Prikaži potpunu verziju : Telekomov IP TV
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
Može i da ti uvale neku starudiju ako je na stanju a neko vratio!:kreza:
I to je vrlo realna opcija,jer kad su mi menjali jednom STB jer se moj pokvario,nisam bio kuc oni ostavili neki stari,sav izgreban,isutan,kao da su ga godinama vozali medj alatom :n-cc2:
znaci kolko dugo im treba da odjave hbo paket,prijavio sam jos juce broj preko automata na broju 19813,hbo je jos tu. Sad zvao opcija 3 javio mi se operater posle 30+minuta kaze zahtev je prosledjen,deaktivacija se vrsi u narednih 24h(?!!)... Ovo je stvarno bezobrazno sa njihove strane,27 sam prijavio jos
Ja sam uspesno odjavio, zvao, cekao, kad se konacno neko javio rekao mi da sacekam na vezi dok ne iskljuce i to je to. Sve ukupno 1h
meni su uzeli neke podatke (mob,fiksni),ekipa ce mi se javiti,pitam se samo zasta....
DESAVANJE posle nekoliko sati (da nebi spamovo postove) cisto informativno za sve ostale
posle nekog vremena jos mi nisu ukinuli HBO,zvao podrsku i dobio sledece objasnjenej. Ko god je prijavio raskid HBO paketa preko automata ili preko operatera i ako vam nije ukinut nebrinite sistem je trenutno preopterecen i nemogu svima da poiskljucuju na vreme. Ukoliko se desi da dobijete racun a prijaviliste,idite slobodno u bilo koju poslovnicu da reklamirate bitno je samo da ste u sistemu.
Nov problem: Piksle fest crc gresaka 1 000 000
Jedno pitanje,dugo godina vec koristim IPTV,pa me zanima,postoje li novi modeli STB uredjaja i po cemu se razlikuju od starih,i kako doci do njih!?
Najnoviji uredjaj je Huawei EC2108V5. Najveca razlika je valjda u brzini prebacivanja kanala, sada je skoro trenutno. USB ulazi i dalje nemaju funkciju, koliko sam mogao da primetim.
Tu su i neke nove mogucnosti koje idu uz novu IPTV platformu -
http://open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=2137
Da li je neko uspeo da zameni stari STB za novi (bez raskida ugovora)?
Ja imam druga u mts i nisam uspeo da zamenim. Izgleda da mora raskid ugovora. Hteo sam i foru da odjavim jedan STB pa onda opet da uzmem i ne može ni tako. Kažu da rade na različitim platformama i da ne mogu da imam jedan novi i jedan stari.
milosh-96
27.5.2015, 14:26
Po meni vrlo neozbiljno od MTS-a (Telekoma, kako god) da prave takve razlike i da funkcionišu na dva sistema.
Kad ti istekne dvogodišnji ugovor imaš pravo da tražiš novu platformu ako je moguće aktivirati. Time ide i zamena STB-a.
Stefan1090_
9.6.2015, 13:35
Uzeo sam IPTV, a posto oni traze za svaki novi resiver dodatnh 350 dinara predplate mesecno, da li mogu ja da kupim neki polovan i da on radi. Neka moja logika kaze da bi to radilo. Zanima me da li ima nekog ko je to probao?
Hehe, da bi radio sa iptv mora imati mrezni priključak.
Uzeo sam IPTV, a posto oni traze za svaki novi resiver dodatnh 350 dinara predplate mesecno, da li mogu ja da kupim neki polovan i da on radi. Neka moja logika kaze da bi to radilo. Zanima me da li ima nekog ko je to probao?
Gotovo neizvodljivo.
Za vlasnike Amino uređaja koji bi da čačkaju zajedno sa mnom:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=99783
Povremeni prekidi IPTV servisa
07.08.2015
Poštovani korisnici, obaveštavamo vas da će u utorak 11. avgusta, sredu 12. avgusta i četvrtak 13. avgusta u intervalu od 00:00 – 07:00h doći do povremenog prekida u radu IPTV servisa usled radova na unapređenju usluge. Hvala na razumevanju.
http://www.open.telekom.rs/iptv/news.aspx?temp=55&cid=59898
Radovi na IPTV-ju.... Pitanje je samo na kojoj platformi, i da li će biti vidljiva promena.
Hvala im sto su ubacili sve one gluposti a HRT2 nemamo i dalje.
milosh-96
27.8.2015, 17:16
Probajte Pickbox od 1. septembra
Besplatno u septembru! Paket serija i filmova uz koji ćete uživati i vi i vaši mališani
Popularne TV serije i filmovi različitih žanrova – od komedija, akcija i drama poznatih svetskih produkcija, do trilera i SF fantazija koje ćete netremice pratiti, ali i dugometražni i crtani filmovi, koje će rado gledati vaši najmlađi, deo su novog Pickbox paketa u okviru mts TV usluge Video klub.
U promotivnom periodu, od 1. do 15. septembra svi mts TV korisnici imaće priliku da besplatno probaju Pickbox i upoznaju se sa najrazličitijim filmskim i serijskim sadržajima koje nudi ovaj paket. U periodu od 15. do 30. septembra*, Pickbox možete besplatno da aktivirate od kuće, putem mts TV Menija, u delu Video klub ili pozivom na broj 0800 100 100.
Mesečna naknada za ovaj paket iznosi 575,00 dinara.
Ukoliko ste aktivirali Pickbox i želite da nastavite da koristite ovaj paket i tokom narednog meseca, nije potrebno da vršite ponovnu aktivaciju, jer će vam paket biti automatski aktiviran. Deaktivaciju Pickbox paketa možete da izvršite pozivom na broj 0800 100 100.
Ovo je pravo vreme da pogledate serije „Čista hemija“ (Breaking Bad), „Kuća od karata“ (House of card), „Poaro“ (Agatha Christie’s Poirot), „Mesto zločina“ (CSI: Cyber), „Sajnfeld“ (Seinfeld) i mnoge druge, i to kad želite, koliko god puta želite.
Uživajte uz Pickbox serijski i filmski sadržaj!
* Aktivacija Pickbox paketa u periodu od 15. do 30. septembra je besplatna, a naplata mesečne naknade počinje u oktobru mesecu.
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Privatni-korisnici---vesti/1071
Jeste da nije baš jeftino, ali ideja nije loša.
Da li još neko ima problema sa IPTV? Ja ga nemam od sinoć. Fail to retrieve...
Obaveštenje sa automatske telefonske centrale IPTV telekoma:
Obaveštavamo vas da je došlo u prekidu emitovanja IPTV signala u celoj centralnoj Srbiji.:kreza: Eto ti ga sad, ja nemam IPTV od subote.
Mogli su bar da informišu preko drugih medija ovako sam do informacije došao tek kad sam nazvao korisnički broj za podršku 0800-100-100.
http://www.speedtest.net/result/4628582895.png (http://www.speedtest.net/my-result/4628582895)
presrecan sam to je 10mb
Prebacim sad na Arenu, i vidim ne moze, probam preko onog njihovog mozaika na kanalu 100, pise mi za Arenu da nisam pretplacen?!
Zna li neko u cemu je problem? Jel moguce da su uveli placanje arene na iptv?
Stella Rossa
28.9.2015, 20:05
Zasto su promenili redosled kanala bre sta je ovo ? Bem ti telekom i iptv i sve :facepalm
Ne. Nego su drugačije numerisali brojeve Arena 1 je na 300, dvojka na 301...
amsterdamxxx
28.9.2015, 23:31
video sam pre mesec kod drugara ovaj novi uredjaj koji daju(Huawei) u Telekomu za IPTV...svidja mi se korisnicki interface vise nego na ona starija dva modela...
ima li neko ovde da mi potvrdi da dobro radi sve preko HDMI,jer prijatelj nije mogao da dobije zvuk(malopre mi javio)pa je povezao Cincevima,mislim da ima neka fora u podesavanju za zvuk,a ne mogu sad do njega da probam....
kako radi kretanje kroz meni,ima li nekih novina....
hvala...
Ja sam povezao preko hdmi novi uređaj i sve je ok, možda je loša kabla
coolpad f1
amsterdamxxx
28.9.2015, 23:55
koliko si zadovoljan novim uredjajem...brzina kretanja kroz Meni..
zanima me jedna stavka,tj Jako mi je bitna...moze li neko da potvrdi,da moze da radi STB u isto vreme i na HDMI kablu i na Cincevima...jer ovaj koji sad imam,mogu da koristim i na hdmi i na RF u isto vreme
milosh-96
30.9.2015, 12:43
Ne. Nego su drugačije numerisali brojeve Arena 1 je na 300, dvojka na 301...
Nelogično, umesto da stave Arenu 1 na 301, Arenu 2 na 302 itd, mnogo bi se lakše upamtilo.
Tako su i genijalci iz SBB-a stavili RTS 1 na 201, a RTS 2 na 209. Nije da ih gledam, ali ne razumem kako su došli do toga. Srećom pa možeš da napraviš listu kanala i one što najviše gledaš staviš jedan uz drugi.
Smooth Operater
15.10.2015, 8:15
Jedno pitanje,iptv uredjaj mi je u dnevnoj sobi gde se i gleda tv
u mojoj sobi mi bzv stoji skoro nov katodni tv.Kako da prikljucim iptv ?
Znam da necu moci da saltam kanale iz moje sobe,ali bar da imam kod mene na sta stavim zadnje pre spavanja .
Imam kaoksijalnu kablu ,na uredjaju ima 2 koaksijalna ulaza ili se varam...jel ce da moze to?
Ne znači ti ništa taj koaksijalni kabl, već jedan televizor povežeš sa jednim AV izlazom a drugi drugim. Koji model risivera i televizora imaš u dnevnoj?
Stella Rossa
28.10.2015, 1:48
Zasto korisnici iptv-a i box paketa nmg da koriste ovu aplikaciju i gledaju tv na telefonu-tabletu lepo kao sto moze na sbb-u npr ..... bem ti lelekom raspali.Stvarno mi je muka vise od njih :confused:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huawei.android.Serbia&hl=sr
gorgilije
29.10.2015, 15:08
mts TV multiscreen
https://www.mts.rs/privatni/televizija/mts-multiscreen
Gledajte na telefonu,desktopu,tabletu,lap-topu!
Samo treba nova platforma,novi set-top box.
cikamarko
12.11.2015, 17:51
Pozdrav svima.
Uzeo sam juce dva nova telekomova STB-a za IPTV (Huawei EC2108V5).
Zeleo sam da dodatni STB povezem direktno na monitor PC-a. S obzirom da mi je na raspolaganju samo VGA ulaz monitora ideja je bila da na HDMI izlaz STB-a povezem HDMI/VGA adapter:
http://i357.photobucket.com/albums/oo15/cikamarko/456x269_product_media_10001-11000_lindy_38191_przejsciowka_34133_zpsxdhtzfwg.j pg
i onda VGA kablom to povezem sa monitorom.
Ova kombinacija na zalost ne radi, da li negde gresim ili to jednostavno nije moguce?
Znam da je drug uspeo povezivanje direktno HDMI kablom na HDMI monitora, ali to na zalost kod mene nije moguce...
Hvala svima na odgovoru.
EDIT:
Sam adapter i kombinacija provereno rade jer sam tako povezivao laptop na monitor...
Dobio sam poruku preko iptv-a i preko mobilnog telefona da besplatno zamenim STB. Koji se model dobija i da li ima kakve koristi od toga?
Smrtonosna Šorka
22.1.2016, 14:51
Ja sam zamenio samo u decembru, dobio neku belu kutijetinu, a rpe toga je bila siva i dosta manja.
Inače sada ima dosta kanala koje ne mogu da gledam a mogao sam pre, pre svega muzički.
Kako mislis ne mozes da gledas? Koji je model,sta se dobija sa njim? Koji je benefit te zamene? Ja ima onaj sa skart kablom
Ja kad san odneo da zamenim entone hd stb oni su mi rekli da bi dobio samo gori uređaj od njega. Jedini benefit sa novim stb je vraćanje kanala u rikverc. Takođe su mi rekli da je retko ko dobio entoni hd jer je došao u maloj seriji u telekom. Vratio sam ga kući i ponovo prikačio.
ja sam dva meseca na novoj platformi,ali uopste nisam zadovoljan,svako malo zabaguje i izbacuje kao neku medijsku gresku.Stare STB 4-5 godina nisam resetovao,a ove sam u dva meseca bar 20 puta. Cak je nemoguce dodeliti omiljene kanale tasterima :boodala:
Ljudi, vratite to i meni je na šalteru rečeno da su novi uređaji dosta loši. Verovatno da i oni znaju da ima problema. Ja sam ispao glup što sam uopšte pokušao da vratim ovaj moj STB. Pošto sam ga već rasklapao da vidim šta ima unutra :kreza:, ima mesto za hard disk stoje i kontakti za HDD!!! Tako da može da posluži i kao eksterna kutija.
Smrtonosna Šorka
22.1.2016, 23:24
Kako mislis ne mozes da gledas? Koji je model,sta se dobija sa njim? Koji je benefit te zamene? Ja ima onaj sa skart kablom
Ovaj je huawei EC2108V5. Onaj stari kad sam vracao rekli su mi da je loš i da se zale na njega, daljinski mi je lose radio takodje. Sad je daljinski ok, onaj meni tv vodic sve je nesto drugacije lepse, samo eto ne mogu da gledam neke kanale kaze nisu kupljeni a pre sam mogao. Mada tamo u urpavljanje naloga pise muzicki paket 70 dinara cini mi se dodatnih. Ima i sada muzičkih samo eto nisu svi.
blast beat
22.1.2016, 23:33
Mom kumu ne rade ni neki sportski kanali od kada je prešao na novi STB uređaj koji su mu dali. Tako da bežite od toga. E sada, da li je to kod nas u Sremu problem jer vidim da i gosn Šorka ima isto, ne znam.
Samo da potvrdim tvrdnje od pre par postova, ako imate stari uredjaj koji radi dobro, ne uzimajte ni pod tackom razno novi, malo malo pa pocne da secka kao lud i izbaci neku gresku, ne gledam toliko tv ali u momentima kada pratim se desava i to ne bas retko.
EDIT: Lokacija Pirot, beli je uredjaj, ne secam se kako je izgledao pre niti koja je marka.
Stella Rossa
27.1.2016, 19:49
Cak je nemoguce dodeliti omiljene kanale tasterima :boodala:
Ceo dan danas pokusavam ovo da uradim i skontao sam da ne moze :D ebote koji bedjaci...
Danas se pojavio update softvera,uradio sam ga,ali nisam posebno obracao paznju sta je novo. Kada bi bar bagove ispravili i dodali omiljene kanale tasterima.Jel uradio jos neko,jel proverio sta je novo?
Stella Rossa
29.1.2016, 0:34
Ja sam uradio update al nikakvo poboljsanje il novost nisam video.A danas mi je ceo dan seckao iptv i radio ocajno i poludeo sam skroz.Nzm samo sta me heba djavo da uzimam ovo novo nje-sra od stb-a ...
Da li neko ima sledeci problem sa IPTV. Evo vec koji dan, slika ide normalno i odjednom pocne da trza i zvuk da usporava i onda se zamrzne. Npr. kad upalim i gledam ide sve normalno pa onda prebacim na neki ddugi kanal i posle nekoliko minuta krene to trzanje. Onda vratim na kanal koji sam gledao i koji je bio ok pa onda i on pocne. Proveravao sam kablove sve je povezano kako treba. Uradjen je update kad su mi ponudili jos ranije a uredjaj je crne boje isti kao sto je u SK-u opisan (tamo je bio bele boje).
ja imam tih problema i lagovanja koliko hoces,i grsaka a mrezi i prinudno testiranje mreze koje bude neuspesno... restart sve resava do sada.
Nego da vas pitam... 4-5 puta do sada uletim u dnevnu a cale gleda sliku u slici :D Kako postigne to??? On pojma nema,niti zna na sta klikce niti bilo sta... moja jedina misao je da zaglupi uredjaj,da ga skroz urnise da ovaj ne zna sta radi :D Ili je ipak slika u slici moguca redovnim pute. Evo uslikao sam jednom kako to izgleda
http://s7.postimg.org/nyeoqzbw7/Slika8779.jpg (http://postimg.org/image/nyeoqzbw7/)
Koji uredjaj je u pitanju?
Da li je neko menjao iptv uredjaj posto mi je stigla poruka o tome,da li novi imaju neke prednosti?
Stella Rossa
4.2.2016, 22:59
^
Procitaj drugi post na ovoj strani
Ne znam kako ostalima, ali posle updatea softvera na STB-u pre par nedelja, IP TV mi vise ne zapucava kao ranije. Sad ga restartujem svaka 2-3 dana a ne kao ranije 2-3 puta dnevno.
Ne znam koja je tacno verzija softvera jer ima neki STB broj i EPG broj verzije.
HBO paket besplatan do kraja aprila,vazi do 30 aprila 2016
https://www.mts.rs/privatni/vesti/Privatni-korisnici---vesti/1452
Da li je neko uzimao njihov box paket? Konkretno mislim na onaj najveci, mislim da se zove Super Box, i obuhvata iptv, interent, hd tv, fiksni i broj za mobilni.
Interesuje me najvise taj HD TV. Kako vidim na njihovom sajtu, on obuhvata mozda desetak programa, al zanima me da li je slika na ostalim programima kvalitetnija, ili ona ostaje ista kao i pre uvodjenja HD?
Al3k5an9ar
26.2.2016, 13:15
Da li je neko uzimao njihov box paket? Konkretno mislim na onaj najveci, mislim da se zove Super Box, i obuhvata iptv, interent, hd tv, fiksni i broj za mobilni.
Interesuje me najvise taj HD TV. Kako vidim na njihovom sajtu, on obuhvata mozda desetak programa, al zanima me da li je slika na ostalim programima kvalitetnija, ili ona ostaje ista kao i pre uvodjenja HD?
Ja sam se prijavio pre neki dan, čekam da mi donesu opremu pa ću ti javiti...
Jel menjao neko svoj stari uredjaj za IPTV za novi?
Kako funkcionise gledanje TV na racunaru i mobilnom a kako gledanje 72 sata u nazad.
Pre mesec dana je napisana zadnja informacija da se uredjaj ne menja. Ja sam cuo da losiju sliku prikazuje.
Ja svoj stari uredjaj nebi menjao ni za brdo karamela,a ti kako hoces.Citam u nekom predhodnom postu kako se neko raduje sto sad novi uredjaj mora da restaruje na svaka tri dana,a ja nepamtim kada sam zadnji put i cacnuo staru platformu.
Ali to je pisano pre mesec dana, da li je izasao neki update softvera do sada?
Prenosim svoje iskustvo...
Imao do pre mesec dana stari Amino. IPTV korisnik od kako je Telekom uveo IPTV, dakle nekih 6-7 godina. Amino nikada gasen (osim kada je nestajalo struje :)). Zamenio za novi uredjaj pre mesec dana i za sada neodlucan da li je bila dobra ideja ili ne... Uredjaj baguje cesto (posebno kada se ostavi meni sa listom kanala, dugme TV, reset obavezan), prebacivanje kanala jeste mnogo brze nego na Aminu, ali posledica toga je da slika koci, secka 2-3 sekunde dok ne izbaferuje. Pretpostavljam da zbog toga Amino nije toliko brzo prikazivao sliku.
Ako je nekom bitna stabilnost, neka ostane na starom uredjaju.
Svidelo mi se dosta to sto moze da se premotava program unazad do 72 sata (detence moje odusevljeno sto moze da gleda crtace koje pozeli) i... Uh... eto, jedina prednost. Inace, softver updateovan pre 2 nedelje, nikakve znacajnije promene.
Eto, po meni 50/50.
Ja sam u stvari njih zezno. Kad sam tražio za HD kanale dobijem taj Entoni zamene Amino. Posle nekoliko meseci otkažem HD ali mi ostane taj risiver koji kako vidim je najbolji do sada od kad Telekom pruža usluge za IPTV.
Kod mene kuci je neki neki ovalni, pise na njemu Dolby audio. Kako se on kotira u odnosu na druge uredjaje?
Ja sam baš skoro zamenio stari uređaj (sivi, onaj što stoji vertikalno) za ovaj novi beli vodoravni. I ne mogu da se otmem utisku da je slika sa starim uređajem bila mnogo bolja, sada mi se čini da je nekako mutna i prezasićena? Jel imao još neko ovakav utisak?
Kod mene kuci je neki neki ovalni, pise na njemu Dolby audio. Kako se on kotira u odnosu na druge uredjaje?
Piše na njemu dolby audio?!? Pa bar ti znaš da je to samo mogućnost uređaja da reprodukuje zvuk na pravi način ako signal ima te mogućnosti. Piše i na mom dolby digital i HDD-0 i onda sam otvorio risiver i video mesto za jedan HDD. E to je pravi uređaj.
Genije_Online
8.3.2016, 10:20
E ljudi, pozdrav.
Hajde ako neko može da da savet i da li je to uopšte moguće da se izvede..
Imam Telekomov ADSL i IPTV. Za par nedelja treba da mi stigne dodatni STB za još jedan TV..
E sad, ADSL ruter mi je na potkrovlju gde imam komp i gde treba da ide taj novi STB..u prizemlju je TV koji već koristi STB i treba da se ubaci novi komp.
Iz potkrovlja ide jedan UTP kabal sa 4 parice (8 žica).
Da li mogu i kako da iskoristim taj jedan kabal da povežem:
STB i ADSL u prizemlju
STB i ADSL u potkrovlju
U stvari, za potkrovlje mi nije toliki problem jer je tamo ruter..problem mi je samo prizemlje, da dole kroz jedan postojeći kabal odvedem oba priključka.
Čitao sam po netu, čak sam i napravio spliter na obe strane postojećeg kabla gde sam razvojio po 4 žice u svaki priključak i prema novom kablu ih razvojio po šemi 1 2 3 6 (svaki priključak za kabal ima svoje posebne 4 žice), probao nekoliko varijanti povezivanja i ništa..uopšte ne prepoznaje kabal ni ADSL ni STB, kao da ga nisam ni uključio.
Da li mora neko podešavanje rutera da se radi ili drugačiji raspored žica ili to uopšte neće ni moći da se odradi?
Ali molim Vas bez saveta da razvučem još jedan kabal, kupim neki svič od milion dolara ili slično jer za kabal ne želim da štemam zidove a za svič ne pokriva budžet trenutno tako da mora snalaženje.
Hvala.
EDIT: Rešeno! Jedna parica mi je bila pogrešno spojena i to je dovelo do toga da ceo kabal nema dobar kontakt. Isprobano, radi i IPTV i ADSL na jednom kablu bez gubitka kvaliteta i brzine.
Ukupna investicija: 200din, iskorišćen postojeći kabal, dva dodatna LAN kabla koji su išli sa STB-om i ruterom i gooomlila živaca dok sam prevezao splitere..i da..dva piva. :)
Ušteda: oko 40m UTP kabla, štemanje zidova, prašina, pomeranje nameštaja, spajanje žabica.
Danas stupaju na snagu novi BOX paketi, pa ako je neko planirao da uvodi novi ili unapredi postojeci paket za sva pitanja oko realizacije neka mi posalje PP.
njupadzija
29.5.2016, 19:03
Како да подесим да ми се приказују само омиљени канали?
Направио сам листу омиљених канала, али када приступим тој листи могу само да одаберем један од канала из ње и онда када листам канале приказују ми се сви а не само ови из омиљених...
Ако је од помоћи, имам овај уређај EC2108V5 IPTV/OTT STB
http://s33.postimg.org/tvhu3psgv/IMG_20160529_101925_1.jpg
njupadzija
31.5.2016, 17:13
Па ово је катастрофално. :n-cc2: Не постоји ни један начин да издвојим само канале који ме занимају и да њих гледам.
Покушао сам и да закључам оне канале који се приказују само два минута, па избацују поруку да канал није купљен, али паметњаковићи су огрничили број канала које можемо да блокирамо на само десет канала.
Људи помагајте, разбићу ова г*вна... Гомила канала који су на листи а трају само два минута, као и сви они пинкови канали и ја морам да набадам канале које желим по бројевима да не бих листао сво ово смеће и губио време...
Pa kada odredis koji kanali su ti omiljeni samo oni ti se prikazuju kada pritisnes taster zvezdicu, gore desno.
njupadzija
1.6.2016, 17:40
Тако би требало у теорији, али у пракси (бар код мене) није тако. Када притиснем ту звездицу отвори ми се листа омиљених канала, одаберем било који од нјих, пустим га, али када наставим да листам канале они се листају из те главне листе а не из листе омилјених канала. :boodala:
Bizzare Contact
7.8.2016, 15:23
Pozdrav, prvi put uzimam mts TV i sutra idem po opremu, ali imam jedan problem koji bih resio pre toga jer ne ulazem previse nade u to da ce oni da mi pomognu.
Naime, na spratu imam racunar i modem, jer mi treba direktna veza, ali u prizemlju dva televizora na koja bi isli STB uredjaji, i sad nemam pojma kako cu da povezem STB uredjaje sa modemom.
Je l postoji neki workaround za to?
Hvala unapred
water wizard
7.8.2016, 15:58
mislim da ćeš morati da razvlačiš lan kablove do televizora, ja bih spustio modem bliže televizorima a kompjuter na spratu bih povezao bežično wifi
Bizzare Contact
7.8.2016, 16:40
Razvlacenje kablova bi bilo pakao jer su stepenice spolja pa bih morao da busim nesto.
Koja wireless kartica bi odradila posao ako je soba u kojoj bi modem stojao tacno ispod moje? USB ili PCI?
water wizard
7.8.2016, 16:44
koja god tebi više odgovara, gledaj neku sa antenom za svaki slučaj da možeš da je malo usmeravaš, a i u slučaju da rešiš da menjaš raspored
dobio sam sms od telekoma---- mozete preuzeti novu opremu za mts tv besplatno u bilo kojoj poslovnici.--
to misle na iptv opremu?
Da za IPYV posto im je to jedini tv servis
Ovi novi uredjaji su tezak krs (medijska greska svakih 5 minuta u prajm tajmu ),firmware i hendlovanje kanalima propast..ja ne gledam tv ali moji matorci nikako da se naviknu pa sam vratio stari uredjaj.Uz to svakog kog sam pitao nije dobio HDMI kabl pa tako ni ja iako pise na telekom sajtu da je kabl u kutiji,ali zato KP pun tih kablova za 150-200 dinara :kreza:.Zemljo Srbijo..placi.
prilikom preuzimanja novih, da li se vracaju stari?
cisto da znam ako su stvarno krs
Ne,stari uredjaji mogu da se zadrze,ali moras onda da odes do Telekoma da te tamo prikopcaju opet na staru vezu ili sta vec ne razumem se.Stari uredjaj mi nije radio do njihove intervencije.Znaci ako nisi presao na novo nemoj ni da ides u Telekom.
Smooth Operater
18.8.2016, 13:52
Cemu sluze 2x usb na novom uredjaju?Jel moze da reprodukuje film ili sta?
Trebalo bi da je to za snimanje TV_a ako se nevaram
Smooth Operater
20.8.2016, 21:43
Pojma nemam,ne registruje usb kad je unutra.A za opciju snimanja mts trazi da se dodatno plati,tako da nemam nameru da proveravam to.Bez veze.
Jel jos nekom na STB digitalnoj svih 5 arena i neki pinkovi kanali plus jos x drugih?
Sent from my Sony Xperia Z3
Jel jos nekom na STB digitalnoj svih 5 arena i neki pinkovi kanali plus jos x drugih?
Da,evo upravo skenirao kanale i vidim ima svih 5 arena i dosta pinkovih kanala. Nemam pojma otkud to,i dokle će trajati. Da li neko zna nešto više o tome?
Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока
Telekomov Antena promo paket do 31og oktobra cini mi se, nisam video cene ali takvabje reklama danas vidjena.
milosh-96
2.10.2016, 12:17
Jel zna neko koji NTP server koristi Telekom, od juče mi IPTV izbacuje NTP problem, a danas je nedelja i ne radi im podrška.
IP adresa koja je u ruteru navedena kao NTP server ne može da učita podatke.
Nema veze sa telekomom ali mi je smesna radikalska propaganda.
“Kontaktirali smo REM i dobili informaciju da je SOS kanal najzastupljenija domaća televizija u kablovskim mrežama Srbije, što znači da u celoj zemlji postoji ogroman interes za ovaj kanal. Od naših kolega širom Srbije imamo saznanja da je SOS kanal, posebno u manjim mestima i ruralnim sredinama, najzastupljeniji izvor informacija iz domaćeg sporta, posebno u sveri takozvanih ‘malih sportova’.
http://www.telegraf.rs/sport/2398360-sos-kanal-iskljucen-iz-ponude-sbb-a
:rofl::rofl::rofl:
Ja ovaj "kanal" u zivotu nisam gledao,jos samo da su napisali koji je to domaci sport.:rofl:
Traži neko ime traži neku lozinku niko me nije pitao za nikakvu nadogradnju a ne znam šta da kucam?!:icon_scra Van pameti šta telekom radi i biće inicijalna kapisla da se bede otarasim. Molim pomoć šta da radim ili kome (telefon) da se obratim. Verujte mi nisam zadovoljan njihovim uslugama, nema NFL, nema formula1, mene to interesuje druge stvari me u principu ne zanimaju osim disqavery i geographic nacional koje opet dodatne kanale treba platiti.:(
Vidim SBB ubacio novi kanal IDJTV,a mi na telekomu jos gledamo melos tv.
Idu free na YT a imaju web sajt i aplikaciju za android.
http://idjworld.rs/sr/idjtv
nema veze sa telekomom ali mi je smesna radikalska propaganda.
“kontaktirali smo rem i dobili informaciju da je sos kanal najzastupljenija domaća televizija u kablovskim mrežama srbije, što znači da u celoj zemlji postoji ogroman interes za ovaj kanal. Od naših kolega širom srbije imamo saznanja da je sos kanal, posebno u manjim mestima i ruralnim sredinama, najzastupljeniji izvor informacija iz domaćeg sporta, posebno u sveri takozvanih ‘malih sportova’.
http://www.telegraf.rs/sport/2398360-sos-kanal-iskljucen-iz-ponude-sbb-a
:rofl::rofl::rofl:
Ja ovaj "kanal" u zivotu nisam gledao,jos samo da su napisali koji je to domaci sport.:rofl:
Пази, нисам ни ја љубитељ домаћег спорта, посебно аматерског и нижелигашког, али сам убеђен да све има своју циљану публику, која није мала, па ако већ кретенски канал као Вујић ТВ ( СББ ) има могућност да се емитује, треба и СОС канал да има...
https://www.mts.rs/privatni/promocije/televizija/popust-50-posto
Realna cena.
InvisibleReality
28.12.2016, 21:24
Da li neko ima iskustva sa novom ponudom... "Mts TV" ???
Sad sam zvao korisnicki servis,akcija je produzena do kraja februara(bila je do kraja godine)
Mislim da je dobra ponuda:
https://www.mts.rs/privatni/televizija/mtstv/osnovni-paket
Jer npr. ja imam osnovni paket u sugavom Radijus Vektoru..koji kosta 1245.00 dinara...i imas 60 kanala:
http://www.vektor.net/televizija/
...dok u ovom mts tvu za 567.00 dinara dobijas vise od 100 kanala + 5 Arena...Da se razumemo..ja sport ne pratim..ne znace mi ni SK kanali,ni Arene..jer znam da mnogi vode polemiku oko toga sta koji provajder nudi..pa se kao odluce za SK ili Arenu...
Radijus Vektor je po meni bas bezobrazan...jer su iskljucili skoro svaki program koji je malo valjao,i prebacili u skuplji paket...Npr.hrvatski RTL,pa smo imali HRT 3 i HRT 4,i to su iskljucili...iskljucili su Al Dzaziru pre par meseci...Mini Ultra za klince su takodje prebacili u skuplji paket...N1 nikada nismo ni imali u osnovnom paketu...SKY news takodje(mozda gresim za ovaj)....Dakle,jasno je da ponuda i vise nego bedna za te pare...:(
Razmisljam da koliko vec sutra odem do mts poslovnice i potpisem za taj osnovni mts tv...Da ne pricam sto su im dodatni paketi...na promociji po 30 dinara,a inace su po 60 :qliranje:
Jedina zackoljica je sto se svaki dodatni TV placa dodatno 300 dinara...ali mene to ne zanima..jer moji svi ostaju na Radijusu za sad...:dedica:
Napominjem da Pinkove kanale i sad ne gledam,KCN takodje..Sportske isto preskacem...(uzeo bih samo ovaj dodatni muzicki,iskljucivo zbog VH1 Classic...) ..To sve pricam jer mislim da je Radijus preskup za osnovnih 60 programa..
Zanima me..ako neko ima iskustva sa tim uredjajem koji se dobija..da li se razvlaci kabl neki...kakva je slika preko toga..kakav im je korisnicki servis...itd ??
Ja sam danas obnovio. Fiksni, tzv 50/2 i osnovni iptv. Kako misliš kabal koji se razvlači? Iz telefona u adsl, iz adsl u iptv, iz iptv u tv.
InvisibleReality
28.12.2016, 23:16
Nemam nista kod Telekoma,osim tog fiksnog...Nemam ni kablovsku,ni net,nista.
Kablovska mi je RVektor u kuci..Net nema veze sa adsl-om bilo koje firme.
Zato pitam..kako se instalira ovaj mts-tv..Vidim da ima neki uredjaj koji se dobije..ali odakle vuce signal ?
Prikljucak za fon mi je u donjem delu kuce...jel cu odatle vuci kabl..?
Ne znam kako drugacije da pitam to sto me zanima...samo su me pitali za fixni,i to je to...Kakav je kvalitet slike preko tog mts TV...itd?
edit:
sad nadjoh video na YT o tome sto me zanima:
https://www.youtube.com/watch?v=hiCkI2RxMkA
evo,neko je postavio isto pitanje na YT :
http://www.igreklik.com/slike/images/69637980343331077762.png
..ali svejedno bi mi necija iskustva koristila..dok ne potpisem ugovor :)
Dodati RTS kanali,Prva World,Film Club Extra,Ha Ha i Lol.
Stvarno lol.:rofl:
njupadzija
23.1.2017, 18:58
Малопре су пустили неку надоградњу. Не примећујем да се било шта променило, и даље се споро мењају канали, често прекида итд...
Како су нас само обрадовали са новим каналима :D, "Ha Ha" и "Lol" :boodala: На њима се врте некакви "смешни" клипови од пре сто година.
Uzeo sam danas mts tv,dešava mi se da kad prebacim kanal oko dve sekunde mi je slika usporena,tj. secka,posle toga je sve u redu. Da li se još nekom dešava to ili to mora da bude tako?
Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока
Mene su zvali na fiksni da kazu da treba da se STB zameni za novi... i odneo sam im Amino, dobio ovaj novi Huawei. Prodavac mi je rekao da mogu da zadrzim stari ako hocu, ali on vise nece raditi, pa sam im ga ostavio. Ali ne vidim neka poboljsanja; posto se koristi katodni TV slova su jedva vidljiva. Zatim, ono sto je spominjano gore, nema podesavanja omiljenih programa na jedan pritisak tastera. Ne razumem kako se brisu one plocice sa kanalima u meniju, kad ih listate levo-desno, valjda su to najcesce gledani programi. Zanima me je li izvodljivo vratiti se na stari, ako nude to?
Pokušao sam da stari STB uređaj Box paketa, posle zamene novim, iskoristim da aktiviram i drugi televizor, ali posle nekoliko sekundi učitavanja, na ekranu TV-a izbaci: ''Fail to retrieve IP address from DHCP server!''. Ako sam dobro shvatio, potrebno je podesiti IP adresu nove Mts-ove platforme, ali nažalost ja ne znam kako. Osim toga, primetio sam da se i MAC adrese starog i novog uređaja, koji su na nalepnicama, jako razlikuju. Elem, da skratim priču. Da li neko zna, da li postoji mogućnost podešavanja STB uređaja i kako se to radi? Svestan sam da je to ''hakeraj'', ali posle 6 godina korićenja starog STB-a, ja sam im ga višestruko isplatio. Toliko o '' moralnoj '' osnovi...
Pa mora da se aktivira i taj drugi stb, placa se naravno mesecno.
Sent from my XT910 using Tapatalk
Hvala na odgovoru. To sam znao i sam...
Ako sam te dobro razumeo ti bi da zahebes telekonja i da dobijes na drugom televizoru sa starim stb-om za dz? To ne znam da li moze, ako i moze onda treba modem hakovati..
Nego ja imam problem sa onom "TV na vise uredjaja" uslugom. Radi mi na tabletu ali na PC nece, radila je ranije na oba...kaze da je iskoriscen maksimalan broj uredjaja?..ne secam se da sam koristio na drugim uredjajima, max je valjda 2 uredjaja. Probao sam deaktivaciju i opet sa aktivirao ali i dalje isto, na tabletu radi a na PC nece. Operater naravno nije mogao nista konrketno da mi kaze.
water wizard
26.3.2017, 0:26
možda možeš da gledaš isti kanal na oba tv
Zdravo ljudi, Imam dva STB-a, na jednom sam bez problema podesio da kpmande na daljincu kontrolisu TV. Na ovom drugom( LG plasma neka 52inch) nece nikako. Posto sam negde davno video da se to resava resetovanjem,zna li neko kako se resetuju podesavanja za daljinski?
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Sada smo se razumeli... Mene zanima da li neko zna kako se podešava STB uređaj...A, što se tiče onog zahebavanja, iluzorno je i pomisliti da njih neko može zahebati, oni to velemajstorski rade svim svojim korisnicima. Mislim da im previše komplementiraš sa onim telekonj! Tačniji naziv je Teleraga...
Teško da ćes to uspeti zato što kod njih podešavaju mac adresu uređaja da bi mogao da radi.Čim dobiješ drugi uređaj oni stari deaktiviraju kod njih.
na novom daljinskom nema memorisanja programa na tipke 1-9?
Zna li neko sta se juce desilo sa Discovery kanalom na IPTV-ju? Nema ga vise u ponudi.
Osim gore navedenog kod mene nema još nekih i euro sport. Šta li se dešava? Zaboravim da odjavim rts dodatne kanale do 31. 03. 99 dinara.:facepalm Niko me nije pitao da li želim besplatnu rts promociju.
Zna li neko sta se juce desilo sa Discovery kanalom na IPTV-ju? Nema ga vise u ponudi.
Discovery, DTX, TLC i Eurosportovi 1 i 2 su ukinuti, zvao sam ih, kazu ulazu napore da ih ponovo vrate. Je*o ih pas, sad ne mogu gledati Diesel Brothers, a sad mi nije zanimljiv vise IPTV kad nema Discovery-a. Samo da AMC jos ne ukinu e onda bih ih batalio skroz. Na FB se svi zale na to, a oni daju generican odgovor svima.
Osim gore navedenog kod mene nema još nekih i euro sport. Šta li se dešava? Zaboravim da odjavim rts dodatne kanale do 31. 03. 99 dinara.:facepalm Niko me nije pitao da li želim besplatnu rts promociju.
Kod mene su i dalje aktivni, dobio sam postu gde kazu da ce me automatski odjaviti jer ranije nisam nista kupovao, ali programa i dalje ima. Kad okrenem 0800-100-100 automat govori bice svima deaktivirano 03.04.2017. Da li da zovem pa da trazim da mi ukinu ili ce mi naplatiti...
Код мене су укинули ртс-ове канале од понедељка, послали ми и обавештење о томе. Већ сам пре звао да укинем неке те промотивне канале које су почели да наплаћују, па су ваљда због тога тако урадили, тако су у обавештењу написали. Ти изгледа мораш да зовеш ако ти нису до сада избацили.
Discovery, DTX, TLC i Eurosportovi 1 i 2 su ukinuti, zvao sam ih, kazu ulazu napore da ih ponovo vrate. Je*o ih pas, sad ne mogu gledati Diesel Brothers, a sad mi nije zanimljiv vise IPTV kad nema Discovery-a. Samo da AMC jos ne ukinu e onda bih ih batalio skroz. Na FB se svi zale na to, a oni daju generican odgovor svima.
Kod mene su i dalje aktivni, dobio sam postu gde kazu da ce me automatski odjaviti jer ranije nisam nista kupovao, ali programa i dalje ima. Kad okrenem 0800-100-100 automat govori bice svima deaktivirano 03.04.2017. Da li da zovem pa da trazim da mi ukinu ili ce mi naplatiti...
Bitno da je tu pink i melos.
Bitno da je tu pink i melos.
Bas tako, SBB ima sve normalno, a sta ovima bi ko to zna, a RTS ce uskoro svima biti deaktiviran.
Meni je četvrti mesec ugovora. Kako se ovo otkazuje? Jedino što gledam su ovi otkazani kanali a ostalo od brdo kanala rts1 zbog kvizova i b92 vesti i po neki film. Kreće uskoro svetsko prvenstvo u bilijaru, odmara mi mozak i giro i tour... Jednostavno ne mogu da funkcionišem bez toga a plaćam. Da uzmem ja ovu opremu i odnesem im u njihovu ispostavu. Šta da radimo, ozbiljno?
I kod mene idu ove rts bljuvotine.
Od kad ga nema HRT1??
Kakva stoka.
Znaci ovoliki novac uzimaju za pink i mts kanale tj bljuvotine.
Po isteku odoh u SBB.
Osećam ko da sam zarobljen u njihove čeljusti i nema izgleda mrdanja. Ovo već prelazi sve granice, da ne izađu u javnost sa obaveštenjem. Van pameti! Da li postoji mogućnost rakrinkavanja ugovora? Ovo sada nije isto kao prvobitni ugovor koji sam potpisao. Eto zanimljive teme za novi broj SK.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170406/78d62cfca2b6b9569b0cb0159d472f06.jpg
Jbt stvarno nije u redu to sto rade. Nije vise to to bez tih kanala, sto kazu mnogi, samo su to i gledali, pored jos nekih kanala, nasih i stranih.
Nego, da li jos moze da se uradi tako da se npr. koristi Telekomov net, a od SBB-a da se uzme taj neki njihov uredjaj za TV, pa onda se placa net Telekomu, a TV se placa SBB-u. Moj drugar je tako jos ranije uradio, drugi tako koristi vec duze godina, a ne znam da li moze i sad takva opcija, ne bih da razvlacim kablove pa zato pitam.
Ja ću direktno da kontaktiram SBB za savet. Ako to neko uradi pre, neka napiše šta je bilo. Ja do petnestog moram da imam EuroSport, pa makar prevrnulo se sve naopačke.
Upravo sam pitao preko FB-a evo odgovor:
Nudimo opciju D3i televizije koja radi preko internet signala sa minimalnom brzinom od 4 Mbps. Detaljnije informacije možeš pogledati preko linka
http://sbb.rs/Binary/472/d3i_ponuda_sa_cenovnikom_20170315.pdf
Svakako, možeš ostvariti određene akcijske pogodnosti koje se nalaze na
http://sbb.rs/Binary/474/d3i_cenovnik_akcijski_2017_04.pdf
Takođe, postoji mogućnost korišćenja i Total TV satelitske televizije. Više informacija možeš videti na
http://totaltv.tv/sr/Televizija/Zasto-TV
mentolbrebombona
7.4.2017, 16:55
Au koje sraanje čoveče. Ja zbog posla, nisam toliko gledao TV, ali danas vidim da nema Eurosporta i zbunim se totalno. Tako su mi pre nekog vremena ugasili one ESPN kanale, gde sam gledao NFL, pa sam se nekako navikao, skidam sa neta i gledam kad nađem vremena, a sad i ovo. Plus pročitam ovde da još nekih kanala nema, ccc.
To je verovatno ona fora da prosto u svakom trenutku zadržavaju pravo da promene sadržaj osnovnog paketa, a da ti ne možeš zbog toga da raskineš ugovor. Čini mi se da tako stoji negde tamo, inače kad sam zvao operatera ništa nisu znali da mi kažu, sem da ulažu napore...:mad:
Zato čekam da istekne ugovor i više me neće videti.
Sent from my Le X820
Zato čekam da istekne ugovor i više me neće videti.
Sent from my Le X820
Neće ni mene jer mi svrake popile mozak kad sam pred Novu godinu potpisao dvogodišnji ugovor. Ako već ne može da se raskine bar do isteka ugovora da li neko zna šta je najbolje uzeti kao dodatak i alternativu ovom tupavom TELEkomu.
Samo sto vise ljudi da ih smara na fb profilu mts-a,i kako kome istice ugovor da ih posalje u istoriju.
Za sada su vratili Discovery! :alealeee::tapsh: Takodje i Animal, a TLC, DTX i Eurosportove nisu jos.
Stigli i Eurosportovi a i TLC :)
Čitaju oni forume i ko zna još koje plus smo ih svi sa svojim malim doprinosom pritisli. Te kanale koji su pokušali da ostrane su jedino gledljivi. Menjao bih ja svih 50 pinkova za samo jedan Discavery.
Menjao bih ja svih 50 pinkova za samo jedan Discavery.
Amin.
Koja je fora da serijski star tv bude kod nacionalnih kanala, dal je moguce da su ovoliki amateri.
I dokle ce nervirati korisnike sa ubacivanjem kanala koji nisu u osnovnom paketu samo da smetaju pri listanju.
Stvarno nisu citavi.
I mene to iritira. Takođe bih potpuno isključio bar 70 kanala. Dodao bih nekoliko radio stanica, poput Lagune. Nisam uspeo da napravim listu favorita, kao da ta opcija ne funkcioniše.
da li neko moze da mi kaze koja nova oprema se dobija,ja jos sam sa starim amino SKART verzija.kakva su vam iskustva sa novom tvom opremom? kolko je bugovita? sta donosi novo? da li mora ova njihova predhodna da se vrati?
Pa nema nekih bagova, barem kod mene. Ja sam vratio staru opremu, ima 2 godine mozda ili je blizu , ali provereno znam nisu trazili onima koju su menjali pre par meseci. Najbolja opcija, po meni, je "72 sata unazad", i "TV na vise uredjaja", samo ime kaze o cemu se radi. To se istina malo doplacuje mesecno uz osnovni racun.
Juce listao kanale, i odjednom vidim novi kanal koji prikazuje (bar za sad, ne znam hoce li se menjati) samo video igre, npr CS:GO liga Srbije, onda emsije gde sat vremena igraju neku igru First Hour se zove emisija. Kanal se zove bit TV a nalazi se na broju 225.
mladja064
19.6.2017, 22:54
Da li moze ovaj novi IPTV box da se poveze na stari CRT Tv koji ima samo antenu i dva cinc ulaza zuti i crveni? Posto je cale uzeo i IPTV, a zbog precih ulaganja u nesto vaznije smo odustali od kupovine novijeg tv-a
Ja sam mislio da probam nesto ovako:
Da povezem IPTV sa digitalnim STB pa STB da povezem na CRT Tv preko RF antenskog kabla....
Da li je ovo moguce?? :ciao:
MitraljezaC
26.6.2017, 21:00
Koliko mi se cini za njihov STB moras da imas na TVu ili Scart ili Crveni,zuti,beli (AV) konektor.
Da li ovo moze da se uradi nasem STBu??
https://toysaow.wordpress.com/2015/05/04/how-to-hack-hypptv-android-box-huawei-ec6106v/
Hvala :)
Ja sam morao da pored IPTV uzmem i Total zbog SK i Fox kanala. Ovo mislim da nigde u svetu nema. Standard nam je nizak mnogi nemaju ni prethodno navedeno. Da bi prosečan građanin ove bedne države gledao reprezentaciju uskoro ostaje opcija za pretplatu ili odlazak na stadion uživo. Užas šta nam se dešava...
Ja sam morao da pored IPTV uzmem i Total zbog SK i Fox kanala. Ovo mislim da nigde u svetu nema. Standard nam je nizak mnogi nemaju ni prethodno navedeno. Da bi prosečan građanin ove bedne države gledao reprezentaciju uskoro ostaje opcija za pretplatu ili odlazak na stadion uživo. Užas šta nam se dešava...
mozes SK i Fox preko MaxTV:
https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/programski-paketi
ako imas nekog u Hrvatskoj da sklopis ugovor.
mislim da su povoljniji od TotalTV-a i bolji jer nude CAM module.
pogledaj i bugarski Bulsat, mozda oni imaju dobru ponudu.
Ima li nekih novina na STB?
Ja ga vec pola godine ne palim, preneo sam LAN kabal iz njega u kompjuter .
Od ovog meseca IPTV nudi besplatnu aktivaciju HBO+ paketa do OKTOBRA ,dobio sam sms poruku o ovoj promociji,pogledajte u opcji moj nalog/paketi da li je vama omogucena opcija
Konačno nešto pametno od IPTV-a. I prvo na šta naletim Solo. Valjda će imati šta da se gleda. Pošto imam i total nekako mi na totalu više otključane serije a ovde filmovi.
Borko Motorko
16.7.2019, 18:11
ima li neka fora za sport klub, nude 200+ kanala a nemam MotoGP gde da gledam :D
Došo mi veći račun za oko 300 dinara hbo +. Niti sam to hteo niti me ko pitao da bude instalirano. Kako da ga deinstaliram pošto ga u info ne vidim da je instaliran?
water wizard
20.2.2020, 1:11
i meni je tako orion ubacivao neke gluoposti dok ih nisam otkačio
Prošle godine je bila promocija HBO kanala, otključali su ih za džabe na sedam-osam meseci, pa produžavali taj period. Možda si u to vreme aktivirao uslugu, a sad su počeli da naplaćuju.
Ma ništa dirao nisam a ne vidim opciju da ponovo zaključam. Ako ne uspem moraću da zovnem podršku. Sad već i 2/3 Februara otišlo a đubre ostalo.
polarnimeda
21.2.2020, 0:02
Ma ništa dirao nisam a ne vidim opciju da ponovo zaključam. Ako ne uspem moraću da zovnem podršku. Sad već i 2/3 Februara otišlo a đubre ostalo.
ma sta ima, cim nesto zapne i ne mozes da resis u roku od par minuta, odma zovi. to im je posao i deo usluge koju placas. :)
Tek danas sam otkazao hbo plus koji se zakacio kao krpelj nicim izazvan. Dva meseca placam po 400 dinara. Malo sam ocitao operateru u telekomu koji me je strpljivo saslusao. Imam i total koji je daleko bolji paket u osnovi.
darkowozzd
20.7.2020, 13:52
pre 7 meseci su mi ubacili opticki internet, uzeo sam box2 sa fiksnim i net 50/10 , 2400 din mesecno, bilo super, fino , jednom se samo prekinuo internet na 2 minuta, odlicno...
al sad, pre nedelju dana me zovu kaze "da li bi ste uzeli u obzir opciju za box 3 paket, brzinu od 100/20 , i iptv starter paket, za samo cenu od 2850dinara mesecno, i 3 meseca po jedan dinar, sto ce vam pokriti tu razliku u ceni za 18 meseci" ..
ja reko dajte mi dan da razmislim, zovite me sutra ujutro..
ok.. reko, fina ponuda , super... kaze zvacemo vas u toku nedelje da se dogovorimo kada da donesemo ugovor i opremu, kada vama odgovara.. super.
dosao covek u petak, 10 ujutro, doneo mi set top box, podpisao ugovor, odlicno.. montirao sam sam, imao sam neki monitor i zvucnike od starog kucnog bioskopa , radice super.
evo vec ponedeljak, 2 popodne, jos mi nisu pustili ni brzi net, ni tv
:rofl: ne znam dal da se smejem jer sam trebao da ocekujem, ili da zovem na telefon da se derem :facepalm
Zato se ništa sa državnim firmama ne radi pred vikend.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.