PHONE ZONE<>
012019<><>

Brawl Stars

Uspešne firme u svetu mobilnog gejminga dele se na arhetipove Nitromea i Supercella: prve štancuju igre na nedeljnoj bazi, dok druge na tržište izlaze jednom u nekoliko godina, nudeći perfektan, superizbrušeni proizvod skrojen da pravi pare na duge staze.

Proslavljeni autori Clash of Clans, Boombeach i Clash Royale napustili su zonu taktičkog i kartaškog komfora i kreirali Brawl Stars, arena multiplayer pucačinu za srednje iskusnu publiku. Osnovni mod igre su 3v3 mečevi u kojima imate za cilj da pre protivničkog tima sakupite 10 dragulja koji povremeno izleću iz rupe na centru mape. Svaki igrač može da nosi njihov neograničen broj, ali mu svi ispadaju kada ga protivnik kokne. Tu se krije taktički zec i dilema između pohlepe i igranja na sigurno – jureći protivnika da mu zadate taj poslednji udarac koji ga šalje na respawn često ćete postajati žrtva sopstvene krvave ambicije. Mnogo toga zavisi i od zdravog razuma igrača sa kojima ste uleteli u partiju: ako ste dobili neku pismenu ekipu, na kraju meča možete da odaberete da ponovo igrate u istom sastavu, sa čime drugo dvoje moraju da se slože.

Brawl Stars je igra u kojoj se rezultat menja u deliću sekunde – osokoljeni igrači u timu koji je skupio deset dijamanata često glupo rizikuju i zaginu, protivnik im mazne loot i narednih petnaest sekundi, koliko traje odbrojavanje za pobedu, čuči sakriven u žbunju i profitira. U igri postoji i battle royale mod u areni većeg obima, u kome se dijamanti nalaze u oklopljenim kutijama koje je potrebno uništiti. Svaki prikupljeni vas ojačava (veći HP i veći DPS), ali njihovo skupljanje ne predstavlja uslov za pobedu, već ona isključivo zavisi od eliminacije drugih igrača.

Svaka pobeda vam donosi XP, a svaki ding na sledeći nivo daje vam besplatan lootbox. Postoji nekoliko kategorija lootboxova, a svi vam generalno daju nekoliko karti za levelovanje likova i novac koji trošite u tu svrhu. Obične likove otključavate prostim levelovanjem, ali ređi ispadaju iz lootboxova, verovatno češće iz onih koje plaćate pravim novcem.

Brawl Stars je vrhunski ispeglana, prelepo dizajnirana i optimizovana igra koje se nećete lako osloboditi kada jednom upadnete u njene zarazne pandže. Kao i sve prethodne igre od iste firme i ova može da se igra bez utroška pravog novca ukoliko imate malčice veštine i strpljenja.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
Brawl Stars
Šta mislite o ovom tekstu?
Undisputed Champ
Fast & Furious Takedown
Tic Tac Toe Online Multiplayer Game
I Am Monster
Tiny Bubbles
Criminal Minds
Assassin’s Creed Rebellion
Star Trek Fleet Command
Command & Conquer: Rivals

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
292 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjuteraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera