TEST FUN<>
072009<><>

Deskpecker Beta

Desktop Pera Detlić

Mnogi zastupaju mišljenje da su desktop „zezalice” ništa drugo do potpuno besmisleni programi na koje ne vredi trošiti ni vreme ni resurse. Ne možemo reći da u ovoj tvrdnji nema istine, ali da li ste videli jednog korisnika računara koji na sistemu nema instalirano nešto od softvera ovog tipa? Teško! Bez sličnih đinđuva radna površina „prozora” odavno bi počela da nam ide na nerve.

U potrazi za ovomesečnim najbesmislenijim ostvarenjem naleteli smo na program po imenu Deskpecker. Mirne duše možemo reći da je ovo jedan od nebuloznijih izdanaka ionako zaludne branše! Program maltene ne radi ništa, vizuelno se uopšte ne doima, a pri tome korisniku ne ostavlja nikakav manevarski prostor. O čemu se ovde radi?

Ako ste oduvek želeli da imate detlića, a nisu vam dali, evo šanse za druženje. Deskpecker na desktop donosi ovo pernato spadalo, koje će vredno kljucati svaki aktivan prozor na koji naiđe. Da bi detlić „doleteo”, prozor ne sme biti maksimizovan, a program možete pokretati i deaktivirati po želji (nije u pitanju skrin-sejver). Zvuka nema, animacija je na nivou GIF komplemenata, a korisniku na raspolaganje nisu stavljene nikakve opcije. Oh, kako li je ovako nešto nekome palo na pamet? A mi ga, eto, još i podržavamo time što opisujemo program. Kljuc-kljuc...

Vladimir PISODOROV

 
AutoSizer 1.71
Icons from File 3.4
IconRestorer 1.0.5.1 RC1
Flashur Screensaver 1.03
Sundial
Deskpecker Beta
Šta mislite o ovom tekstu?

Potrebno:
Windows
Veličina:
2,1 MB, 956 KB na HD-u
Cena:
program je besplatan
Adresa:
www .zamaansoft .com /deskpecker _home .php
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera