PHONE ZONE<>
062017<><>

Gladiator Heroes

Ako vam je dosta druženja, škole i posla, i tražite zarazan mobilni timesink kojim planirate da zamenite sve funkcionalne aspekte života, probajte Gladiator Heroes. Probajte, ali posle ne kukajte.

Gladiator Heroes je super-adiktivna mešavina menadžerske simulacije i akcionog RPG-a, u kojoj preuzimate ulogu Ianiste u Rimskoj republici. Ako ste gledali film „Gladiator” sa Raselom Krouom, to je ona uloga koju je igrao matori Proximo (trivia: glumac Oliver Rid je capnuo tokom snimanja, tako da su ga u nekim scenama rekonstruisali pomoću kompjutera). Ianista drži gladijatore, trenira ih i oprema, vodi ih po svetu i za pare sukobljava sa pulenima drugog Ianiste, lagano pabirčeći slavu i prestiž koji će ga jednog dana dovesti ispred imperatora.

Igra se grubo može podeliti na nekoliko celina. Prvi i osnovni je menadžment gladijatorskim kampom, gradnja i unapređivanje objekata, slanje gladijatora na trening, manipulacija inventarom i druga logistika. Drugi, zabavniji deo su taktičke bitke u areni, u kojima vaš tim suočavate sa NPC timom ili ekipom koju je sastavio drugi igrač. U bitkama kontrolišete isključivo aktivaciju specijalnih udaraca kojima raspolaže svaki gladijator, dok momci i devojke sami biraju cilj koji napadaju. Te specijalke zavise od izbora koji ste napravili tokom levelovanja, kao i od klase gladijatora. Teškaši sa dvoručnim oružjem, recimo, mogu da prave AoE udarac, koji kači sve protivnike u blizini, kopljanici mogu da bocnu iz daljine i tako dalje. Novac i iskustvo koji ste zaradili uspešnim bitkama ulagaćete u unapređivanje gladijatora (i kasnije, njihove opreme), izgradnju i levelovanje objekata u kampu, a ni lečenje povređenih nije besplatno. Pored single player sadržaja, igra ima i asinhroni multiplayer, u kojem se offline borite sa timovima koje su sastavili drugi igrači.

Iako, tehnički gledano, igra spada u timesink žanr, elementi čekanja i odugovlačenja su prilično benigni i svode se na oporavak gladijatora koji su povređeni u borbi. Ako ih pak hilujete u borbama ili se borite protiv slabijeg protivnika, nećete morati da imate ikakav downtime. Loša strana ovog sistema je što je igru gotovo nemoguće ispustiti iz šaka.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Get Me Outta Here
Crash Club
Dungeon, Inc.
Battle Islands: Commanders
Gladiator Heroes
Šta mislite o ovom tekstu?
What, The Fox?
Battle Bay
Charming Runes
World of Guns: Gun Disassembly
Star Wars: Puzzle Droids
Card Thief

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
204 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera