Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Telekomov IP TV

Strane : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

ivanza
24.8.2011, 14:50
Stigla je Tuga, pardon, Duga na kanalu 631.:facepalm:boodala:

SlobaL
24.8.2011, 16:46
Ja se samo čudim zašto im je trebalo toliko vremena da je stave. :D

organizam
24.8.2011, 17:20
Premium Tuga? Jel titlovano? :rofl:

dare023
24.8.2011, 18:31
Meni valjda sutra dolaze da postave totaltv :alealeee:
Ali koliko vidim duga mi neće nedostajati :kreza:

SlobaL
24.8.2011, 19:35
Ne brini se, i tamo ćeš moći da je hvataš.

Resistance is futile :dzavo:

organizam
25.8.2011, 18:09
Sad se nadam da su se ispucali sa kojekakvim šabanskim kanalima pa da će se smilovati da ubace i poneki normalan.

Packypfc
25.8.2011, 19:31
Sad se nadam da su se ispucali sa kojekakvim šabanskim kanalima pa da će se smilovati da ubace i poneki normalan.

Polako... Ostali su još Balkanika, Astro, Jesenjin... Gomila free to air turskih kanala (čudi me što zasad nema nijedan, zbog serija). Navataće oni nešto, samo da skeniraju astru. :)

SlobaL
25.8.2011, 20:41
Jesenjin je već stavljen, samo je lokalni, pa nemaju svi privilegiju da ga gledaju. :p

organizam
26.8.2011, 0:21
Polako... Ostali su još Balkanika, Astro, Jesenjin... Gomila free to air turskih kanala (čudi me što zasad nema nijedan, zbog serija). Navataće oni nešto, samo da skeniraju astru. :)

Neeeee, briši post! :) Možda ne znaju za to a čitaju forum pa im daš ideju:rofl:

brajko85
26.8.2011, 0:55
Ovde smo dosta pominjali i Tugu pa smo ga izbaksuzirali...bolje po nas da ćutimo. :)

organizam
26.8.2011, 19:26
Telekom Srbija postao većinski vlasnik Arene Sport (http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/273614/Telekom-Srbija-vlasnik-Arene-Sport)

Valjda će živnuti sad malo i Arena i prestati sa lelujanjem sa kraja prošle sezone (gubici prava na Seriu A i Primeru)

Packypfc
26.8.2011, 20:13
Telekom Srbija postao većinski vlasnik Arene Sport (http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/273614/Telekom-Srbija-vlasnik-Arene-Sport)

Valjda će živnuti sad malo i Arena i prestati sa lelujanjem sa kraja prošle sezone (gubici prava na Seriu A i Primeru)

To znamo od prvog dana. Samo su sad obelodanili istinu. Na zalost, ovime se samo potvrdjuje da SBB ima ekskluzivna prava u nedogled na kanale za kojima svima kukamo: History, Viasat, Fox, SciFi, Sportklub, Universal... i mozemo samo da ih sanjamo.

Iris
26.8.2011, 21:31
... I Discovery ID, pa HRT2, TV1000... Mada mi je nemoguće da jedan operater ima "ekskluzivna prava" na tv kanale. Logično mi je da se dobiju eksluzivna prava na emitoranje posebnog sadržaja, kao što su prenosi utakmica ili premijere filmova, ali da se "otkupi" pravo na celokupan kanal - to mi nema smisla. Doduše ne razumem se, samo sledim neku logiku.

organizam
27.8.2011, 18:01
Nikad nisam razmišljao o tome al sad kad pogledam u pravu ste za Telekom i Arenu. Otuda i sukob SBB-Telekom, Arena-Sport Klub.
Iris, na žalost moguća su apsolutna prava na emitovanje tv kanala :( Mada je tvoje razmišljanje zdravorazumsko, neka pravila ipak nisu takva...

milosh-96
31.8.2011, 14:53
Novi lokalni TV kanal - Kraljevačka TV

31.08.2011

Poštovani korisnici,
Obaveštavam vas da je od 31. avgusta 2011. u OPEN IPTV ponudi nov lokalni kanal – Kraljevačka TV. Kanal se može pratiti u okviru Osnovnog paketa na kanalu 235. Program Kraljevačke TV se može pratiti na području Kraljeva.

Iris
31.8.2011, 15:37
Definitivno do daljeg nećemo videti ništa od nekih normalnih kanala:
Poštovani,

Telekom Srbija kao kompanija čini ogromne napore da pruži usluge najvišeg kvaliteta ali i da što većem broju građana omogući sve vrste usluga, kao i da u okviru postojećih usluga poveća dostupnost asortimana. Da bi se navedeno ostarilo neophodno je ispuniti brojne preduslove. Tako na primer sklapanje Ugovora o poslovno tehničkoj saradnji sa TV kućama ne zavisi samo od nas, već i od obavezujućih Ugovora koje TV kuće imaju sa drugim kompanijama, a što je upravo i razlog zašto pojedini TV kanali još uvek nisu zastupljeni u našoj ponudi. Svakako, lista kanala se u odnosu na sam početak pružanja usluge IPTV proširila ubacivanjem novih kanala, na obostrano zadovoljstvo, sa tendencijom da će se vremenom i dalje širiti.

Kako bismo mogli da pružimo najviše veoma nam je bitno Vaše mišljenje, stoga Vas pozivamo da kad god imate komentar, primedbu ili sugestiju slobodno iskoristite mogućnost da nas o tome obavestite.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o našim uslugama stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem, Telekom Srbija a.d.
www.telekom.rs

I da ih čovek pita šta mi plaćamo 900+ dinara...

milosh-96
31.8.2011, 15:44
trebali su prvo da sklope ugovore pa tek onda da pokrenu IPTV ali šta je tu je...

dare023
31.8.2011, 18:22
Znam da je off,ali evo utisaka posle nekoliko dana korišćenja totaltv-a:
"za"
1.Izbor programa je nemoguće porediti,prosto je totaltv za "dve dužine ispred"
2.Cena je praktično ista : Osnovni + Plus + HBO + dodatni risiver bi trebalo da bude 1850.00 din (iptv sam plaćao 1440 sa hbo)
3.Postoji mogućnost memorisanja 20 omiljenih kanala ,što u uglavnom nije dovoljno :p
4.Gledao F1 u nedelju :D :alealeee:

"protiv"
1.Malo me čudi što često nema srpskih titlova,dok hrvatskih ima stalno (ovo i nije neki minus i ne smeta mi u principu,više me čudi)
2.Nije univerzalni daljinski (gledaću da to rešim nekako)
3.Cena instalacije za dva risivera sa nešto materijala 6500.00 din

Sve u svemu,mislim da se isplati,sve sa plaćanjem instalacije.Pogodno je to što sve kvarove na opremi otklanjaju oni,tako da nema šta da se brine.
Toliko za ovih nekoliko dana...

brajko85
31.8.2011, 19:18
Meni je za sada najbolji iptv jer mogu za 1300 din da imam dva uređaja što drugi nemaju u ponudi...a i odgovaraju mi kanali, iovako gledam samo arene i dokumentarne. Da ima i sport klub bilo bi full. A od kad su uradili update ovih uređaja nemam ama baš nikakvih problema, niti pikselizacija niti blokiranje...pre je bilo dosta toga.

todos
31.8.2011, 19:30
Ja sam zadovoljan sa IPTV HD sve više kanala slika besprekorna. Međutim meni nešto net puca ali nije do njih. Prastara kućna instalacija koja treba da se reši na drugačiji način. Čak sam bio jedno vreme bez fiksnog telefona, jer je kućna ljubimica (dodžerka) pregrizla deo kabla kod parice. Za neko čudo ostavila net.
Ipak je telekom kupio arenu i tu više neće biti problema oko prava prenosa pojedinih prvenstava i događaja.

dare023
31.8.2011, 20:56
Meni je za sada najbolji iptv jer mogu za 1300 din da imam dva uređaja što drugi nemaju u ponudi...a i odgovaraju mi kanali, iovako gledam samo arene i dokumentarne. Da ima i sport klub bilo bi full. A od kad su uradili update ovih uređaja nemam ama baš nikakvih problema, niti pikselizacija niti blokiranje...pre je bilo dosta toga.

Da ne bude da reklamiram, ali osnovni paket totaltv + dodatni risiver je 1060.00 din sa pdv-om.
Što se tiče samog rada iptv-a nisam ni ja imao problema,prosto sam promenio zbog izbora programa.
Nisam ljubitelj sporta (osim nfl-a i F1),gledam dokumentarne i filmove/serije,a toga ipak ovde više ima.
No,svakom po želji,da ne pravimo raspravu bez potrebe.

organizam
31.8.2011, 22:10

Samo mi pojasni molim te koje dokumentarne gledaš? :eek:
Discovery? To nije dokumentarni...
NG? Oni 50:50...
DaVinci? Za decu možda...
Jedino AP koji opravdava ime dokumentarni kanal.
Imao sam SBB kablovsku dok sam bio u stanu, pa kad sam se preselio TotalTV i prešao na IPTV (:boodala:) misleći da će početi da gaze (još jedan :boodala:). Da nemam još godinu ugovora već juče bih se vratio, na TotalTV ako treba, nisam bio prezadovoljan, ali je i tata i mama i cela familija za ovaj IPTV. Ako ništa onda zbog tih dokumentaraca, a samo to sam gledao - History x2, Nature koji je neprevaziđen bio, Explorer - i svi bolji od ovih gore navedenih tzv. dokumentaraca, plus i oni.
Arena je gazila jedno vreme pa se izduvala, nemaju da popune ni za jedan kanal a kamoli 4. A da ne govorimo o problemima koje su imali... No, sad će se konsolidovati malo nadam se. Dotle SK razbija, sve imaju.
I nikad više Arena neće ići na SBB, niti možemo ni da sanjamo da će SK na IPTV doći.
Inače evo godinu dana kako ga imam i savršeno radi, zato mi se jedino više sviđa od TotalTV-a.

Iris
31.8.2011, 22:21
Samo mi pojasni molim te koje dokumentarne gledaš? :eek:
Discovery? To nije dokumentarni...
NG? Oni 50:50...
DaVinci? Za decu možda...
Jedino AP koji opravdava ime dokumentarni kanal.

Fali History, pa kompletan Viasat paket, Discovery ID... Imali bi koje dokumentarce da gledamo, da ima tih kanala :kreza:

organizam
31.8.2011, 22:31
Pa da, to i kažem, da to ima imalo bi šta da se gleda. Čak bi onda i bili u ravni sa SBB-om. Nego brajko85 reče da mu se sviđa IPTV i zato što može da gleda dokumentarne programe, pa sam se samo zapitao koje. :)

Heheheh i mislio sam da ćeš obrisati taj deo :D

Iris
31.8.2011, 22:33
Ma dobro, ima i sada šta da se gleda, ali na kašičicu. Svedeni smo isključivo na 5-6 kanala, ako ne želimo da gledamo sport i vesti... i domaće, ahm, ...

I bez off-a ubuduće, pa neću morati ništa da brišem :dedica:;)

todos
31.8.2011, 22:58
Ali HD ima discavery shovcase i NG HD. Tu je sad i Outdoor i Food. Jedino je problem što nisu prevedeni, ali nama većini nije kriv što neznamo engleski jezik.

organizam
31.8.2011, 23:26
Za HD ne znam :) A ovaj Outdoor nisam još pogledao iz razloga što sam pre nego su ga ubacili predao tv roditeljima u spavaću sobu pošto ni tih 5-6 programa nisam uspeo da napabirčim :) A Food nisam ni ispratio da se pominjao negde da su ubacili... Šta je to, gde se nalazi?

todos
31.8.2011, 23:31
Na 752. kanalu u HD paketu. Bavi se hranom i nije preporučljivo gledati sa praznim stomakom.

milosh-96
1.9.2011, 11:47
Outdoor dobio prevod, samo neke emisije...i rade na isti način kao i titl na BBC Entertainment-u.

Nicklord
3.9.2011, 19:57
Kanal Dizni XD na 519 ima tursku sinhronizaciju (barem serija im in the band) :kreza:

mezzano
4.9.2011, 13:06
Novo! Web TV

01.09.2011
Gledajte TV programe na vašem računaru!

Sve Open ADSL i IPTV korisnike, ljubitelje televizije, obradovaće nova usluga - Web TV uz koju sada mogu da gledaju televizijski program visoke rezolucije i putem Interneta na računaru.

U ponudi su Osnovni paket (koji, između ostalih TV kanala, sadrži i Studio B, Travel, BBC world, B92 info) i dva dodatna paketa - Arena (Arena 1, 2, 3 i 4) i Paket za odrasle.

Tokom promotivnog perioda do 30. septembra Open ADSL i IPTV korisnici moći će besplatno da gledaju TV programe iz Osnovnog i Arena paketa.

Svi koji žele da uživaju u prednostima web televizije mogu da se prijave za ovu uslugu na jednostavan način – putem našeg portala, u delu Web TV .

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

LINK (http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=5&cid=46480)

Ne vidim nigde informaciju koja ce biti cena osnovnog paketa, posle isteka promotivnog perioda?

Packypfc
4.9.2011, 13:15
A što je Studio B bolji na vebu i o'kle mu "pravo" da se emituje za sve stanovnike države! Sramota! Treba da ograniče samo za Beograd kao što rade na IPTV! :D Sa' ću da zvrcnem Ratela da interveniše

ivanza
7.9.2011, 0:08
Novi regionalni kanal - TV Bor

06.09.2011

Poštovani korisnici,

Obaveštavam vas da je od 06. septembra 2011. u OPEN IPTV ponudi nov kanal – TV Bor.
Dostupan je u okviru Osnovnog paketa, na kanalu 236.
Program TV Bor se može pratiti na području Bora, Majdanpeka, Žagubice, Zaječara i Negotina.

Što se mene tiče ništa posebno.:kreza:

todos
7.9.2011, 0:34
Ja bi povremeno pratio taj kanal. Neznam zašto regionalni kanali nisu dostupni svima?!

diavolos
7.9.2011, 10:07
Ne daju RRA, RATEL, CIA, BIA... U Hrvatskoj na MaxTV svi regionalni kanali dostupni. Odeš u Dubrovnik i gledaš Slavonsku televiziju kao čovek na miru...

Izgleda da je Telekom opasno pogrešno shvatio koncept regionalizacije Srbije.

Ale[x]andar
7.9.2011, 17:46
LINK (http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=5&cid=46480)

Ne vidim nigde informaciju koja ce biti cena osnovnog paketa, posle isteka promotivnog perioda?

Evo, upravo sam zvao korisnički centar da se raspitam malo bolje oko ove usluge. Uglavnom, promotivni period je do 30. septembra, kao što piše na sajtu, i moći će da se deaktivira poslednjeg dana promotivng perioda... A što se tiče cenovnika, operater reče da još nisu dobili cenovnik, i da se još uvek ne zna tačna cena mesečne pretplate. :icon_scra Tako da, skoro nisam ništa novo saznao. :kreza:

mezzano
11.9.2011, 11:48
Moguce da ce onaj "osnovni paket" (B92, DMSat, travel, B92info...) da bude besplatan, a da ce "Arena paket" i "Adult paket" i ostali, ako ih bude bilo da se naplacuju.

Nije to na osnovu neke informacije, nego na osnovu toga sto na stranici Web Tv-a pise "Osnovni paket" i "Arena paket - mesecna pretplata", iako sada i za Arenu nista ne placamo.

Ako bude tako i ako Arena paked bude 250-300 din mesecno, uzecu. Ako je skuplje, onda odustajem. Nemam nameru da placam za DMSat i Studio B

Marti Misterija
11.9.2011, 12:27
Za Studio B i vredi, narocito ako zivis u Beogradu ali za DMSat...:facepalm

vlada
12.9.2011, 15:38
kako funkcionisu titlovi na bbc entertainment-u,zna li ko ?
nisam primetio da ih uopste ima

organizam
13.9.2011, 12:22
Moraš u opcijama da uključiš titlove, tako je za BBC Entertainnment, DaVinci i još jedan, ne znam sad koji tačno, pretpostavljam Outdoor.

mezzano
13.9.2011, 13:19
Izgleda da ce se i osnovni paket placati! :nov_mad2:
Cim postoji promocija koja glasi:
"Surfujte brže i jeftinije! Počela je nova Open ADSL promocija koja će obradovati sve one koji žele pouzdan i brz Internet po nižoj ceni. Oni koji su uz to i ljubitelji televizije, čak dve godine na svom računaru mogu besplatno pratiti i sadržaje iz Osnovnog paketa Web TV."

Onda je jasno da oni koji ne uzmu tu promociju ce i osnovni paket placati. :(

vlada
13.9.2011, 17:47
Moraš u opcijama da uključiš titlove, tako je za BBC Entertainnment, DaVinci i još jedan, ne znam sad koji tačno, pretpostavljam Outdoor.
hvala jedino sto ne postoji opcija da ih ukljucim..probao..nece

organizam
13.9.2011, 19:19
Izgleda da ce se i osnovni paket placati! :nov_mad2:
Cim postoji promocija koja glasi:
"Surfujte brže i jeftinije! Počela je nova Open ADSL promocija koja će obradovati sve one koji žele pouzdan i brz Internet po nižoj ceni. Oni koji su uz to i ljubitelji televizije, čak dve godine na svom računaru mogu besplatno pratiti i sadržaje iz Osnovnog paketa Web TV."

Onda je jasno da oni koji ne uzmu tu promociju ce i osnovni paket placati. :(

Ne znam šta nije jasno, zašto bi davali besplatan webtv za gledanje? :confused:

hvala jedino sto ne postoji opcija da ih ukljucim..probao..nece

Menu>Upravljanje nalogom>Podešavanja>Podešavanja kanala>Titl
Odabereš srpski i klik na dodavanje. Na ekranu se ništa neće promeniti - i dalje će pisati da nisu postavljena podešavanja, ali tako si uključio titl. I opet kad se vratiš u podešavanja titla verovatno će stajati kao da je odabran kineski jezik, ali nije i dalje je podešen srpski.
Jedino što još valjda nije ceo program titlovan.

mezzano
14.9.2011, 9:27
Ne znam šta nije jasno, zašto bi davali besplatan webtv za gledanje? :confused:

Zato sto u "Osnovnom paketu" ima 9 programa, od kojih vrede (nekom) mozda 2.
Studio B, DMSat, B92Info, SOSKanal, Travel chanel, YU, S, BBC World News, Outdoor.
Ne verujem da ce mnogo ljudi placati 300+din za gledanje tih kanala.
Ako i Arena paket bude ukljucen u cenu, onda je ok. Ali placati 300 ili vise dinara za osnovni paket, pa jos 200-300 za arenu je suludo. IPTV kosta 940din, sa preko 60-70 kanala, a u taj paket su ukljuceni i svi Arena kanali.

organizam
14.9.2011, 13:31
Svaka roba ima svog kupca, tako i ovo. Siguran sam da oni sve to znaju, i da imaju neku ciljnu grupu. Sve i da je nemaju ništa ih ne košta da imaju to u ponudi pored ostalih paketa, neko će sigurno uzeti.
Ja ne znam ni za jednu robu ili uslugu koja je besplatna.

SlepiBrat
19.9.2011, 21:22
Jel moze neko da mi je pojasni sta je to HBO digital na iptv, ja koliko sam skontao i koliko su mi rekli operateri, to je hbo vod, koji ako mi je, a jeste, ukljucen pakte hbo besplatan, i ja sam zvao operatera da mi to aktivira ali naravno ja jos to nisam dobio, da li ja za ovo moram da aktivirm obican vod kod telekoma? i da li se on placa nesto mesecno, jer kad pricam sa njivoim operaterima kao da pricam kineski a oni da kao da su gluvo nemi, i samo mi traze jmbg i koji mi je broj telefona i tako u nedogled....?

vlada
20.9.2011, 11:50
Menu>Upravljanje nalogom>Podešavanja>Podešavanja kanala>Titl
Odabereš srpski i klik na dodavanje. Na ekranu se ništa neće promeniti - i dalje će pisati da nisu postavljena podešavanja, ali tako si uključio titl. I opet kad se vratiš u podešavanja titla verovatno će stajati kao da je odabran kineski jezik, ali nije i dalje je podešen srpski.
Jedino što još valjda nije ceo program titlovan.
uspeo..hvala..:aplauz:

organizam
20.9.2011, 20:31
Evo da "obradujem" ljubitelje Primere i Arene Sport... http://www.sportklub.info/vest.php?id=ekskluzivno--spanska-primera-i-segunda-od-sledece-sezone-na-sport-klubu---

U prevodu, ako ste uzeli IPTV zbog Arene, bežanija čim vam istekne ugovor. :odoK:
Telekom će se pretpostavljam sad svojski potruditi da uzme ekskluzivna prava Singapurske, Maldivske i Sejšlske lige :boodala:

brajko85
21.9.2011, 11:35
E sad ga ugasili...

Packypfc
21.9.2011, 11:48
Ne znaš ni šta će biti sutra, a ne u jesen 2012. Ko zna, možda se liberalizuje tržište. Možda konačno Telenor počne da nudi IPTV i ADSL, možda Orion vaskrsne iz mrtvila, možda DVB T-2 počne da daje solidne pay pakete kao u Mađarskoj što postoje... Sigurno ni Telekom neće moći da sedi skrštenih ruku kao dosad. Zato ne treba potpisivati nikakav ugovor, naročito ne na 2 g. To je ravno samoubistvu! :D

organizam
21.9.2011, 11:54
Pa ako se liberalizje tržište tek smo ga onda ugasili, Telekom će da ugrabi Azerbejdžansku, Burundi i Sao Tome i Prinsipe nacionalne televizije uz ekskluzivna prava za Sejšlsku i Maldivsku fudbalsku i košarkašku ligu Uskršnjih ostrva, a ostalima šta ostane :kreza:

@Packypfc
Ono što znaš za jesen 2012. jeste da Arena neće moći da kupi prava ni za jednu značajniju fudbalsku ligu, a i sa košarkom slabo stoje, ako uspeju da zadrže Špance, eventualno još Italijane da ugrabe, jer je SK kupio sva ekskluzivna prava...

ivanza
21.9.2011, 12:59
Evo da "obradujem" ljubitelje Primere i Arene Sport... http://www.sportklub.info/vest.php?id=ekskluzivno--spanska-primera-i-segunda-od-sledece-sezone-na-sport-klubu---

U prevodu, ako ste uzeli IPTV zbog Arene, bežanija čim vam istekne ugovor. :odoK:
Telekom će se pretpostavljam sad svojski potruditi da uzme ekskluzivna prava Singapurske, Maldivske i Sejšlske lige :boodala:

Ovo je još jedan dokaz da u Telekomu spavaju čvršće od medveda preko zime.:facepalm

Ovo predstavlja još jedan mali podsticaj da naritam IPTV iz svoje kuće, ali za sada ipak čekam da proradi Total TV W3C satelit.

Packypfc
21.9.2011, 15:05
Pa ako se liberalizje tržište tek smo ga onda ugasili, Telekom će da ugrabi Azerbejdžansku, Burundi i Sao Tome i Prinsipe nacionalne televizije uz ekskluzivna prava za Sejšlsku i Maldivsku fudbalsku i košarkašku ligu Uskršnjih ostrva, a ostalima šta ostane :kreza:

@Packypfc
Ono što znaš za jesen 2012. jeste da Arena neće moći da kupi prava ni za jednu značajniju fudbalsku ligu, a i sa košarkom slabo stoje, ako uspeju da zadrže Špance, eventualno još Italijane da ugrabe, jer je SK kupio sva ekskluzivna prava...

Pa garantujem da će SK biti u pay ponudi DVB-T2 ako se ovi udostoje da više krenu s tim. U Mađarskoj je tako. Čemu onda svrha uvođenja DVB-T2 ako ne nameravaju da njime pariraju kablovskim i IPTV operaterima. A SBB ne bih uzeo ni da mi je to jedina solucija. Ionako sve te utakmice mogu da se gledaju preko neta u finoj rezoliciji. Evo nekih kanala koje mađarski DVB-T daje u pay MUX-u za oko 60 evra godišnje: Viasat 3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History, Sport 1, Sport 2, Minimax, Cartoon Network, PRO4, Prizma TV, Muzsika TV i Dorcel TV.
Drugi MUX: National Geographic Channel, AXN, Film +, Cool TV, Disney Channel, FEM3, Sport Klub, Hir TV, ATV, Private Spice i HBO kodirano

lobanja
28.9.2011, 17:05
od ovog zadnjeg updatea poceo da mi baguje iptv.Znaci desava se da ukucam kod kanala i da se nista nedesava i da jednostavno daljiski prestane da fukcinise sto se tice setup boxa,tv radi normalno (ubacio kod za samsung).
da li se ovo jos nekom desava?

Packypfc
17.10.2011, 15:55
Ima li jos neko desinhronizaciju zvuka i slike na AXN? Ovo traje vec tri dana i niko da popravi. Stvarno nema smisla. Od ovakvih stvari sam pobegao od kablovske na kojoj je svaki treci kanal imao ovaj problem. Sad pocelo i kod IPTV.

milosh-96
21.10.2011, 10:35
imao sam ja isto desinhronizaciju tona i slike ali sad je popravljeno :)

Packypfc
21.10.2011, 11:30
Ma čitaju sve ovi iz telekoma. Imaju "portparola" ovde :D. Vidiš da su ubacili i Balkaniku na 585. Osvrnite se malo u postove nazad. Sledeći je "Svet Plus" pošto ga je otkupila jedna stranka pred izbore, ne sumnjam da će uskoro osvanuti i na IPTV. Što neka stranka ne otkupi History, Fox Life, Viastat...

Resig
21.10.2011, 15:02
Ја Балканику још увек немам на свом ИПТВ :d

lobanja
21.10.2011, 15:19
jedva cekam da se otarasim ovog zla,toliko je lose da nemam reci

NIx Car
21.10.2011, 15:54
Jel zna neko kod za QUARTov CRT TV? Ima 4 5 godina sigurno... :D

Packypfc
21.10.2011, 16:50
Zaboravio sam da se zahvalim "portparolima" IPTV-a što su brzo reagovali i odmah ispravili desinhronizaciju AXN-a čim sam napisao ovaj post. A sad vas molim da pregledate malo HBO i Cinemax, već 2 dana otkako kiši seckaju i prekidaju. AXN mogu i da progutam, ali ovo su ipak premium kanali i stvarno je nedopustivo. Ovde ih je ionako lakše naći i obavestiti nego na posrednom sajtu. Grrr...

Resig
21.10.2011, 19:39
Сад видим да смо ми Војвођани добили Студио Б.

Јел то нешто ново , чини ми се да га претходних дана није било

Packypfc
21.10.2011, 19:43
Сад видим да смо ми Војвођани добили Студио Б.

Јел то нешто ново , чини ми се да га претходних дана није било

Bliže se izbori :))))
Sad će i Palma Plus :D

Resig
21.10.2011, 19:45
Ауф , само да нем некако убаце Фокс Лајф :d

Packypfc
21.10.2011, 20:06
Ne vredi za to treba da se organizujemo. Da pišemo peticiju... Sami teško da će...
Najsmešnija mi je bila izjava na RTS-u ministra telekomunikacija ili koji je andrak, ne znam. Kaže, tržište za televizije je slobodno nema nikakvog monopola i operateri sami biraju koje će kanale uvrstiti u svoj programski paket. Naročito se to vidi kod "slobode" Arena - Sport Klub :D

maxa990
24.10.2011, 15:00
Ima li nekih naznaka za Fox i viasat kanale ? :D

ivanza
24.10.2011, 15:31
Ima li nekih naznaka za Fox i viasat kanale ? :D

Nema ni najmanje naznake.:Battered: Ako želiš te kanale pređi na Total. Ja ću da pređem kada se uverim da novi Total TV satelit W3C radi kako treba.

Edit :
Studio B se sada vidi na kanalu 154 i van BG-a.

talicni67
26.10.2011, 9:15
Imam problem oko prikaza slike sa iptv.Kada sam jutros hteo da upalim box dobio sam ovu poruku "waiting for networking information from servers" i nikuda dalje odatle.Net radi normalno jer skidam bez problema.Proverio sam mrezni kabel,iskljucio sam napajanje iz box-a i vratio ga nazad,skart stoji dobro a slike i dalje nema.Da li se neko sretao sa ovim problemom i kako ga resiti?

lobanja
26.10.2011, 10:24
izpokusaj da promenis LAN port na tuteru,ako ti to nepomogne onda moras da ih zoves(njihovu tehnicku podrsku)

ps LAN port za IPTV je 2 i 4

organizam
26.10.2011, 12:11
Ja sam imao nešto slično, recimo :) Meni je jedno vreme bar jednom nedeljno blokirao IPTV kad prebacim kanal, i onda kada resetujem STB stoji po sat-dva ta poruka što i tebi stoji. Svaki put sam zvao tehničku, ali bili su od pomoći kao i moju babu da sam zvao za pomoć - standardno, te vadi kablove, ali određenim redoslednom, te ih vrati određenim redosledom, zameni portove i slične gluposti... Onda je odjednom nestao problem. :kreza:

Flexyy
26.10.2011, 13:05
izpokusaj da promenis LAN port na tuteru,ako ti to nepomogne onda moras da ih zoves(njihovu tehnicku podrsku)

ps LAN port za IPTV je 2 i 4

Meni stoji u port3 od kad sam dobio iptv i nikad nisam imao nikakvih problema :kreza:

milosh-96
26.10.2011, 19:20
26.10.2011
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da je od 26. oktobra u OPEN IPTV ponudi novi TV kanal - K::CN Music.
Kanal je dostupan u okviru Osnovnog paketa na kanalu 633.
-------------

a dodat je i Svet Plus na kanalu 632 ali nema još obaveštenja na sajtu.

Packypfc
26.10.2011, 19:48
E, kad ćete da me poslušate za Fox Life i Crime? Sve moje vizije su se dosad obistinile za nove kanale. Sledeći neka budu Fox Life i Fox Crime. Bidnite ortaci ;)

ivanza
26.10.2011, 20:43
E, kad ćete da me poslušate za Fox Life i Crime? Sve moje vizije su se dosad obistinile za nove kanale. Sledeći neka budu Fox Life i Fox Crime. Bidnite ortaci ;)

Baš te hoće.:D Daj bože da budeš u pravu i za Fox i Viasat kanale.:n_klanja:

BTW, možda su se iz Telekoma uplašili uspešnog puštanja u rad novog Total TV W3C satelita koji treba da proradi 9.novembra i koji će da reši mnoge Total probleme i da pojača signal.

todos
26.10.2011, 21:13

Po drška za ove kanale. Nebi bilo loše i neki niški lokalni.

Packypfc
26.10.2011, 21:14
Meni samo jedno nije jasno. Pošto su Polaris i Telekom "ortaci", što se jelte vidi po "ArenaSport propagandi", onda telekom ima pravo na History Channel, jer ga Polaris pušta preko svog satelita, znači da taj kanal nije u ekskluzivi SBB-a. Druga je stvar što telekom neće. :/

ivanza
26.10.2011, 22:33
Meni samo jedno nije jasno. Pošto su Polaris i Telekom "ortaci", što se jelte vidi po "ArenaSport propagandi", onda telekom ima pravo na History Channel, jer ga Polaris pušta preko svog satelita, znači da taj kanal nije u ekskluzivi SBB-a. Druga je stvar što telekom neće. :/

Dobra ti je informacija.:tapsh: Čemu onda da se nadamo kada neće da puste čak ni taj kanal što je po meni veoma glupa odluka.:kreza:

Trpeću do kraja godine i onda ćao IPTV i welcome Total.:nov_guita

Resig
26.10.2011, 22:45
26.10.2011
poštovani korisnici,
obaveštavamo vas da je od 26. Oktobra u open iptv ponudi novi tv kanal - k::cn music.
Kanal je dostupan u okviru osnovnog paketa na kanalu 633.
-------------

a dodat je i svet plus na kanalu 632 ali nema još obaveštenja na sajtu.

Много би било боље да су увели хрватски ЦМЦ , уместо ова два....

Packypfc
26.10.2011, 23:55
Много би било боље да су увели хрватски ЦМЦ , уместо ова два....

CMC teško. On je sada hrvatski nacionalni kanal na DVB-T i mislim da se više ni ne emituje free to air preko satelita.

ivanza
28.10.2011, 12:43
Pustili su i kanal Belle Amie iz Niša na broju 204.:kreza:

Leonidas
29.10.2011, 1:22
Opa, šta je sad to? Počeli da puštaju lokalne kanale svima? To im izgleda dođe neka vrsta kompenzacije za sve one kanale koje nikad nećemo dobiti... :D

Packypfc
29.10.2011, 1:55
Jel i ti tamo u Apatinu imas taj ammie ili sta je vec. Kod mene nista. A par puta sam radio refresh. To je valjda samo za određene opštine u zavisnosti koja je stranka na vlasti :D
Ali smesno je da mi u Vojvodini nemamo nijednu novosadsku televiziju osim propale TV Vojvodine. Nema ni Panonije ni Kanala 9, ni Novosadske TV. A Panonija cak ima i regionalnu dozvolu za emitovanje. Vazno da ima madjarskih stanica kolko hoces.

Leonidas
29.10.2011, 15:30
Nope, nemamo ovde BelleAmie... A čini mi se da u Hrvatskoj korisnici MaxTV imaju sve regionalne kanale, bez obzira u kojoj županiji žive.

Packypfc
29.10.2011, 15:55
Nope, nemamo ovde BelleAmie... A čini mi se da u Hrvatskoj korisnici MaxTV imaju sve regionalne kanale, bez obzira u kojoj županiji žive.

Jesu. Gledao sam ponudu MaxTV u poređenju sa IPTV. Šta reći, a ne zaplakati. Imaju sve moguće kanale. Sport Klub, Arena Sport, svi dokumentarci i svi filmski. Naravno, kod njih je to raspodeljeno u pakete. Pa ko šta voli, uzme paket i gleda. Imaju čak i regionalni paket sa najzanimljivijim kanalima iz Srbije, Crne Gore, BiH, Slovenije...

Boomer
31.10.2011, 14:27
Ljudi, jedno pitanje za vas, ako neko zna odgovor.
Kako da deaktiviram ovaj WebTV? Kada kliknem na deaktivaciju piše mi da deaktivacija nije moguća. Ja to ne koristim, ne znam zasto sam uopšte i aktivirao ima 6 programa, ali me nerviraju ove njihove fore. Aktiviraš dok je promotivni period i posle moraš da im plaćaš. :nov_mad2:

brajko85
31.10.2011, 14:36
To i mene zanima. Samo sam hteo da probam dok je besplatno i sad ne daju da se deaktivira.

Guliver
31.10.2011, 14:48
Po isteku promotivnog perioda, a to je do sutra, paketi Osnovni i Arena će automatski biti odjavljeni.

Dr Dragan
31.10.2011, 14:50
Zato ja to nisam ni hteo da probam cim sam video da treba deaktivacija a znajuci njih znao sam da ce biti zezancije i jos 6 kanala.Neka hvala:D

P.S mislim da Osnovni nece biti odjavljen dok to sam ne uradis

Guliver
31.10.2011, 16:51
lepo pise na njihovom sajtu:
Deaktivira Web TV uslugu
Ukoliko korisnik ima paket Osnovni+Arena trenutno ne može da ga deaktivira jer je promotivan, ukoliko ima Osnovni+Arena+Paket za odrasle može da ga deaktivira ako je aktiviran pre više od 14 dana.

milosh-96
31.10.2011, 17:44
Gledao sam ponudu MaxTV u poređenju sa IPTV. Šta reći, a ne zaplakati. Imaju sve moguće kanale. Sport Klub, Arena Sport, svi dokumentarci i svi filmski.
Kad je njima vlasnik T-Com, koji je jači od Telekoma sigurno.........

Packypfc
31.10.2011, 19:26
Kad je njima vlasnik T-Com, koji je jači od Telekoma sigurno.........

Pa i kod nas će od nove godine Telekom na pašu. I misliš da će se nešto promeniti. Osim što će arenu ukinuti iz osnovnog paketa. Telekom investira u BiH i Hrvatskoj, daje njima naše kanale, a za naše korisnike ih "stoli bojko".
U Hrvatskoj nema monopola nego niču IP TV provajderi k'o pečurke. Ima ih bar 5-6, a ovde Telekom i SBB odavno sklopili dil "ja ne diram tebe, ti ne diraj mene", državi se to dopada, a građani nek ispaštaju. Ko još građane u Srbiji šta pita...

Guliver
1.11.2011, 12:09
izbacili su arenu a ovaj "osnovni" ostavili on je za dz, arena kosta 299din.

Packypfc
1.11.2011, 17:13
po ovome najbolja solucija je uzeti Total TV i Telekom ADSL, pretplatiti se na arenu i imati sve kanale koje ti duša hoće. Vredi razmisliti o ovome, ako telekom pod hitno ne poboljša IPTV ponudu kanala.

mezzano
2.11.2011, 11:54
Ovakav je raspored kod mene, trenutno. Interesuje me, da li je izvodljivo da se IPTV instalira u prizemlju, sa ovakvim rasporedom i sta je sve potrebno za to?
Drugo, moze li IPTV na 2 televizora, istovremeno?

http://img687.imageshack.us/img687/8504/instalacijaiptva.png (http://imageshack.us/photo/my-images/687/instalacijaiptva.png/)

ivanza
2.11.2011, 14:20
mezzano :
Tehnički gledano možeš da imaš IPTV u prizemlju samo što treba da sprovedeš LAN kabl od rutera na spratu do IPTV STB-a pored televizora u prizemlju. Čuo sam da LAN kabl za IPTV treba da bude dužine do 30 metara jer preko toga hoće da zeza.:kreza:

Možeš da imaš IPTV na dva televizora i da gledaš dva različita kanala ali to je moguće ukoliko parica u centrali može da izdrži toliko. Drugi STB se naplaćuje dodatno valjda 250 do 300 dinara mesečno bez PDV-a.

Da li si razmišljao o Total TV-u ?

mezzano
2.11.2011, 15:15
Nisam razmisljao o Totalu, posto sam hteo da iskoristim promociju, ako moze, da potpisem ugovor za adsl na 2 godine, i da 1 godinu imam IPTV besplatno. :)

organizam
3.11.2011, 12:35
@mezzano
Možeš imati dole IPTV. To za 30m sam i ja čuo, ali pokazalo se netačnim jer imam 45m kabla od rutera do televizora u dnevnoj sobi i sve radi kao sat.
Kao što reče ivanza, možeš imati na dva tv-a IPTV, ali uz 2 STB-a, ne može kao za kablovsku da razvežeš na koliko hoćeš televizora. Zapravo može iz jednog STB-a na više televizora da ide ali na svakom je isti program, ne može da se prebacuje za svaki posebno. A da li ti parica podržava dva STB-a oni ispitaju (čini mi se pošto uzmeš IPTV, ili u tvom slučaju internet i IPTV), a cena tog dodatnog je 250 dinara bez PDV-a.

todos
5.11.2011, 17:47
Ja imam već instaliranu satelitsku antenu i lako mogu da pređem na total, međutim zapleo sam se sa ovima i nema mi kud. Imam jedno pitanje u vezi radija na IPTV-u. Da li smeta slici (ekranu) na LCD-u kad se sluša radio? Naime postoji statična slika koja verujem nije baš prijatna ekranu posle dužeg vremena slušanja radija.

dare023
5.11.2011, 17:53
Ja imam već instaliranu satelitsku antenu i lako mogu da pređem na total, međutim zapleo sam se sa ovima i nema mi kud. Imam jedno pitanje u vezi radija na IPTV-u. Da li smeta slici (ekranu) na LCD-u kad se sluša radio? Naime postoji statična slika koja verujem nije baš prijatna ekranu posle dužeg vremena slušanja radija.
Nemaš interesa da koristiš bilo šta od svoje opreme,imao sam i ja ali sam ipak uzeo njihovu.Ovako nemaš ništa sa kvarovima,oni sve otklanjaju,a ako zadržiš svoje - sam vadiš oči.

todos
5.11.2011, 18:51
Nemaš interesa da koristiš bilo šta od svoje opreme,imao sam i ja ali sam ipak uzeo njihovu.Ovako nemaš ništa sa kvarovima,oni sve otklanjaju,a ako zadržiš svoje - sam vadiš oči.
Nisam mislio bukvalno na opremu već postoje prolazi za kablove koji idu sa krova do TV aparata.

Leonidas
6.11.2011, 0:16
Crče IPTV :D Nijedan od kanala nisu dostupni, restart rutera i STB-ova ne pomaže, 0800/100-100 ne radi, na 977 svi zauzeti subotom u 23:15 :aplauz:

Ko je ono rekao da Telekom ne treba privatizovati? :kreza:

Qoozma
6.11.2011, 0:20
Crče IPTV :D Nijedan od kanala nisu dostupni, restart rutera i STB-ova ne pomaže, 0800/100-100 ne radi, na 977 svi zauzeti subotom u 23:15 :aplauz:

Ko je ono rekao da Telekom ne treba privatizovati? :kreza:

Žnači nisam jedini koji pokušavam restartovanje sistema i zivkanje call centra. :kreza:
edit: Meni zabagovalo tacno u 23:00h :p

planetm
6.11.2011, 0:43
Crce i kod mene,dobro je nisam jedini,znaci do njih.Ovo je prvi put od kad postoje,sadce neki ludi kanali:alealeee::tapsh::nov_explo:nov_explo:nov_ex plo

Packypfc
6.11.2011, 0:45
O zemljo srbijo. Da te nema trebalo bi te napraviti. Sta nam rade. Garant neki cigo ukrao srz optickog kabla :D

planetm
6.11.2011, 0:52
Slatko me nasmeja,ali sve je moguce :to_care:
Bas sad gledam izgleda globalno srpski problem,ama bas svi

Packypfc
6.11.2011, 1:00
ne radi ni webtv. Možda se čistačica spotaknula pa prolila kofu sa vodom po opremi pa izbio kurcšlus, možda je nagoveštaj doomsday-a 21.12. svašta je moguce, :)

planetm
6.11.2011, 1:14
Ma jok Radujko keca pred izbore

DiskoDasa
6.11.2011, 1:43
Nakon 35 minuta cekanja da neki od operatera ne bude zauzet, dobijem vezu i kaze lik "tako je u celoj srbiji, imamo nekih problema ali ce biti otklonjeni u najkracem roku"!!! :kreza:

ivanza
6.11.2011, 3:02
Prorade IPTV.:kreza:

Qoozma
6.11.2011, 11:59
Kod mene mrtav konj i dalje.:(
A call centar danas ne radi.:aplauz:
Trenutno gledam 3-4 programa preko antene.:kreza:

edit: Sada radi bez greške, dokle...videćemo.;)

Leonidas
6.11.2011, 13:02
Nakon 35 minuta cekanja da neki od operatera ne bude zauzet, dobijem vezu i kaze lik "tako je u celoj srbiji, imamo nekih problema ali ce biti otklonjeni u najkracem roku"!!! :kreza:

Kako te je samo o'ladio... :n_klanja: :D

Meni je proradilo, samo od sebe, tako negde oko pola 3 ujutru.

todos
6.11.2011, 16:10
Već sam pitao i nisam dobio odgovor. Da li smeta statična slika LCD-u kad se sluša radio preko IPTV-a.

ivanza
6.11.2011, 16:14
Da li se plašiš da se ne zaglavi neki piksel ?

todos
6.11.2011, 16:32
Da, to!

ivanza
6.11.2011, 16:38
Koliko sam video po netu maksimalno pola sata u kontinuitetu se smatra bezbednim za prikazivanje statične slike na LCD televizoru, pod uslovom da podržava automatsko pomeranje piksela.

ivanza
10.11.2011, 20:23
Novi Live kanal - TV Šumadija

08.11.2011

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da je od 08. novembra u OPEN IPTV ponudi nov kanal – TV Šumadija.

Kanal je dostupan u okviru Osnovnog paketa na kanalu 634.

Još jedan od mnogih nepotrebnih kanala.:facepalm:boodala:

Packypfc
10.11.2011, 22:54
Sutra startuje i Al Džazera Balkan. Ne sumnjam da je telekom prvi potpisao ugovor sa ovim "spektakularnim" kanalom koji se savršeno uklapa u njegovu penzionersku kombinaciju paketa. Zato, uskoro očekujte i "džazerce", a History, Fox, najbolji fudbal, košarka, to ćemo uskoro gledati kad se prebacimo na Total TV. Dosta je bilo :)

organizam
11.11.2011, 12:35
Još jedan od mnogih nepotrebnih kanala.:facepalm:boodala:

Pa ovi ni sajt nemaju :alealeee:
Bravo za Telekom, i veliko hvala :tapsh:
:rofl:

ivanza
12.11.2011, 2:51
TV Šumadija je prebačena na broj 237 i ograničena samo na opštinu Aranđelovac a vidim da se Al Džazira pojavila na 528 i čije je emitovanje na teritoriji Balkana počelo pre nekoliko sati.:kreza: Do sada mi nije bilo baš jasno šta u Telekomu rade ali ovaj razvoj događaja stavlja stvari na sasvim novi nivo u smislu da lud juri zbunjenog.:n-cc2::mad::nov_explo:Battered: Jedva čeka da se otarasim IPTV i pređem na Total samo da skupim kintu za ugradnju.:odoK:

Packypfc
12.11.2011, 3:14
Kolko cirka izađe oprema za TotalTV? I meni je prekipelo. Znam da na sajtu piše 4000 sve sa ugradnjom tanjira, ali znaš majstore, uvek nešto kapne, te fali nesto kabla, te fali ovo... Ovi iz telekoma nas tretiraju u najmanju ruku kao da smo retardi sa IQ ispod 50 kakve nam kanale daju u paketu. Mislio sam da će to, vremenom, da se razvija u pravom smeru, ali grdno se varam. Za 200 din na buvljkaku analogna sat antena i poludigitalni risiver i možeš da gledaš 85% kanala koje oni emituju i to besplatno. (kladim se da i oni imaju takvu opremu) Šta oni zamišljaju da smo ovde?

todos
12.11.2011, 11:29
Neki korisnici totala koji su bili kod mene su zaprepašćeni da je slika na iptv-u risiver Entone (kod mene) kvalitetnija od totala?!:confused: Plus moj risiver već sada ima desetak HD kanala gde je f i outdoor preveden.

ivanza
12.11.2011, 13:40
Kolko cirka izađe oprema za TotalTV? I meni je prekipelo. Znam da na sajtu piše 4000 sve sa ugradnjom tanjira, ali znaš majstore, uvek nešto kapne, te fali nesto kabla, te fali ovo...

Najviše ti se isplati Total Tv kuća koji može da ide na dva televizora i izađe 6K dinara i ne plaća se priključna taksa. Ja ciljam na ovo.

Osnovni satelitski SD prijemnik + dodatni satelitski SD prijemnik sa kompletnom satelitskom opremom (antena, LNB mono block twin ili quad) (Total TV KUĆA)

Neki korisnici totala koji su bili kod mene su zaprepašćeni da je slika na iptv-u risiver Entone (kod mene) kvalitetnija od totala?!:confused: Plus moj risiver već sada ima desetak HD kanala gde je f i outdoor preveden.

Pre tri dana je pušten u rad novi Total TV satelit W3C i na jednom forumu su korisnici rekli da je već sada signal za bar jednu trećinu jači ali da satelit još uvek nije zauzeo tačnu poziciju 16E i da će tek tada signal imati punu jačinu.

Tek sada vredi porediti kvalitet slike Total TV i IPTV.

milosh-96
17.11.2011, 18:20
HBO i Cinemax za dinar

17.11.2011
Sve nove i postojeće IPTV korisnike bez ugovorne obaveze koji se od 17. novembra prijave za Open IPTV promociju očekuje specijalno iznenađenje - Cinemax i HBO paketi (HBO, HBO Comedy i HBO on Demand) po izuzetno povoljnim uslovima
Korisnici koji potpišu ugovor za IPTV uslugu na 24 meseca dobijaju mogućnost da uživaju u sadržajima programskih paketa Cinemax i HBO (HBO, HBO Comedy i HBO on Demand) čak devet meseci po ceni od po 1 dinar, dok korisnike koji zaključe ugovor na 12 meseci očekuju iste promotivne povoljnosti u periodu od tri meseca.
Po isteku perioda u kome se promo paketi koriste po ceni od 1 dinar, korisnici su u obavezi da pakete koriste do kraja ugovorne obaveze od 24 ili 12 meseci, pri čemu će se u preostalom periodu ugovorne obaveze paketi naplaćivati po važećem cenovniku.
Iskoristite povoljnosti ove promocije i prijavite se za Open IPTV uslugu! Pozovite 9818, dođite u neku od naših poslovnica ili popunite online zahtev.
Napomena: Prijavom kroz IPTV meni nećete biti u mogućnosti da ostvarite povoljnosti iz ove promocije.
Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

SlobaL
17.11.2011, 18:24
Pobogu, koja navlakuša. Ko se na ovo upeca i ne zaslužuje ništa bolje.......:facepalm

ivanza
17.11.2011, 19:20
Navlakuša je za medalju.:facepalm Jedino što nisu rekli jeste da je regularna cena HBO paketa 472 dinara a Cinemax paketa 295 dinara.:kreza: To znači da će Telekom naplaćivati dodatnih 767 dinara preko osnovnog paketa nekome koji se navuče na ovo, a do kraja ugovorne obaveze za IPTV.:facepalm:boodala:

Dr Dragan
17.11.2011, 21:02
Ovo se samo moze isplatiti onima koji bi i ovako koristili te pakete u naredna 6-12 meseca inace navlakusa teska

orange47
17.11.2011, 22:08
Već sam pitao i nisam dobio odgovor. Da li smeta statična slika LCD-u kad se sluša radio preko IPTV-a.

ali zasto bi drzao TV upaljen? povezes audio izlaz iz settopbox-a na neke aktivne zvucnike/kasetofon/hi-fi pojacalo.. i dobijes jos bolji zvuk. TV ti jedino mozda treba da bi menjao stanice. (pretpostavljam da settopbox ima analogne izlaze)

Packypfc
23.11.2011, 16:56
Ahaha, uveli neki ženski kanal MHC, alijas Zone Romantica. Nisam siguran šta im znači skraćenica, valjda Men-Hated Channel.

Resig
23.11.2011, 17:17
Па ово је нешто наше :)

http://tvnovele.motion-forum.net/t9625-mhc-tv-prva-zenska-tv

ivanza
23.11.2011, 17:21
Skraćenica je od Must Have Company a inače koliko vidim ovaj kanal ima da ga truje sa serijama za žene (latinoameričke, itd.).http://www.dodaj.rs/f/2z/Wb/4QegYRIh/6/silvesteranimat.gif

organizam
23.11.2011, 17:26
:confused:
Još jedna televizija bez sajta :alealeee:
http://www.furniture-office.org/wp-content/uploads/2011/08/Monkey-Office.jpg

Društvance zaposleno u Telekomu

Packypfc
23.11.2011, 17:28
Ne znam kako vi, ali ja se stidim što sam korisnik ove usluge. Oni nam bukvalno vređaju inteligenciju i ismevaju nas sa svakim novim kanalom. Radije ću da gledam Vjericu na RTS2 nego ovo da plaćam.

todos
23.11.2011, 18:59
ali zasto bi drzao TV upaljen? povezes audio izlaz iz settopbox-a na neke aktivne zvucnike/kasetofon/hi-fi pojacalo.. i dobijes jos bolji zvuk. TV ti jedino mozda treba da bi menjao stanice. (pretpostavljam da settopbox ima analogne izlaze)

Eto to mi nije palo na pamet!!! Međutim imam jedan sitan problem. Još nemam kvalitetne zvučnike već tri seta šuštavih *****a.
Slažem se sa kolegom sa juga da je prosto sramota ovo imati u kući. Ponavljamo ko papagaji da su nam bitni petnestak vrhunskih kanala koji bi obuhvatili sport, filmove, dokumentarne i crtane serije nego ov đubre što se nalazi u paketu, čast za par izuzetaka.

Packypfc
24.11.2011, 19:02
Ovaj Men-Hate-Channel je izgleda iz pinkove familije. Imaju njihove prevode, logo liči na njihov, stavili su ga do Pink Music... Naravno, nisu se udostojili da nam daju bar Pink Family. Jedino što iole vredi iz te grupe i što ide gotovo kod svih kablovskih operatera u osnovnom paketu. Tamo puštaju mnogo američkih serija i filmova a to se ne uklapa u politiku telekoma :D

organizam
24.11.2011, 21:53
Nije to Pinkova kuhinja...

Sa njihovog YT kanala:

http://img560.imageshack.us/img560/7605/34336261.jpg
:aplauz:
Tvrdo im :to_care:

Packypfc
30.11.2011, 19:46
Zanimljivo. Više nema History Channela u ponudi na sajtu Polarisa. Sećate se kad je pre par meseci na sajtu m.tel srpska osvanulo: Uskoro u ponudi: Viasat kanali! Mi u Srbiji se obradovali. Valjda će i za Srbiju. Taman kad je zaživela ta tema na forumu, mahom su isparili sa sajta m.tel srpska. Nikakvo objašnjenje. Kanda ovi telekomovci vole i da se iživljavaju. Nije dovoljno što zaebavaju.

Pedja_82
6.12.2011, 20:09
Ja trenutno koristim Total TV,uskoro mi istice ugovor,pa razmisljam da li da ga produzim ili predjem na OPEN IP TV.Ali koliko vidim nije neka ponuda kanala.Koliko sam uspeo da primetim na IP TV-u nema Sport kluba.Sportski kanali su mi najbitniji.Sa Totalom sam prilicno bio zadovoljan,jedino sto nemaju u ponudi Arena sport.

Marti Misterija
6.12.2011, 20:21
Citajuci ove vase postove pocinjem polako da ludim...

Trenutno imam IKOM paket sa digitalnom TV i 10 Mbps koji radi fenomenalno medjutim kupio sam stan u koji treba da se uselim tokom sledece godine i gde ce u svim stanovima da se uvede telekomovi internet i televizija (IPTV) i gde jednostavno nemam mogucnost da prebacim IKOM ili uvedem SBB kao neku alternativu ovim bezobraznim derikozama!

Obzirom da je IKOM-ova ponuda TV programa sa dodatnim paketima sasvim dobra i da zajedno sa ovim paketom neta od 10 Mbps kosta samo 2.850 dinara, citajuci temu i videvsi sta pise na njihovom sajtu svestan sam da cu da padnem ne sa konja na magarca vec ce to biti bup na zemlju!!! Pa da li je moguce da su toliko bezobrazni da nikako ne unaprede uslugu koja je vise nego skupa u odnosu na pomenuti IKOM a ne nudi ni delic onoga sto trenutno imam... da ne govorim o skupljem paketu :nov_explo

dare023
6.12.2011, 21:55
Ja trenutno koristim Total TV,uskoro mi istice ugovor,pa razmisljam da li da ga produzim ili predjem na OPEN IP TV.Ali koliko vidim nije neka ponuda kanala.Koliko sam uspeo da primetim na IP TV-u nema Sport kluba.Sportski kanali su mi najbitniji.Sa Totalom sam prilicno bio zadovoljan,jedino sto nemaju u ponudi Arena sport.

Ja sam sa iptv-a prešao na total i prezadovoljan sam.Doduše meni su sportski programi najmanje važni.
Mada mi se čini da je sportklub ipak bolji od arene.

organizam
6.12.2011, 22:12
@Pedja_82
Ja sam pre nešto više od godinu dana prešao sa Totala na IPTV zato što je arena kao bila u zamahu nešto pre toga, puno prenosa su radili, imali dobru ponudu i zato što je bila neka navlakuša sa HBO paketom... I žalim što sam prešao. Na Areni imaš samo LŠ, LE i Primeru, a ovamo sve ostalo počevši od Premier Lige, preko Evrolige do NBA. Takođe na IPTV-u fale komplet Viasat kanali i History Channel za one koji vole dokumentarce. I sve to za gotovo istu cenu kao Total, uz to što je pitanje hoće li od nove godine Arena biti besplatna.

@Marti Misterija
Što se ponude neta tiče, kablovska ima daleko veće mogućnosti za daleko nižu cenu od ADSL-a. Ovo su neke maksimalne brzine koje ovaj ADSL može da ponudi, a cene su takve kakve su, dosta visoke za ono što nude ipak. Ali lično u nekom narednom periodu očekujem i pad tih cena (nisam stručnjak :))

todos
7.12.2011, 10:16
Citajuci ove vase postove pocinjem polako da ludim...

Trenutno imam IKOM paket sa digitalnom TV i 10 Mbps koji radi fenomenalno medjutim kupio sam stan u koji treba da se uselim tokom sledece godine i gde ce u svim stanovima da se uvede telekomovi internet i televizija (IPTV) i gde jednostavno nemam mogucnost da prebacim IKOM ili uvedem SBB kao neku alternativu ovim bezobraznim derikozama!

Obzirom da je IKOM-ova ponuda TV programa sa dodatnim paketima sasvim dobra i da zajedno sa ovim paketom neta od 10 Mbps kosta samo 2.850 dinara, citajuci temu i videvsi sta pise na njihovom sajtu svestan sam da cu da padnem ne sa konja na magarca vec ce to biti bup na zemlju!!! Pa da li je moguce da su toliko bezobrazni da nikako ne unaprede uslugu koja je vise nego skupa u odnosu na pomenuti IKOM a ne nudi ni delic onoga sto trenutno imam... da ne govorim o skupljem paketu :nov_explo
Izbaci satelitsku antenu na prozori, uzmeš Total i rešiš problem.:D
Naravno da se šalim jer ti ne bi dozvolili antenu iz estetskih razloga koji bi narušili izgled zgrade. Pokušaj sa ostalim stanarima da napišete peticiju da želite nešto drugo a ne ono što oni nude.

Marti Misterija
7.12.2011, 13:06
To za peticiju sam prvo pomislio, ali to tek kad se uselimo - do tada nista od toga.

Mada bi najbolja opcija bila da se ovi opamete i konacno pocnu da rade konkurentno i kako treba ali to je na zalost i najmanje verovatna opcija.

brajko85
7.12.2011, 15:27
Ljudi, jel ima ovaj MTV Adria prevode za emisije? Znam da kod druga koji ima kablovsku MTV Adria ima prevod...na iptv nigde.:confused:

Dr Dragan
7.12.2011, 17:50
Ljudi, jel ima ovaj MTV Adria prevode za emisije? Znam da kod druga koji ima kablovsku MTV Adria ima prevod...na iptv nigde.:confused:
Do telekoma je,na Totalu UVEk idu....:D

brajko85
7.12.2011, 18:29
Poslao sam PONOVO mail mtv-u i rekli da će da srede PONOVO to sa lelekomom...aj da vidimo.

Guliver
10.12.2011, 15:32
Pitanje u vezi web tv-a hteo bih da aktiviram na jedan dan i tamo pise da to kosta 79din (arena sport paket).Mene zanima deaktivacija? jel usluga traje jedan dan i nakon isteka se sama deaktivira ili mora da se ceka 14dana da bi se deaktivirala? i sta se desava u tih 14dana ako treba da se ceka?ty

milosh-96
12.12.2011, 15:52
Nov dečiji TV kanal - Kanal D

12.12.2011
http://www.open.telekom.rs/Dokumenta/fotografije/tvkanali253x250.jpgPoštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da je od 12. decembra u OPEN IPTV ponudi nov kanal –TV Kanal D.
Dostupan je u okviru Osnovnog paketa (http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=345&id=346) na kanalu 517.

http://open.telekom.rs/iptv/news.aspx?temp=5&cid=47684

brajko85
12.12.2011, 15:57
Baš lepa vest :D

todos
12.12.2011, 20:36
Izgleda da se telekom orijentisao ka roditeljima sa malom decom, verovatno smatraju da su im oni verni gledaoci.:D A ostale ko hebe!:kreza:

nikdon
12.12.2011, 20:59
da, mogao bi sad i neki novi adult kanal za nas malo vecu decu :a_bleh:

player1
12.12.2011, 22:17
Cuj to... "novi kanal"...

maxa990
13.12.2011, 20:02
Sta se desava sa arenom u 2012..zna li neko ?:alealeee:

organizam
13.12.2011, 21:46
Pa nema ništa zvanično, ali pretpostavka je da će ostati ovako kako jeste besplatna uz osnovni paket s obzirom da je Telekom od pre par meseci (zvanično) vlasnik Arene Sport. Takođe i s obzirom na to da je ponuda i ovako jadna a da bi dodatnim naplaćivanjem Arene postali potpune golje i izazvali veliki gnev iovako ogorčenih korisnika.

A moram da se osvrnem na ovo masovno dodavanje kanala u poslednje vreme, što lokalno, što svima - :rofl: :rofl: :rofl:

Packypfc
15.12.2011, 14:38
Na 199. kanalu Srbija na Dlanu, gde se 24 sata dnevno emituju mali zloglasi. Ako neko oće da nabavi zimnicu na vreme, šta će mu internet. Samo gleda 199-ku. :alealeee:

ivanza
15.12.2011, 16:21
Kod mene na 199 ima TV Galaksija 32 iz Čačka.:kreza:

todos
15.12.2011, 16:43
Kod mene na 199 ima TV Galaksija 32 iz Čačka.:kreza:

To je dobar kanal obrati pažnju na emisiju ''Krajem moje ulice'' koja bi trebalo da bude primer za sve TV stanice iz cele nam drage Srbije. Ide u večernjim satima Utorkom i Sredom. Inače vlasnik te kuće živi 40 metara od moje.

organizam
15.12.2011, 16:45
Poštovani korisnici, Obaveštavamo vas da je od 15. decembra u OPEN IPTV ponudi nov TV kanal - Srbija na dlanu 1.
Srbija na dlanu 1 emituje vesti o aktuelnim događanjima iz regiona centralne i zapadne Srbije kroz emisije informativnog, edukativnog i zabavnog karaktera.

To je praktično Telekomov kanal. Odmah sam na to pomislio čim sam video "na dlanu". To je neki projekat povezivanja 12-13 lokalnih i regionalnih televizija uz pomoć Telekoma, gde će svaka od ovih televizija emitovatio deo svog programa na ovom kanalu. A kako su naglasili da je to kanal Srbija na dlanu 1, kontam da će ih biti još 1-2.

MMuxU7ns_mY

da, mogao bi sad i neki novi adult kanal za nas malo vecu decu :a_bleh:

Izgleda da ti se ispunila želja ;)

Poštovani korisnici, Obaveštavamo vas da je od 15. decembra u OPEN IPTV ponudi nov kanal za odrasle – Daring TV.
Dostupan je u okviru paketa Za odrasle na kanalu 904.

Packypfc
15.12.2011, 16:56
Zašto bi nam dali sve lokalne kanale u Srbiji kad mogu na dlanu u jednom? Važno da rumuni, mađari, bugari kinezi, makedonci piče na celoj teritoriji. Mogli bi da ubace bosanske TV1, FTV i RTRS kad već oće nešto na dlanu. Al, jbg to je razumljiv jezik. Nije privlačan široj masi.

milosh-96
15.12.2011, 18:43
mene ovaj kanal Srbija na dlanu 1 podseća na onaj projekat Nacionalna TV sa Ivanom Zeljkovićem.

Packypfc
15.12.2011, 19:29
Meni je već preseo čim sam video da reklamiraju dveri. Treba telekom da uvede opciju brisanja kanala iz liste. Ovaj bih prvi izbrisao.

organizam
15.12.2011, 23:37
Ma nisu oni u stanju da uvedu bilo kakvu opciju brisanja, menjanja redosleda kanala i slično. A menjanje rasporeda je čak i moguče sprovesti u delo sa ovim jadnim STB-om i još jadnijom platformom... Nisu dorasli ni timu utreniranih majmuna...

milosh-96
16.12.2011, 18:16
Nov TV kanal - MTS

16.12.2011
Poštovani korisnici,
Obaveštavam vas da je od danas 16. decembra u OPEN IPTV ponudi nov kanal MTS.
Dostupan je u okviru Osnovnog paketa (http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=345&id=346) na kanalu 198.

organizam
16.12.2011, 18:54
Baš sam krenuo da postujem to... A to nije "onaj" MTS muzički kanal, taj je ugašen izgleda. Ovo je neki novi kanal namenjen omladidni - Mala Televizijska Stanica.

"Nova televizija MTS je sada skraćenica od Mala Televizijska Stanica. Ona će se baviti zabavnim programom za omladinsku populaciju koja nam je ciljna grupa. Program će biti sastavljen od kratkih kolažnih formi iz sveta umetnosti, dizajma, popularne muzike, pozorišta i filma. Pokušaćemo da svojim programom što bolje informišemo mlade gledaoce u čitavom regionu, ali i da ih zabavimo uz pregršt rok i pop spotova iz naše bogate arhive", rekao nam je Bane Antović iz "MTS"-a.

Sve u svemu, samo pumpaju te kanale sad...

todos
16.12.2011, 19:43
Znači bombarduju nas đubretom koje niko neće i to kao poklon za verne pretplatnike za Novogodišnje i Božićne praznike. Lepo od njih.:kreza:

milosh-96
16.12.2011, 20:02
imaju sajt
http://www.mts.org.rs/

nikdon
16.12.2011, 21:17
[QUOTE=organizam;1471047]
da da da mada sam prizeljkivao playboy tv ( mozda procitaju za sledeci put :ciao:) nije ni ovo lose :)

Packypfc
16.12.2011, 21:44
Radujko proglašen za najboljeg "digitalca", Dačić za najboljeg sportistu... Šta sve još nećemo pročitati. Monopol je silna zverka. Nije ni čudo što imamo samo jednog Šojića koji je nezamenljiv. :D

http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/296374/Radujko-medju-evropskim-liderima-digitalne-televizije

organizam
16.12.2011, 22:47
Nisam verovao u ovo dok nisam sam našao taj magazin i njega tamo na spisku. Doduše, čini mi se da je dobio ubedljivo najmanji prostor, ali i to mu je puno (tri rečenice čini mi se).
Da mi je znati kakvu šarenu lažu im je prodao da su mu ovi poverovali i stavili ga tu. :boodala:
Kakav to "širok spektar usluga i aplikacija" nameravaju da isporuče?
A kako su krenuli da ubacuju ove kanale iscrpiće ih sve, počeće i ove piratske televizije da ubacuju u ponudu (eto ideje za jedan pay paket:D) :to_care:

milosh-96
20.12.2011, 18:05
Novo - Srbija na dlanu 2

20.12.2011

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da je od 20. decembra u OPEN IPTV ponudi nov TV kanal - Srbija na dlanu 2.
Srbija na dlanu 2 emituje vesti o aktuelnim događanjima iz regiona južne i istočne Srbije kroz emisije informativnog, edukativnog i zabavnog karaktera.

Dostupan je u okviru Osnovnog paketa na kanalu 200.

organizam
20.12.2011, 23:21
Mašala :rolleyes:
Znači da očekujemo još bar jedan za Beograd i Vojvodinu. Mada ne i me čudilo ako budu bili posebi kanali za ova dva regiona.

milosh-96
21.12.2011, 13:32
Novi Live TV kanal - RTRS

21.12.2011
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da je od 21. decembra u OPEN IPTV ponudi nov kanal - RTRS.
Dostupan je u okviru Osnovnog paketa (http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=345&id=346) na kanalu 507.

Resig
21.12.2011, 14:55
хахаха
Какво је ово масовно додавање канала које нико не гледа?

todos
21.12.2011, 15:41
Tacno namenski sve ovo rade. Pretvaraju IPTV u penzionerski kanal i onako ko god je mogo od naprednijih korisnika, on je otisao sa ovog kosmar provajdera. I onako drzava sve vise lici na penzionersku tako da i ovo isto izgleda.

ivanza
21.12.2011, 16:11
Još su i krenuli u neku kampanju da zovu postojeće korisnike IPTV kojima je istekao ugovor. Mene su pozvali i onda počeli da mi drobe o svim onim turbo mega giga explosion detection promocijama.:kreza: Jedva sam došao do reči da im kažem da ipak neću jer želim da otkažem IPTV.:opanachke

Izgleda da stvarno pokušavaju da zamažu ljudima oči sa ovim novim bezveznim kanalima a uz to ide i ova agresivna telefonska kampanja. Vrlo je moguće da je solidan broj korisnika napustio IPTV pa ih hvata mala panika.:dzavo: Iskreno rečeno onaj koji im predlaže koji kanali da se uvode kao da nije sa ove planete.:kreza:

organizam
21.12.2011, 16:44
Pisao sam čini mi se prošle nedelje o Arenama... E sad posle ovog upumpavanja kanala, imam jak predosećaj da će 3 Arene izbaciti iz osnovnog paketa i da će to pravdati ovim ubacivanjem kanalčića. Ako to urade onda stvarno svi komplet mogu u Lazu malo na ispitivanje, jer im je od svega, Arena ipak kakav-takav plus, redak plusić.
Ubeđen sam da su ostali bez dosta korisnika, ali srećkovići su navatali prošle godine gomilu naroda da potpiše na dve godine, tako da ako se nešto drastično ne promeni tamo u drugoj polovini 2012. mogu da očekuju egzodus :ciao:

Packypfc
21.12.2011, 18:10
he-he, a ovaj RTRS i zamračuju kad ide strani program. Sačuvaj bože. Samo skupštinu ti je dozvoljeno da gledaš. ahahah.

SlobaL
21.12.2011, 18:29
хахаха
Какво је ово масовно додавање канала које нико не гледа?

Izgleda da se tamo neko u Lelekomu još vodi Marksovim Kapitalom da kvantitet proizvodi novi kvalitet. Stara škola. :rofl:

ivanza
21.12.2011, 18:45
Prava je šteta za Box promociju jer im nije loša ideja ali utisak mnogo kvari ovo smeće od IPTV-ja sa najglupljim kanalima u istoriji univerzuma.:facepalm:boodala::kreza:

milosh-96
21.12.2011, 21:41
RTRS ima i teletext.

lobanja
22.12.2011, 11:19
postavlja se pitanje da li iptv ima buducnost?

organizam
22.12.2011, 12:15
Ima budućnost, ako oni u Telekomu shvate da je to oblast u kojoj nemaju monopol pa ne mogu da se ponašaju i da rade ovo što rade.

todos
22.12.2011, 21:09
RTRS ima i teletext.
E to vredi zlata, samo da je kvalitetan.

milosh-96
22.12.2011, 23:02
po meni jeste, dosta je sadržajan...

Packypfc
22.12.2011, 23:13
Na šta smo spali... Radujemo se kad kanal ima izum iz prošlog veka. :D
Mogli bi malo da se pozabave sa EPG. 50% kanala daje neprecizne informacije. Eurosport od samog početka nije podešen po srednjeevropskoj zoni. Ripujte EPG sa Port.rs. Ima ubedljivo najprecizniji raspored u regionu.

organizam
22.12.2011, 23:35
Hmm, ovaj Packypfc pametuje tu nešto... Vidi njega, iz prošlog veka? Pojma nema, pa to je novo sad smo ga uveli, naš digitalno uticajni Radujko smislio to ovih dana.
(Search Google for "EPG")
Hmm, EPG... To ovaj mali nešto izmislio sad... Wikipedija samo prosi za pare, EPG Counter Strike zajednica,Engineered Products Group, EPG Knife, EPG - Nanotechnology... Nema tu ništa, lupa ovaj gluposti, samo da pljuje po Telekomu...
Rip? Ma nema problema samo reci šta ti treba - DVDRip, BDRip? 700MB, 1,4GB?

organizam
2.1.2012, 17:07
Evo prođe i kraj prošle godine :) a nikakvu informaciju nisu pustili u vezi sa Arenom.

todos
2.1.2012, 18:21
Imamo li kakav poklon bar u najavi za Novogodišnje i Božićne praznike od strane Telekoma ili i dalje ostajemo penzionerski paket odnosno provajder?!:D
@organizam
Ma oni su to pokušali tokom godine da provuku i uđu u zasebni pretplatnički paket. Međutim pregovori za prava prenosa (verovatno su hteli džabe) nisu urodili plodom. Tako da dragi korisnici sa sve mene da znate da od sledeće sezone nemaju prava ni na špansku, englesku (nisu ni imali osim klupskih kanala ali kao reprizu), nemačku, italijansku... ne znam šta je još vredno pomena.... NFL to nisam siguran ali ako i to izgube ja ne znam šta da mislim!

Packypfc
2.1.2012, 18:45
Imamo li kakav poklon bar u najavi za Novogodišnje i Božićne praznike od strane Telekoma ili i dalje ostajemo penzionerski paket odnosno provajder?!:D
@organizam
Ma oni su to pokušali tokom godine da provuku i uđu u zasebni pretplatnički paket. Međutim pregovori za prava prenosa (verovatno su hteli džabe) nisu urodili plodom. Tako da dragi korisnici sa sve mene da znate da od sledeće sezone nemaju prava ni na špansku, englesku (nisu ni imali osim klupskih kanala ali kao reprizu), nemačku, italijansku... ne znam šta je još vredno pomena.... NFL to nisam siguran ali ako i to izgube ja ne znam šta da mislim!

Nemaju prava, ali će zato uvesti Arenu u zaseban paket, dok će Sportklub imati pravo na sve ove lige i ostaće u osnovnom paketu. Čujem da u Areni pregovaraju da otkupe prava za crnogorsko prvenstvo u kriketu starijih seniorki. Biće to pravi pogodak. Vredi dati pare i pogledati takvo što.

organizam
2.1.2012, 18:48
@organizam

Znam, ali i sredinom decembra (http://www.twitlonger.com/show/eonja4) su najavili da će do kraja decembra objaviti šta će sa tim biti.
Hehe ma gube Špance ali su potpisali ugovor sa Partizanom:

Partizan na "Areni sport"
30. decembar 2011. | 10:21 | Izvor: Sportske.net
Mečeve crno - belih u Humskoj, narednog proleća moći ćete da gledate na "Areni sport".
"Sportski žurnal" piše da su ova medijska kuća i FK Partizan potpisali ugovor po kome će "Arena sport" biti nosilac prava prenosa mečeva crno - belih kod kuće u prolećnom delu šampionata.
Dakle i "večiti derbi", koji se igra 5. maja 2012. moći ćete da posmatrate na ovoj televiziji, pošto su crno - beli domaćini.
Zvezda ovakav ugovor ima sa "Prvom televizijom".

Jesi siguran da gube Italijane? Mislim da im oni ostaju. (mada, ko njih gleda :kreza:)
Stvarno ne znam kako će oni opstati sa tako mršavom ponudom. 2012. im ističe i ugovor sa Uefom, a kako su se pokazali loše pri obnavljanju istih sumnjam da će za godinu i po i zgubiti i prava za LŠ i LE.

Što se tiče poklona, rečeno je bilo da do kraja godine posle RTRS-a neće biti novih kanala, danas i sutra je praznik, ne radi se, sumnjam :D

todos
2.1.2012, 19:01
A kad se setim ne tako davno sa kojom arogancijom su hteli da kupe Sport Klub!:D Isto tako je i Porche hteo da kupi VW pa su onako jadni uletili u nedra firmi koja je za proteklu godinu naj veći proizvođač automobila na svetu (čast Toyoti zbog poplava).

NikolaS93
2.1.2012, 19:46
Kada sam uvodio IPTV bilo je problema prilikom povezivanja (nebitan deo: kabal je isao do telefona pa se odatle racvao, tako nije moglo, te je sve izmesteno da prvo ide do modema i da se odatle racva, i tako je proradilo,) i morao je da dolazi telekomov tehnicar da utvrdi kvar. E sad kad je bio kod mene kuci testirali su linije i utvrdili su da do moje kuce je maksimalan protok 21mb/s (tako su mu rekli iz centrale).
I meni sad nije jasno zasto prilikom p2p downloada na TV-u se javlja pikselizacija i kocenje slike, da stvar bude jos gora maksimalna brzina mi je oko 420~440kB/s a problemi nastaju vec preko 250kB/s?

organizam
2.1.2012, 20:00
Pa nisu pustili svih 21 mb/s.
Ukucaš u browseru gore 192.168.1.1
user: admin
pass: ztonpk
i pogledaš Max. Bandwidth Down/Up(kbps) - koliki je maksimalan mogući protok i Bandwidth Down/Up(kbps) - koliki protok je otvoren.
A dalje, dosta se o tome pisalo, brzina neta ne utiče na IPTV.

SlobaL
2.1.2012, 20:09
Takođe sam primetio da veći broj konekcija kod p2p programa zna opasno da zaglupi modeme koje daje Lelekom, tako da ne mora ni brzina kojom skidaš da bude velika pa da počinju da se javljaju problemi.

Packypfc
2.1.2012, 20:10
Arena nema motiva da otkupljuje više evropske fudbalske lige otkako su se ugurali u hrvatski MaxTV, koji emituje sve sportske kanale pa i SportKlub i lagano su mu sve prepustili a pri tom masno zarađuju i u distribuciji u CG i BiH gde drže monopol kao i u Srbiji. Nisu ni oni naivni.
Mislim da kao poklon možemo da očekujemo Foolmax +1 gde će se emitovati dan plus reprize iz bogate baze filmova od 20 naslova koje vrte već 2 godine. :D

OverCHAOS
2.1.2012, 20:21
Imam sledeći problem: stb je povezan sa tv-om (neki Quadro iz 2004.) preko scart-a, međutim slika je jako tamna i boje su slabe. Na nekom forumu sam našao da su isti taj problem rešili upotrebom koaksijalnog kabla koji povezuje stb sa antenskim ulazom na tv-u.Interesuje me zna li ko gde taj kabl ima da se kupi (link) i na koji konektor na stb-u se povezuje?

organizam
2.1.2012, 21:01
Sigurno ima po tim prodavnicama kablovske i elektro/telekomunikacione opreme.
Ono što bih ti ja preporučio pre kupovine jeste i da pogledaš taj skart sa strane koja ulazi u stb da li mu je možda neka iglica pokrivljena ili ne stoji dobro. Hoće to ako se silovalo nekad recimo kad nije moglo da uđe zato što nije stavljenokako treba - prvi put recimo.

orange47
2.1.2012, 22:37
Imam sledeći problem: stb je povezan sa tv-om (neki Quadro iz 2004.) preko scart-a, međutim slika je jako tamna i boje su slabe. Na nekom forumu sam našao da su isti taj problem rešili upotrebom koaksijalnog kabla koji povezuje stb sa antenskim ulazom na tv-u.Interesuje me zna li ko gde taj kabl ima da se kupi (link) i na koji konektor na stb-u se povezuje?

Ja bi probao nesto drugo na tom scart konektoru, da budes siguran da nije do tv-a. Preko scart-a moze da ide RGB, s-vhs, kompozitni.. Trebalo bi da mozes na stb-u da izaberes tip signala, a i nekad na TV-u moze manuelno da se podesi RGB/cvbs ili probas drugi scart konektor ako ga ima. Najbolji kvalitet je RGB, a inace najgora varijanta je taj koaksijalni kabl odnosno RF.

OverCHAOS
3.1.2012, 0:24
Ja bi probao nesto drugo na tom scart konektoru, da budes siguran da nije do tv-a. Preko scart-a moze da ide RGB, s-vhs, kompozitni.. Trebalo bi da mozes na stb-u da izaberes tip signala, a i nekad na TV-u moze manuelno da se podesi RGB/cvbs ili probas drugi scart konektor ako ga ima. Najbolji kvalitet je RGB, a inace najgora varijanta je taj koaksijalni kabl odnosno RF.

Na stb-u i tv-u nema tih opcija.. Problem je što stb koristi neki s-video na scart sa drugačijim rasporedom pinova nego recimo onaj s-video na starijim grafičkim kartama (koji ja imam) tako da ne mogu da probam neke druge kombinacije. Tako da me zanima da li postoji u prodaji taj koaksijalni kabl kojim mogu da povežem stb sa tv-om ? A pošto živim u malom mestu najbolja opcija bi mi bila da ima negde da se naruči preko neta.

orange47
3.1.2012, 13:52
Na stb-u i tv-u nema tih opcija.. Problem je što stb koristi neki s-video na scart sa drugačijim rasporedom pinova nego recimo onaj s-video na starijim grafičkim kartama (koji ja imam) tako da ne mogu da probam neke druge kombinacije. Tako da me zanima da li postoji u prodaji taj koaksijalni kabl kojim mogu da povežem stb sa tv-om ? A pošto živim u malom mestu najbolja opcija bi mi bila da ima negde da se naruči preko neta.

mislim da bi trebalo da ti to sredi provajder. osim ako si sam nabavio stb. jel imas pored scart-a na TV-u chincheve? ja bih to povezao preko kompozitnog (video out na stb-u) jer izgleda da na tvom TV-u scart ne sluzi i za s-video. ako TV nema chincheve, onda imas onaj adapter za scart.

Packypfc
3.1.2012, 18:31
Uskoro očekujte još jednu predizbornu televiziju. TV BGD! Na SBB-u se već pojavila. Kod analognih distributera je zamenila neke televizije u manjim sredinama kao sto su Viasat Nature, Studio B, SOS, pa građani pi*zde. Dok se na D-3 ubacila na visokorangiranu poziciju 9 (među državne stanice). Očito ima dobra leđa u državi i ne sumnjam da ćemo je uskoro videti i na IPTV. :D

organizam
3.1.2012, 19:55
S obzirom da je opoziciona, nešto sumnjam da će se pojaviti u ponudi Lelekoma.

Packypfc
3.1.2012, 20:24
Pojavio se svet plus zar ne

organizam
3.1.2012, 20:45
Istina, nisam razmišljao... Ništa, onda očekujmo još jednu Zelena salata televiziju. :paranoia:

Daky1
4.1.2012, 14:04
Kod vas je ponuda odlicna za razliku od nas u Republici Srpskoj, pa mislim da uopste ne trebate da se zalite :D:D

Uvjerite se sami: http://www.mtel.ba/menu/2751/open_iptv_kanali/?s=7drd7i5g2fsnjc8h1enju44hu0

milosh-96
5.1.2012, 15:54
Arena paket do 31.3.2012. besplatno!

Poslao sam im pitanje i evo odgovora:
Poštovani,
Mesečna pretplata na Osnovni Paket usluge IPTV iznosi 942,82dinara.

Arena Paket je besplatan, odnosno ulazi u cenu mesečne pretplate Osnovnog Paketa usluge IPTV do 31.03.2012 godine.

Korisnicima na raspolaganju stoji kalkulator pomoću kojeg možete izračunati pretplatu na odabrane Pakete usluge IPTV na adresi:
http://www.open.telekom.rs/iptv/kalkulator.aspx?sid=480&id=485

S poštovanjem,

organizam
5.1.2012, 18:28
Ne daj Bože da su objavili neko obaveštenje o tome :)
Nešto sam mislio da je od 1.1. već sklonjena iz osnovnog paketa a da će obaveštenje o tome dati tamo 11-12.1, pre nego što narodu stignu računi :D

Resig
17.1.2012, 1:18
Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da je odlukom Saveta RRA do daljeg onemogućeno emitovanje programa RTV Duga.

milosh-96
23.1.2012, 22:12
Obaveštenje

23.01.2012
Radovi na Open IPTV platformi

http://www.open.telekom.rs/Dokumenta/fotografije/tvkanali253x250.jpg
Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da će 24. januara u periodu od 01:30h do 06:30h biti sprovedeni radovi na unapređenju Open IPTV platforme. U tom periodu mogući su kratkotrajni prekidi rada usluge. Po izvršenim radovima, ukoliko se ukaže potreba, potrebno je ponovno logovanje na vaš Set Top Box.

Hvala na razumevanju,

Telekom Srbija

organizam
23.1.2012, 23:38
Kakvo li nam, iznenađenje spremaju? :qliranje:

brajko85
24.1.2012, 12:16
Koliko vidim ubačena je opcija dodatni servisi (tu ima aerodrom) i urađen update tv programa.

Packypfc
24.1.2012, 13:37
He-he, poizbacivali sve ono *****e od programa. Melos, Duzu, TV S, Srbija na Dlanu 1,2... Cekamo obavestenje da RRA nalozi ukidanje Discovery i National Geographic jer truju narod. Umesto toga Man Hate Channel 2 sa BK telefaktom na svakih 15 minuta.

organizam
24.1.2012, 14:46
I dodali su parametre STB-a.
Duga je izbačena pre nedelju dana :p Sigurno su zbog RRA izbacili ove, zbog dozvola verovatno.
Inače, rešena je i misterija "Studio B" - dobio je Telekom dozvolu RRA da ih emituje na teritoriji cele Srbije, samo što im je mesec dana trebalo da ažuriraju tu informaciju na svojoj stranici. :kreza:

Packypfc
24.1.2012, 16:58
A ja se ponadao... Možda nam uvedu gledanje Youtubea preko IPTV kad već ništa drugo ne rade. A, oćeš, ono aerodrom... Sledeće godine u ovo doba kurcna lista, pa livescore, pa 2015. callerid. To je taj napredak. :D

A sta da radim s tim parametrima? Je l' moze bar pomocu toga da se "natera" da IPTV radi preko mrezne bez STB tako da se dobije na kompu cist digitalni signal. Sto mi daju mac adresu i serijski broj?

PinociO
24.1.2012, 18:05
Meni poblesavio daljinski,uvek se sam prebacuje na TV rezim,tako da mi je nemoguca kontrola STBa.Pozovem 9813 da prijavim problem,saslusa me i uputi na 977,medjutim,tamo aparat kaze da su svi operateri nedostupni i odmah te izbaci - ludilo.Jel imao neko slican problem,kako je resio?

organizam
24.1.2012, 18:08
Evo ga sad i zvanično...

24.01.2012

Poštovani korisnici,

obaveštavamo vas da je od 24. januara odlukom Saveta RRA do daljeg onemogućeno emitovanje programa TV S, Srbija na dlanu 1 i Srbija na dlanu 2.

A ja se ponadao... Možda nam uvedu gledanje Youtubea preko IPTV kad već ništa drugo ne rade. A, oćeš, ono aerodrom... Sledeće godine u ovo doba kurcna lista, pa livescore, pa 2015. callerid. To je taj napredak. :D

A sta da radim s tim parametrima? Je l' moze bar pomocu toga da se "natera" da IPTV radi preko mrezne bez STB tako da se dobije na kompu cist digitalni signal. Sto mi daju mac adresu i serijski broj?

E i meni je Youtube pao na pamet sinoć, reko moraju malo da se vade pošto od ponude nekog kvalitetnijeg programa nema ništa... Al ni od YT nema ništa... :( A čak i ova najjadnija moguća platforma podržava YT aplikaciju, a i STB siguran sam.

A to s parametrima mi nikako ne ide u glavu :paranoia: Mac adresa i serijski broj stoje zalepljeni na onoj nalepnici sa strane svakog STB-a, tako da mi se čini da je svrha ubacivanja toga čisto da ne bude da su celu noć ubacivali samo aerodrom :to_care: A pošto su nam ti podaci očigledno bili na raspolaganju i do sada, ne verujem da će moći da se "natera".

Packypfc
24.1.2012, 18:31
Meni poblesavio daljinski,uvek se sam prebacuje na TV rezim,tako da mi je nemoguca kontrola STBa.Pozovem 9813 da prijavim problem,saslusa me i uputi na 977,medjutim,tamo aparat kaze da su svi operateri nedostupni i odmah te izbaci - ludilo.Jel imao neko slican problem,kako je resio?

Baterija, baterija... Videćeš čudo čim zameniš baterije. To čudo od IPTV troši baterije ko ludo kupi neke dure.. durasel. :D
Mogli su bar da naprave softver da pojacava i smanjuje ton na tv-u kao što ima većina risivera, nezavisno od televizora. Zar je i to tesko napraviti.

organizam
24.1.2012, 18:39
Čak i to je podržano ovim što imamo, da za svaki kanal zasebno naštelujemo jačinu tona jednom i da tako ostane.

Inače, da se vratim malo na onaj TV BGD... Nije uleteo kod Telekoma, izleteo je kod SBB-a i ugašen :) Ali, njegovu funkciju da tako kažem, uzeo je Man Hate Channel sa telenovelom zvanom BK Telefakt :D

todos
24.1.2012, 18:45
Ajde da im pišemo peticiju za you-tube?!

filipos
25.1.2012, 11:52
Kako da povezem IPTV samo sa TV-om?

organizam
25.1.2012, 13:50
Pa imaš uputstvo u kutiji, al evo ima i na sajtu Telekoma - http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=483

filipos
25.1.2012, 14:23
Mali problem je sto sam ja to tako i uradio, ali nema neta??

Izgleda da cu morati da proverim tel. instalaciju u stanu

ivanza
25.1.2012, 15:35
Kako da povezem IPTV samo sa TV-om?

IPTV STB možeš da povežeš sa TV-om preko Scart kabla koji se dobija u pakovanju od Telekoma, a ukoliko TV nema Scart konektor na sebi onda postoji opcija povezivanja preko običnog antenskog kabla.

Izgleda da cu morati da proverim tel. instalaciju u stanu

Svi telefoni idu posle splitera. Prvo to proveri.

filipos
25.1.2012, 15:41
ivanza imam lcd Samsung LE40B530. Sada sam TV prebacio u dnevnu sobu i povezivanje sam pokusao ovako. Tel. kabl--->spliter--->tel. kabl do rutera---> lan kabl iz rutera u HD STB--->HDMI kabl iz HD STB u tv. Problem je sto u ruteru nema internet signala. Kada ruter vratim u sobu, sve je isto povezano sem rutera koji je povezan sa kompom.

ivanza
25.1.2012, 18:03
Da li onda ADSL lampica svetli konstantno ili samo uporno treperi ?

todos
25.1.2012, 19:34
Druže proveri da li ti uopšte HDMI ima kontakt?! Probaj sa drugom vrstom kabla. Jako je bitno da li lampica konstantno treperi ili svetli konstantno što reče Zaječarac!
p.s. Ovo je jako zanimljivo i nadam se da svi mi želimo da vidimo rešenje ovog problema ma kako izgledao?!

filipos
25.1.2012, 21:36
Naravno da HDMI ima kontakt. A kada dodjem kuci provericu pa javljam

organizam
25.1.2012, 21:44
Proveri telefonsku utičnicu, skini je i vidi da nisu kontakti korodirali kojim slučajem (kod mene se to jednom desilo). Takođe probaj da povežeš bez splitera ispred rutera, znači direktno iz zida u ruter da utakneš telefonski kabl.

edit:
Možda je glupo ali nije nemoguće da se desi, vidi jel si u dobru rupicu na spliteru gurnuo kabl, da nisi u rupicu gde ide telefon :)

PinociO
25.1.2012, 21:59
Kada ruter vratim u sobu, sve je isto povezano sem rutera koji je povezan sa kompom.

Ako sam dobro shvatio,LAN kabel bodes u istu rupu modema i za komp i za STB??? A trebalo bi za komp u prvu,a za STB u trecu.Mozda je u tome caka?

filipos
26.1.2012, 0:49
Proveri telefonsku utičnicu, skini je i vidi da nisu kontakti korodirali kojim slučajem (kod mene se to jednom desilo). Takođe probaj da povežeš bez splitera ispred rutera, znači direktno iz zida u ruter da utakneš telefonski kabl.

edit:
Možda je glupo ali nije nemoguće da se desi, vidi jel si u dobru rupicu na spliteru gurnuo kabl, da nisi u rupicu gde ide telefon :)

Ovako problem je bio u uticnici, majstor koji je namestao telefon nije dobro spojio jednu zicu, tako da je jedna parica radila, a druga ne. Namestih veceras i sve radi punom parom.

Hvala svima na pomoci.

organizam
26.1.2012, 18:16
Melos is back :facepalm

Da se nadovezem na ovu temu. Uzeo sam IPTV uslugu, ali sad nastaju problemi, jer mi nestaje net, iptv radi dobro ali na kompu mi cesto nestaje net, imam onaj telekomov router crni JetSpeedJad wireles, pre toga nesam imao nikakvih problema sa netom...malo me to nervira, pa se kajem sto sam uzeo iptv. Molio bih nekog da mi kaze u cemu je problem, ili da trazim od njih da mi promene router....Pozdrav svima.

filipos
27.1.2012, 14:08
Zovi njihovu podrsku. Jedino ce ti oni resiti problem. Ako treba da se menja ruter oni to rade.

todos
27.1.2012, 14:45
Da se nadovezem na ovu temu. Uzeo sam IPTV uslugu, ali sad nastaju problemi, jer mi nestaje net, iptv radi dobro ali na kompu mi cesto nestaje net, imam onaj telekomov router crni JetSpeedJad wireles, pre toga nesam imao nikakvih problema sa netom...malo me to nervira, pa se kajem sto sam uzeo iptv. Molio bih nekog da mi kaze u cemu je problem, ili da trazim od njih da mi promene router....Pozdrav svima.

Zaboravili su da ti povećaju protok. Bilo je i kod mene problema i uz dve tri intervencije sve je došlo na mesto.
Izgleda da su to dečije bolesti koje svaki novi korisnik ima.

Hvala Vam momci na odgovoru, valjda ce se resiti, ako ne onda prvom prilikom zbogom iptv.....Pozdrav.

todos
28.1.2012, 15:07
Hvala Vam momci na odgovoru, valjda ce se resiti, ako ne onda prvom prilikom zbogom iptv.....Pozdrav.
Jes, za dve godine kad ti istekne ugovor!!! U protivnom plaćaš kaznene poene.

Vlado_M
30.1.2012, 12:45
Ovako,imam adsl,click 4 po ceni click 1,uzeo pre nekih mesec dana,da li sada mogu i naknadno da uzmem iptv po regularnoj ceni ili ne?

organizam
30.1.2012, 14:48
Možeš naravno, ukoliko ti tehničke mogućosti to dozvoljavaju.

Resig
1.2.2012, 20:28
Nov TV kanal

01.02.2012

Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da je od 1. februara u OPEN IPTV ponudi nov kanal - TV Sunce.

Dostupan je u okviru Osnovnog paketa na kanalu 246.

Program TV Sunce (http://www.tvsunce.com/) se može pratiti na području Aranđelovca.

....

milosh-96
1.2.2012, 20:37
još jedan hit kanal :aplauz:

brajko85
1.2.2012, 23:54
Sunce nas obasjalo :D

organizam
2.2.2012, 0:50
Al ne sve, samo srećne Aranđelovčane :to_care:

samo partizan
3.2.2012, 14:49
Ima li ko iskustvo oko preseljenja OPTV usluge na drugu adresu.Koliko se ceka da se aktivira taj drugi telefonski broj da ni dobijao signal preko tog drugog broja.

organizam
3.2.2012, 15:01
Ja sam hteo pre par meseci da ga premestim na drugi broj u istoj kući al sam odustao. Rečeno mi je da se čeka oko mesec dana a da je za to vreme oprema kod njih, znači vraćaš im je.

samo partizan
3.2.2012, 15:22
Oprema nije kod njih nego kod mene oni su mi stari broj na kojem sam bio deaktivirali tog dana<a evo vec pet dana cekam za aktivaciju usluge na novom broju.

organizam
3.2.2012, 15:55
Pa ne znam, najbolje bi ti bilo da zoveš njih i pitaš.

NenadS
12.2.2012, 23:01
Jedno pitanje: Da li postoji ikakva mogućnost da se IP TV gleda na 3 televizora (ili komp + 2 televizora)? Na Telekomovom sajtu stoji da se pored osnovnog može iznajmiti i dodatni STB prijemnik, ali ne više od dva. Ima li mogućnosti da se preko ADSL-a gleda TV na kompu pored dva TV-a? Treba da uvedem matorima kablovsku, zarad mira u kući :kreza: moram da im dam mogućnost da mogu da gledaju različite kanale (treći TV je za sada povremen. Dvoumim se između Total TV-a i Telekom IP TV-q, ovi prvi daju i do 4 prijemnika, ali su malo skuplji.

dare023
13.2.2012, 9:23
Uzmi total,skuplji su samo za cenu ugradnje,a kvalitet programa je puno bolji.

JohnnyB
13.2.2012, 11:17
Uzmi total,skuplji su samo za cenu ugradnje,a kvalitet programa je puno bolji.

Ne razumem ovakve odgovore.

Prvo: NenadS je pitao da li postoji šansa da gleda IPTV na kompu pored dva TV-a. Može, preko usluge web TV. To je pravi odgovor, a ne samo "uzmi total" i sl. To je kao da neko traži pomoć oko kvara na automobilu, a ti mu savetuješ da kupi drugi.

Drugo: Moje je mišljenje da je IPTV puno bolji.
Moji razlozi:
1. instalcije za povezivanje već postoje u stanu
2. Nema bušenja za kablove
3. Nema skupe ugradnje
4. Ne zavisim od vremenskih uslova
5. Oprema mi se neće pomeriti za koji milimetar od vetra, pa da plaćam ponovan izlazak na teren
6. Izbor kanala mi je i više nego dovoljan (ne zanima me History channel!)

Packypfc
13.2.2012, 12:08
Ne razumem ovakve odgovore.

Prvo: NenadS je pitao da li postoji šansa da gleda IPTV na kompu pored dva TV-a. Može, preko usluge web TV. To je pravi odgovor, a ne samo "uzmi total" i sl. To je kao da neko traži pomoć oko kvara na automobilu, a ti mu savetuješ da kupi drugi.

Drugo: Moje je mišljenje da je IPTV puno bolji.
Moji razlozi:
1. instalcije za povezivanje već postoje u stanu
2. Nema bušenja za kablove
3. Nema skupe ugradnje
4. Ne zavisim od vremenskih uslova
5. Oprema mi se neće pomeriti za koji milimetar od vetra, pa da plaćam ponovan izlazak na teren
6. Izbor kanala mi je i više nego dovoljan (ne zanima me History channel!)

A tvoje mišljenje kao nije subjektivno? U redu je što se pališ na Melos, DM, TV Tutin, Bubanj potok i ostale televizije i to što te edukativni kanali ne zanimaju. A to što govoriš za signal, nije istina. Najgore je što ti zavisiš od satelitskog prijema koji ide direktno od telekoma jer se 80% kanala tako distribuiraju. A taj signal često zeza, naročito ovih par edukativnih kanala što imaju u jadnoj ponudi. I šta sad? Ne možeš sam da namestiš antenu, već da čekaš da se neko iz telekoma smiluje i da popravi signal.

JohnnyB
13.2.2012, 16:03
Kao što sam i napisao, to je gore moje mišljenje i jeste subjektivno, jer sam imao priliku da koristim obe usluge, pa mogu da dam subjektivnu ocenu.

Objektivno je da postoji web TV i da može da se gleda preko računara što je NenadS i pitao.

Što se tiče signala, sa programima na IPTV nisam imao problema kada je napolju bila oluja, što za TotalTV ne mogu reći. Pritom imam pametnija posla nego da se penjem po krovu i da pritežem žabicu tanjira.