PHONE ZONE<>
122018<><>

Skyward Journey

Kao nekrunisani bog vetra imate retku priliku da jato ptica sa sinje pučine dovedete do sigurne luke. Jednostavnim swipeovanjem prsta po ekranu usmeravate pravac duvanja vetra koje ptice bespogovorno prate. Povremeno nailazite na ostrvca na kojima se nalaze brodolomnici koji su izgubili poslednju nadu da će ih neko spasti. Srećni što vas vide, pustiće još koju pticu u vazduh i tako uvećati brojnost vašeg jata.

Skyward Journey zapravo nije igra, već „Zenoliko” ostvarenje u kojem nema pogrešnih poteza i jasno definisanih ciljeva. Kao nagradu za spasene ptice dobijate motivacione poruke, odnosno kratke životne ispovesti koje je autor igre prikupio uz pomoć svojih prijatelja i online poznanika. Tiha ambijentalna muzika, šum mora i fijukanje vetra prave odličnu atmosferu koja se najbolje doživljava sa slušalicama na ušima.

Osim režima Journey, na raspolaganju je i Zen komplement koji je pandan endless režimu igranja iz „normalnih” igara. Scenografija je ovde unekoliko drugačija – kao da je radnja pomerena u suton, a ni ekran se ne skroluje, već se radnja odvija na statičnoj površini. Cilj je da se opustite usmeravajući ptice po ekranu, slušajući audio-komponentu i ne razmišljajući apsolutno ni o čemu. Bez obzira na svoje terapeutske kvalitete, Skyward Journey naprosto vrišti za dodatnim sadržajem – makar to bila samo promena okoliša, jer ovako stepen svežine brzo počinje da opada.

Vladimir PISODOROV

 
Geo Challenge Classic
Millionaire Trivia: Who Wants To Be a Millionaire?
Bill & Ted’s Wyld Stallyns
Candies ’n Curses
Trigger Heroes
Skyward Journey
Šta mislite o ovom tekstu?
Muchkin.io
Tennis Mania
Onitama
Marvel Battle Lines

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
86,83 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera