PHONE ZONE<>
042017<><>

Peppa Pig: Paintbox

Ako imate tablet ili telefon sa relativno velikim ekranom, a ukazala vam se potreba da na pola sata – sat zabavite trogodišnje dete kojem je dosadila svaka igračka sa gomile od sedam tona koja vam zauzima veći deo stana, predlažem da instalirate Peppa Pig: Paintbox i ponudite mu da po virtuelnom papiru crta u društvu svoje omiljene svinje i njenog brata.

Svako dete voli Pepu, Džorža, Suzi Ovcu, Rebeku Zeku, Denija Psa, Pedra Ponija i ostatak menažerije, tako da će oberučke prigrliti šansu da crta sa njima, ubacuje njihove igračke i avatare na prazan papir i preko svega žvrlja četkicama u boji. Aplikacija ima krajnje jednostavan interfejs, apsolutno prilagođen maloj deci. Dete može da bira između nekoliko stavki: prva je boja četkice za crtanje slobodnom rukom, druga je skladište junaka i njihovih igračaka, dok treća sadrži nekoliko efekata koji kombinuju crtež i zvuk (recimo, truba kojom istovremeno crtate i svirate note po papiru). U zavisnosti od toga da li ste izabrali da crtate sa Pepom ili Džordžom, u „repozitorijumu” ćete naći različite igračke. Kod Džordža su to bageri, kamiončić i naravno, DINOSAURUS!

Peppa Pig: Paintbox je besplatna aplikacija u kojoj nema nikakvih ograničenja, oglasa niti ičeg drugog što može da ometa zabavu, što će ciljna publika, ali i njihove mame i tate, itekako znati da cene.

Miodrag KUZMANOVIĆ

 
HTC U Ultra
Coolpad Cool S1
Huawei P10
HP Elite x3
Blue Mail – Email Mailbox
Speedr
ooniprobe
SystemPanel 2
Beatwave
Amazon Chime
Microsoft GigJam
Water Drink Reminder
Racelink – Virtual Racing
Peppa Pig: Paintbox
Šta mislite o ovom tekstu?
Podcast Go

Platforma:
Android, iOS
Veličina:
41 MB
Cena:
besplatno
Adresa:
GooglePlay,iTunes
Home / Novi brojArhiva • Opšte temeInternetTest driveTest runPD kutakCeDetekaWWW vodič • Svet igara
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontaktSaradnjaOglasiPretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opšte teme
Internet
Test Drive
Test Run
PD kutak
CeDeteka
WWW vodič
Svet igara



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera