TEST FUN<>
072009<><>

IconRestorer 1.0.5.1 RC1

Ikonice – na parove razbrojs!

Ima li šta gore od situacije kada vam se zbog sistemskog glitcha (ili nekog drugog problema) poremeti raspored ikonica na desktopu? Ta pojava ume toliko da iznervira da većina korisnika jednostavno odustane od vraćanja prečica u njihovo prvobitno stanje. Ako koristite pravi alat, nervoza i gubljenje vremena na ponovno „dekorisanje” mogu da se izbegnu. IconRestorer je jedan takav alat.

Ovaj program pravi rezervne kopije položaja ikonica i smešta ih na hard disk u obliku naročitih datoteka. „Slikanje” stanja obavlja se ručno, pritiskom na taster Save current desktop layout, a zanimljivo je to da postoji mogućnost čuvanja praktično neograničenog broja različitih rasporeda. Načinjene kopije nalaze se sortirane po rezolucijama, što znači da ćete u prepoznatljivom rasporedu moći da uživate čak i nakon redimenzionisanja veličine desktopa. Kako biste se lakše snašli, program pravi screenshot desktopa u momentu snimanja položaja ikonica i prilikom pregleda daje vam ga na uvid u svojevrsnom preview prozoru. Lepo!

Iako je program besplatan, neke funkcije ipak nisu dostupne sve dok se autoru ne donira određena suma novca. Tada se dobija mogućnost automatskog čuvanja položaja ikonica, koje se obavlja prema unapred definisanom vremenskom intervalu. Inače, program može da zapamti i koji ste wallpaper u momentu snimanja koristili.

Vladimir PISODOROV

 
AutoSizer 1.71
Icons from File 3.4
IconRestorer 1.0.5.1 RC1
Šta mislite o ovom tekstu?
Flashur Screensaver 1.03
Sundial
Deskpecker Beta

Potrebno:
Windows
Veličina:
2,4 MB, 2,3 MB na HD-u
Cena:
program je besplatan
Adresa:
freesoftland .sytes .net /iconrestorer .html
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera