PHONE ZONE<>
042017<><>

Water Drink Reminder

Svi znamo koliko je kvalitetna hidratacija važna za održavanje zdravlja i optimalne fizičke spreme organizma, ali nalivanje vodom (ili nečim ozbiljnijim, što nikako ne pomaže hidrataciji) posle naleta žeđi nije najbolje rešenje. Idealno bi bilo u redovnim intervalima uzimati određenu količinu tečnosti srazmernu vašim dnevnim potrebama. Ali pošto ain’t nobody got time for that da razmišlja o sledećem terminu za unošenje tekućine, dobri ljudi su počeli da razvijaju aplikacije koje će vas alarmirati na vreme kako biste se dohvatili čaše i flaše i krenuli putem zdravlja i veselja.

Jednu takvu aplikaciju ćemo vam predstaviti i sada, s tim što je urnebesno loše prezentovana. To se prvenstveno odnosi na veoma loš prevod na engleski, a negde se autori nisu ni trudili, pa su u aplikaciji ostavili i reči na španskom. Pored jezičke komedije i blago konfuznog interfejsa, aplikacija je funkcionalana. Prilikom prvog ulaska izračunaće vam potrebni dnevni unos tečnosti na osnovu težine (u stvari težina nikako nije jedini faktor), pa potom možete podesiti vreme podsetnika, vreme kad spavate itd. Svaki put kad popijete nešto, to možete uneti u istoriju koja prati šta ste sve pili i kad, dok vam osnovni ekran pruža informaciju koliko se od dnevne doze uneli.

Aplikacija radi posao, ali je previše simplifikovana i traljavo urađena, pa je možda ipak bolje potražiti drugo rešenje.

Srđan BRDAR

 
HTC U Ultra
Coolpad Cool S1
Huawei P10
HP Elite x3
Blue Mail – Email Mailbox
Speedr
ooniprobe
SystemPanel 2
Beatwave
Amazon Chime
Microsoft GigJam
Water Drink Reminder
Šta mislite o ovom tekstu?
Racelink – Virtual Racing
Peppa Pig: Paintbox
Podcast Go

Platforma:
Android
Veličina:
10 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igaraNaslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera