Prikaži potpunu verziju : Telekomov IP TV
Strane :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
a zasto jednostano ne pokusas,teoretski nebi trebo da imas problema(trebalo bi da radi).moraces samo da box da nakacis na dvd rekorder i onda u tv
Sto rece Oluja Dreambox ili tako nekako je zakon za sve probleme koje muce obican svet.
Dal je moguce da u IPTV fale kanali kao Nat Geo Wild,Tv1000,Universal,History,Hrt2,Federalna Tv a ima zilion ruskih informativnih i RAI1 i RAI2?
a zasto jednostano ne pokusas,teoretski nebi trebo da imas problema(trebalo bi da radi).mora ces samo da box da nakacis na dvd rekorder i onda u tv.
Odgovor,
Zaboravio sam napomenuti nemam IPTV ali bih ga uzeo samo kad bih znao da se programi Arenasport HD mogu snimati na DVD rekorderu i da ne secka često slika. Kolekcionar sam fudbalskih utakmica i svoje snimke ne dajem nikom već ih koristim za ličnu upotrebu. imam DVD rekorder Panasonic i jednom sam se opekao kad sam uzeo Polaris nije mogao ništa snimiti. meni je glupo da se mogu snimati sky programi preko orignalnog decodera a recimo TV Zaječar ne mogu. plašim se da IPTV HD koristi Microvision zaštitu od snimanja na rekorderu zato sam u Velikoj dilemi da li uzeti IPTV ili ne. imam malu invalidsku penziju i ne bih hteo baciti pare bezveze. Zamolio bih vas da mi pomognete sa informacijama da ne bude kao sa Polarisom HVALA. Mirko Čačak
NjegovaWisost
16.6.2013, 8:31
Dal je moguce da u IPTV fale kanali kao Nat Geo Wild,Tv1000,Universal,History,Hrt2,Federalna Tv a ima zilion ruskih informativnih i RAI1 i RAI2?
Pa kao da su i to neki kanali, osim možda Federalne. History je postao totalni crap, 3 emisije dan noć, ponavljaju po sto puta.
Da li je normalno da se Entone STB greje toliko da se ne može držati ruka na njemu? Sa obe strane.
Ima neki pasivni hladnjak, čini mi se da ima pastu između koju bi trebalo zameniti.
Da li je normalno da se Entone STB greje toliko da se ne može držati ruka na njemu? Sa obe strane.
Ima neki pasivni hladnjak, čini mi se da ima pastu između koju bi trebalo zameniti.
I moj je poprilicno vruc cak i kad je u stend bay-u. Tako da ne brini ionako ako crkne zamenice ti za drugi. Njihov problem ne tvoj!
Kad bih uzeo iptv, jel je net5 dovoljan ili moram jaci paket? I posto igram swtor jel data path ostaje na fast ili prebace na interleaved?
A da pitaš podršku u Telekomu?
Pitao sam ali se uvek javi neko ko ne ume da odgovori :opanachke
Trebalo bi da je 5 mega dovoljno,prvo sto urade je da provere kakva ti je linija pa na osnovu tih podataka stavljaju profil.Ima vise profila na raspolaganje zavisi od same linije po nekom pravilu iptv bi trebala da ide na interleaved mada ako je je linija dobra fast prolazi,znaci sve zavisi od tvoje linije parice a i nije problem pozivom na call centar da ih zamolis da ti prebace na fast pa da vidis kako se ponasa ako nevalja vratice u predjasnje stanje.Kada prijavljujete kvar u vezi iptv prvo sto urade je da prebace u interleaved i naravno smanjuju celu liniju sa recimo 14 mega na 12 time dobijaju vece margine i stabilniju vezu,uzmi u obzir da jedan setabox vuce 4 mega plus tvojih 5 trebalo bi da je dovoljno,sto manji net paket to stabinija iptv mada opet sve se vrti oko parice i linije,udalljenosti od centrale,msana
Sad ti je promocija kao sto znas 5 menjas za 10mbit za istu cenu. I to bi trebalo da bude dovovoljmo za tvoje potrebe.
Ne mogu da promenim, jos sam pod ugovorom za ovaj net5
ja odgovori a ti se pravis blesav
ja odgovori a ti se pravis blesav
Hvala ti, cekao sam da prodje vikend pa cu otici u telekom da vidim sa njima
uzeo sam open iptv juce ali ovi njihovi nisu mogli da dodju danas da osposobe sve, pokusao sam ja ali nakon 2 sata pokusavanja i bleje na njihovom sajtu, nemam pojma o cemu se radi, glup sam
ja sam povezao ovaj iptv modem na tv, napajanje i modem za adsl, sta sad? mislim da treba da povezem telefonski prikljucak sa adslom ili tako nesto?
hvala unapred
Instalacija (http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=483)
Sva uputstva (http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=361)
limeni868
11.10.2013, 13:51
CAo.imam Open Iptv,i dobio sam treci STB uredjaj,dal mogu da povezem sa Switchom koji se koristi za internet???mislio sam na modem izlaz lan 3 da prikljucim Switch.???i da na njega prikljucim 2 stb uredjaja??da ne kupujem bezveze switsh.
dal je neko povezao treci stb???hvaala
Zašto Telekom u svojoj ponudi nema HRT 2?
Kad smo mi, sa ovog foruma odlučivali koje će kanale Telekom imati u ponudi, zaboravili smo da navedemo i HRT2 :D Ali ozbiljno, to je više pitanje za Telekom, zar ne? ;) Inače, Orion telekom ima i njega u svojoj ponudi: link (http://www.oriontelekom.rs/privatni_korisnici/iptv_srbija.1688.html).
Zašto Telekom u svojoj ponudi nema HRT 2?
Zato sto bi bio previse konkurentan za ove nase domace raspale kanale! Ne vidim da je u pitanju nesto drugo.
Verovatno si u pravu, todos.
Crnogorski telekom ima čak i HRT 3.
A onda bi mogli da dodaju i HRT 4.
JohnnyNT, ali nemaju CNN.
Jedino SBB D3i izgleda ima i HRT 1 i HRT 2 i CNN.
banexbanex
19.11.2013, 21:02
Da li je tačno da je završena promotivna besplatna akcija za Arena kanale? Jel moram ići u poslovnicu to da odjavim? Mislim da, ako se to ne odjavi, po difoltu stiže račun viši za dvesta din bez pdv. Ili sam ja kako sad vidim, pročitao informaciju koja se odnosi na webTV, a ne na IPTV korisnike.
Zato sto bi bio previse konkurentan za ove nase domace raspale kanale! Ne vidim da je u pitanju nesto drugo.
Kakve veze ima to?
Svi kablovski operateri imaju HRT2 a ko ce sta gledati njegova je stvar.
Velika je sramota da nemaju HRT2,BHT,FTV,BNT,TVR.
Ja na primer ne gledam pink.
Da li je tačno da je završena promotivna besplatna akcija za Arena kanale? Jel moram ići u poslovnicu to da odjavim? Mislim da, ako se to ne odjavi, po difoltu stiže račun viši za dvesta din bez pdv. Ili sam ja kako sad vidim, pročitao informaciju koja se odnosi na webTV, a ne na IPTV korisnike.
Arene su u okviru osnovnog IPTV paketa do 31.12.2014. godine. LINK (http://www.open.telekom.rs/iptv/kalkulator.aspx?sid=360&id=485)
Posle Prve Plus,u SBB-u krece i Nova.
http://teve.ba/img/articles/15549.jpg
TV Nova pocinje sa radom 2.12.2013. kroz SBB kablovski sistem, I nalazice se na poziciji RTS2. Na pocetku ce emitovanje programa biti 4-6h dnevno u PT terminu, ali ce odmah poceti sa emitovanjem najboljih programa, poput nove sezone Sulejmana, Budve, drugih serija I filmova koje su kupili.
Ocekuje se da u februaru dobiju licencu za nacionalnu frekvenciju I pocnu sa emitovanjem celodnevnog programa.
Sto se tice nacionalne frekvencije, ona ce pokriti 60% teritorije kroz terestrijalni signal, a procene govore da ce uz kabl, DTH I IPTV doci do 75-80% nacionalne pokrivenosti (za razliku od ostalih terestrijalnih kanala sa nac frekvencijom koji dolaze do min 95%).
Imam IPTV paket box 4 e sad u ugovoru mi pise da imam brzinu interneta 6144/1024 KB/s uradim speedtest i izabci mi da imam 77.36 KB/s sad me buni da li je to to ili ne...mnogo mi je nekako spor kad skidam nesto preko torenta sa puno sidersa jedva stigne 50-60 KB/s
Marti Misterija
2.12.2013, 21:16
Nego šta da ti je spor! Sa tim paketom brzina DL bi trebala da ti bude blizu 700 kb/s...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Nickelodeon i Nickelodeon Junior u TV ponudi
15.11.2013
Poštovani korisnici,
obaveštavamo vas da su od 15. novembra u Open IPTV ponudi dostupni novi dečiji kanali:
• Nickelodeon - u Osnovnom paketu (http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=345&id=346), na kanalu 516 i
• Nickelodeon Junior - u Fun paketu (http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=345&id=347), na kanalu 711.
http://www.open.telekom.rs/Dokumenta/telekomcentar/iptv_files/logotipi/nickelodeon.gifNickelodeon je kanal namenjen deci uzrasta od 11 do 16 godina koji emituje najpoznatije crtaće kao što su Sunđer Bob Kockalone, Pingvin sa Madagaskara is još puno drugih. Emituje i poseban program za tinejdžere tj, teen-serije. Sinhronizovanje na srpski jezik.
http://www.open.telekom.rs/Dokumenta/telekomcentar/iptv_files/logotipi/nick-jr.gifNickelodeon Junior - namenjen devojčicama i dečacima uzrasta od 2-6 godina, kao i njihovim roditeljima, ovaj kanal obiluje najboljim svetskim animacijama i emisijama koje omogućavaju deci da se smeju, zabavljaju, uče o svetu u kome žive.
TV5 Monde u okviru ponude Fun paketa
29.11.2013
Poštovani korisnici, od 29. novembra kanal TV5 Monde možete pratiti u okviru ponude Fun paketa (http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=345&id=347), na kanalu 623. Program ovog kanala od navedenog datuma neće biti deo ponude Osnovnog paketa.
TV5 Monde ja četvrta najveća globalna TV mreža dostupna širom sveta. Najveći deo sadržaja je namenjen francuskom govornom području. Pored informacija o dešavanjima iz celog sveta, na ovom kanalu se sreće i kvalitetan filmski i muzički sadržaj. Program se emituje na francuskom jeziku.http://www.open.telekom.rs/Dokumenta/TelekomCentar/iptv_files/logotipi/tv5.gif
Prestaje distribucija Kanala D
01.12.2013
Poštovani korisnici, obaveštavamo vas da od 1. decembra prestaje distribucija Kanala D u Open IPTV ponudi.
http://www.open.telekom.rs/iptv/news.aspx
Imam IPTV paket box 4 e sad u ugovoru mi pise da imam brzinu interneta 6144/1024 KB/s uradim speedtest i izabci mi da imam 77.36 KB/s sad me buni da li je to to ili ne...mnogo mi je nekako spor kad skidam nesto preko torenta sa puno sidersa jedva stigne 50-60 KB/s
Pogledaj wifi da nije ostao ukljucen,divljaci kad namirisu kidisu ko ludi,nemoz ih otreses bez sifre:to_care:
Ma nije mi ukljucene Wi-Fi jel mi jedino preostaje da zovem njih da utvrde sta je problem ili mogu ja nekako da pokusam da ga resim?
Planiram da uzmem IPTV, pa ako neko zna, koji model STB-a trenutno daje Telekom, posto imam LG 42' LK450, da li cu moci taj STB da povezem preko HDMI prikljucka ?
Hvala.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
wladimir98se
7.12.2013, 23:06
Planiram da uzmem IPTV za obican, CRT televizor. Kako ce se videti na njemu kanali za koje pise da se emituju u formatu 16:9?
Planiram da uzmem IPTV, pa ako neko zna, koji model STB-a trenutno daje Telekom, posto imam LG 42' LK450, da li cu moci taj STB da povezem preko HDMI prikljucka ?
Hvala.
Ne znam koji je tačno model, ali drugar je skoro dobio uređaj sa HDMI priključkom.
Pojavili su se par HBO i dva Cinemax kanala u standard tj. osnovnom paketu sa emitovanjem do kraja godine. Isti ti kanali su osim u osnovnoj rezoluciji i u HD.
Ja te cinemax i hbo kanale ne vidim u osnovnom paketu.:confused:
Ne vidim ni ja, a bilo bi lepo bar do kraja godine
801, 802, 806, 807. Nisam siguran ali cini mi se da pojedini risiveri ako se ne varam moraju sa se restartuju da bi se videli novi kanali.
801, 802, 806, 807. Nisam siguran ali cini mi se da pojedini risiveri ako se ne varam moraju sa se restartuju da bi se videli novi kanali.
Kod mene toga nema ni u jednoj varijanti
Dovoljno je home dugme na daljinskom da se pritisne,koliko me secanje sluzi ti kanali na 801 i dalje se placaju,a i na zvanicnom sajtu nema nista o tome.
pokusao reset,ne fukcionise (nema HBO)
Kako bre nema? Ja sam dobio cak i poruku kao obavestenje za ove kanale. Proverite kod provajdera.
Dobices i veci racun verovatno:boodala:
Dobices i veci racun verovatno:boodala:
Kakav veci racun kad je u pitanju promocija koja traje do kraja godine.
:)Cek ti si uzeo skoro iptv i imas promociju,samo neznam kakve veze ima to sa nama koji imamo vec godinama, ako je to u pitanju pomesao si babe i zabe ali nema veze:)
:)Cek ti si uzeo skoro iptv i imas promociju,samo neznam kakve veze ima to sa nama koji imamo vec godinama, ako je to u pitanju pomesao si babe i zabe ali nema veze:)
Imam IPTV mozda i pre tebe. Imao sam ranije Amilo a od pre skoro dve godine Entone risiver. Imam samo dodatni HD paket koji se placa ok 400 dinara. i nista vise. Ovi ponudjeni kanali su u obicnoj i HD rezoluciji. Nema tu nikakve promocije vec ponuda uzmi ili ostavi.
DiskoDasa
16.12.2013, 8:30
Sta je sa Ping-om? Inace paket je 6 Mbit/s...47872
Hocemo li mi dobiti ovaj novi kanal "Nova" ?
Poydrav ja sam iz Jarka sela na 10 minuta od Sremske Mitrovice i imam problem sa internetom.Dakle dosli su zimski dani ocene su mi zakljucene i kada KONACNO mogu malo vise da se igram sa kompom net pocinje da koci puca laguje ...Primetio sam da se to desava zadnjih 15 dana (od kada je zahladilo).Ocito je preopterecenje,jer ujutru ne laguje u toliko ali evo u udarnom terminu kada su svi na kompovima ne moze jednostavno pa to koci puca ...ping bude 59 oko 1 minut pa 15 minuta 200-3500 i sve tako.Zvao sam njih jos pre oko pola godine i dosli su mi radnici i nsesto kao pricali da treba da stavim neke 4 zice..Ja im apsulutno neverejum jer 100 % nije nista do mene.
eto doslo je do toga da ja u 21 veku nemam internet kada taman malo da odahnem da se opustim...Smradovi obicni
Imam IPTV mozda i pre tebe. Imao sam ranije Amilo a od pre skoro dve godine Entone risiver. Imam samo dodatni HD paket koji se placa ok 400 dinara. i nista vise. Ovi ponudjeni kanali su u obicnoj i HD rezoluciji. Nema tu nikakve promocije vec ponuda uzmi ili ostavi.
Ni ja ne vidim ni te kanale, niti imam išta između 704 i 921. kanala. Šta god da je u pitanju, verovatno je samo za korisnike HD paketa ili tako nešto...
U pravu si za to mozda ali samo mozda,ok pitacu ove moje iz telekoma o cemu se radi pa javljam
Ni ja ne vidim ni te kanale, niti imam išta između 704 i 921. kanala. Šta god da je u pitanju, verovatno je samo za korisnike HD paketa ili tako nešto...
Ako je za HD korisnike zasto su ta cetiri kanala isto i u standardnoj rezoluciji? Najbolje sto rece planetm da se raspitate. Uostalom promocija za koji dan samo sto se nije zavrsila.
Iris kaže: http://www.sk.rs/forum/images/buttons-serbian-1/viewpost.gif (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?p=1827574#post1827574)
Preporucio bih 901-904, jedino sto se placaju :)
Preporucio bih 901-904, jedino sto se placaju :)
Dobra stvar za omladinu,mnogo bolja nego Zikina sarenica:aplauz:
Koliko vidim Nova TV ide samo u SBB.
Koliko vidim Nova TV ide samo u SBB.
Najlepse od svega,cujem od drugara da su im otvorili neke kanale,naravno nema hbo ali sve ostalo je tu,cekamo potez telekoma,ima se nacekamo osecam..
Mene cudi da u ponudi nema HRT2 i TV1000.:confused:
I tako ode i promocija HBO/Cinemax. Odgledah par filmova, hvala im zbog toga ali da aktiviram HBO Premium za 780 dinara mesecno, hocu ali malo sutra.
И следеће године је арена пакет бесплатан до 31 децембра. :aplauz:
Ma biće arena uvek bespatna u IPTV, to samo pišu radi reda.
HBO je sad opet besplatan do 31 januara,bar tako pise u sistemskoj poruci. Kad odem da aktiviram tu opiciju pise da treba da platim 480 dinara....
I meni je stigla poruka da je HBO Premium free ali kad udjem u meni pise da je HBO Premium 780 din.:mad:
Pozvao korisničku službu ljubazno mi objasnili da je promocija u pitanju koja traje do kraja januara i da treba da samo "kupim" pakete hbo,cinemax i hbo premium,to sam odradio i kanali su odmah dostupni.Neplaćate ništa samo do 31.01. odjavite uslugi ako je neželite više.
Pozvao korisničku službu ljubazno mi objasnili da je promocija u pitanju koja traje do kraja januara i da treba da samo "kupim" pakete hbo,cinemax i hbo premium,to sam odradio i kanali su odmah dostupni.Neplaćate ništa samo do 31.01. odjavite uslugi ako je neželite više.
Jel objasnili koliko kosta deaktivacija usluge? Ranije je bila 150 dinara, ne znam koliko je sad.
Rekoše mi ništa,u pitanju je promocija i sve je besplatno do kraja januara meseca.
Rekoše mi ništa,u pitanju je promocija i sve je besplatno do kraja januara meseca.
A zasto ja nemam nikakvu poruku ? ...jel to za sve vazi ili ?
Ja sam sinoc pricao sa korisnickom sluzbom. Samo nekima je odobrena promocija i oni su obavesteni porukom preko STB-a. Trebalo bi uglavno svi korisnici da imaju promotivni period, ali se to radi sekvencijalno u turnusima.
Ja za ovu drugu nemam promociju. Posto sam bio do 29-og proslog meseca a vecina vas nije bila tada. Tako da se slazem sa prethodnikom da se to radi po turama.
Da pitam nesto vezano za STB uredjaj: da li je neko uspeo da poveze daljinac od televizora (smart tv) sa STB uredjajem?? :confused:
Da ne bi koristio dva daljinca nego samo onaj od televizora.
Marti Misterija
25.1.2014, 2:50
Koliko ja znam moguće je obrnuto dok nisam čuo da je bilo ko uspeo to što pitaš.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Da pitam nesto vezano za STB uredjaj: da li je neko uspeo da poveze daljinac od televizora (smart tv) sa STB uredjajem?? :confused:
Da ne bi koristio dva daljinca nego samo onaj od televizora.
Ja sam povezao od STB uređaja. Daljinca od TV su ionako pojela paščad pa nisam uspeo da probam obrnutim slučajem.:D
Ok, toga sam se i plasio.
Aleksandar 91
30.1.2014, 9:42
Da li da gasim STB preko daljinskog da ne gori ona crvena lampica ili je dovoljno samo ugasiti tv...?
Meni stb radi po ceo dan već 2 godine tako da nema potrebe da ga gasiš.
Aleksandar 91
30.1.2014, 23:07
Uzeo sam paket za dva tv i jedan i drugi su obicni,znaci dobio sam sve duplo od opreme,povezao sve super radi,osim na Samsungu sto nece da prihvati kod da upravljam jednim daljinskim sve,dok na Crown tv-u radi...Misleci da nesto nije ok sa daljinkim pokusam na Crown tv-u prihvati iz prve,vratim se na Samsung i pokusam tamo nece...
Znaci slika super,prebacivanje programa,meni sve sa njihovim daljinskim mogu da radim osim pojacavanja i kontrola za tv,gasenje,prebacivanje na tv i sl...to moram da uzmem daljinski od tv-a...a na Crown sam namestio da sve radim sa daljinskim za iptv,od tv-a mi i ne treba...
Nije mi nista toliki problem sem tog pojacavanja i smanjivanja sto ne moze...
Samsung je star 8-9 godina,a Crown 4-5...
Mozda nisam potrefio kod iz prve posto za Samsung stoji ovako u uputsvu 354 za novije modele Samsung televizora, 010, 060, 084, 098, 110, 118, 137, 151, 201, 314, 315, 316 317, 318, 319...sve sam probao i nista...Dok za Crown ima jedan jedini 254 i njega prihvate i jedan i drugi daljinski bez problema...
Mozda je problem i do tv-a da se ne mucim dalje ako on zeza...
Izgleda da je do TV-a. I moj stari Samsung nije prihvatao nijedan kod.
Izgleda da je do TV-a. I moj stari Samsung nije prihvatao nijedan kod.
Proverite ti stariji samsunzi izgleda da imaju tudji kod. Cini mi se da je u pitanju filipsov ili neki drugi i mislim da se sa nekom drugom sifrom to resava.
Aleksandar 91
1.2.2014, 1:46
Probacu pa javljam sta je bilo...
Edit:Za sada jos nista,probacu jos od par modela...
Ima li nekoga da koristi STB preko wireless mreže? Drugim rečima nešto tipa:
ADSL/kablovski modem -> WiFi ruter ((((())))) WiFi switch -> STB
Da li se oseća bilo kakav problem u radu sa WiFi konekcijom itd.?
POzdrav
Kako da povezem IPTV na 2 TELEVIZORA i da gledam isti kanal??
Znaci imam TV1 i TV2, i jedan STB IPTV kako povezati to moze li neko da napise ili narcta u paintu pa pusti sliku xD ??
Moras da imas jos jedan STB uredjaj. To se dodatno placa.
Ma znam za to imam 2 uredjeja ali 3 televizora, a cuo sam da mogu na dva TV-a da gledam sa jednog STB IPTV ali isti kanal pa me to zanima kako?
Da sve što bi bilo više nego prosto mora da se doplati. Tako ti je to kod telekonja.
Međtim, imamo dva nova kanala TV Nova i Arena 5, oba imaju i verziju u HD. Ko voli sulejmaniju biće srećan sa ovim novim Nova kanalom, uživajte!
Kakav veci racun kad je u pitanju promocija koja traje do kraja godine.
ja sam uzeo BOX paket pre godinu dana-i bilo je sve u redu,ali sad sam video da su to PREVARANTI,i da je neozbiljna firma.ne biraju sredstva da dođu do novca. odjaviću sve sa telekoma,uključujući i fiksnu liniju i preći u SBB.
tokom januara je bio promotivni ,besplatni,,period aktivacije HBO i CINEMAX paketa.ja aktiviram paket i do kraja januara odjavim.pošto mi se nije svideo,a i za 4 programa 800 din.preskupo.dođe mi račun za januar a oni zaračunali 600 din. za 20 dana.ja im reklamiram,oni kažu dobiću odgovor.evo pšosle nekoliko dana nikakav odgovor.nije mi za 600 din.nego mi krivo kao da su mi ukrali iz džepa.
da li još neko ima ovakvoiskustvo.
burazer je imao isti problem,isto je reklamiro ceka odgovor.Zovi podrsku objasni situaciju mora to da se resi. Budi malo dosadan/naporan
A da i ranije je tako nesto bilo, kao promocio HBO besplatno sta vec, ja idem tamo da aktiviram HBO, pise cena - i ja aktiviram i dodje racun +nest za hbo :/
ispravili su mi račun.pošto sam dva puta intervenisao.ko je ćutao verovatno bi morao i da plati.ne znam kako je došlo kod njih do ovakvog propusta.a ako kažeš da je i ranije to bilo,onda oni to namerno rade,pa ako upali,upali...
POzdrav
Kako da povezem IPTV na 2 TELEVIZORA i da gledam isti kanal??
Znaci imam TV1 i TV2, i jedan STB IPTV kako povezati to moze li neko da napise ili narcta u paintu pa pusti sliku xD ??
Probaj jedan televizor da povežeš skart kablom a drugi antenskim. Ne znam kakav ti je stb uređaj, ali moj stari, ovalni, koji nije za hd, ima oba izlaza.
Ako ide preko antenskog kabla, kupi razdelnik i to je to.
Ako ide preko antenskog kabla, kupi razdelnik i to je to.
http://217.26.67.168/uploads/2/4/2475706/f%20konektor%20razdelnik.jpg
mandrivajezakon
6.3.2014, 15:48
Skoro sam uzeo OpenIPTV ali na zalost imam Samsung 42 inca za americko trziste. Imam i Pixelview kartice preko kojih mi je isla SBB kablovska i sljakala je ok ali OpenIPTV nikako pokusao sam preko HDMI i daje mi standard sliku ali crno belu verovatno zbog NTSC kada pokusam preko Pixelview kartica imam zvuk ali sliku nemam samo crnilo.TV nema skart ima 3 HDMI, S-video prikljucka, ima standardne av chinchevei sve se vrtim u krug ima li sanse da nateram da tv radi sa bojom :D.
:icon_stud
Skoro sam uzeo OpenIPTV ali na zalost imam Samsung 42 inca za americko trziste. Imam i Pixelview kartice preko kojih mi je isla SBB kablovska i sljakala je ok ali OpenIPTV nikako pokusao sam preko HDMI i daje mi standard sliku ali crno belu verovatno zbog NTSC kada pokusam preko Pixelview kartica imam zvuk ali sliku nemam samo crnilo.TV nema skart ima 3 HDMI, S-video prikljucka, ima standardne av chinchevei sve se vrtim u krug ima li sanse da nateram da tv radi sa bojom :D.
:icon_stud
Kupi eksterni tjuner koji podrzava pal sistem i ostale standarde poput dvb/t2. Zaboravih kako se zove standard za kablovsku mozda dvb/c ili tako nekako.
Dodali su jos 4 xxx kanala :D
Da li je u okviru standardnog paketa dosupan RTS HD? Imam dvb t2 u Tv-u ako to nešto znači.
Što se tiče kombinacije HD kanala i pretplate da li postoje neka bolja opcija ali u Priboju?
Drustvo treba mi brz odgovor.
Dobio sam neki tv (Univerzum) ali nikako ne uspevam da podesim daljinski STB za rad sa njim.Nasao sam kod (http://open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=711) za njega na mtsovoj stranici ,ali sto je najinteresantnije daljinski ne reaguje na moje podesavanje. Koji god nacin da pokusam nece da reaguje,zapravo to sam shvatio kada sam pokusao da ga koristim na tv-u koji na kom je vec radio.
Jel moguce taj daljinski podesiti za vise TV-a,i ako jeste kako:facepalm
Ne moze to nikako. I ja mucim muku sa vise daljinaca i na kraju razmisljam o jednom kineskom modelu (6k) da mi zameni ta tri daljinca, tv, risiver, dvbt2. Medjutim pokusao sam po netu da trazim utiske drugih korisnika, medjutim do sad nisam uspeo da nadjem ni jednu adekvatnu recenziju. Zato i dalje drzim sve to sa rezervom. Nema nikako nekog opisa ni u SK jos od pre par godina kad je bio jedan logitech ali je i preskup.
Hvala druže,već sam odustao pa ću koristiti drugi daljinski.
Malo je tupavo odradjen taj način kodiranja daljinskog,ako se ne može resetovati i podesiti za drugi TV. Otići ću do poslovnice telekoma sutra pa ću tražiti novi daljinski, nadam se da će mi dati, ako ne ,moraću ga dalje tako koristiti.
Zapravo tv nema nikakav daljinski, a bez njega je potpuno nekonfigurabilan,pa sam prinudjen da ga koristim na stb-u, igrom slučaja jedan od mojih može da ga gasi i pali kao i pjačava i smanjuje sto je dosta za ovaj vid korišćenja.
Mislim da sam zeznuo daljinac od IPTV.Posto su slova previse sitna u uputstvu koje sam dobio danas uz uredjaj, greskom sam pritisnuo dugme STB umesto TV na daljincu da bih sinhronizovao daljinac da radi i sa TV.Kucao sam kodove u rezimu za STB i mislim da sam ga sludeo.Sada ne mogu da menjam kanale preko IPTV boxa, a i ne mogu da ugasim sam uredjaj preko daljinca.Vadio sam baterije ne bih li na taj nacin resetovao komande koje sam zadao, ali nisam uspeo.Zna li neko da li se moze resetovati daljinac kako bih ga doveo u prvobitno stanje i samim tim imao ponovo punu funkcionalnost?
Uspeo sam :)
Kako si ga resetovao? Mozda mogu i ja mom da pomognem da zaboravi stari televizor,i nateram ga da radi na novom.
jel zna neko sta se desava povodom najave da pink gasi svoje kanale? mislim, nije da ce da mi fale, ali ako i to izbace onda je iptv totalno bez filmskih kanala
Juce je nestala struja na kratko kod mene i od tad IPTV nece da radi.
E sad fora je ta sto sam probao na drugom TV i tamo radi a ovde gde treba da stoji bude samo plavi ekran kao da ne prima signal ili daljinac se zaglupeo pa nece da ukluciji ovaj reciver.
Jel je imao neko slicnih problema i kako bi mogao da resim to?
water wizard
12.4.2014, 16:41
neće da gase Pink samo se sele u Bosnu da izbegnu porez
Juce je nestala struja na kratko kod mene i od tad IPTV nece da radi.
E sad fora je ta sto sam probao na drugom TV i tamo radi a ovde gde treba da stoji bude samo plavi ekran kao da ne prima signal ili daljinac se zaglupeo pa nece da ukluciji ovaj reciver.
Jel je imao neko slicnih problema i kako bi mogao da resim to?
Probaj da ga uključiš i isključiš vise puta iz struje . Kod mene kad nestane struje (a to se dešava dosta često) risiver se zaglupi. Uklhučim ga on se upali,ali imam crni ekran,onda ga isključim sa adaptera, pa ponovo uključim, e onda se lepo upali i sve krene kako valja.
jel zna neko sta se desava povodom najave da pink gasi svoje kanale? mislim, nije da ce da mi fale, ali ako i to izbace onda je iptv totalno bez filmskih kanala
Neće da gase kanale sve ostaje po starom nego je dugi problem u pitanju. Godišnja taksa po kanalu koji ubira država Srbija iznosi 35 puta više nego što je u BiH. Oni su zvanično i registrovani tamo. Tako da taj prenos ne utiče na nas. RRA će po osnivanju nove vlade dati predlog da ta taksa i kod nas bude bar slična kao što je u BiH.
Drugari imam još jedno pitanje.
Sta se desava sa 2 USB ulaza na STB uredjaju? Jedan ispred, jedan pozadi. Probao sam da ih aktiviramo nekako, ali nije mi jasno kako.
Možda ima veze sa TV-om, ja imam klasičan katodni tv, povezan na skart.
Ti usb nicemu ne sluze osim sto podrzavaju periferiju poput misa. I mene je to zaintrigiralo. Ko malo dete ubadao sam sve zivo sto ima usb izlaz i nikom nista. Ali misonja i onaj najgori reaguje na taj dodatak. Nisam probao tastaturu ali bi trebalo da i ona ima svoj pecat u toj prici.
Pa i ja mu trpao par fleski, rekoh neće da prepozna jedan, hoće drugi ili treći .a bas bi mi dobro došlo jer nemam dvd sa USB-om.
Uzmes neki multimedijalni plejer od 5-6K i resis problem. Ja imam dva takva dodatka za usb multimediju na satelitskom risiveru i na dvbt-2 tjuneru. Cak i na DVR-u ima usb koji aktivira misa i prepozna flesku ali nikako nisam uspeo nista da pustim sa njega.
Nesto se desava sa IPTV-om. Da li i kod vas treba 6-7 sekundi da bi se promenio kanal? Do juce nije bilo tako.
Veceras imam piksele za izvoz,ovo mi se prvi put desava posle 3godine.Imam osecaj da je neko tesko nevreme u Bg,zvao sam kolege u telekomu I kod njih isto.
Marshall George
12.6.2014, 14:04
Dobili ujak i ja onaj promotivni pamflet za HBO premium paket, traje promocija do 31.08.2014, i cena dok traje promocija je 480 dinara mesečno (oko 3 meseca).. Sve je to lepo i sjajno no ono što mene zanima, a nisam uspeo naći koliko će to da košta nakon 31.08 ?!! :D
780 dinara je paket HBO Premium.
Shlaymara
17.6.2014, 12:25
Je l neko uspeo da kontrolise STB sa daljincem od TV-a?
Konkretno Samsungov TV i Aminet (ovalni) STB. Na TV imam opcije da namestim daljinac da bude univerzalni, ali, naravno, telekomov uredjaj nije u ponudjenim opcijama. Probao sam sa nekoliko drugih nadajuci se da cu ubosti frekvenciju ali mrka kapa. Uspeo neko to da uradili?
Je l neko uspeo da kontrolise STB sa daljincem od TV-a?
Konkretno Samsungov TV i Aminet (ovalni) STB. Na TV imam opcije da namestim daljinac da bude univerzalni, ali, naravno, telekomov uredjaj nije u ponudjenim opcijama. Probao sam sa nekoliko drugih nadajuci se da cu ubosti frekvenciju ali mrka kapa. Uspeo neko to da uradili?
Kod mene sve lepo funkcioniše mada responzivnost upravljača nije na nivou originalnog daljinskog.
Shlaymara
20.6.2014, 10:14
A je l se secas koji si uredjaj/operatera odabrao prilikom setapa?
Zaista se ne secam. Nije najnoviji set up box već onaj pre njega sa hdmi.
Inače, divne vesti:
http://open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=5&cid=57266
Zaista se ne secam. Nije najnoviji set up box već onaj pre njega sa hdmi.
Inače, divne vesti:
http://open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=5&cid=57266
Meni ovo nije nista jasno?!? Sta sve ovo znaci za praistorijske korisnike fiksne telefonske mreze i adsl-iptv?
jer mi se cini ili su nas sad zavrnuli za mobilni (sada imamo 500 minuta,500 sms,1gb ) a sad cemo imati 300 minuta ka svim mrezama,600 sms,1gb?
Paket ce u proseku biti skuplji za 150 dinara,10mb...bedno
jer mi se cini ili su nas sad zavrnuli za mobilni (sada imamo 500 minuta,500 sms,1gb ) a sad cemo imati 300 minuta ka svim mrezama,600 sms,1gb?
Paket ce u proseku biti skuplji za 150 dinara,10mb...bedno
Ne čini ti se već sz bas zavrnuli i to dobro. Da li imam pravo da raskinem ugovor zbog ove promene?
na jednom tv imam pink a na drugom ne. kako se to resava? gasio , palio i nista.pojavio se
Al3k5an9ar
21.7.2014, 1:56
Ja vec 2 dana nemam zvuk na IPTV- u, jos veceras internet jedva radi, neverovatno...
na jednom tv imam pink a na drugom ne. kako se to resava? gasio , palio i nista.pojavio se
Pritisni na drugom daljincu HOME!
Da li vam je povecana brzina na 10mbit/ (korisnici BOX paketa)?
Na papiru jesu, ali u praksi malo drugacije :o (6 uglavnom, maksimum 8...)
Edit: Cak je i dolazio lik iz telekoma, menjao je modem i sve. Sad ping ide i do 300 ponekad... nemam pojma, evo slike (http://prntscr.com/4cdw3u). Druga slika (http://prntscr.com/4cdwi3), bas varira.
Aleksandar 91
13.8.2014, 22:22
Kod mene jeste i to od pre 3 nedelje i nemam nikakvih problema..0
Ja vec 2 dana nemam zvuk na IPTV- u, jos veceras internet jedva radi, neverovatno...
Proveri scart kabal sto ulazi u tv, oce vremenom malo da se izvuce pa ima slike a nema tona
Na papiru jesu, ali u praksi malo drugacije :o (6 uglavnom, maksimum 8...)
Edit: Cak je i dolazio lik iz telekoma, menjao je modem i sve. Sad ping ide i do 300 ponekad... nemam pojma, evo slike (http://prntscr.com/4cdw3u). Druga slika (http://prntscr.com/4cdwi3), bas varira.
Pa da, tako i kod mene, ubrzanje sa 6 na 6,5mbit/s. Da li neko ima jaci paket od 6mbit da nam kaze da li uopste parice dozvoljavaju vecu brzinu od 6-7mbit?
Modem mi pokazuje da max moguca brzina na mojoj liniji 12,3mbit a da je stavljeno na 10. Na drugom prikljucku u istoj kuci (poseban adsl) pokazuje cak 16mbit kao maksimum, i ni tu posle "povecanja" brzine ne prelazi 7mbita.
Isto i kod mene.Kada idem na speed test pokaze 6.5 a kada skidam torrent neki put ide do 7.
Inače sam korisnik Box 4 paketa.
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Meni je lik rekao da na mojoj parici mogu da furam 15-ak...
vitezkoja
14.8.2014, 18:03
http://www.speedtest.net/result/3689319877.png (http://www.speedtest.net/my-result/3689319877)
Kod mene je ovako uvek, brzina po nekad ide i do 9mb. Inace imam samo adsl 10mbit
Ja sam imao pre neki dan 9.5 na speedtest (iptv, 2 stb uređaja). Evo jutros imam 7.2 :P
EDIT: Pozvao sam ih i u roku od sat vremena sredili mi. Sad imam 10, milina :)
http://www.speedtest.net/result/3698623109.png (http://www.speedtest.net/my-result/3698623109)
Ja sam imao pre neki dan 9.5 na speedtest (iptv, 2 stb uređaja). Evo jutros imam 7.2 :P
EDIT: Pozvao sam ih i u roku od sat vremena sredili mi. Sad imam 10, milina :)
http://www.speedtest.net/result/3698623109.png (http://www.speedtest.net/my-result/3698623109)
Koji je broj njihove podrške?
vitezkoja
19.8.2014, 14:21
Super brzina ali zasto ti je ping 39? Mislim nije ni to nista strasno ali kod mene ne ide preko 10?
Koji je broj njihove podrške?
19771
Super brzina ali zasto ti je ping 39? Mislim nije ni to nista strasno ali kod mene ne ide preko 10?
Meni je obično ping oko 31 ili 32, zašto je tako pojma nemam. Ali sad, posle njihove intervencije, net mi uvek pokazuje 10 tako da preporučujem svima da ih pozovete i tražite da vam srede.
Prebaceno sa fast na iterleaved zbog stabilnosti veze,stari fazon:)
ABA liga od sledece sezone na Sport Klubu. Ja ne znam sta im ostaje na Areni sem LS i LE...
DonCorleone91
27.9.2014, 19:47
Cisto ovako da bacim komentar, vec dva meseca imam ovo cudeso, slabo gledam tv i to nema veze satim, al j*bm ti lebac, ona pinkova go*vna sve tehnicki neispravna, nema ni jedan njihov kanal koji je tehnicki ispravan. Verovatno nije do telekoma al sramno da to ide u "etar".
Namnozila se pikovnjaca mnogo na IPTV-u. Treba korov pod hitno odstraniti sa televizije.
water wizard
27.9.2014, 23:58
kad mačke nema miševi kolo vode
Stefan 5
23.10.2014, 10:53
Da li neko zna da li je na LED TV-u sa HD STB bez HD paketa bolje povezati sa HDMI kablom ili SCART?
Nije mi sve ovde baš jasno.
http://open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=7&sid=360&id=721&cid=45091
HDMI je uvek bolji. Razlika je u zvuku na strani HDMI, drugo ništa posebno ne gubiš. Skart je prošlost i sadašnjost za uređaje koje nemaju HDMI.
Stefan 5
23.10.2014, 17:09
Isto razmisljamo.
Mada ovo me samo buni:
Kvalitet je slabiji preko HDMI-a za SD kanale i to je uočljivo samo kod TV aparata najveće rezolucije.
P.S Imam full hd tv.
ed_hunter
29.10.2014, 15:46
Weg, Neo, Orion (ukrajinski), Vivax, Crown... Sve je to ista firma. Ako je noviji televizor, tesko da ces naci kodove. Idi od 000 do 255 (cini mi se). To su sve moguce kombinacije, ko zna mozda nesto i upali, mada sumnjam.
Na jednom WEG televizoru upalio je kod od Oriona, sa liste koja je dobijena od Telekoma. Hvala na pomoci!
DonCorleone91
30.10.2014, 10:17
Isto razmisljamo.
Mada ovo me samo buni:
Kvalitet je slabiji preko HDMI-a za SD kanale i to je uočljivo samo kod TV aparata najveće rezolucije.
P.S Imam full hd tv.
Paaa ako si kuci, i ako vec imas uredjaj i to, povezi oba pa saltaj sa jednog na drugi, pa vidi sta ti se vise svidja :)
HBO paket besplatan do 28.2.2015. Dobih poruku malopre.
marko2606
4.11.2014, 18:04
I meni je sinoc stigla ista poruka.
zvezdan84
4.11.2014, 21:05
HBO paket besplatan do 28.2.2015. Dobih poruku malopre.
u paketu dva programa
Hah, paket od 2 programa na kojem uvek vrte 10 filmova u kurg... :rolleyes:
Zasto li se mi na IPTV toliko zlopatimo, nije mi jasno?!?! A kakvu nam buducnost Arena sprema, tek cemo!
hbo on demand smo dobili u sklopu ove promocije,znaci kompletan hbo paket
DonCorleone91
6.11.2014, 20:26
hahaha, a ja dan ranije popizdeo i otkjucao HBO, sad cekam da vidim da li ce da mi naplate za novembar
Da li smem da otključam iako mi nije stigla poruka i iako mi piše da treba da platim uslugu u dinarima(ne piše 0 dinara)?
Kako se otkljucava a da me kasnije posle isteka promocije ne uvucu u svoje muzne krave?
Samo pitanjce jer mi nije jasno kako ne mogu da nadjem...
Prijavio sam se pre neki mesec za snimanje programa dok nisam tu da podesim... Gde se odjavljujem, ne mogu da nadjem po menijima? :D
Da li neko zna u kojem terminu ide the walking dead na Amc nemogu nigde da nadjem,unapred zahvalan:dedica:
Pise im na sajtu, 5. serijal Sundays 9/8c
A upravo naucih...9/8c means it'll be aired 9:00 clock Eastern time and 8:00 clock Central.
E sad, da ga ebem...
Dali neko zna u kojem terminu ide the walking dead na Amc nemogu nigde da nadjem,unapred zahvalan:dedica:
Ne verujem da ćeš na ovom AMC-u što sad imamo imati walking dead za sada. To je AMC Network promenio ime MGM kanalu u AMC ali neće imati istu programsku šemu kao pravi AMC. Prvo serije Halt & Catch Fire i The Divide kreću sa emitovanjem polako pa će verovatno i walking dead tamo kasnije. Ali premijeru da gledamo kao na pravom amc kanalu verovatno neće biti. I dalje mora da skidamo sa neta. ;)
Walking Dead ima eksklizivu na Foksu za naše područje. Shvatite da je taj AMC samo refilovani MGM, koji ima istu programsku šemu, filmove MGM produkcije i dve nove serije koje su u produkciji AMC. Tako će i ostati još dugo. Dok god Fox vlada Balkanom.
Ja gledao sinoc dva filma na AMC sa Cak Norisom.:D
Nego niko mi ne rece kako se otkljucava HBO a da posle isteka promocije se ne aktivira za pretplatu?
Otkljucavas u meniju ides na upravljanje nalogom pa na koryisnicki nalog pa na sve usluge pa open iptv paketi i tu stikliras a ondda na dan zavrsetka promocijw odstikliras i to je to.
A, znaci da na mobilnom obavezno upisem u kalendaru dan-D. Hvala na pomoci.
Otkljucavas u meniju ides na upravljanje nalogom pa na koryisnicki nalog pa na sve usluge pa open iptv paketi i tu stikliras a ondda na dan zavrsetka promocijw odstikliras i to je to.
Hahaha ,a ja se ubi tražeći. Rekoh ubaciće ga u osnovni, a posle ga opet skrembluju. Koliko kanala ima? Nije da gledam previše tv jer uglavnom je na njemu nickelodeon, ali bih uveče mogao da odgledam neki film.
HBO i HBO Comedy. A imas i HBO on demand pa mozes da gledas sta zelis tj. sta je kod njih na listi.
blast beat
13.11.2014, 0:23
Meni piše da košta 480 din, tako da bolje da se ne igram, koje sam sreće sledeći račun ću dobiti uvećan za tu cifru.
Da pise ta cena, ali procitaj tekst koji ide uz to, pise da je do nekog februara besplatno, tako da opusteno :p
blast beat
17.11.2014, 20:22
Meni piše samo da je HBO on Demand besplatan uz HBO paket, nigde mi ne piše da je ceo paket besplatan. Aktivirao sam, iako nisam dobio tu poruku, pa ćemo videti na sledećem računu šta će biti. :D
mijatovic_86
29.11.2014, 16:40
Videh u poruci na boxu da ce IPTV poskupeti od 1.januara 2015.
Da li je moguce, i kako oni mogu da menjaju cenu ako neko vec ima postojeci ugovor pod jednim uslovima, a oni posle promene uslove ?
Zna li neko nesto o tome.
Ja cu ovo kad mi istekne ugovor komplet da otkazem i predjem na Orion ili kod nekog drugog provajdera. Inrernet placam mnogo, fiksni ne potrosim ni 30 minuta mesecno iptv je sve gori i gori tek ce kad Arena izgubi jos neka prava na prenos.
Hteo bih da odjavim HD paket. Koja je procedura za to? pokušavam ali nikako nisam uspeo to da uklonim.
Srlisone
29.11.2014, 20:01
Moraš da pozoveš call centar, na žalost :(
Sad sam video broj 19813, zakasnio sam izgleda i za sledeći mesec pošto je u Ponedeljak prvi. Danas rade do 15.00.:(
Ljudi odjavljujte ako ne mozete da placate kao ja,placao sam svaki mesec skoro 4000,sad koristim samo net net 10 1200 rsd,a ako vec nemate izbora koristite samo osnovni paket,sve ostalo vam ne treba,verujte mi, i ono najvaznije nema sportkluba.
Uz malo peripetije koje se ogledaju u vidu čekanja na instrukcije odjavio sam HD paket. Naravno da nisam izdržao a da ne održim kratki govor.:D
Pratiću kad mi ističe net i IPTV pa da se prebacim kod nekog normalnog operatera.
Od prosle nedelje sam i ja dobio Telekomov IPTV, vidim da Pinkovih kanala ima jedno 20, a da fale neki kanali poput Fox Life-a itd.
No, zanima me da li ima nekog nacina da se STB uredjaju ubrza odziv, naporno je listanje programskih sema i uopste menija; u pitanju je Amino A139-E.
Takodje me zanima cemu sluzi onaj USB port pozadi, ja sam probao fles da utaknem ali nista se nije desilo, nesto sam citao da se na njega kao prikljucuje dzojstik da bi se igrale igre (?) sto ce reci da nema opcije snimanja programa preko tog uredjaja - mora da se koristi Telekomova opcija koja se placa
Možeš još i miša da nakačiš. Nemam ga ali mislim da i onaj Geniusov miš na prstu bi bio idealan za listanje programa i šetnji po meniu.
mentolbrebombona
2.12.2014, 13:11
Jel se zna šta će biti u buduće sa Arenom ili su to neka nagađanja samo? Šta se sprema?
Jel se zna šta će biti u buduće sa Arenom ili su to neka nagađanja samo? Šta se sprema?
Pa vec nekoliko dana ide obavestenje o novoj ceni osnovnog paketa + besplatna Arena do kraja 2015.godine
Kod mene ga nema. Imam samo ono da je HBO besplatan do marta koji nikako ne mogu da ukljucim da radi. Jel' zna neko na kojim kanalima je dostupan?
Ja sam ga aktivirao. "Kupiš" u meniju. 801 i 802 su kanali na kojima je dostupan.
Kod mene ga nema. Imam samo ono da je HBO besplatan do marta koji nikako ne mogu da ukljucim da radi. Jel' zna neko na kojim kanalima je dostupan?
Procitaj desetak postova ranije i mene su poducili na nacin kako da aktiviram.
^^
Ma ja sam ga "kupio" kao sto je pisalo u poruci, samo nikako da nadjem a cini mi se da sam probao in na 801 i 802 jer je pisalo na sajtu. Sad cu da probam ponovo kad stignem kuci s posla.
mentolbrebombona
2.12.2014, 17:03
Pa vec nekoliko dana ide obavestenje o novoj ceni osnovnog paketa + besplatna Arena do kraja 2015.godine
Mislio sam više na to šta će biti sa fudbalom i košarkom koju će da prenose. Da li se zna neko stanje stvari ili se nagađa, šta da očekujemo od sporta na Areni?
^^
Ma ja sam ga "kupio" kao sto je pisalo u poruci, samo nikako da nadjem a cini mi se da sam probao in na 801 i 802 jer je pisalo na sajtu. Sad cu da probam ponovo kad stignem kuci s posla.
Nasao sam sta je. Morao sam da kreiram novog korisnika prilikom otkljucavanja kanala tako da ih sada ima pod novim nalogom.
Jel pronasao neko kod za Fox televizor za sinhronizaciju sa daljinskim IPTVa?
Mislio sam više na to šta će biti sa fudbalom i košarkom koju će da prenose. Da li se zna neko stanje stvari ili se nagađa, šta da očekujemo od sporta na Areni?
Izgubili su pravo za ABA ligu u sledećoj sezoni. Verovatno će da prenose egipatsku i južnoafričku. I tamo se igra i dobra košarka i dobar fudbal.:kreza:
Stefan Jovicevic
7.12.2014, 0:54
Imam pitanje, kada sam uzimao IPTV pre dve godine, neko je spomenuo da može IPTV da radi na dva televizora. Naime pošto imam jedan TV u dnevnoj sobi, koji je na IPTV-u i imam jedan "debeli" u mojoj sobi, bez uređaja za DVB ili kako već, a sada 31. decembra obnavljam ugovor, hteo sam da pitam da se poveže i ovaj drugi na IPTV. Znam da je izvodljivo, ali kada smo imali tu opciju, taj čovek mi je rekao da je mala neka doplata za to, ali su isti programi. Tačnije ako se na onom gde je "glavni" IPTV gleda program, isti taj program mora biti i na drugom TV-u. Uzeo bih to, da ne kupujem priključak, ako mogu da se gledaju kanali odvojeno. Ko razume shvatiće :D
imam pitanje, kada sam uzimao iptv pre dve godine, neko je spomenuo da može iptv da radi na dva televizora. Naime pošto imam jedan tv u dnevnoj sobi, koji je na iptv-u i imam jedan "debeli" u mojoj sobi, bez uređaja za dvb ili kako već, a sada 31. Decembra obnavljam ugovor, hteo sam da pitam da se poveže i ovaj drugi na iptv. Znam da je izvodljivo, ali kada smo imali tu opciju, taj čovek mi je rekao da je mala neka doplata za to, ali su isti programi. Tačnije ako se na onom gde je "glavni" iptv gleda program, isti taj program mora biti i na drugom tv-u. Uzeo bih to, da ne kupujem priključak, ako mogu da se gledaju kanali odvojeno. Ko razume shvatiće :d
tesko
water wizard
7.12.2014, 11:21
vidi na njihovom sajtu ako nude onda ima
Imam pitanje, kada sam uzimao IPTV pre dve godine, neko je spomenuo da može IPTV da radi na dva televizora. Naime pošto imam jedan TV u dnevnoj sobi, koji je na IPTV-u i imam jedan "debeli" u mojoj sobi, bez uređaja za DVB ili kako već, a sada 31. decembra obnavljam ugovor, hteo sam da pitam da se poveže i ovaj drugi na IPTV. Znam da je izvodljivo, ali kada smo imali tu opciju, taj čovek mi je rekao da je mala neka doplata za to, ali su isti programi. Tačnije ako se na onom gde je "glavni" IPTV gleda program, isti taj program mora biti i na drugom TV-u. Uzeo bih to, da ne kupujem priključak, ako mogu da se gledaju kanali odvojeno. Ko razume shvatiće :D
S obzirom da se taj "debeli" tv sa STB uredjem veže skartom, trebao boti dosta dugacak skart kabel. Sto je tesko izvesti. E sad druga opcija za koju nisam siguran da li funkcioniše (nisam probao) , je s-video za koji ima tako dugačkih kablova. U tom slučaju mozda i može da se gledaju isti kanali. A ako ne, negine ti jos jedan STB uredjaj uz doplatu od 300 rsd mesečno, mislim.
Najbolje je da kupiš činč kablove na metar. Oni su slični koaksijalnom kablu. I video kamere ih koriste za nadzor na velikim udaljenostima. Ako taj tvoj "debeli" tv nema ulaz za činč, kupiš Scart adapter. Naravno uz činč na metar trebaju ti i tri komada činč utikača. Jedan za video i dva za audio. Koštaju oko 10-ak dinara.
Druga opcija jeste da kupiš kratak činč kabl i presečeš ga i s obe strane povežeš koaksijalni. I to sam viđao kod video nadzora. Naravno, ako želiš da gledaš različite kanale, ne gine ti drugi STB i mrežni kabl iste dužine do tvog "debelog" tv-a.
Stefan Jovicevic
7.12.2014, 16:13
Važi, raspitaću se o svemu tome, hvala vam.
Iptv prelazi na novu platformu,uskoro treba da se pojave novi setaboxovi,premotavanje 72 sata unazad
Jrl to znači da kreču sa digitalnim signalom?
gorgilije
13.12.2014, 0:12
http://mondo.rs/a752907/Mob-IT/Telekom-Srbija-vesti/Sasvim-novo-televizijsko-iskustvo.html
Sta sve ovo znaci za nas "stare"korisnike? Da li cemo morati da menjamo opremu?
Mislim da nije vredno paznje,vec sad imaju problema sa novom opremom,u pitanju su huawei setabksovi koliko znam.
Stefan 5
14.12.2014, 22:41
Meni je izuzetno dopadljiv onaj novi interfejs. Cenim i da je brzi. Cemu mi da se nadamo sa starim set-up boxevima.
Izgleda da imamo novosti iz njihove IPTV kuhinje. Neće da podižu pretplatu do daljnjeg i dobijamo paket filmova do 15. Januara naredne godine na izvolte. Konačno nešto što ide u prilog njihovim korisnicima koji mnogi već stoje na staklenim nogama.
gorgilije
18.12.2014, 14:17
Izgleda da imamo novosti iz njihove IPTV kuhinje. Neće da podižu pretplatu do daljnjeg i dobijamo paket filmova do 15. Januara naredne godine na izvolte. Konačno nešto što ide u prilog njihovim korisnicima koji mnogi već stoje na staklenim nogama.
Kakav paket filmova?Gde to pise?
Kruzila je poruka, imas paket besplatnih filmova do 15. na HBO on Demand
Ima jos jedna opcija u Meni - video na zahtev - novogodisnji paket. Preovladavaju crtani filmovi nesto akcionih i domacih. To daje telekom i nema veze sa HBO on demand. HBO je do 31. 01. 2015.
gorgilije
18.12.2014, 17:17
A jel to vazi i i za BOX pretplatnike?
Izvinjavam se onda, moja greska. Znam da sam tog dana citao isto nesto vezano za HBO on Demand pa sam verovatno pomesao :)
E sto se tice ove pretplate i prvo pokusaja da se ona podigne pa konacno odustajanja od te rabote. Ja sam a verujem i mnogi odustao od dodatnog paketa cim su najavili poskupljenje. Ja konkretno od HD paketa. Ne treba im dozvoliti da nas sisaju. Sami su verovatno uvideli da su pogresili pa su doneli pravilnu odluku. Ja sam cak operateru koga i ne zanima, rekao da im ceo IPTV nista ne valja zbog nedostataka pravih kanala i bljuvotina poput nekih domacih prisutnih koje nadam se niko normalan ne gleda a tad je jos bilo u opticaju povecanje cene. Mogao bi neku rec o IPTV-u i ponudi da napise i nas SK.
Да ли неко од вас има проблем са сликом?
Појављују ми се неке сметње у облику линија које се мало мало па појављују преко екрана.
E sto se tice ove pretplate i prvo pokusaja da se ona podigne pa konacno odustajanja od te rabote. Ja sam a verujem i mnogi odustao od dodatnog paketa cim su najavili poskupljenje. Ja konkretno od HD paketa. Ne treba im dozvoliti da nas sisaju. Sami su verovatno uvideli da su pogresili pa su doneli pravilnu odluku. Ja sam cak operateru koga i ne zanima, rekao da im ceo IPTV nista ne valja zbog nedostataka pravih kanala i bljuvotina poput nekih domacih prisutnih koje nadam se niko normalan ne gleda a tad je jos bilo u opticaju povecanje cene. Mogao bi neku rec o IPTV-u i ponudi da napise i nas SK.
Citirao sam sam sebe zato sto je dalji tekst povezan sa prethodnim. Naime veceras su me zvali iz telekom centrale i ponudili BOX paket jer previse placam net, fiksni telefon i IPTV. Dakle urodio je plodom moj protestni govor sa njihovim operaterom.
Na 623 stigli francuzi, Monde Europe do 15 Januara free, posle toga ide u dodatnom paketu fun & fan, valjda tako se zove paket.
@Resig
Ne.
Да ли неко од вас има проблем са сликом?
Појављују ми се неке сметње у облику линија које се мало мало па појављују преко екрана.
Ja sam imao skoro celog leta takve smetnje. Konstantno se javljale te linije, ali ne previše, sve do pre 15-ak dana. Onda krah u vidu konstantnog restartovanja. Tada sam pozvao CC i prijavio. Oni došli odmah sutradan, pročačkali nešto na banderi, i otišli. Posle 4-5 dana isto. Ovoga puta sam žešće protrstvovao, pogotovu sto je bio petak popodne i rekao da mi ne pada napamet da čekam ponedeljak. Posle 2 sata me pozvao čovek direkno iz centrale u Zaječaru i rekao mi je da su smetnje isključivo zbog daljine od centrale i da protok od 10mbit za iptv nije dovoljan. Ja sam naime imao 16Mbit protoka 8 za tv, i 8 za net. Po prvom pozivu oni mi povrćali na još veću brzinu 17 i dodeli 9mbit vt-u. Posle mog drugog poziva, rekao je da zbog daljine je morao da poveća na najveću brzinu koja je moguća na centrali tj 19Mbit i dodelili čak 12 tv-u i smanjili internet na 7 da bi tv mogao da šljaka. Za sad to mogu da progutam jer mi je u ugovoru za net brzina 6Mbit, ali mi ovaj lik rekao da tehnički nema šanse da se ispoštuju brzine ako sledeće godine produžim ugovor jer je sad u boxu brzina neta 10Mbit.
Tako da ako se to javlja redovno, verovatno nemaš dovoljnu brzinu za tv, tj daleko si od centrale pa protok mora biti veći.
Dobih uz racun telekomove ponude za box pakete, i kaze da uz box3 ide osnovni paket tv, a ja koliko vidim u tom osnovnom nema arene... jel se one dodatno placaju ili ne?
Dobih uz racun telekomove ponude za box pakete, i kaze da uz box3 ide osnovni paket tv, a ja koliko vidim u tom osnovnom nema arene... jel se one dodatno placaju ili ne?
Ima arena u paketu od 2,63K.
Smrtonosna Šorka
14.1.2015, 14:46
Jel iko ima ovaj dosadni problem kao ja. Stalno mi se iptv daljinski nekako raskomanduje i nece da prebacuje, to me užasno nervira. Pa najčešće moram da isključim iptv iz struje pa onda opet uključim pa molim boga da se opet pokrene. Našao sam na netu da trebam da držim stb+ok, pa kad stb sija crveno da ukucam 100, i da će onda prebacivati. E pa nekad hoće nekad neće ni tako. Ali uglavnom uvek proradi, kad tad. Nekad više živaca izgubim nekad manje.
Tv daljinski radi super, a na njega gasim i pojačavam/smanjujem. Znači stb daljinski zeza.
Takodje isti problem meni izgleda kao da daljinac malo razdrndan mislim na dugmice.
Smrtonosna Šorka
14.1.2015, 16:12
msm da nije to kod mene, ok su dugmići, baterije isto dobre. Evo malopre mi se desilo opet, na daljinskom kad prebacuje sija TV, a treba STB, i neće nema teorije. Posle pola sata, probam to stb+ok, da se zacrveni stb, ukucam 100, i proradio :D
Kod mene dugmici samo klimaju. Treba po nekad nekoliko puta pritisnuti da bi se radnja odradila.
Pa zamenite daljinski,odnesite ga u bilo koju poslovnicu,morali bi da ga besplatno zamene.
Kada sam prebacuje sa stb na tv obicno su baterije pri kraju,stavi nove pa vidi sta se desava.
Pa zamenite daljinski,odnesite ga u bilo koju poslovnicu,morali bi da ga besplatno zamene.
Ne znam da li ce prihvatiti, jer daljinac na prvi pogled izgleda bar u komadu i ispravno.
Ма хоће 100% и ја сам имао исто проблема. То је њихова опрема. Мени је лик из телекома доносио пар комада, узму па од два направе један па то ради пар дана и на крају сам добио нови даљинац.
Ne znam da li ce prihvatiti, jer daljinac na prvi pogled izgleda bar u komadu i ispravno.
Ja sam zvao call centar i rekao da mi daljinski radi katastrofa, morao sam da stisnem kao manijak da bi prihvatio komandu... posle par dana su mi doneli novi na adresu, čak sam i zadržao taj što zeza :eek:
E tako cu i ja da uradim pa sta bude.
DonCorleone91
16.1.2015, 13:38
Što više imam ovaj IPTV više mi ide na živce jer su đubrad. Već sam pominjao masu Pinkovih s*anja i g*vana koja su tehnički neispravna, da ne spominjem ostale manje bitne kanale, koji i dalje zarađuju i mlate lovu iako im dinara ne bi dao (pink posebno, truju narod i raju). Kad bi moglo da se kalkuliše tako da ti biraš koje ćeš programe, odnosno firme da gledaš i u odnosu na to da plaćar, kao što se doplaćuje za HBO ili cinemax, da se tako uvede za sve, i da postoji neka osnovna pretplata tipa 300 dinara za uređaj, bez ijednog programa. Tako bi propala đubrad kojima je bitan kvantitet a ne kvalitet i j*beni pink bi ugasio masu njihove žabokrečine.
^ to me podseti na ovo:
M0sAVtOt2wA
Što više imam ovaj IPTV više mi ide na živce jer su đubrad. Već sam pominjao masu Pinkovih s*anja i g*vana koja su tehnički neispravna, da ne spominjem ostale manje bitne kanale, koji i dalje zarađuju i mlate lovu iako im dinara ne bi dao (pink posebno, truju narod i raju). Kad bi moglo da se kalkuliše tako da ti biraš koje ćeš programe, odnosno firme da gledaš i u odnosu na to da plaćar, kao što se doplaćuje za HBO ili cinemax, da se tako uvede za sve, i da postoji neka osnovna pretplata tipa 300 dinara za uređaj, bez ijednog programa. Tako bi propala đubrad kojima je bitan kvantitet a ne kvalitet i j*beni pink bi ugasio masu njihove žabokrečine.
Najgore je sto nemas ni sta kršteno uzeti posle. I ostali imaju bolest kvantiteta, a ne kvaliteta. Ja na poslu imam total, nista se to ne razlikuje od iptv-a kojeg imam kod kuće. Ista je to žabokrečina.
E ovo se zove usluga!
Jutros oko 10.00 prijavim da mi je delimično crko daljinac. U 15.30 je njhov radnik doneo i uskladio sa televizorom i iptv risiverom.
Samo ima jedna sitnica koja me je nasmejala. Pošto nisam bio kući, bila Tetka pozovu me na telefon jer majstor ne zna a ni Tetka da uključi televizor.:D Kad sam došao kući stoji TV upaljen, pored novi daljinac a kanal na DM!:kreza:
Ja sam podneo zahtev za dodatni STB... koliko se ceka to? I moraju li se dizati (u centrali) maksimalne dozvoljene brzine koje se vide u podesavanju modema?
U sredu sam dobio IPTV i tada je sve bilo u redu, ali juce nisam imao prevoda n kanalu VSExplore. Da li je to mozda do njih ili se moze nekako podesiti, jer malo mi je cudno da tako gledam. Da li se i vama to desava?
herrflick
24.2.2015, 10:49
Juče i danas pokušavam da dobijem korisnički servis i da odjavim HBO.Automat sve vreme govori kako je vreme čekanja za javljanje operatera duže od 5 minuta.Imam utisak da iz Telekoma ne žele da bilo ko odjavi besplatan HBO i da malo nakupe parice uz sledeći račun.
Ja nisam uspeo da se odjavim na tv-u pa sam pretpostavio da ce automatski iskljuciti paket kada prodje promocija? Nadam se da ne gresim..
Gresis, moras da se javis da bi odjavio na telefon na broj 19813 ako se ne varam i da budes uporan. Ja sam cekao vise od 10 minuta, tj. Nisam odustajao.
herrflick
24.2.2015, 15:40
Pozvao sam i bio uporan ali i posle 40 minuta ona mi je pričala kako je vreme za javljanje operatera duže od 5 minuta.Ma breeee,lopovi
Marshall George
25.2.2015, 14:29
Juče i danas pokušavam da dobijem korisnički servis i da odjavim HBO.Automat sve vreme govori kako je vreme čekanja za javljanje operatera duže od 5 minuta.Imam utisak da smradovi iz Telekoma ne žele da bilo ko odjavi besplatan HBO i da malo nakupe parice uz sledeći račun.
Ja danas od oko 10h pokušavam, i do sada nisam uspeo, prvo mi je bilo ono čekanje 5 minuta, pa sada kaže da sačekam operater će se javiti, i taman krene koji sekund muzika i onda tuuu-tuuu-tuuu-tuuu signal, tako zadnja 2 sata :n-cc2:
Ја сам данас отишао у пословницу у Руми (знам лика што ради тамо) и у року од две минуте ми одјавио пакет. Каже да би требао да зовем али могу и они то да одраде.
Baš tako, ako neće da se jave, mislim da se prave ludi onda je pravo rešenje poslovnica. Ovo ##### od paketa će računati tako što će pretplatu podeliti na onoliko dana koliko si više koristio paket u tom mesecu. Dakle kod mene je situacija bila da sam prebacio za dva dana i toliko je i bila pretplata.
Meni ne. Jednom sam aktivirao Minimax paket, zbog klinke, prebacio isto tako za koji dan u sledeci mesec i obracunali su ceo mesec. A ugasili su skoro istog trenutka...
Juce, kada sam pokusao da odjavim HBO, sam bukvalno zaspao sa telefonom na licu nakon sto sam se vratio sa posla. Posle sam video na tajmeru telefona 57 minuta :D
mentolbrebombona
26.2.2015, 14:50
Evo baš dođem ovde da napišem koju o tome koliko sam se iznervirao pokušavajući da dobijem operatera na 19813 i vidim da nisam jedini. Znači rage mode.
Ovo je stvarno bezobrazluk jedan. Juče, preko dana, bila je priča kako operater nije dostupan i onda prekine vezu, zamisli, umesto da me drži na čekanju. Međutim, sinoć me baci na čekanje, ali to kratko traje, jer prosto pukne veza nedugo potom.
Malo pre probam sa posla da okrenem, kad ista priča - nijedan operater nije slobodan i prekine vezu. :dzavo:
Na kraju ću morati da odem, verovatno danas ili sutra, do poslovnice, kad budemo išli u kupovinu i da čamim tamo kao ludak, jer drugačije ne vredi.
Nervira me to što je meni najbliža poslovnica, ona u Požeškoj, a tamo je uvek haos i gužva.
Mada, baš bih voleo da u međuvremenu dobijem vezu i porazgovaram sa nekim.:nov_explo
btw ne mogu ja lepo da prekinem korišćenje, kao što sam ga i aktivirao - super zamišljeno nema šta ;)
Ljudi, upravo dolazim iz Telekomove poslovnice, znaci morate otici kod njih da otkazete HBO kanale. Drugarica koja radi kod njih mi je otvoreno rekla da se namerno ne javljaju na telefone, kako bi sto vise ljudi platilo HBO.
Ale[x]andar
26.2.2015, 16:26
Lol. Pa to se uveliko zna da se ne javljaju i da se toliko ceka bas iz tih razloga. Evo, komsinica mi je uspesno odjavila HBO kanale posle 50 i nesto minuta cekanja :kreza:
A da nisu smanjili broj operatera zbog sve prisutnog trenda smanjenja radnih mesta? Pa tim povodom mora da se čeka nešto duže.:D
Smrtonosna Šorka
26.2.2015, 17:31
Evo sada sam zvao 0800 100 100, i kada odabereš opciju br.3 automatski te pita da li želiš odjaviš HBO, ukucaš svoj broj telefona i potvrdiš. Kaže zahtev je prihvaćen i biće realizovan u najkraćem roku.
mentolbrebombona
27.2.2015, 9:19
Ja se nisam setio tog broja juče, pa sam popodne zvao 19813 dok nisam dobio automat i izabrao neku "bezveze" opciju - recimo 4, samo da bih došao do bilo kakvog operatera(pošto kada izabereš opciju koja ti treba, nikad na kraju ne dobiješ operatera, samo te izbaci). :kreza:
Kada se, za manje od minuta, operater na toj "bezveznoj" opciji javio, rekao sam šta mi treba i Jorgovanka me prebacila kod "kolega za HBO" na čekanje, gde sam čekao manje od pola sata, što je odlično i odjavio paket. :)
E sad, zašto im ne radi onda sve tako kad odabereš odgovarajuću opciju na 19813 nego treba da se dovijaš ili okreneš gore onaj Šorkin broj?
Danas ima opcija na 19813 kao da odjavis, ukucas telefon i onda cekas.. To im je verovatno fazon da ne bude da se namerno ne javljaju nego kao nema nikoga..
Edit: Ima neka fora, kad zoves vise puta onda kad okrenes 19813 i pritisnes 0 on te pita da uneses broj telefona i onda se prekine posto nema operatera, ali kada zoves sa svezeg broja onda ce te pitati za broj sa racuna.. Nisam imao broj pri ruci pa se veza prekinula, kada sam ponovo zvao opet isto.. :facepalm:
Smrtonosna Šorka
27.2.2015, 16:11
Eto juče probao, dao broj telefona i sve, i sinoć proveravam vidim da je HBO još uvek tu, danas odem do poslovnice, oni tamo se prave ludi i nesto kao smuljao lik ostavite broj telefona pa ću ja sa koleginicom videti da se otkaže, ovde mi nešto ne ide. A kao zvaće neku drugu valjda veću poslovnicu (ili bitniju), šta god da vidi šta je sa tim.
Baš bezobrazluk, a kada se prijavljivalo odradis za 1 minut sve. Želim im samo da se privatizuju, jer kod nas što je god državno samo služi za lopovluk.
I da naravno još uvek nije odjavljeno a bio sam rano jutros :/
Ja sam napravio nalog na portalu Moj telekom i na online zahtev naveo da ne želim više HBO koji sam dobio na promociji,i u roku od par sati mi je isključen HBO tako da nisam imao taj problem,i više uopšte ne zovem njihove podrške tu postavim pitanje ili svoj zahtev i nemam problema sa njima.
Marshall George
27.2.2015, 21:30
Juče sam krenuo malo pre 9 ujutru da zovem i dobio u 9.19 ono da je čekanje duže od 5 minuta, čekao sam 22 minuta dok se operater nije javio, i hteo ja da otkažem, rekao naš telefonski broj i morao se javiti moj ujak dati JMBG i potvrditi odjavu inače ne bi mogao odjaviti ja sam.. Rekao ujak smešeći se: ''Dobro da nisam otišao, inače bi uzalud bilo silno zvanje i čekanje !''
Jedno pitanje,dugo godina vec koristim IPTV,pa me zanima,postoje li novi modeli STB uredjaja i po cemu se razlikuju od starih,i kako doci do njih!?
@PinociO
Ja sam dobio stb Entone model Amulet HD pošto sam tražio kao dodatni HD signal dobio sam drugi STB. Otkazao sam HD ali je ostao taj STB.:D razlikuje se po tome što je daleko robusnini od onog presmesnog Amilo, ima bolji i veći daljinac na njemu ima i dva usb za koje nisam našao nikakvu funkciju. Na njemu piše da ima 0 HDD a to znači da postoji mesto za ugradnju HDD. I sad nešto razmišljam da ga otvorim i vidim da li stvarno unutra ima mesto za taj dodatni HDD.:confused: Ako je tako onda bi mogao da ima i drugačiju funkciju. Evo sad gledam pozadi ima i SATA priključak. Tu su i dva skarta jedan hdmi i optički izlaz za audio, coaxial i remote control kao i ona tri okrugla standardna audio video priključka. Pošto mi izašao ugovor sa njim a koristim ga i za sledeći imam pravo da sa njim radim šta ja hoću. Sad sam se baš zainteresovao za nadogradnju da nisi postavio pitanje ne verujem ni da bi se nešto bavio sa njim.:D
meni je istekao ugovor za BOX paket.Znaci,vratim im opremu,razduzim se i posle par dana podnesem zahtev za novi ugovor i eto novih uredjaja? :confused::)
ali sta dobijam novim uredjajem? Sad sam googlao malo taj tvoj model... cini mi se da samo vise mesta zauzima :D
meni je istekao ugovor za BOX paket.Znaci,vratim im opremu,razduzim se i posle par dana podnesem zahtev za novi ugovor i eto novih uredjaja? :confused::)
ali sta dobijam novim uredjajem? Sad sam googlao malo taj tvoj model... cini mi se da samo vise mesta zauzima :D
Liči na multimedijalni plejer jeste poveći ali što sam rekao izgleda da ima mesto za HDD. To moram da vidim kad ga otvorim. Kakve veze ima da li je minijatura ili kao ovaj. Telekom kupi određenu količinu jednog proizvoda kad ga razvuču nabave ko zna šta drugo. Ne treba da očekuješ nešto bolje jer je i njima cilj da prođu u nabavci što jeftinije. Teško da će ponoviti nabavku sličnu ovom mom STB-u.
Može i da ti uvale neku starudiju ako je na stanju a neko vratio!:kreza:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.