Prikaži potpunu verziju : Telekomov IP TV
Strane :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
Zar nije logičnije da zoveš uredništvo Blica, predstaviš se kao dobitnik nagrade i pitaš to isto njih? Valjda oni znaju šta dele kao nagrade?
optimus Z600
30.3.2011, 19:03
A što bi ga gasio?
Pazi koliko je meni već sati up i ADSL i IPTV
https://lh6.googleusercontent.com/_j3ZiJ9Y6GIk/TYywlYZMx6I/AAAAAAAAAY0/7vesMIfhWwc/2011-03-25_161101.jpg
Kako da pogledam koliko dugo radi kod mene.
Ako je nekom STB uredjaj topao na dodir, nakacite 120mm ventilator na njega :kreza:
Zar nije logičnije da zoveš uredništvo Blica, predstaviš se kao dobitnik nagrade i pitaš to isto njih? Valjda oni znaju šta dele kao nagrade?
Pa pitanje sam ovde postavio oko 13h a urednistvo sam mogao da zovem oko 17h (sto sam i uradio), eto bio sam znatiželjan i nestrpliv očekivajući da neko možda zna....
Inače nagrada iptv "kartica" je ustvari godinu dana besplatnog iptv-a pod uslovom da može da se instalira...
U svakom slučaju hvala.
Pozdrav.
Kako da pogledam koliko dugo radi kod mene.
Ako je nekom STB uredjaj topao na dodir, nakacite 120mm ventilator na njega :kreza:
Pa u zavisnosti od modema koji imas. Ukucas u browser 192.168.1.1 i probaj
user: telekom pass: telekom
ili user: admin pass: admin
Btw, kod mene je sad vec 1150 sati. To je skoro 48 dana bez prestanka. :D
Svaki modem je topao. Onaj moj roze havajac se usijavao leti, ali je i on stalno radio. Nema to veze. Nije to grejalica da se pregreje. :)
Ale[x]andar
30.3.2011, 22:25
Probao sam i ne vredi, jednom je uspeo da se ugasi ali nije hteo da se upali pa sam morao sa njegovim daljincem da ga uključim. Probao sam i na jedan i na drugi način.
Vidi, i ja sam isto mislio da ne radi kod mene. Pošto, isto to se dešavalo. Kada hoćeš da smanjiš, pojačaš, prebaciš ili šta god, ti prtiskaj više puta brzo dugme za smanjivanje/pojačavanje (ili šta već hoćeš da uradiš) ako me razumeš... Kod mene tako radi.
andar;1295516']Vidi, i ja sam isto mislio da ne radi kod mene. Pošto, isto to se dešavalo. Kada hoćeš da smanjiš, pojačaš, prebaciš ili šta god, ti prtiskaj više puta brzo dugme za smanjivanje/pojačavanje (ili šta već hoćeš da uradiš) ako me razumeš... Kod mene tako radi.
Onda to nije normalno da tako radi?! Prethodni daljinac od STB Amilo je radio perfektno. Skoro da nisam ni uzimao u ruke TV daljinac.
Ale[x]andar
30.3.2011, 22:51
Pa i ja kapiram da to ne bi trebalo tako da radi, ali šta sada, bolje i to nego nikako. Meni lično to ne smeta. Pogotovo što nemam daljinski za TV. Pre sam morao da se cimam iz kreveta kad god hoću da prebacim ili smanjim/pojačam. :kreza:
andar;1295531']Pa i ja kapiram da to ne bi trebalo tako da radi, ali šta sada, bolje i to nego nikako. Meni lično to ne smeta. Pogotovo što nemam daljinski za TV. Pre sam morao da se cimam iz kreveta kad god hoću da prebacim ili smanjim/pojačam. :kreza:
Što si ga razbio?
Ali meni i tako ne radi. Objašnjenje na oficijelnom sajtu Telekoma je totalno zamršeno. Te ima nekoliko načina, te kucajte više šifara... tako objašnjenje da nema veze sa stvarnošću. Možda i ovaj STB ne voli da se miriše sa ovdašnjim televizorima. Možda su i gremlini u pitanju. Možda su za sve to krivi i moderatori, :D koće ga znati?!:(
Probao sam i ne vredi, jednom je uspeo da se ugasi ali nije hteo da se upali pa sam morao sa njegovim daljincem da ga uključim. Probao sam i na jedan i na drugi način.
A da li si prebacivao na ona dva tastera pored power-a?Nije svejedno koje stineš,ako ti treba za tv- stisneš tv dugme i obrnuto.Mada zvuk i još neke stvari rade nevezano od toga,bar kod mene.
A da li si prebacivao na ona dva tastera pored power-a?Nije svejedno koje stineš,ako ti treba za tv- stisneš tv dugme i obrnuto.Mada zvuk i još neke stvari rade nevezano od toga,bar kod mene.
Ma znam kako se prebacuje imao sam daljinac Amilo.
Potpuno sam nepotrebno optužio TV za rezoluciju. Ovaj Amulet STB Entone ne podržava 1080P. Nisam pogledao specifikaciju, a kad sam video umalo nisam pao sa stolice. STB podrzava: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p i famozni 1080i. Dakle Telekom ne nudi full HD već ovaj okrnjeni. Šta su hteli time postići nije mi jasno, međutim verovatno zbog same infrastrukture sve ovo ima opravdanja. Problem su parice pa i sam modem koji bi trebao da bude na višem nivou. Ali je nekorektno što se reklamira kao full HD. Međutim ima jedna druga strana medalje na koju bi budući korisnici trebalo da obrate pažnju. A to je da Entone daleko bolje reprodukuje sliku za običan IPTV signal. Izuzetno je primetna razlika između ovog i STB Amila. Tako da budući korisnici treba i ovu stavku da uzmu u obzir. U svakom slučaju ću zvati njihov korisnički servis i kad budem raspoložen za priču očitati bukvicu.
Todose koliko ja znam od ranije 1080p kanali ne postoje, samo 1080i.
Ako gresim ispravite me slobodno.
Proradili Cinemax 1 i 2 u 16:9, e to je već nešto :aplauz:
Da li neko mozda ima neki insajderski info o povecanju postojece ponude HD kanala, a i SD?
Nemojte pomisliti da sam cuo nesto, vec samo pitam ;)
Dobili smo besplatno Arenu - uzivajmo. Izgleda da se kompletno raspada. Opet nema najavljenih prenosa. Repriziraju reprizirane reprize, a i to je bilo ocekivano. Kad se ni ne zna ko je osnivac ove televizije, ni ko joj je izdao dozvolu, ni zasto je raskinula saradnju sa SBB. Sad ce tek IPTV da izgleda jadno. Cak se ne moze ni pristupiti areninom sajtu. Ocito su ga prebukirali unezvereni pretplatnici. :)
Todose koliko ja znam od ranije 1080p kanali ne postoje, samo 1080i.
Ako gresim ispravite me slobodno.
Olujin odgovor sa pp na nedoumice u vezi rezolucije!
Vecina satelitskih kanala (90%) emituje u 1080i rezoluciji, tek poneki premijum kanali (PPV - direktni prenosi sportskih dogadjaja) i poneki filmski emituju u 1080p. Eurosport emituje pojedine meceve (uglavnom tenis) u 1080p, tada na ekranu stoji logo NativeHD. Veoma mali broj kanala na satelitu emituje u 720p. Nas RTS emituje u 1080i svoj eksperimentalni HD kanal.
Ako ti je za neku utehu mala je razlika izmedju 1080p i 1080i za televizijske kanale zato sto oni svakako zele da ustede na protoku pa ga uvek na neki nacin ogranicavaju, samim tim i kvalitet slike.
1080p je ipak najbolji sa originalnih BD diskova gde ni protok ni rezolucija nisu ograniceni...
Dobili smo besplatno Arenu - uzivajmo....
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/arena-sport-ostala-bez-prava-serie-a-clanak-272317
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/arena-sport-ostala-bez-prava-serie-a-clanak-272317
Da, da, video sam još pre dva dana. Učili ih čika Jezda i strina Dafina kako se posluje. ;)
Da, da, video sam još pre dva dana. Učili ih čika Jezda i strina Dafina kako se posluje. ;)
Da li će ovi iz telekoma da reaguju. Bar da rts uzme talijane, ovoliko kanala a nigde ono najbitnije?!?:confused:
Da li će ovi iz telekoma da reaguju. Bar da rts uzme talijane, ovoliko kanala a nigde ono najbitnije?!?:confused:
RTS neće da uzme ni Bugare. Mislim da će ovime najviše da profitira SportKlub, a mi na telekomu možemo, kao i uvek, samo da se slikamo i da kukamo što nemamo mogućnost da pređemo na SBB, al bez brige, reagovaće Telekom. Kol'ko sutra dobićemo Rai Sport i četvrtu talijansku ligu i nemački DSF (ne znam sad kako se zove Sport 1, tako nešto...). Na sveopštu radost. ;)
Sad slobodno mogu i da ukinu arenu....neće ni španci dugo da se zadrže...katastrašno!
Mozda ce nam austrijanci uciniti nesto bolje kada kupe telekom... sta vi mislite?
Mozda ce nam austrijanci uciniti nesto bolje kada kupe telekom... sta vi mislite?
Samo nam još austrijski ORF TV fali pored svih ovih kineskih, ruskih, madjarskih, francuskih televizija. :D
Game of Thrones nova serija na HBO biće dostupna prva epizoda (kanal 801) Samo u Ponedeljak 21.00h do 22.00h za sve koji nisu pretplaćeni na ovaj paket.:kreza:
ima li ko sada problema sa iptv?
Ne ip radi kao podmazana,ali net je spor,youtube posebno,u igri od pinga 25 skocilo na 120,pocinje da me strasno nervira:mad:
Najvise me nervira sto niko ne prenosi formulu 1,na ip nema rtl bedak
Prenosi Osječka TV :) Na Mux D. 21 kanal. A za tubu, stavi neki letonski ili ukrajinski proksi. Oni piče ko ludi :P
Meni veoma smrdi na to da možemo da se slikamo sa Viasat kanalima još neko neodređeno vreme pošto je ekskluzivni ugovor SBB-u istekao a nema ni insajderskih informacija da će u skorije vreme IPTV dobiti ove kanale.:n-cc2::mad::Battered:
Meni veoma smrdi na to da možemo da se slikamo sa Viasat kanalima još neko neodređeno vreme pošto je ekskluzivni ugovor SBB-u istekao a nema ni insajderskih informacija da će u skorije vreme IPTV dobiti ove kanale.:n-cc2::mad::Battered:
Ništa od toga. Ko voli sport, uzeće IPTV, pošto su se ovi iz arene izgleda malo stabilizovali. (sad bar mudro ćute i ne izjavljuju neke gluposti kao "kvar na satelitu"). Videćemo dokle. Ko želi Viasat, History, Fox, uzeće SBB. To ti je Srbija. Ne možeš sve da imaš, čak i da želiš da platiš :)
blast beat
18.4.2011, 13:10
Meni ugovor istice u julu. Drzim ga jos u maju, onda uzimam SBB dok ima akciju uvodjenja za dinar, a ovim budalama placam preostala 2 meseca do kraja ugovora. Samo da ih se vise resim, vise nemam sta gledati ovde.
I ja sam nezadovoljan sa telekomom. Poludeću što nema F1! HD OK, ko zna engleski ima šta da vidi. Inače već sam rekao da je mnogo bolji kvalitet slike sa Entone STB uređajem koji u produžetku i podržava HD nego običan STB Amilo. U narednom periodu očekuju se dosta HD kanala što stranih što domaćih. Pa iz tih razloga treba malo pričekati s' obzirom kao u mom slučaju da pre IPTV-a sam imao samo obične analogne kanale ne bi trebalo da kukam ili se nešto bunim.
p.s. Evo sad na Discavery HD showcase gledam akro grupu plavi anđeli i jedino žalim što je TV male dijagonale 23''.:(
Meni ističe Ugovor za IPTV u septembru ove godine. Ukoliko se desi da Total TV dobije VH1 kanal u međuvremenu onda munjevitom brzinom prelazim na Total.
Mene su pre neki dan zvali da mi nude HD pod "povoljnim uslovima" ,odbio sam i pitao hoće li biti proširenja ponude i rekoše "radi se na tome".
Ne verujem dok ne vidim.
Za one koji vole sport, IPTV nije loša varijanta zbog Arene koja ide besplatno uz osnovni paket, ali to će trajati do kraja godine, a potom? Pitanje je da li će nakon toga Arena biti na IPTV-u, a ako bude, niko nema predstavu koliko će koštati pretplata na istu, tako da cela stvar baš neće biti preterano sjajna. Ako nastave ovim tempom sa dodavanjem kanala, sve što će ostati u osnovnoj ponudi je gomila šabanskih kanala tipa Duge i DM Sata-a, i gomila FTA kanala na egzotičnimn jezicima, što možeš dobiti i sa satelitskom antenom od 1000 din sa buvljaka i bez mesečne pretplate.
Mene su pre neki dan zvali da mi nude HD pod "povoljnim uslovima" ,odbio sam i pitao hoće li biti proširenja ponude i rekoše "radi se na tome".
Ne verujem dok ne vidim.
Pa History je trebalo da uvedu još u martu. Međutim iskočila je "povoljnija" i JEFTINIJA varijanta BBC Entertainment. Tako da mislim da History možemo da otpišemo. A što se tiče proširenja, verovatno misle na Dugu, Balkaniku, Sky News... i tako to :)
Koliko sam trenutno upoznat vlada nestasica setaboxova u celoj srbiji,lepo lepo sve lepse:tapsh:
Koliko sam trenutno upoznat vlada nestasica setaboxova u celoj srbiji,lepo lepo sve lepse:tapsh:
Ne kaže se džabe "Ko zna zašto je to dobro" :D
Ne verujem dok ne vidim.
Zašto si odbio kad dobiješ kvalitetan STB za Dž godinu dana i posle imaš još godinu minimalnu doplatu. Posle toga vidiš da li ti odgovara ili ne.
Zašto si odbio kad dobiješ kvalitetan STB za Dž godinu dana i posle imaš još godinu minimalnu doplatu. Posle toga vidiš da li ti odgovara ili ne.
Možda zbog ugovora na 2 g. Ako je dotle doslo da ce ovaj monopol ostati jos dve godine, onda stvarno... Valjda ce jednom i taj Telenor mrdnuti guzicom i krenuti sa ADSL-om i IPTV-om.
Možda zbog ugovora na 2 g. Ako je dotle doslo da ce ovaj monopol ostati jos dve godine, onda stvarno... Valjda ce jednom i taj Telenor mrdnuti guzicom i krenuti sa ADSL-om i IPTV-om.
Upravo tako,mada pravo da kažem, nisam devojku ni pustio da izgovori šta ima,odmah sam je presekao sa svojim pitanjem.
Drugo,ne vidim korist od hd programa koje bi gledao na običnom tv-u,jeste noviji,ali opet...
Mada i ne provodim toliko vremena ispred tv-a,a i koliko shvatam radi se o istim programima koje imam i ovako,arena mi ne treba do septembra (nfl),a ostalo koliko gledam - dobro je.
E da,i Orion se sprema,samo da ne bude da preuzimaju Telekomov iptv...
Da li vi imate problem za zutom slikom na IPTV?
Meni je od danas odjednom skroz zuta. Mislio sam da mi je to problem sa TV , ali kad sam ukljucio obicnu antenu video sam da je slika dobra , tako da je problem do IPTV
Da li vi imate problem za zutom slikom na IPTV?
Meni je od danas odjednom skroz zuta. Mislio sam da mi je to problem sa TV , ali kad sam ukljucio obicnu antenu video sam da je slika dobra , tako da je problem do IPTV
Bilo je govora o tome, kabl koji ide iz STB u TV je labav. Promrdaj ga malo!;)
Jeste upravu si :)
Doduse , bio je problem onaj ulaz u modem ,ne u TV , ali to je to
hvala ;)
NikolaS93
21.4.2011, 13:34
pozdrav ljudi, znimam me dali je moguce da torenti ometaju iptv? jer sam primetio seckanje svremena na vreme ... na tv kod iptv a kada nagruvam dosta torrent failova za skidanje na kompu
Imam isti problem, postoji li neko resenje za ovo?
Kod mene ne prave. Probaj smanjiti broj konekcija i nemoj da stavis download na maksimum. Ako imas brzinu recimo 1,5 mbps stavi na 165. Tj na 90% od maksimuma.
Nadji u samom modemu sekciju upnp, kod mene kad je to stiklirano secka slika kad se pali i gasi utorrent,probaj da iskljucis to ako je ukljuceno
milosh-96
26.4.2011, 18:42
sjajno je što su nam dali Serbia Open na kanalu 850 :tapsh::tapsh::tapsh:
sjajno je što su nam dali Serbia Open na kanalu 850 :tapsh::tapsh::tapsh:
Ma,super....:kreza:
Nemam ništa protiv toga,ali zar treba da se radujemo?:boodala:
milosh-96
26.4.2011, 19:56
pa nisu morali....nigde ne piše da Telekom mora da pusti na IPTV ono čemu je generalni sponzor
Ma ne,ok je to,razumem i da nisu morali,samo svi očekujemo mnogo više.
milosh-96
26.4.2011, 20:38
to si u pravu
Ma ne,ok je to,razumem i da nisu morali,samo svi očekujemo mnogo više.
Valjda će do kraja godine da nas obraduju sa nečim novim.
Eto i taj 850. kanal ispade od niotkud, tj. kako došo tako i otišo.
Biće prenos festivala iz Guče :D
Vidim vratili prevod na MTV, setio se neko posle 2 meseca.
on je "ispao" zato što je završen Serbia Open 2011, a on je bio namenjen samo tom turniru.
Vidim da se nesto spominje novi HBO GO za gledanje filmova sa HBO preko neta?
Interesuje me da li ce mo mi , korisnici IPTV , biti uskoro u mogucnosti da ga koristimo?
bilo bi lepo da i to uvede Telekom, ali bolje da se oni okrenu dodavanju novih kanala...
Ma dodaće nam oni kanale...free to air :D
Je l' i vama zeza ESPN Classic? Treba mu desetak sekundi da se učita normalno, a onda ton kasni 1-2 sekunde za slikom. :icon_scra
Dodat novi kanal ATV na 506 neznam sta je,trenutno idu reklame:rofl:
Alternativa TV Banja Luka. Solidna televizija. Jedna od gledanijih u BiH.
gamer4life
11.5.2011, 13:35
Meni baš i nije solidna. 15 minuta reklame, 5 minuta programa, a zatim opet 15 minuta reklame. I to mahom teleshop i dormeo, a ostale se samo vrte jedne te iste.
Dakle dobili smo na 523. kanalu film plus, dooobro!!! A tu je i TMC deli sa jednim crtanim kanalom kao i već pomenuti film plus.
blast beat
11.5.2011, 15:22
Samo da prodje 15. maj, raskidam ugovore za IPTV i ADSL i eto mene kod SSB-a da se nagledam necega normalnog i uzivam u brzem netu. :D
Dakle dobili smo na 523. kanalu film plus, dooobro!!! A tu je i TMC deli sa jednim crtanim kanalom kao i već pomenuti film plus.
Na kanalu 523 je Minimax i on deli kanal sa film plus. Ova kombinacija postoji još odavno.:kreza:
TMC deli kanal sa Cartoon Network. I ta kombinacija postoji još odavno.:kreza:
Samo da prodje 15. maj, raskidam ugovore za IPTV i ADSL i eto mene kod SSB-a da se nagledam necega normalnog i uzivam u brzem netu. :D
Eee, blago tebi kad imaš da biraš...kod nas je ovo jedina solucija za kako tako pristojnu televiziju.
Eee, blago tebi kad imaš da biraš...kod nas je ovo jedina solucija za kako tako pristojnu televiziju.
Total TV je druga alternativa, ponuda kanala je po meni znatno bolja, mada ni oni baš nisu cveće.
Total TV je druga alternativa, ponuda kanala je po meni znatno bolja, mada ni oni baš nisu cveće.
Da, da. 7000 din instalacija opreme. Čim dune povetarac slika u najboljem slučaju secka, a kad padne kiša skroz nestane. Sportski paket je nula bez Arene. Dok god IPTV daje Arenu u osnovnoj ponudi, biće bolja solucija. Ako i to počnu da naplaćuju, e onda...
Da, da. 7000 din instalacija opreme. Čim dune povetarac slika u najboljem slučaju secka, a kad padne kiša skroz nestane. Sportski paket je nula bez Arene. Dok god IPTV daje Arenu u osnovnoj ponudi, biće bolja solucija. Ako i to počnu da naplaćuju, e onda...
Baš sam to hteo da kažem...umesto da dam njima pare za instalaciju bolje da platim ovamo 7 meseci pretplatu, tako da to ne uzimam kao alternativu.
Imam gadan problem od jutros.
Naime neta ima, fala bogu, ali IPTV nema signal.
Upalim ga, prodju ona velika slova fs i jos nesto i onda samo izbaci poruku ,,The request URL cannot be connected'' ili found ne secam se tacno i pise mi da stisnem home, ja stisnem i naravno nista.
Jel imao neko slican problem?
Valjda zato sto ga stalno gasis i palis. Ja imam IPTV vec 10 meseci i jos nijednom ga nisam izvukao iz struje. 2 puta najvise resetovao. Ponekad ga stavim u stend baj preko noci i to je to.
Ja ponekad kad ga ubacim uvece u stand by, ujutru ne mogu da upalim vise, nece da se ukljuci lampica...jedino pomaze cupanje iz struje.
A kako je entone hd to lepo rešio sa restartom. Na strujnom kablu dvadesetak centimetara od uređaja postoji prekidač. Ali koliko me ranije amilo zezo ovaj samo koristim kad tokom noći i u dužoj pauzi želim da stb ištekam iz struje.
Imam gadan problem od jutros.
Naime neta ima, fala bogu, ali IPTV nema signal.
Upalim ga, prodju ona velika slova fs i jos nesto i onda samo izbaci poruku ,,The request URL cannot be connected'' ili found ne secam se tacno i pise mi da stisnem home, ja stisnem i naravno nista.
Jel imao neko slican problem?
Poznat mi je problem, to je do njih!
milosh-96
16.5.2011, 18:08
Noviteti na OPEN IPTV
16.05.2011
Unapređenje OPEN IPTV plaforme
donosi veliki broj novosti i niz
dodatnih usluga kojeće
korisnicima olakšati kretanje,
pretrage i organizovanje TV
sadržaja.
Novi grafički interfejs je
dizajniran sa ciljem da ponudi
novookruženje i racionalnije
korišćenje usluge, a isti
kriterijum je korišćen pri
kreiranju novog sistema
pretrage na usluzi Video na
zahtev.
Medju ostalim novi udobnostima,
mogućnostkreiranja prečica za
omiljene kanale na numeričkoj
tastaturi daljniskog upravljača će
sigurno obradovati ljubitelje
televizije.
Ako sve ostane samo na kozmetici i ukoliko ne uvedu neke kanale koje željno isčekujemo onda džaba im posao.:facepalm
'Ajde da vidimo i to novo čudo... Bolje bi im bilo da ubace nove kanale, bruka da za 900 kinti imamo lošiju ponudu od SBB (koji bi svakako bio moj izbor i za internet i za televiziju da ih ima u Apatinu).
Ma jasno se naglašava da će biti promenjen samo skin i biti dodata opcija manuelnog odabiranja kanala. Valjda nesto kao hotkey. 1 za prvi ili koji god itd... Nista drugo nije pominjano. Mogli su bar da uvedu opciju gledanja YouTube-a kad nas vec zaebavaju za nove kanale.
gamer4life
16.5.2011, 23:41
Da mogu da gledam YT mislim da mi ni komp više ne bi trebao. xD
Ja od jutros ne mogu nijedan stb da uključim...oba stanu kod onog loga fscdn i ne mrdaju dalje...aaaa!!!:mad:
Ima li još neko problema sa 38 kanalom analogno preko koaksijalong kabla? Odjutros otkako se upgradeovao IPTV slike ima ali ton krči. Na Scart je sve normalno. A onaj novi interfejs je zesce *****e. Osim 10 hotkeya, koje su uveli, nista drugo nije vredno paznje. Ja ostao na starom. Vazno da su s*****i 38. kanal. :facepalm
Ja kad bi mogao i da ih pokrenem bilo bi lepo...a znao sam da će nešto da zeznu, šta koji đjavo dirali uopšte.:mad:
EDIT: Evo sad jedva da ih dobijem...kaže da su zeznuli po celoj Srbiji i sad rade na tome...u toku dana da pokušam da resetujem uređaje...aj da vidimo i to.
Unable to connect to DHCP server.
Please contact technical support.
Idioti!!!
od kako se od sinoc update-ovao pocinju problmei,sad gubi server gotovo sam i daljinski ne reaguje moram da ga "icupam iz struje". Oce li ovo biti reseno ili je potrebno da otrcim do telekoma sa c4 nakacenim ?
Jutros IPTV nije radio a sada kada je proradio od dva STB-a radi mi samo jedan.:kreza: Ovaj drugi što ne radi kada se isčupa iz struje i ponovo upali na uvodnom ekranu mu piše Waiting for networking information from servers a kada treba da se pojavi ekran za unošenje šifre ono se pojavi ona poznata URL greška, bla...bla...bla...:facepalm Pokušao sam da zamenim mesta STB-ovima i opet je isto, jedan radi a drugi ne radi.
IPTV epic fail.:facepalm
Edit :
Zvao sam korisnički servis i tamo su mi rekli da do kraja dana pokušavam sa vremena na vreme da resetujem STB koji ne radi pošto se izlgeda njihova tehnička služba muči da natera sistem da radi.:facepalm:
Na STB-u koji radi probao sam novu temu i jedino što mogu da kažem da izgleda fensi.:kreza:
Kada se sve sabere džabe su krečili pošto nema novih kanala.:Battered:
Znači uradili update do mojega.:mad:
Evo meni proradilo na oba STB-a, stim što mi je na drugom profunkcionisalo posle jednog dobrog čupanja iz struje. Tema nije loša, ali nemam(o) ništa od toga. Novi kanali, more!!! :mad:
Mene nervira što ne može da pređe onaj logo uopšte...ostavio sam ga pola sata i jok.:mad:
milosh-96
17.5.2011, 13:29
kod mene je jutros sve lepo radilo a i sada....
Opasuljio se i drugi STB.:)
Evo i meni proradila oba, fala bogu, nego sad ima drugi problem, meni je povezan na tv preko antenskog i svi kanali krče, jel tako i kod vas?
Nemam nikakvih problema,a ovo za prečice kao da su mene pitali :p
Jedino što mi je sve to samo zamazivanje i bacanje prašine u oči....
opasulji mi se STB,c4 odlazem za neku drugu akciu
Nemam nikakvih problema,a ovo za prečice kao da su mene pitali :p
Jedino što mi je sve to samo zamazivanje i bacanje prašine u oči....
Jel ti koristis stb preko antenskog ulaza? Meni radi zvuk preko scarta na drugom tv-u, kod mene na antenskom krči zvuk. Zvuk krči čim upalim stb, i kad je onaj logo prikazan.
Proradio i kod mene. Kao da za nijansu se brže menjaju kanali! Ili mi se čini.
Jel ti koristis stb preko antenskog ulaza? Meni radi zvuk preko scarta na drugom tv-u, kod mene na antenskom krči zvuk. Zvuk krči čim upalim stb, i kad je onaj logo prikazan.
Ne - preko skarta,od prvog dana.
Ne - preko skarta,od prvog dana.
Pa zato ti i radi zvuk....preko antenskog nema ton...pa stvarno su debili.:mad:
Da nisu pomerili sa 36 kanala na neki drugi?
Ili su jednostavno %&%#$/& celu stvar sa ovim. Pošto su, je l' te, izuzetno stručni. Toliko stručni da niko ne mora da ih kupi sa Zapada. :)
Meni se jutros sredio zvuk preko antenskog. Isključio sam ponovo STB i pisalo je opet ono nadogradjivanje softvera...kad je to završio dobio sam ton.
Ale[x]andar
18.5.2011, 20:46
Proradio i kod mene. Kao da za nijansu se brže menjaju kanali! Ili mi se čini.
Ja baš imam potpuno drugačiji osećaj. Posle apdejta koji je odrađen, kanali kao da se sporije menjaju. :icon_scra
I da, ni meni se ne sviđa novi guide/skin, ostao sam na starom...
Sve u svemu, koliko sam zaključio, ništa nisu uradili sa tim apdejtom.
Evo i kod mene nestao šum i na 38 kanalu i u srcu :D Baš sam se uplašio, pošto imam IPTV i DVB-T za Hrvate i samo jedan SCART na TV-u, a risiver za Hrvate nema RF modulator. Bilo je stani-pani. Šta sad?! Hvala bogu, sve se sredilo. Inače, od novina, ama baš ništa. Novi skin je totalno *****e, zadržao sam onaj stari. Pretraživanje filmova sa slikom nepotrebno, a i onaj hotkey od 1 do 10 će koristiti samo novajlija. Mi "stari lisci" već odavno napamet znamo brojeve kanala i u pola četiri ujutro .D
A i kad stavim na te brojeve, tad mi se cini da jos sporije prebaci na željeni kanal. I to što kažeš, već smo popamtili brojeve kanale. ;)
Kod mene nestali feelmax kanali (ako su se uopšte tako zvali).
Od ovog jada još i ukidaju.
milosh-96
20.5.2011, 19:34
mozda je neki bag, kod mene ima.
u zadnje vreme cesto se zaledi slika. cuo sam i od nekih drugara isto.
Da Vinci Learning je već počeo da lokalizuje kanal na srpski. Samo je pitanje vremena kad će vlasi da se dosete da puste titl. Trebalo ih je ubeđivati samo pola godine da MTV Adria jeste lokalizovan. :D
blast beat
27.5.2011, 16:20
Jel raskidao neko ugovor do sada? Treba da odem u utorak da raskinem ugovor, imam jos mesec i po, verovatno ce oni zaokruziti na 2 pa da im to platim. Nadam se da nista vise necu morati placati. I onda dovidjenja IPTV - dobrodosao SBB. :D
milosh-96
29.5.2011, 13:54
Kako vi svi ne shvatate da je IPTV budućnost kablovskih, SBB će kad tad pući i onda će IPTV biti najbolji ne mogu ni oni doveka da traju...ali kako hoćete, za mene je IPTV najbolji...
blast beat
29.5.2011, 14:08
Kako vi svi ne shvatate da je IPTV budućnost kablovskih, SBB će kad tad pući i onda će IPTV biti najbolji ne mogu ni oni doveka da traju...ali kako hoćete, za mene je IPTV najbolji...
Vala sa ovakvim jadnim izborom programa (ne pratim sport, ne dotice me Arena), daleko ce dogurati. ;)
Pa jeste,biće najbolji kad ne bude imalo sa čime da se upoređuje.
Samo,do tog tvog "pucanja" SBB-a ima da prođe ,čini mi se ,dosta.
A i ne znam baš da li si u pravu.
Pa jeste,biće najbolji kad ne bude imalo sa čime da se upoređuje.
Samo,do tog tvog "pucanja" SBB-a ima da prođe ,čini mi se ,dosta.
A i ne znam baš da li si u pravu.
Pući će kad se pojavi konkurencija u telefoniji. Koji moj su ovi iz Telenora uzimali tender za drugog fiksnog operatera, kad nisu u stanju 2 godine da krenu sa radom. Pogledaj samo Hrvatsku. Tamo ima gomila fiksnih telefonskih operatera i svi nude IPTV. Kablovska TV je odavno u "povijesti".
Ne verujem da će pući pogotovo SBB, mene nešto drugo zanima. Ako se Eurosport/tenis emituje u 1080P zašto telekom isto ne časti svoje korisnike sa takvim signalom ako sve to već postoji?!:confused:
Izvini, ali vecu glupost nisam cuo.
Bakarne parice, preko kojih ide telefon su mnogo vise limitirane, sto se tice propusne moci, nego koaksialni kablovi koji se koriste kod kablovske.
Tako da IPTV definitivno nije ta bolja buducnost, nego prilepak na staru tehnologiju, koji prosto zgodan u danasnjim uslovima jer gomila ljudi ima fiksnu telefonsku liniju.
Bakarne parice, preko kojih ide telefon su mnogo vise limitirane, sto se tice propusne moci, nego koaksialni kablovi koji se koriste kod kablovske.
Tako da IPTV definitivno nije ta bolja buducnost, nego prilepak na staru tehnologiju, koji prosto zgodan u danasnjim uslovima jer gomila ljudi ima fiksnu telefonsku liniju.
Videli smo to juče kad je gomila vrištala jer zbog nevremena nisu mogli da gledaju finale lige šampiona. To je savremena tehnologija :D
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/256683/Beogradjani-povremeno-bez-signala-SBB-pred-prenos-sa-Vemblija
A IPTV već ima preko 100 kanala, još samo da se pojavi konkurencija, pa da se to preraspodeli kako treba i po potrebi korisnika, a ne ovako.
blast beat
29.5.2011, 18:50
... još samo da se pojavi konkurencija, pa da se to preraspodeli kako treba i po potrebi korisnika, a ne ovako.
Znaci nikada. :D Imali su dobar izbor programa koje su vremenom gasili ili prebacivali iz osnovnog u dodatne pakete. Tih njihovih "100 kanala" se ne razlikuje puno od 100 kanala koje mozes naci da gledas slobodno (i legalno) preko neta. Osim par velikih igraca, sve ostalo je blagi uzas.
Znaci nikada. :D Imali su dobar izbor programa koje su vremenom gasili ili prebacivali iz osnovnog u dodatne pakete. Tih njihovih "100 kanala" se ne razlikuje puno od 100 kanala koje mozes naci da gledas slobodno (i legalno) preko neta. Osim par velikih igraca, sve ostalo je blagi uzas.
Meni je važno da konstantno radi i bez prekida. A ne ko kablovska. Čim malo zagrmi pola kanala u prekidu. Još pre neki dan spičio grom u stub od kablovske na koju sam ja nekad bio zakačen. Spržio sve televizore, kompjutere...
Meni je važno da konstantno radi i bez prekida. A ne ko kablovska. Čim malo zagrmi pola kanala u prekidu. Još pre neki dan spičio grom u stub od kablovske na koju sam ja nekad bio zakačen. Spržio sve televizore, kompjutere...
Kod mene u stanu Novom Sadu (Grbavica) u zadnje dve godine ne pamtim da sam ikad imao prekid SBB-ove kablovske bez obzira na bilo kakve uslove napolju. U kući kod roditelja grom udario u telefonski stub i spalio oba telefona, ADSL modem i mrežnu karticu od kompjutera, ni ostatak ulice nije bolje prošao. To što je kod tebe takva situacija apsolutno ne znači da je isto i u ostatku Srbije.....
Kod mene u stanu Novom Sadu (Grbavica) u zadnje dve godine ne pamtim da sam ikad imao prekid SBB-ove kablovske bez obzira na bilo kakve uslove napolju. U kući kod roditelja grom udario u telefonski stub i spalio oba telefona, ADSL modem i mrežnu karticu od kompjutera, ni ostatak ulice nije bolje prošao. To što je kod tebe takva situacija apsolutno ne znači da je isto i u ostatku Srbije.....
Pa sudeći prema člancima koje novine pišu, očigledno da mnogo više problema imaju oni koji su na kablu. Te nema slike, te odlutao satelit na Total Tv-u :aplauz:(to mi je najbolje) Te hiljade komentara kako ne mogu da gledaju sportske prenose, jer sve važnije prenosi ArenaSport...
blast beat
29.5.2011, 21:36
Ja vala jedino sto mogu da gledam od sporta je kosarka, a na Sport Klubu ima NBA koji nema na Areni, samo prokleti fudbal. I makar nema gasenja hrvatskih programa za vreme filmova. Sta ce mi kod IPTV-a "stabilnost signala" kada nemam sta da gledam? :)
I da... Do pre 2 godine sam imao kablovsku godinu i po, i ne pamtim kada sam imao prekid.
Pa sudeći prema člancima koje novine pišu, očigledno da mnogo više problema imaju oni koji su na kablu.
Ako argument tražiš u tome šta piše u domaćim novinama da Telekomov IPTV ima neki konstantniji kvalitet u odnosu na kablovsku, baš ti i nije. Usput, SBB jeste najveći, ali nije i jedini kablovski operater u Srbiji.
Te nema slike, te odlutao satelit na Total Tv-u :aplauz:(to mi je najbolje)
Kad je satelit "odlutao", nije TotalTv bio jedini koji je stradao. Koliko se sećam to je bio jedini veći incident. Total Tv lično nemam, ali ga ima prijatelj i zaista se nikad nije žalio da ima problema sa slikom i pri lošem vremenu. Takođe "kablovska" kod mojih roditelja bukvalno reemituje Total TV, slika je uvek bila ok :D (lik kupio ili Total TV karticu ili radi preko CS-a, pa razvukao kablove po selu. Toliko od nekim kablovskim "operaterima")
Te hiljade komentara kako ne mogu da gledaju sportske prenose, jer sve važnije prenosi ArenaSport...
Sve je to lepo do kraja 2011, kad prestaje Telekomova akcija da daje Arenu za džabe. Šta će bite posle niko pojma nema, ni da li će biti iste i koliko će ta zabava koštati. Sve je bilo lepo i sa besplatnim HBO i Cinemaxom na IPTV-u, a onda cvrc od marta.
Ah, i o 100 kanala na IPTV-u. 80-90% toga se kojekakvi lokalni kanali i gomila free to air kanal koji se mogu uhvatiti sa satelitskom antenom sa buvljaka. Ono što je tu meni vredno gledanja je 10-15 da kažem "velikih" kanala, i naravno Arena. Ali opet o ukusima ne vredi raspravljati.
Ne želim da me ljudi pogrešno shvate, nisam neki SBB-ov fan, ni oni nisu zlato, ali po meni tvoji argumenti u korist trenutnog IPTV u zemlji Srbiji jednostavno ne stoje.
Ako argument tražiš u tome šta piše u domaćim novinama da Telekomov IPTV ima neki konstantniji kvalitet u odnosu na kablovsku, baš ti i nije. Usput, SBB jeste najveći, ali nije i jedini kablovski operater u Srbiji.
Kad je satelit "odlutao", nije TotalTv bio jedini koji je stradao. Koliko se sećam to je bio jedini veći incident. Total Tv lično nemam, ali ga ima prijatelj i zaista se nikad nije žalio da ima problema sa slikom i pri lošem vremenu. Takođe "kablovska" kod mojih roditelja bukvalno reemituje Total TV, slika je uvek bila ok :D (lik kupio ili Total TV karticu ili radi preko CS-a, pa razvukao kablove po selu. Toliko od nekim kablovskim "operaterima")
Sve je to lepo do kraja 2011, kad prestaje Telekomova akcija da daje Arenu za džabe. Šta će bite posle niko pojma nema, ni da li će biti iste i koliko će ta zabava koštati. Sve je bilo lepo i sa besplatnim HBO i Cinemaxom na IPTV-u, a onda cvrc od marta.
Ah, i o 100 kanala na IPTV-u. 80-90% toga se kojekakvi lokalni kanali i gomila free to air kanal koji se mogu uhvatiti sa satelitskom antenom sa buvljaka. Ono što je tu meni vredno gledanja je 10-15 da kažem "velikih" kanala, i naravno Arena. Ali opet o ukusima ne vredi raspravljati.
Ne želim da me ljudi pogrešno shvate, nisam neki SBB-ov fan, ni oni nisu zlato, ali po meni tvoji argumenti u korist trenutnog IPTV u zemlji Srbiji jednostavno ne stoje.
Ma to su rekli za Arenu i za 2010. i mislim da će se promocija nastaviti. Ipak je to telekomov proizvod, kao šamar SBB-u kad ga je ucenjivao sa Sport Klubom. Ne zaboravi da je sa Sport klubom ugovor gotovo bio potpisan, a onda se dogodilo nešto "neočekivano". A nisam video da SBB daje HBO besplatno. Ili se možda varam. U svakom slučaju, komplet HBO+Cinemax je povoljniji na IPTV nego kod SBB.
blast beat
29.5.2011, 22:22
Drugim recima, ako neko nije ljubitelj fudbala, IPTV-u nije za njega. Jer koliko vidim to im je jedini adut...
Na Areni bukvalno nema ništa osim repriza, repriza, pa opet repriza. Tu je i po neka utakmica iz beton lige, a jedva su sačuvali Talijane i pitanje je da li će ih biti sledeće godine. Trenutno jedino vredi Eurosport jer ima dva kanala, a tu je tenis, biciklizam, snuker, karling i ostali manje više mali sportovi koji mene interesuju.
Najbolje uzmete Jotel, ima sve 4 arene, mada mislim da je to obicno *****e od kanala, ima FoxCrime i Fox Life sto su odlicni kanali, oba eurosporta i jos koji sportski kanal, a ono sto nema ima na netu da se nadje i gleda....
Najbolje uzmete Jotel, ima sve 4 arene, mada mislim da je to obicno *****e od kanala, ima FoxCrime i Fox Life sto su odlicni kanali, oba eurosporta i jos koji sportski kanal, a ono sto nema ima na netu da se nadje i gleda....
Ok, samo treba da se preselim u mesto u kome ima Jotel i reših svoj problem.
Pa nisam ja rekao da se selis zbog kablovskog operatera, ali ako vec imas tu mogucnost pored IPTV logicnije je Jotel a ako imas SBB i Jotel logicnije je SBB...
Na Areni bukvalno nema ništa osim repriza, repriza, pa opet repriza. Tu je i po neka utakmica iz beton lige, a jedva su sačuvali Talijane i pitanje je da li će ih biti sledeće godine. Trenutno jedino vredi Eurosport jer ima dva kanala, a tu je tenis, biciklizam, snuker, karling i ostali manje više mali sportovi koji mene interesuju.
Kako nema ništa? Baš su se popravili. Stavili su završnicu rukometne lige šampiona, ide plej of španske i grčke lige u košarci. Prenose svetsku ligu u odbojci, opet će imati ekskluzivna prava za Jadransku ligu u košarci i koliko čujem ostaje standardno i sledeće sezone fudbalske lige Španije, Italije i Francuske.
Ja sam zadovoljan, jedino što mi bode oči je taj History Channel. Samo mi on nedostaje. Kombinacija IPTV + hrvatski DVB-T od 12 kanala (gde ide i Formula 1) je sjajna. Ima pregršt svega i svačega.
Onima koji sport ne prate IPTV nema sta da ponudi... Fale BBC Prime, Viasat paket (History, Nature, Explorer, Crime...), Fox Life & Crime, HRT2, Universal Channel, Film +, Discovery ID, TV1000, Cinemania...
Mnooooooooogo kanala nedostaje, bas mnogo, za cenu koju naplacuju :n-hang:
Onima koji sport ne prate IPTV nema sta da ponudi... Fale BBC Prime, Viasat paket (History, Nature, Explorer, Crime...), Fox Life & Crime, HRT2, Universal Channel, Film +, Discovery ID, TV1000, Cinemania...
Usput da se nadogradim!!!!
Nedostaje putovanje na Mesec, kruženje oko Marsa i top destinacija sa rizikom da naša lađa popije kamenje a to je Saturn.
Izvini Iris, nedstaje samo formula 1 i ništa više!
Tvoja stvar ako tebi jedino fali Formula... ostalima koje ne zanima sport fali mnogo vise, za uslugu koji placaju.
Možda za ako imaš sportsku kladionicu ili ceo dan samo gledaš sport na TV-u IPTV i nije loš izbor, ali za one koje isti ne zanimaju, ponuda kanala je čista tuga, o ceni da i ne govorim.
blast beat
31.5.2011, 17:27
Sreca pa ja ovo dobih danas kod SBB-a, odoh sad da odjavim IPTV, da mu kazem zbogom. :D
update:bbc prime ne postoji skoro vec 2 godine.zamenio ga je bbc entertainment koji je na iptv free za razliku od sbb.ostali nabrojani kanali fale mada je diskutabilno i da li su svi i dobri ali zato su free na iptv i mezzo kao i boomerang koji se naplacuju kod sbb.a da ne govorimo da za razliku od ostalih operatera jedino sbb uopste i nema u ponudi travel kanal
update:bbc prime ne postoji skoro vec 2 godine.zamenio ga je bbc entertainment koji je na iptv free za razliku od sbb.
Nisam znala za tu izmenu. Ali znam da se na KDS-u emitovao u okviru osnovnog paketa, pa je verovatno ostalo isto i za BBC E.
Pa razmisli malo, IPTV ide preko telefonskog kabla, znači ako radi linija radi i IPTV, ne bitno da li je napolju sneg, kiša, grmljavina....znači uvek, e sad ako linija ne radi to je Telekomov problem, a što se tiče današnjih uslova pa svi koriste IPTV zato što imaju telefonsku liniju je, izvini, ali glupa tvrdnja jer IPTV je pokrenut i u mnogo razvijenim državama od naše kao što su Italija, Švajcarska, VB, Francuska, SAD, Belgija, Portugal... Kada sam pročitao vest koju je postavio Packypfc u postu #864 još više mi se svideo IPTV jer ljudi koji imaju SBB nisu mogli da prate lepo finale LŠ koje je sigurno najbolje u poslednjih 5 godina! (bez obzira što je prošle sezone osvojio Inter :)) I na IPTV-ju kanale koje imam mogu da pratim bez problema!
I ja to pokušavam da kažem da IPTV-u nedostaje konceptualna i uređivačka politika koja bi nama običnim nezahtevnim korisnicima odgovarala. Što se tiče infrastrukture ostali mogu da plaču. A sad izmišljati 1000 raznih kanala koje niko fizički ne može da proprati osim Iris, je u najmanju glupost i bezobrazno. Alo, ja imam par HD kanala i jedino kukam što mi je tv mali. To je moj problem a ne Telekomov.
Nije baš tako,činjenica je da od 100 kanala ima jedva 10 koji nečem vrede.
I činjenica je da ako ne gledaš futbal na areni nema šta da se vidi.Zar nisu mogli da se potrude pa da prenose f1?
Baš će da me bude briga za Arenu kad je ukinu,samo da ostane ESPN da mogu da gledam nfl,ali bih zaista voleo da ne moram da gledam buđave filmove na mgm ili po ko zna koji put reprize filmova i veselih sedamdesetih na hbo i hbocom.
I činjenica su većina ostali fta koji malo koga i zanimaju ovde.
I rado bih im dao i kineske i ruske i mađarske i francuske i neznamkojejoš programe za jedan zglavan,pa neka ne bude 100 - neka bude 50 ali da vrede.
Šta da radim, da mogu uzeo bih sbb,ali i ovo je bolje od domaćih programa i to je ono zbog čega ne odjavljujem iptv...
@dare023
Ko da čitaš moje misli. Isto tako i ja razmišljam. Još jednom svaka čast. Ipak kad su znali da na ovim prostorima teško ide Formula 1 mogli su da se potrude i dogovore sa Eklstonom da je srpsko tržište uskraćeno za jedan takav spektakl. I mene zanima NFL ako baš nema nešto drugo, opet za to je zaslužan ESPN koji bi trebao da opstane.
blast beat
2.6.2011, 20:20
Ja se nesto ne secam da ima bbc entertainment na IPTV-u. Jeste da sam gledao Travel, ali sada imam mnogo veci izbor ostalih programa, tako da mi bas i ne smeta sto ga nemam. A i D3 je korisniji od IPTV-a, iako su na istu foru uradjeni. Jeste da se i na programima SBB-a repriziraju stvari, ali makar ima vise programa, tako da dok ne odgledam sve taman krenu nove stvari. :) Konacno da imam nesto osim sportskih programa....
blast beat
2.6.2011, 22:50
Dobro, to su onda cela 2 programa koja imaju na IPTV-u, a nemaju na kablovskoj. :kreza:
Dobro, to su onda cela 2 programa koja imaju na IPTV-u, a nemaju na kablovskoj. :kreza:
Ima i DaVinci Learning. He-he. Jos nisu uveli prevod. Ne zaboravi i FoolMax kanale. YU, strani i junior :P
Ima i DaVinci Learning. He-he. Jos nisu uveli prevod. Ne zaboravi i FoolMax kanale. YU, strani i junior :P
A na Fmaxu je kao nekada bio dobar film? :) Ranije su makar bili normalni domaci filmovi, a poslednjih meseci samo neki matori crno beli i neki dokumentarci o manastirima.
A na Fmaxu je kao nekada bio dobar film? :) Ranije su makar bili normalni domaci filmovi, a poslednjih meseci samo neki matori crno beli i neki dokumentarci o manastirima.
Pa zato ga i odmilošte zovemo FoolMax :D
Sta mislite da sbb place sve ove kanale,telekom ima tako malo kanala zato sto igra posteno,nisam nesto siguran da sbb placa sve te kanale
Sta mislite da sbb place sve ove kanale,telekom ima tako malo kanala zato sto igra posteno,nisam nesto siguran da sbb placa sve te kanale
A zasto bi mene to doticalo ako mogu da gledam te programe? :D Plus nisam bas siguran da iko od njih igra posteno. "Telekom" i "posteno" ne ide u istoj recenici. :)
Zato sto sve sto je fraj ne traje vecno,mada mozda i traje ako si srecan sto zivis u banana drzavi,ja nisam :ciao:
Nešto ne verujem da vlasnici programa ne bi primetili i reagovali.Ipak sbb ne radi u dve ulice,u pitanju su hiljade priključaka.
Nešto ne verujem da vlasnici programa ne bi primetili i reagovali.Ipak sbb ne radi u dve ulice,u pitanju su hiljade priključaka.
Dovoljno je ako ne zamračuju HRT kao što to radi IPTV. Bar nisu toliko tupavi da stave lokalne kanale u Srbiji za određeno područje. Tu politiku IPTV-ja niko nikad neće razumeti. Zašto u Crnoj Gori mogu da gledaju Studio B i Art, a mi u Vojvodini ne možemo? Važno je da celu Vojvodinu pokrivaju sa Duna TV. Baš bih voleo da vidim nekog u Sremskoj Mitrovici ili Pančevu da hvata Mađare. sa običnom antenom. :D
Nama iz centralne Srbije su ukinuli Vojvodinu 1! Šteta zbog Mikijeve kuhinje!
Јел може неко да ми да оне кодове/шифре помоћу којих онај њихов даљински за модем могу да уштелујем да ради и на самсунговом телевизору као универзални даљински??
Probaj sa 354. Ako ne bude šljakalo, skeniraću ti i okačiti iz njihove brošure.
I ako mozes molim te da mi kazes kako tacno da ukucam sifru? Jel potreba neka procedura? Da mi daljinski ostane podesen u CTB ili da ga stavim u TV rezim?
blast beat
5.6.2011, 20:11
Јел може неко да ми да оне кодове/шифре помоћу којих онај њихов даљински за модем могу да уштелујем да ради и на самсунговом телевизору као универзални даљински??
Evo ti celo uputstvo - www.telupton.qc.ca/docs/manette3.pdf
Evo, ovde (http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=699) je objašnjeno korak po korak kako i šta treba da se uradi da bi se podesio daljinski sa tv. A ovde (http://open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=711) imaš kodove za sve televizore (u slučaju da 354 ne šljaka)
:ciao:
@Resig:
... A u celoj temi je jedno sto puta isto to objasnjeno, samo se nisi potrudio da procitas. Ubuduce pretrazi forum pre nego sto postujes!
interesuje mi da li se snimanje sadržaja naplaćuje 100 dinara po snimku ili 100 dinara kao pretplata tj. neograničen broj snimaka?
To je naknada na mesečnom nivou, no matter da li ti zapravo snimaš nešto od programa ili ne.
P.S. I mislim da je 100 dinara + PDV.
Da li ima pikselizacije kod vas?
Kod mene juče nije moglo da se gleda,danas je kao malo bolje.
Bogami kod mene danas veselo i na IPTV i na ADSL-u... slika se mrzne i javlja se pikselizacija, net malo-malo štucne.
Garant neka baba kod Tavankuta čuknula motikom optički kabal dok je sređivala krompir :dedica:
organizam
16.6.2011, 11:01
Bio je juče prekinut optički između Subotice i Novog Sada.
Evo opet nema titlova na MTV Adria:mad:...pa ja stvarno ne znam koji im je đavo sa ovim kanalom.
Neverovatno.Zvao sam da prijavim kvar i rekli su mi da prvo promenim utičnicu.
Za divno čudo nema više pikselizacije.:alealeee:
jel neko pronasao jesenjin?
milosh-96
20.6.2011, 18:36
17.06.2011
http://www.open.telekom.rs/Dokumenta/fotografije/tvkanali253x250.jpgPoštovani korisnici,
Na kanalu broj 100 od sada je na raspolaganju Mozaik u okviru koga se možete informisati o trenutnom programu za 16 televizijskih kanala istovremeno.
-----------
Jel ima neko ovaj Mozaik? ja ukucam 100 i ništa mi se ne pusti.
Taj kanal na broju 234 imaju IPTV korisnici koji žive u području Ade, Kule, Novog Sada i Sombora.
Taj kanal na broju 234 imaju IPTV korisnici koji žive u području Ade, Kule, Novog Sada i Sombora.
ja sam izmedju ns i sombora, hehe , ne mogu da verujem da za nas nema?
Niti išta imam na stotki, niti na 234. :facepalm
Evo pojavio se konačno taj mozaik na stotki. Deluje fino, samo što izgleda ne može proizvoljno da se odabere 16 kanala, već oni koje ti telekom nametne. Grr.
milosh-96
23.6.2011, 18:27
više nema...možda instaliraju sad funkciju za lični odabir kanala, ili im krivo zbog HBO-a što su dali bar na sličici :)
Ma ne znam da l' ste primetili ali došlo je do ozbiljnih smetnji kod IPTV-ija kad su ga pustili (bar kod mene). Slika na drugim kanalima se ledila, pikselizovala... Cim su ga iskljucili, vratilo se u normalu. Ocito jos moraju mnogo da rade na tome.
Ljudi, jel' samo telekom skrembluje HRT ili to rade i drugi kablovski operateri? Kontam da je do drzave, pa me zanima da li samo telekom to "postuje"?
Ljudi imam jedan problem gadan, jesam nov clan foruma. :)
Danas mi je stigla oprema, ja sam je preuzeo, posle peripetija oko HD usluge, stigla mi je obicna oprema i obican onaj STB. Ja imam LCD TV koji nema scart ulaz. I onda sam povezao preko koaksijalnog kabla i slika je ocajna. Blago duplirana, kao analogna, meni STB-a izgleda ocajno lose. Jedno me interesuje posto sam povezao preko tog koaksijalnog iliti antenskog kabla, morao sam da nadjem kanal na TV-u preko koga ce da se pristupa STB-u. Ukljucio sam automatsko nalazenje i nasao je ANALOGNI signal preko tog koaksijalnog. Sad vi meni recite, da li je na ovom svetu moguce da oni meni u sustini isporucuju analogni signal? Sta taj obican STB radi u stvari? Jel on prima digitalni signal preko adsl-a, pa ga konvertuje a analogni da bi izasao na SCART koji ulazi u matore televizore? Molio bih ako neko moze da mi objasni, ko se razume, i da mi kaze sta da radim, sta mi je ciniti sa konektovanjem. Ja insistiram da mi daju HD STB i ko covek preko HDMI-a (imam dobar HDMI kabl) da gledam digitalnu TV. Ali naravno oni izbegavaju, nije mi jasno zasto.
kako se izlazi iz kandzi telekoma, uzo sam adsl i iptv na 2 god ali kad sam probao i vdeo kako funkcinise iptv sto mi apsolutno ne odgovara odmah sutra dan sam otiso da ponistim ugovor i vratim opremu. Kontam imam 72 sata da vratim sta mi ne odgovara po novomzakonu o zastiti potrosaca kad oni ni da cuju, samo mogu da raskinem ugovor i da im 2 godine sve placam kao da koristim. pa ako neko ima nki pravni savet neka mi se javi na pm, hvala.
^U najgorem slucaju, mora da posoji neki penal za raskidanje ugovora, a nikako da placas 2 godine (npr. kod SBB-a to znaci da izmiris trenutna dugovanja i dodas 5.000din).
E sad, sto se tice zakona o zastiti potrosaca, to ne znam.
^U najgorem slucaju, mora da posoji neki penal za raskidanje ugovora, a nikako da placas 2 godine (npr. kod SBB-a to znaci da izmiris trenutna dugovanja i dodas 5.000din).
E sad, sto se tice zakona o zastiti potrosaca, to ne znam.
Kazu mi mi da placam penale a oni su apsolutno isti kao da i koristim 2 god uslugu, nema 5000 kao kod sbb-a
Pa moraš da im platiš sve preostale pretplate koje ti po ugovoru predstoje, bez obzira da li si na početku ili pri kraju ugovorne obaveze. Čudno mi je samo kako ne daju više onaj probni period od mesec dana, ili zašto makar ta prva 72 sata nisu ispoštovali?
@predrag89, probaj da pitaš lokalnu Tehničku službu da li može S-video kablom da se poveže sa TV-om. Mada, i preko koaksijalnog kabla možeš da imaš ok sliku, samo treba isti kabl da se napravi kako treba (da ne vire male bakarne žice iz njega itd).
@predrag89, probaj da pitaš lokalnu Tehničku službu da li može S-video kablom da se poveže sa TV-om. Mada, i preko koaksijalnog kabla možeš da imaš ok sliku, samo treba isti kabl da se napravi kako treba (da ne vire male bakarne žice iz njega itd).
Hvala na odgovoru, to sam i uradio, kupio sam kvalitetan koaksijalni kabl s metalnim konektorima, 75ohm-a, slika je identicna kao i pre sa starijim kablom, buni me to sto kada sam stavio da sam automatski skenira kanale na TV, pronasao mi je taj jedan kanal na kom je STB, ali ga je nasao kao da je analogni. Tj pisalo je analogni, skenirao sam i digitalno, i nije nasao. Imam opciju da biram zemaljsku i kablovsku. Ako ja preko koaksijalnog primam analogni signal iz tog STB onda oni lazu narod. Ja cu poludeti stvarno.
Hvala na odgovoru, to sam i uradio, kupio sam kvalitetan koaksijalni kabl s metalnim konektorima, 75ohm-a, slika je identicna kao i pre sa starijim kablom, buni me to sto kada sam stavio da sam automatski skenira kanale na TV, pronasao mi je taj jedan kanal na kom je STB, ali ga je nasao kao da je analogni. Tj pisalo je analogni, skenirao sam i digitalno, i nije nasao. Imam opciju da biram zemaljsku i kablovsku. Ako ja preko koaksijalnog primam analogni signal iz tog STB onda oni lazu narod. Ja cu poludeti stvarno.
A sta ti mislis da je SCART digitalni? Ovaj STB nema digitalni izlaz. Sve do njega ti ide digitalno, a do TV-a analogno, bilo preko SCART-a, bilo preko koaksijalnog. A to sto si nasao na 38. kanalu je RF modulator (kao kod video-rekordera), programiran za jedan kanal (koji ovde ne moze da se menja). Ali kad bolje sagledas, dobro je da i to ima. Ako hoces digitalno, moras da uzmes HD paket, pa ces dobiti i drugi STB koji ima HDMI prikljucak.
@Packypfc, e hvala na odgovoru. To mi nije bilo jasno. Ja nemam tehnickih mogucnosti za HD uslugu, trazio sam je, cekao 2 meseca na kraju mi rekli da sam dobio obican STB sto ce reci, ne mogu da imam HD. Dakle oni mrtvi ladni dopremaju iptv do tog nesrecnog STB-a i unutar STB se signal pretvara u analog, koji ide preko postojecih konektora u TV. I ja iako imam jako nov Samsung LED LCD sa FullHD, ne mogu da imam HD STB samo zato sto nemam tehnickih mogucnosti da imam hd uslugu, iako recimo ni ne zelim HD uslugu (zelim cist digitalni signal koji ulazi u TV.
Ljudi imam jedan problem gadan, jesam nov clan foruma. :)
Danas mi je stigla oprema, ja sam je preuzeo, posle peripetija oko HD usluge, stigla mi je obicna oprema i obican onaj STB. Ja imam LCD TV koji nema scart ulaz. I onda sam povezao preko koaksijalnog kabla i slika je ocajna. Blago duplirana, kao analogna, meni STB-a izgleda ocajno lose. Jedno me interesuje posto sam povezao preko tog koaksijalnog iliti antenskog kabla, morao sam da nadjem kanal na TV-u preko koga ce da se pristupa STB-u. Ukljucio sam automatsko nalazenje i nasao je ANALOGNI signal preko tog koaksijalnog. Sad vi meni recite, da li je na ovom svetu moguce da oni meni u sustini isporucuju analogni signal? Sta taj obican STB radi u stvari? Jel on prima digitalni signal preko adsl-a, pa ga konvertuje a analogni da bi izasao na SCART koji ulazi u matore televizore? Molio bih ako neko moze da mi objasni, ko se razume, i da mi kaze sta da radim, sta mi je ciniti sa konektovanjem. Ja insistiram da mi daju HD STB i ko covek preko HDMI-a (imam dobar HDMI kabl) da gledam digitalnu TV. Ali naravno oni izbegavaju, nije mi jasno zasto.
Da li taj tvoj LCD TV ima kompozitne konektore ? Obično idu u paru (jedan za audio a jedan za video). Može da se desi i da su tri (jedan za video a dva za audio). Ukoliko te buni kako izgleda kompozitni konektor prilažem sliku.
@Packypfc, e hvala na odgovoru. To mi nije bilo jasno. Ja nemam tehnickih mogucnosti za HD uslugu, trazio sam je, cekao 2 meseca na kraju mi rekli da sam dobio obican STB sto ce reci, ne mogu da imam HD. Dakle oni mrtvi ladni dopremaju iptv do tog nesrecnog STB-a i unutar STB se signal pretvara u analog, koji ide preko postojecih konektora u TV. I ja iako imam jako nov Samsung LED LCD sa FullHD, ne mogu da imam HD STB samo zato sto nemam tehnickih mogucnosti da imam hd uslugu, iako recimo ni ne zelim HD uslugu (zelim cist digitalni signal koji ulazi u TV.
A ko ne želi. Da su bar obezbedili da može da se gleda na kompu preko mrežne. Ja imam i digitalnu i analognu tv karticu. Analognu koristim za IPTV koji je povezan sa STB-om preko SCART adaptera, a digitalnu za hrvatski DVB-T. Neverovatno je koliko je slika kristalnija kad je signal čist digital. Dok su na TV-u oba povezana analogno. IPTV koaksijalno, a DVB-T SCART-om i nema nikakve razlike.
nije tacno da moras da placas 2 godine penale ako raskidas ugovor.procitaj malo bolje ugovor u kojem ti pise da mozes da raskines ugovor,platis penale (mislim da su 5000 din.) i to je to.samo iycitaj ugovor malo bolje
A ima jedna stavka gde pise da ukoliko se selim a na tom mestu nepostoje uslovi onda nemoram da placam sve dok se ne steknu uslovi. E sad dali mi ugovor tece i recimo posle 2 god ako se nisu stekli uslovi on prestaje da vazi ili je zamrznut i sve dok se ne steknu uslovi on je tu i ceka?
A ima jedna stavka gde pise da ukoliko se selim a na tom mestu nepostoje uslovi onda nemoram da placam sve dok se ne steknu uslovi. E sad dali mi ugovor tece i recimo posle 2 god ako se nisu stekli uslovi on prestaje da vazi ili je zamrznut i sve dok se ne steknu uslovi on je tu i ceka?
Zašto ne tražiš HD IPTV gde dobiješ STB sa HDMI priključkom? I svi ostali kanali su daleko kvalitetniji nego preko običnog STB-a. A ne da ideš džonom kao što si ti uradio.
Zašto ne tražiš HD IPTV gde dobiješ STB sa HDMI priključkom? I svi ostali kanali su daleko kvalitetniji nego preko običnog STB-a. A ne da ideš džonom kao što si ti uradio.
Zato sto hocu da ponistim ugpovor a da ne placam penale.
Marti Misterija
4.7.2011, 23:31
Mislim da to neces uspeti da izdejstvujes nikako.
Da platis penal jednokratno zbog jednostranog raskida ugovora - mozda, u najboljem slucaju ali da raskines ugovor pre isteka bez placanja ikakvih penala - apsolutno nikako. Sorry, ali tako je.
Ttalk via HD2
Meni stigao SMS da dodjem i da potpisem IPTV ugovor u roku od 10 dana (cini mi se), podneo sam zahtev jos u februaru mesecu.
Pre neki dan sam isao da obnovim ADSL ugovor po ovoj promo ceni od -50%
Hteo sam da uzmem 16Mbit, medjutim radnica me je razocarala kada je pokusala da aktivira tih 16Mbit. Rekla mi je da centrala ne moze vise "progurati" od 6Mbit pa sam uzeo to.
Kako ja sada da koristim IPTV i Internet a da zadrzim ADSL brzinu paketa koji placam?
Ako se ne odazovem na potpisivanje ugovora, da li se on automatski ponistava?
Hvala na odgovorima.
Mislim da to neces uspeti da izdejstvujes nikako.
Da platis penal jednokratno zbog jednostranog raskida ugovora - mozda, u najboljem slucaju ali da raskines ugovor pre isteka bez placanja ikakvih penala - apsolutno nikako. Sorry, ali tako je.
Ttalk via HD2
Clan 13
Korisnik ima pravo da zatrazi seobu usluge na drugu lokaciju. Seoba usluge se realizuje kada se na lokaciji na koju se vrsi seoba steknu tehnicke mogucnosti za realizaciju usluge. Ukoliko, usled nepostojanja tehnickih mogucnosti, seobu usluge nije moguce realizovati na novoj lokaciji, Korisnik nije u obavezi da placa mesecnu naknadu za koriscenje usluge, u peridou od podnosenja zahteva za seobu usluge do dana prijema obavestenja o realizaciji usluge na novoj lokaciji.
I recimo da menjam stan, moram gazdi da odjavim i selim se gde nepostoje tehnicke mogucnosti, znaci dok se ne steknu ne placam mesecnu pretplatu zar ne
tvjesenjin
6.7.2011, 10:39
Jesenjin od sledeceg meseca u celoj Srbiji. Radi se aneks ugovora sa Telekomom.
jel ima nekih vesti o nekim novim "velikim" kanalima na IPTV?
Biće uskoro Duza. :D
Da li se zna koji kanali će biti u tu dužu grupu ?
Ja sam čitao u "duzi" da se tako zove ;9 BTW, počeli su sa prevodom Da Vinci Learning (nešto pola sata dnevno), navodno i BBC Entertainment (iako još nisam uhvatio, valjda prevode reklame ;)
A SBB uveo filmski program Cinestar u osnovni paket, a mi ćemu Duzu, e živote! :)
Ako ništa bar je font DaVinci Learning lep i prijatan za oči.
Aaaaaaa...Duga tv...izem im kanal.:facepalm:boodala::kreza::Battered:
Jedva čekam da Total TV dobije VH1 i da se otarasim ove bede od ponuđenih kanala preko IPTV.:facepalm
uuuu jeeee jedva cekam da gledam Tugu TV eeee ovaj Dugu TV :boodala:
A jel vratili prevod na MTV? Kao da namerno isključuju titl na tom kanalu.:mad:
Dobio sam drugi STB, rasirio cca 25 metara mreznog kabla i drugi STB ne radi...
Resetova sam svu opemu, Huwaei 520C, i oba STB-a.
Potom sam proverio kabal i dobio ADSl na laptopu, dakle kabal savrseno radi.
Potom sem drugi STB testirao na starom kablu dakle na kablu koji je vec davao IPTV i STB je ispravan.
Takodje oba porta LAN2 i LAN3 daju na starom kablu sliku.
kad kazem na stari kabal on je kraci jedno 10-15 metara, ali je u funkciji mesec dana.
Moze li mi neko pomoci i objasniti kako to da imam ADSL, a IPTV nece daradi?:mad:
Posle odziva Linux servera, prijavljuje da trazeni URL ne moze da nadje.
Molim za pomoc
I ja sam imao sličan problem sa drugim STB-om, pa su mi morali povećani brzinu linije na 13Mbit da bi mogao da izvuče 2xIPTV i ADSL od 4Mbit.
I ja sam imao sličan problem sa drugim STB-om, pa su mi morali povećani brzinu linije na 13Mbit da bi mogao da izvuče 2xIPTV i ADSL od 4Mbit.
Za tu kombinaciju dovoljna je i brzina linije od 12 Mbit. Tako je kod mene i sve radi bez problema (2xSTB + click 4).
Može li IPTV da radi preko monitora, pošto nemam TV u sobi?
Za tu kombinaciju dovoljna je i brzina linije od 12 Mbit. Tako je kod mene i sve radi bez problema (2xSTB + click 4).
Kod mene nije moglo da funkcioniše 2 STB u isto vreme, morali su da povećaju brzinu linije.
http://www.dodaj.rs/f/s/EQ/3EzHVLfO/capture.png
Može li IPTV da radi preko monitora, pošto nemam TV u sobi?
Pa jedino ako imaš TV karticu u računaru. Ne znam da li postoji mogućnost povezivanja STB sa grafičkom karticom sa S-video kablom.
Pa jedino ako imaš TV karticu u računaru. Ne znam da li postoji mogućnost povezivanja STB sa grafičkom karticom sa S-video kablom.
Imam neku prastaru. Pinacle valjda bese.
Kod mene nije moglo da funkcioniše 2 STB u isto vreme, morali su da povećaju brzinu linije.
http://www.dodaj.rs/f/s/EQ/3EzHVLfO/capture.png
Verovatno ti je brzina linije bila ispod 12 Mbit pa zato nije radilo.
S-video konektor na grafičkoj kartici je izlaz a ne ulaz tako da je povezivanje sa STB-om potpuno beskorisno. Moguće je povezati tv karticu i STB sa S-video kablom ali to isključivo zavisi od tv kartice (ako ima odgovarajući konektor). Ja sam povezao STB i Leadtek TV2000XP Expert sa nekoliko kablova (jedan od njih je S-video) i sve radi. Na donjem linku je objašnjen način takvog povezivanja i kako se povezuje kabl za zvuk.
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=64235&highlight=tv2000xp
Od sinoc nemam zvuk a sliku imam na IPTV. Da zovem Telekom ili se moze resiti problem i bez njih?
Zar ti nije logično da treba da zoveš Telekom? Zapravo, trebao si da ih zoveš pre nego što si se uopšte logovao na forum.
A zasto da se ne logujem kad mi radi internet. Inace zvao sam ih i kontakt scart kabla sa televizorom je bio malo ispao pa kontakti za zvuk nisu bili spojeni.
I meni se to često dešava. Nekad sam scart ispadne, a nekad ga mačak izvuče dok se igra :)
milosh-96
13.7.2011, 10:04
ZVANIČNO: BBC ENTERTAINMENT LOKALIZOVAN
13.07.2011
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo Vas da deo programa kanala BBC Entertainment možete pratiti sa prevodom na srpski jezik.
ZVANIČNO: DA VINCI LEARNING LOKALIZOVAN
13.07.2011
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da deo programa kanala Da Vinci možete pratiti sa prevodom na srpski jezik.
Deo programa. :tapsh: :kreza:
Da su bar ubacili TV Dugu da gledamo ludog Neđu Kostića... :D
A šta je to kod BBC-ja prevedeno? Gledam često ovaj program, ali nikako ništa da uhvatim što ima prevod.
Da su bar ubacili TV Dugu da gledamo ludog Neđu Kostića... :D
Da, i muzičke grupe "Tri Međeda i Klavijatur'sta".
Baš sam lud za tim.
A šta je to kod BBC-ja prevedeno? Gledam često ovaj program, ali nikako ništa da uhvatim što ima prevod.
Reklame nisu titlovane nego serije i emisije samo što treba da prođe nekoliko sekundi dok se pojavi titl.:kreza:
Reklame nisu titlovane nego serije i emisije samo što treba da prođe nekoliko sekundi dok se pojavi titl.:kreza:
Jbg, kod mene bila iskljucena opcija titlovi u podesavanjima. Ovo je prvi kanal koji nema nalepljen titl, nego ide paralelno. Moze se iskljuciti.
milosh-96
13.7.2011, 18:30
tj. dok se skloni displej sa ekrana, ono što sam ja uhvatio sa prevedom je serija Dinnerladies, Weakest Link
b.m li ga , ne mogu da navatam prevod.
organizam
16.7.2011, 19:25
Ne mogu da podesim titl u opcijama nikako. Uđem u podešavanja, nađem srpski>ok i pojavi se u polju ispod "srpski", a kad stisnem "Dodavanje" nestane iz tog polja, i tako stalno. Dole levo uvek piše da nisu postavljena podešavanja.
A još nisam nahvatao titl nigde, pa ne verujem da je dovoljno samo to što je uključen titl. (nisam puno gledao, ali kad god prebacim nema titla)
organizam
16.7.2011, 22:47
Ima li neko problem da kad prebaci neki (bilo koji) program sve se zapuca na jedno pola sata? Ali samo kad se prebacuje kanal. Danas mi se evo 4. put to desilo. I to zapucavanje zahvati oba STB-a. Jednom mi se isto desilo pre koji dan i jednom prošle nedelje... Za to vreme telefon i net savršeno rade kao i uvek. Zvao sam danas da prijavim to sva četiri puta, pa valjda ću im dosaditi pa će se smilovati da učine nešto.
Ne mogu da podesim titl u opcijama nikako. Uđem u podešavanja, nađem srpski>ok i pojavi se u polju ispod "srpski", a kad stisnem "Dodavanje" nestane iz tog polja, i tako stalno. Dole levo uvek piše da nisu postavljena podešavanja.
A još nisam nahvatao titl nigde, pa ne verujem da je dovoljno samo to što je uključen titl. (nisam puno gledao, ali kad god prebacim nema titla)
Ma sve si odradio kako treba,samo neide titl bas uvek sve zavisi od same serije ili emisije,neke imaju neke ne
Ima li neko problem da kad prebaci neki (bilo koji) program sve se zapuca na jedno pola sata? Ali samo kad se prebacuje kanal. Danas mi se evo 4. put to desilo. I to zapucavanje zahvati oba STB-a. Jednom mi se isto desilo pre koji dan i jednom prošle nedelje... Za to vreme telefon i net savršeno rade kao i uvek. Zvao sam danas da prijavim to sva četiri puta, pa valjda ću im dosaditi pa će se smilovati da učine nešto.
Nemam tako veliki problem kao ti, ali primetio sam da se juče i danas kanali prebacuju jako sporo (čekam po 10 sekundi skoro da prebaci).
Ravno 5 sekundi. Ranije je bilo oko 3,5.
Mašala! Dobili smo 5 kanala suseda. Kao u košmaru! Od kanala 535-540 možete da "uživate" u čarima makedonske, bugarske, mađarske, rumunske, nemačke i italijanske nacionalne televizije. Naravno, svi kanali su free to air preko satelita. Što da se bacaju pare, kad je za raju dobro i ovo :D
Mašala! Dobili smo 5 kanala suseda. Kao u košmaru! Od kanala 535-540 možete da "uživate" u čarima makedonske, bugarske, mađarske, rumunske, nemačke i italijanske nacionalne televizije. Naravno, svi kanali su free to air preko satelita. Što da se bacaju pare, kad je za raju dobro i ovo :D
Uuu, sve moj do mojega, ovaj sve popularni jezici za pracenje slusanje i uzivanje! Ma dobro bolje ista nego nista, bitno je da se nesto desava i da ne sede skrsteih ruku. Nego mene zanima da li ce uskoro biti neki full HD?
Uuu, sve moj do mojega, ovaj sve popularni jezici za pracenje slusanje i uzivanje! Ma dobro bolje ista nego nista, bitno je da se nesto desava i da ne sede skrsteih ruku. Nego mene zanima da li ce uskoro biti neki full HD?
Evo mađari ti emituju m2HD. He-he. Možeš da uživaš u sinhro-plivanju visoke rezolucije. :P
Evo mađari ti emituju m2HD. He-he. Možeš da uživaš u sinhro-plivanju visoke rezolucije. :P
Kakav je to signal STB ga nije prepoznao sa lampicom koja treba da bude ukljucena kad se HD signal emituje. Mislim, slika je odlicna i razlikuje se od ostalih pridoslih kanala. Jedino me raduje RAI due, ali ce verovatno zatamneti sliku kad se bude emitovalo nesto sto nije po volji nasih odgovornih lica.
milosh-96
19.7.2011, 12:17
samo oni neka dodaju kanale, što više to bolje...
A ti znas sve te jezike? Zasto ne dodaju neke slovenacke, hrvatske, bosasnske kanale kad su se vec uhvatili za region? Oni neće biti zanimljivi gledaocima jer razumeju jezik. :D
A baš me čudilo da nema RTL do sad...i sad eto i njega.
Kod mene još nema tih programa,a ako je kao što kažete - šta će mi...
milosh-96
19.7.2011, 14:35
A ti znas sve te jezike? Zasto ne dodaju neke slovenacke, hrvatske, bosasnske kanale kad su se vec uhvatili za region? Oni neće biti zanimljivi gledaocima jer razumeju jezik. :D
ja ne znam ali ima ko zna! Ima 3 bosanska kanala, 1 hrvatski i 2 crnogorska pa kao svi to gledate.
Ja imam te kanale. Nisam nešto posebno impresioniran izborom i mislim da je moglo da se izaberu bolji kanali kao npr. Viasatovi.:Battered:
Napokon novi kanali,rai 2,m2 ,prima,jedan bugarski i naravnoooo RTL i naravno formulaaaaa
milosh-96
19.7.2011, 17:19
Prekid emitovanja kanala RT
Poštovni korisnici, Obaveštavamo vas da će 19. jula doći o prekida u emitovanju kanala RT u periodu od 22:00h do 20. jula u 08:00h časova usled tehničkih radova na strani emitera.
Hvala na razumevanju.
Izvor (http://open.telekom.rs/iptv/news.aspx?temp=5&cid=46152)
Šta je to RT? Da nije Russia Today. Oka neću moći da sklopim zbog nervoze i isčekivanja da se vrati. Bolje bi im bilo da poprave pikselizaciju i povremeno crnilo na National Geographic, Discovery i BBC Ent.
milosh-96
19.7.2011, 17:57
da, to je Russia Today
organizam
19.7.2011, 22:15
^ :eek:
Haha nisam ni znao da imamo taj fantastičan program :facepalm
Napokon novi kanali,rai 2,m2 ,prima,jedan bugarski i naravnoooo RTL i naravno formulaaaaa
Zašto, ali zašto nisu ubacili M1 i RTL HR? :facepalm Kako to da IPTV u Republici Srpskoj ima full paket hrvatskih kanala, a mi samo HRT1?
Bože, zašto živim u provinciji u kojoj nema makar SBB :mad: Odmah bih otkazao i ADSL i IPTV.
Zašto, ali zašto nisu ubacili M1 i RTL HR? :facepalm Kako to da IPTV u Republici Srpskoj ima full paket hrvatskih kanala, a mi samo HRT1?
Bože, zašto živim u provinciji u kojoj nema makar SBB :mad: Odmah bih otkazao i ADSL i IPTV.
Pa zato što RTL Hrvatska i M1 nisu free to air preko satelita. Ovi drugi jesu. Telekomova politika je jasna. Nisu se potrudili da nam uvedu kanale poput Viasat i Histrory, sad će da nas bombarduju sa svakim smecem koje pokupe free-to-air preko satelita. Tako "misle na svoje korisnike", a ne moraju nista nikome da placaju. Nisu ni oni ludi. Kad je poslednji put telekom uveo neki premium program? Svake godine po jedan. Ove godine to je BBC Ent. i puna kapa. Vidimo se dogodine! Valjda uvedu Al Jazeeru Balkan. Za to ce se otimati, to im se uklapa u šemu. Još ako ne bude lokalizovan, ma dušu dalo. Samo da je na nepoznatom jeziku, najbolje arapskom :D
milosh-96
20.7.2011, 18:53
Super Kup Italije na MKTV Sat-u, pogledajte ovo sa sajta
http://img195.imageshack.us/img195/8567/intr.png
http://www.mtv.com.mk/mk/emisii/sportski...alija.aspx (http://www.mtv.com.mk/mk/emisii/sportski/18932/superkup_na_italija.aspx)
organizam
20.7.2011, 22:20
Javlja mi se da ćemo mi u to vreme uživati u crnoj slici
milosh-96
21.7.2011, 14:08
možda ćemo i gledati jer Open IPTV više ne blokira HRT1, nisu blokirali jutros ni seriju "Gospodarica tvoga srca" a ni seriju Kapri.
Ovo za hrt i nije tako lose,znaju da puste ponekad dobar film,za razliku od nasih koji vrte nesto od pre hrista,smesan mi je ovaj nas filmski program,jedino skidam kapu ali samo za ideju sto su se setili da kopiraju moje nekadasnje decacke dane i puste letnji bioskop,sad fali samo Branko kockica i kompletni smo :rofl:
Na jednom drugom forumu se ponovo priča da SBB ima ekskluzivna prava na Viasat, Fox, Scifi, Universal kanale.:nov_mad2: To možda znači da je SBB produžio ugovor za konkretne kanale dok iz Telekoma spavaju i da te kanale na IPTV nećemo videti još dugo vremena (godina).:mad::nov_mad2::nov_explo:Battered:
Obzirom da je oko 90% kanala u IPTV osnovnom paketu free to air postavlja se pitanje da li je onda ovolika IPTV pretplata opravdana za ovaj paket obzirom na cenu SBB ili Total TV gde je ponuda kanala mnogo bolja i Viasat, Fox, Scifi, Universal kanali nisu besplatni a sastavni su deo njihovog osnovnog paketa.
Sada ozbiljno razmatram da pređem na Total TV kada mi istekne ugovor za IPTV, a da ne čekam da Total dobije VH1.
neverujem da ce SBB puci pre ce da pukne IPTV,i po ovome sto nudi i treba da pukne
Ovih dana je pikselizacija sve učestalija i dosadnija... Pogotovo se javlja na ovim novim kanalima što su ubacili nedavno. Sad sam video da su vratili na kanal 100 onaj mozaik, sad nema toliko pikselizacije kao pre.
menjanje kanala mi ide jako sporo .... promenim kanal i tek za 15sec [mozda i vise] se promeni .... ZASTO ?:mad:
neverujem da ce SBB puci pre ce da pukne IPTV,i po ovome sto nudi i treba da pukne
Slažem se.
Ja ovih dana odjavljujem iptv i uzimam totaltv.
Poštovani korisnici,
Od 08. avgusta 2011. u ponudi su dva nova HD kanala - FEELMAX HD na kanalu 748 i Outdoor HD na kanalu 749.
Kanal Outdoor možete pratiti i u SD formatu u okviru Osnovnog paketa na kanalu 700
--------------------------
Ако добро разумем , ФМ ће мо моћи да гледамо само ако имамо ХД пакет? А овај ОД је на фору лова и риболова , како ми се чини , и нема превода...
:facepalm
Zaebavaju nas... Bolje "Duzu, Jesenjina i Turgenjeva da su uveli. :aplauz:
Ali samo jedan pay kanal su cele godine uveli. BBC Entertainment. Sledeci cemo kanda morati cekati 2013.
Dobili smo nova dva HD kanala Outdoor 749 i F Max HD na 748. Dobro je da se nesto desava, nadamo se od Nove Godine da ce ih biti sve vise.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.