na tabli 3x3, koja predstavlja trenutnu „akcionu” zonu koja se u svakom potezu popunjava kartama koje ste očistili u prethodnom. Naime, svaka pojedinačna lokacija rešava se na jedan način – pronalaskom kovčega sa plenom i bekstvom, uz laganu eliminaciju drugih karata koje vam pomažu ili odmažu. I mene boli mozak od ovog objašnjenja, ali ne gubite nadu... Svaka stvar u igri je predstavljena jednom kartom – stražar, sveća, vreća zlata, bure u kome možete da se sakrijete... Rešetku sa devet karata moraćete da čistite dok vam sistem ne „dropuje” dve glavne karte kojima rešavate misiju – kovčeg sa blagom i kapiju. Karte sa ekrana čistite tako što „plotujete” putanju preko njih (što se računa kao jedan potez), vodeći računa da ne potrošite stealth poene i ne postanete lak plen stražarima. Te poene, recimo, gubite prolaskom pored „sveća” karata.

Card Thief je odlična i besplatna igra sa blagim freemium momentima (otključavanje ukradenih kovčega se čeka ili plaća, a čekanje nije strašno).

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Get Me Outta Here
Crash Club
Dungeon, Inc.
Battle Islands: Commanders
Gladiator Heroes
What, The Fox?
Battle Bay
Charming Runes
World of Guns: Gun Disassembly
Star Wars: Puzzle Droids
Card Thief
Šta mislite o ovom tekstu?

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
81 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera