PHONE ZONE<>
012009<><>

DuDu

Aplikacija koja ima veoma jednostavnu funkciju – snima telefonske pozive koje obavljate putem mobilnog telefona. Prvi veoma korisni novitet jeste to što program ne proizvodi dosadni „pištući” zvuk svaki put kada počnete snimanje, prekinete ga ili budete blizu vremenskih limita koje ste sami definisali. Ovo je standardni problem većine ugrađenih aplikacija za snimanje, pa će to biti jedan od glavnih razloga za instaliranje baš DuDua.

Ovo, naravno, nije jedina funkcija koju program poseduje. Moguće je postaviti automatsko snimanje svakog telefonskog razgovora, definisati da snimanje nema vremensko ograničenje, odrediti da li će razgovori biti pohranjeni u memoriji telefona ili dodatnoj eksternoj memoriji i tome slično.

Program sadrži i prilično pregledan i detaljan segment za pregled snimljenih konverzacija, upravo zbog toga što svaki razgovor dobija svoje ime, datum, vreme, vreme trajanja poziva itd. Aplikacija se može startovati automatski kada uključite mobilni telefon, ili na vaš zahtev, pa jedino što može zasmetati jeste nešto veća cena ove aplikacije, koja će verovatno odvratiti one kojima je ovaj program vrlo zanimljiv i koristan, ali ne i neophodan.

Milan ĐUKIĆ

 
Samsung i900 Omnia 8GB
MSI BToes 2.0 EDR Micro Dongle, Omega BT140 Bluetooth USB Adapter
DuDu
Šta mislite o ovom tekstu?
SMS Timer
GPS Action
BestFullScreen message

Platforma:
Symbian
Veličina:
140 KB
Cena:
12 evra
Adresa:
http://handheld .softpedia .com
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera