NA LICU MESTA<>
052006<><>

Potencijal tržišta

Kingston prezentacija, klub „Koling”, 11. april

Kompanija Kingston vidi na tržištu naše zemlje veliki potencijal. Iz tog razloga je Kingston u saradnji sa firmom Imtel (koja je jedan od njihovih zvaničnih distributera) organizovao dve manifestacije u toku jednog dana.

U hotelu „Intercontinental” održan je doručak za novinare, gde su predstavnici medija u opuštenoj atmosferi mogli da razgovaraju sa Johnom Szabom, Business Development Managerom firme Kingston. Gospodin Szabo je rekao da Kingston na našem tržištu vidi veliki potencijal i da po njegovom mišljenju ono može veoma brzo da dostigne nivo mađarskog, kada je u pitanju udeo Kingstona. Deo tržišta koji beleži konstantan i oštar rast, kako u svetu tako i kod nas, jeste fleš memorija (bilo kao USB privesci bilo kao memorija za prenosne uređaje). Kingston usko sarađuje sa Intelom u razvoju kompjuterskih memorija i standarda (što je bio slučaj sa DDR2 standardom, recimo). On je okupljenim novinarima želeo i da približi politiku i organizaciju firme koja je kao jedna velika porodica.

Zvanična prezentacija bila je namenjena upoznavanju partnera i distributera sa kvalitetom i karakteristikama Kingstonovih proizvoda. Jedan od najbitnijih razloga zašto su Kingstonovi proizvodi skuplji od većine konkurencije jeste to što ova kompanija sve svoje memorijske čipove testira pre i posle ugradnje, što čini svega nekoliko svetskih proizvođača memorije. Zbog toga i većina njihovih proizvoda ima doživotnu garanciju.

Ivan ČABRILO

 
 PRIMENA
Računari i deca ometena u razvoju

 NA LICU MESTA
„Canon Kick-off”, Novi Sad
„B-link” - Beogradski festival novih komunikacija
Extreme i Microsoft konferencija
Flamingo SCG Reseller Convention 2006
Kingston prezentacija
Šta mislite o ovom tekstu?
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera