PHONE ZONE<>
042012<><>

Circle Launcher

Ovo je jedan od programa koji će vam olakšati pristup i organizaciju aplikacija, kontakata iz telefonskog imenika i bookmarkova.

Program radi na principu sortiranja po folderima. Da biste počeli sa podešavanjem, prvo morate izbaciti widget na ekran (postoji izbor od četiri različita), i tada vam se otvaraju opcije. Nakon što izaberete koju vrstu fajlova želite da vidite u određenom folderu, možete birati u kom obliku će vam oni biti prikazani (kružnom, horizontalnom ili vertikalnom). Program ima samo jednu ikonu u različitim bojama i mogućnost da ona bude providna, što je velika mana, ali postoji mogućnost instaliranja Circle launcher icon packa, a podržava i ADW launcher icon pack. Takođe, možete kao ikonu postaviti i neku od fotografija koju imate u svojoj galeriji. Naravno, folderima možete davati nazive po želji, kao i veličinu i boju fonta. Postoji još mnogo dodatnih opcija za detaljnije podešavanje prikaza ikona u folderu, kao što su aktiviranje animacije ili zatamnjivanje pozadine kako bi se ikone jasnije videle. Još jedna od dobrih caka je to što možete postaviti da vam se prikaz ikona iz nekog foldera uvek otvara na sredini ekrana, što je znatno preglednije rešenje. Možete podesiti veličinu ikone u folderu i to da li će ispod nje pisati ime fajla ili ne.

Velika prednost u odnosu na neke druge programe ovog tipa je u tome što Circle launcher ima opciju bekapovanja foldera koje ste kreirali. Ako ste slučajno izbrisali program ili resetovali telefon, možete brzo i sigurno vrati stara podešavanja na svom ljubimcu.

Alessandro TOSCANO

 
Motorola Wilder
Motorola Gleam
Nokia N9
LG Prada 3.0
Nokia Asha 300
Samsung P6200 Galaxy Tab 7.0 Plus
MaxTab Dual W GPS tablet
Any.DO
Iris
Pocket
Glympse
Circle Launcher
Šta mislite o ovom tekstu?
Corp-Mail Email
TV vodič

Platforma:
Android
Veličina:
661 KB
Cena:
1,31 USD
Adresa:
www .db -ware .de
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera