TEST OF TIME<>
022017<><>

The Hand

Ova otkačena verzija Pac-Mana datira iz davne 1981. godine, a predstavila ju je široj javnosti krajnje nepoznata kompanija T.I.C.. Nalazite se u ulozi ždere koji se našao u lavirintu sa tri zakleta neprijatelja. Pošto mu halapljivost ne da mira, umesto da pobegne glavom bez obzira, odlučio je da lunja hodnicima i papa kuglice koje su rasute naokolo.

Izvođenje je gotovo identično onom u legendarnom ostvarenju iz Namcoa. Ipak, nekoliko obrta se pobrinulo da igra bude proglašena jednom originalnom. Tako se, na primer, ne borite protiv duhova, već protiv šaka koje kao da su došle iz porodice Adams. Da stvar bude još luđa, i sami ste nekakva šaka koja, baš kao i neprijatelji, može da se menja i „pretvori” u jedan od tri dostupna oblika. U zavisnosti od oblika u kom se nalazite, zavisi da li ćete moći da se suprotstavite neprijateljima. Zakonitost je vezana za poznatu igru „kamen-papir-makaze”, pa je potrebno da brzo mislite kada dođe do bliskih susreta.

Za razliku od Pac-Mana, ovde, iz očiglednih razloga, nema energetskih pilulica, a i izvođenje je nešto sporije (mada i dalje glatko). Pozadinska melodija je jednolična, uspavljuje i neodoljivo podseća na one koje reprodukuju muzičke kutije ili razglednice. Autori su obezbedili mnoštvo digitalizovanih glasova, što je pomenute 1981. godine bilo kao da danas vozite automobil sa head-up displejom.

Vladimir PISODOROV

 
Night Slashers
Arcade Pool
4-D Warriors
Air Bucks
The Hand
Šta mislite o ovom tekstu?
Frantic Freddie

Platforma:
arkadni aparat
Adresa:
www .romnation .net /srv /roms /58096
Veličina:
40 KB
Home / Novi brojArhiva  •  Opisi igaraKorak po korakŠta dalje?NetgamesOpšte teme  •  Svet kompjutera
Svet kompjutera Copyright © 1984-2018. Politika a.d. • RedakcijaKontakt | Saradnja | Oglasi | Pretplata • Help • English
SKWeb 3.22
Opisi igara
Netgames
Opšte teme
Test Fun
Korak po korak
Šta dalje
Svet kompjutera



Naslovna stranaPrethodni brojeviOpšte informacijeKontaktOglašavanjePomoćInfo in English

Svet kompjutera