PHONE ZONE<>
042017<><>

Racelink – Virtual Racing

Ideja je zaista sjajna! Preuzmite ulogu organizatora trkačkog takmičenja. Odredite dužinu staze, definišite kotizaciju i napišite u kojim datumskim okvirima traje događaj. U čemu je „kvaka”? U tome da u trci mogu da učestvuju takmičari iz celog sveta i da ne moraju fizički da budu prisutni na mestu održavanja, jer ono zapravo ne postoji!

Virtual Racing podrazumeva da takmičari trčanje mogu da obave bilo gde, pa čak i na traci u gymu, ili da prehodaju stazu ma gde ona bila. Rezultati se uploaduju u online bazu podataka gde svi registrovani korisnici mogu da steknu uvid u njih i informišu se o eventualnim nagradama. Za svoj događaj možete da izradite baner, ali i da oformite svojevrsnu plej-listu u kojoj će takmičari uživati za vreme trčanja. Između numera može da se postavi i motivacioni govor ili neka reklama... Da li smo pomenuli da prikupljena finansijska sredstva (mogu da) idu u humanitarne svrhe?

Da biste koristili servis, morate besplatno da se registrujete na sajtu projekta i otprilike tu negde počinju problemi. Pristupne podatke upisujete u login formu aplikacije i ostajete da „blekate” u prazan ekran. iOS verzija Virtual Racinga je izuzetno mušičava (barem na verziji iPhonea koju smo mi koristili), do te mere da smo u jednom momentu odustali od njenog daljeg korišćenja. Inače, aplikacija može da se „veže” za Appleov fitness program, a možda bi bolje od svega bilo da je instalirate na Android uređaju. Barem dok autori ne srede propuste.

Vladimir PISODOROV

 
HTC U Ultra
Coolpad Cool S1
Huawei P10
HP Elite x3
Blue Mail – Email Mailbox
Speedr
ooniprobe
SystemPanel 2
Beatwave
Amazon Chime
Microsoft GigJam
Water Drink Reminder
Racelink – Virtual Racing
Šta mislite o ovom tekstu?
Peppa Pig: Paintbox
Podcast Go

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
58,8 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera