PHONE ZONE<>
022009<><>

KD Player

Za operativni sistem Symbian postoje prilično kvalitetni MP3 plejeri. Neki su već ugrađeni u softver, neki se skidaju dodatno, a zajedničko im je to što u najvećem broju slučajeva zadovoljavaju sve potrebe korisnika. Situacija je mnogo drugačija kod Java plejera. I oni koji su ugrađeni u softver telefona i oni koji se skidaju naknadno nisu programi dovoljno dobrog kvaliteta da zadovolje potrebe audiofila. KD Player je jedan od trenutno najkorišćenijih java MP3 plejera na mobilnim telefonima, i to nije slučajno – on uspeva, u domenu Java aplikacija, da zadovolji posebne prohteve i da stane rame uz rame sa Symbian MP3 programima.

KD Player naravno poseduje standardne opcije puštanja audio materijala kao što su premotavanje, preskakanje pesama, utišavanje i pojačavanje zvuka, a tu su i neke napredne funkcije. Na prvom mestu je mogućnost miksovanja numera, zatim prisustvo vizuelizacije, odnosno video elemenata koji reaguju na muzičku numeru, a tu je i kreiranje, editovanje i pokretanje liste pesama. Posebno nam se dopalo to što KD player poseduje pregršt skinova koji vam omogućavaju da ovaj program izgleda baš onako kako se vama sviđa, a najinteresantnije je to što ovaj softver ume da „imitira” plejere drugih proizvođača kao što su Sonijev Walkman, zatim iPod, Nokia plejer, Windows Media Player i mnogi drugi.

Pored prikazivanja album-arta, KD Player ima i korisnu opciju skeniranja svih foldera na mobilnom telefonu ili memorijskoj kartici u potrazi za novim MP3 numerama, kao i mogućnost da radi u pozadini, odnosno da troši manje sistemskih resursa, a omogućava vam i da vi radite nešto drugo na svom telefonu.

Kako je program u potpunosti besplatan, ima našu punu preporuku za preuzimanje i korišćenje, posebno ukoliko ste ljubitelj MP3 numera a volite da stalno menjate skinove ili uređujete izgled telefona baš onako kako vi to želite.

Milan ĐUKIĆ

 
KD Player
Šta mislite o ovom tekstu?
FortiCleanUp
Guardian Platinum Edition
ListCaller

Platforma:
Java
Veličina:
130KB
Adresa:
http://easter -eggs .net .ru /KDPlayer /index .php
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera